Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Kam na sumce ve Zlínském Kraji ????? necteno

4.8.2010 | michal94 | Sumcařina | 6.352 zobrazení | 22 odpovědí

Kde v okolí Zlína jezdíváte na sumce, revíry a úlovky prosím !!!! Díky za odpovědi......

Shimano vs. DAM necteno

19.4.2010 | Kilo | Navijáky | 4.032 zobrazení | 22 odpovědí

Potrebuji koupit novy navijak spise levnejisi kolem 1000 +/-. Hledal sem docela dlouho a nejvic me zaujali: Shimano Nexave 3000 SFB a DAM Quick HPN 630 FD. U damu se mi libi 6+1 lozisek, ale Shimano ma zase vsechny jine parametry lepsi, ale ne o moc, nebo aspon myslim. Podle podle ceho se mam mezi nimi rozhodnout. Cenu sem nasel stejnou oba za 900Kc, vse na internetu nemuzu to najit v obchode v Praze, kde sem na skole, za doboru cenu)

Moc dekuji za vsechny rychle odpovedi. (ted se mi rozbil navijak a sezona zrovna zacala :/)

Záhada necteno

1.4.2010 | Shimano911 | Feeder | 3.276 zobrazení | 22 odpovědí

Prosím Vás, vysvětlí mi někdo z Vás jednu věc,týkající se krmení? Minulí rok jsem chytal na feeder krmení Traper cca za 50 Kč,ryby slušné,záběry časté. Poté jsem si koupil krmení za 120 Kč Lorpio Feeder Special Medium od Mivardi, a to jsem neměl dělat. Za víkend sotva 5 záběrů. Podotýkám že na Trapera jsem chytal skoro pořád s úspěchem. Zkusil jsem Mivardi a ani ťuk. Tak jak je to? Odráží se skutečně v ceně kvalita??

Který z těchto dvou multiplikátorů? necteno

26.2.2010 | tjjack | Navijáky | 10.752 zobrazení | 22 odpovědí

Zdravim, chci se dát na sumce a hledám nějakej multiplikátor pod prut, docela se mi zalíbil Cormoran Corboss 510 LH a Cormoran Corboss 610 LH, 510ka má hvězdicovou brzdu ta 610ka má pákovou vícelamelovou. Kterej je podle vás lepší? Chci se držet v tý hranici do těch 1800,–.

Bivak necteno

16.1.2010 | Shimano911 | Ostatní nádobíčko | 6.769 zobrazení | 22 odpovědí

Prosím poraďte mi s výběrem bivaku pro dvě osoby do 4 tisíc Kč. Koukal jsem na JAF Mistral. Byla by to dobrá volba??

Naložené rybičky na přívlač, tutovku a pod necteno

15.10.2009 | Kulik | Dravci | 3.674 zobrazení | 22 odpovědí

Viděl jsem prodávat naložené rybičky ve sklenici, jako nástrahu na vláčení, na tutovku apod., ale jen cca do10 cm. Dotaz na Vás zní, zda někdo ví zda se dají senat naložené rybičky na přívlač a pod. i větší (15 – 20cm)a když tak kde nebo zda zná někdo způsob jak je naložit, aby vydrželi a nezměkli. Díky za odpovědi, to, že je mají v supermrketech a ještě s příchutí vim.

Kapr na kukuřici necteno

9.7.2009 | R-a-d-e-k | Kaprařina | 18.781 zobrazení | 22 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s lovem kapra na kukuřici. A jestli máte nějaký recept s kukuřicí, tak se podělme… Radekx

Spodní háčky u wobů od rapaly.. necteno

19.6.2009 | hulibrk | Dravci | 2.724 zobrazení | 22 odpovědí

Co říkáte na sundání spodních háčku na wobech od rapaly při vláčce na stojáku s dost nechutným dnem plným větví apod.?

slanečci necteno

19.3.2009 | IV.TO.ŠIRDA | Recepty | 28.464 zobrazení | 22 odpovědí

prosím rybáře-kuchaře, aby mi poslali nějaké recepty na výrobu slanečků, děkuji Petrův zdar

Rozdíly v krmení během roku, necteno

7.1.2009 | bimboman | Feeder | 3.896 zobrazení | 22 odpovědí

Zdar, chtěl bych začít s feedrem a asi jako každý začátečník mám spoustu otázek ohledně krmení. Konkrétně by mě zajímalo, jestli by šlo zobecnit, jaké vlastnosti krmení jsou v daném ročním období úspěšné. Tzn. množství krmení, barvu, příchutě atd.? Protože jsem chudý student, tak logicky vyplývá otázka, jestli má cenu si kupovat hotovky v obchodě, nebo ušetřit a nakoupit si suroviny(kukuřičný šrot, řepka, vločky, kroupy atd..... popř. posilovač) a experimentovat:). Za odpovědi děkuji. Peťův Zdar!

Marmyšška necteno

6.1.2009 | Mega-Fish | Ryby | 13.633 zobrazení | 22 odpovědí

Zdravím nevíte nekdo jestli je doba kdy se smí a nesmí chatat na marmišku? a na jekej spusob se dá chytat z marmyškou ze břehu?Jakej je vhodnej prud? Přívlačovej?

Vláčecí nástrahy necteno

28.12.2008 | novas32 | Přívlač | 4.313 zobrazení | 22 odpovědí

vzhledem ke velkemu mnozstvi a druhu vlacecich nastrah resim pokazde problem, jak to vyresit, abych mel pokud mozno vse potrebne a zaroven jsem nemusel tahat na zadech batoh. tzn. vesta, podberak na zadech a volne ruce. jenze krabicek s nastrahami je tolik, ze je nemam vsechny kam dat. jak to resite? vybirate pouze cilene nastarahy na ten ktery den a zvoleny zpusob lovu, nebo mate nejakou radu, jak toho pobrat pokud mozno co nejvic? diky

neobvyklé ryby na mušku necteno

16.12.2008 | Jak.novi | Muškaření | 3.753 zobrazení | 22 odpovědí

muškaři jaké jsou vaše neobvyklé ryby bud druhem nebo velikostí. přidávejte prosím jen ryby a žádné staré boty atd.

Rybolov okolí plzně necteno

29.10.2008 | Jak.novi | Domácí revíry | 3.852 zobrazení | 22 odpovědí

Chtěl bych se zeptat na úspěšná místa okolí plzně. díky moc

vyjasneni pojmu necteno

11.10.2008 | salfi | Legislativa | 3.394 zobrazení | 22 odpovědí

ahoj, muzete mi nekdo vyjasnit osvojeni ryby? Pokud chytnu napr. 2 kapry, dam si je do vezirku, musim je ihned zapsat, tim padem musim ukoncit pro ten den lov? nebo mohu chytat dal s tim, ze si uz nemohu zadneho nechat? a nebo pokud chytnu tretiho, mohu si vybrat, ktere dva z tech tri si odnesu? dekuju za objasneni

Dovolená na Moravě necteno

28.5.2008 | Krupp | Domácí revíry | 4.168 zobrazení | 22 odpovědí

Chtěl bych Vás poprosit o jakoukoli radu nebo tip kam v létě na ryby (myslel jsem řeky Moravu nebo Dyje). Jsem z Hradce Králové a chtěl bych se v létě vydat na rybářskou dovolenou a tímto bych Vás chtěl poprosit o ušetření času s hledáním místa. Díky

plavana - zacatecnik necteno

10.3.2008 | novas32 | Plavaná | 4.499 zobrazení | 22 odpovědí

ahoj, zacinam s rybolovem, zatim jsem vyzkousel polozenou a privlac. ocenil bych, kdyby mi nekdo osvetlil plavanou, predesilam, ze plavackovy prut nemam, ale chtel bych zajit nekam pod jez, myslim, ze by se na to dal pouzit vlaceci prut. kdyby se nasel nekdo, kdo by mel cas, budu rad. jsem z Prahy

Rybářská VIDEA necteno

16.1.2008 | HaD | chytej.cz | 3.619 zobrazení | 22 odpovědí

Máte svoje video a nevíte si rady se střihem, přípravou atp.? Nebo naopak chcete něco natočit a nevíte si rady? Máte problém s vložením do naší rubriky www.chytej.cz ? Zde si navzájem poradíme!

Signalizátor záběru necteno

30.12.2007 | rgb23 | Ostatní nádobíčko | 7.413 zobrazení | 22 odpovědí

Poraďte někdo s výběrem, na trhu je spousta hračiček od tří set do několika tisíc. Nečekám zázraky, do nedávna mi vystačil „policajt“. Nepotřebuji kuňkání ani ptačí zpěv, nebo černou metalízu… Chci ale něco, co bude upozorňovat na záběr (pohyb vlasce), neumře po prvním setkání s kapkou vody a bude v rozumné cenové relaci. ZN: využití na položenou na dravce. Koketuji nad tím už dlouho, nevím ale podle čeho vybrat.

UL vláčák necteno

5.11.2007 | Stanik | Pruty | 4.061 zobrazení | 22 odpovědí

Pánové, můžu Vás poprosit o radu. Chtěl bych si pořídit nějaký UL proutek na mikrotwistery, 000 a 00 rotačky, popř marmyšky. Zatím vybírám mezi Team Dragonem 1–7g 2,45 nebo 2,7m, Equs Tango DX 1–10g 2,4 nebo 2,7m od Kongeru nebo Shimano Nexave Felchen AX 2–10g 2,1m. Předem díky za vaše rady a názory.