Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Nejhezčí a nejromantičtější revír MRS necteno

5.8.2007 | Rybar211 | Ryby | 3.597 zobrazení | 22 odpovědí

Jaký je váš nejkrásnější revír MRS? Máte radši chytání ryb někde v lesíku nebo přímo u rušné křižovatky??! Pochlubte se.....

SUMCI NA LABI necteno

17.7.2007 | BlueShark | Sumcařina | 12.331 zobrazení | 22 odpovědí

Kdo mi vysvetli proc na Labi kolem Usti nad Labem (odkud pochazim) vysadili cca 15000 sumcu mensich do 60cm??? Nyni tu berou i velky sumci ale ty maly jdou porad, to chtej aby tu vsechno sezrali nebo vi nekdo duvod?

Choulostivý candát necteno

24.6.2007 | schwara | Dravci | 4.094 zobrazení | 22 odpovědí

Je pravda, že když vezmete candáta do ruky takže mu vystavíte většinou ortel smrti??? Jednou to říkali myslim v JAK NA RYBY

Chytej Brno a okolí necteno

2.6.2007 | Rybar211 | chytej.cz | 2.514 zobrazení | 22 odpovědí

Podělte se se svými zkušenostmi

Rybaření na PC necteno

14.5.2007 | Vlky | chytej.cz | 3.987 zobrazení | 22 odpovědí

Zdarec neznáte někdo nějaké hry o rybách na PC. Kdyžtak pište Dík!!!

Marmyšky necteno

18.4.2007 | Ecko | Marmyška | 10.443 zobrazení | 22 odpovědí

Mate niekto viac praktických skúseností pri love light prívlačou s použitím marmyšiek? Myslím použitie vhodného prútu, vlasca, farby marmyšiek a samotnej techniky lovu?

maskování necteno

12.3.2007 | sillon | Tipy & triky | 10.429 zobrazení | 22 odpovědí

zdar,zajímá mě maskování(v pří­rodě)a jesli to nemáte někdo,jako koníček,prostě foto,odkazy,ná­vody…dík

"Zimní krmení" necteno

8.1.2007 | ČudlařX | Bílá ryba | 5.047 zobrazení | 22 odpovědí

Jaké vlastnosti by mělo mít správné „zimní“ krmení??Myslim teďka v tuhle dobu (na menší řece).Jde mi hlavně o feeder. dík

tripod necteno

25.9.2006 | Stín | Ostatní nádobíčko | 2.850 zobrazení | 22 odpovědí

Mám v plánu zakoupit tripod.cena do 4tis.Co můžete doporučit.Chytám na stojáku i řece.

Co je ještě suché muškaření a co už ne? necteno

25.9.2006 | HaD | Muškaření | 3.538 zobrazení | 22 odpovědí

Diskuze ve fóru o FC mě zaujala a zejména „spor“ o tom, co je vlastně ještě suché muškaření a co už ne. Myslel jsem si, že suchá muškařina je od slova suchý – tudíž že je muška na suchu, tedy na hladině. Ocením názory na toto téma.

Rybaření v okolí Českých Budějovic necteno

16.9.2006 | Frostty | Domácí revíry | 2.754 zobrazení | 22 odpovědí

Ahoj, jelikož nastupuji na VŠ do ČB hledám informace o tamních revírech:), konkrétně o Vltavě, co můžu chytnout? Na co se mám připravit? Dále by mě zajímaly nějaké soukromé revíry v blízkém okolí ČB. Předem díky…

Křížení ryb necteno

15.9.2006 | modrak | Ostatní ryby | 3.947 zobrazení | 22 odpovědí

Minulý týden jsem na Labi 20, mimo jiné, ulovil i dva podivně exempláře podoustve říční. Ryby měly charakteristický rypec, ale zbarvením se spíše než podoustvím podobaly kombinaci plotice a perlína (Červené spodní ploutve, oranžová skvrna v oku, nazelenalý hřbet). Proto mě zajímá, zda se podoustev kříží ploticí, perlínem, případně s dalšími druhy kaprovikých ryb.

kradez vercajku necteno

29.8.2006 | hlino | Kaprařina | 2.573 zobrazení | 22 odpovědí

chcel by som sa spytat ci ked ukradnu pruty pri vode ked spim ma vyznam volat policajtov alebo to nechat tak

čím to je? necteno

23.7.2006 | ART | Ryby | 2.957 zobrazení | 22 odpovědí

čím to je že všichni kolem mne chytaj ryby na stejné návnady jako já chytám a přitom házíme nástrahu tak 2m od sebe

Jak zabezpečit loďku necteno

2.2.2006 | efendi | Ryby | 2.798 zobrazení | 22 odpovědí

Poraďte jak nejlépe zabezpečit loďku na přehradě/Hněv­kovice/proti zlodějským a vandalským hajzlům?

Editace necteno

2.2.2006 | BoBo-Falknow | Ryby | 2.262 zobrazení | 22 odpovědí

Viděli by jste rádi na novém chytej možnost editace záznamů v diskuzích a fórech?

Konopí necteno

14.1.2006 | Gagi | Ryby | 9.008 zobrazení | 22 odpovědí

Prosím o radu, kde na dobírku koupit konopí? Zkoušel jsem jednu firmu kde vím že mívají, ale je dočasně vyprodáno. Nebo osobně v Plzni a okolí.

Nenasytná štika necteno

2.1.2006 | Prutos | Ryby | 3.753 zobrazení | 22 odpovědí

Jakou největši kořist jste našli v žaludcích ponechaných štik?

Já chytil loni 15 listopadu štiku 61 cm, která měla v žaludku bolena 31cm. Teda to co z něj zbylo měřilo 31cm. A ještě měla chuť zobnout si 2" power baita

Které ryby si nejvíc ceníte? necteno

2.1.2006 | Pytel | Ryby | 3.081 zobrazení | 22 odpovědí

Já si nejvíc cením Candáta , kterého jsem chytl na Žermanické přehradě se strašným štěstím. Candát byl uloven klasicky na mrtvou rybičku na položenou. Po krásnem a rychlém rozjezdu po cca 15 až 20 sekundách po došponovaní vlasce následoval zásek bez většího odporu během zdolávaní mi ryba zajela do vázky a já ho urval. V návalu zlosti jsem zabalil prut s tím že počkám ještě chvíli a budu chytat jen na druhej prut , ktery jsem měl nahozeny na kapra po nějaké době jsem se rozhodl tento prut stáhnout a taky zabalit a jet domu. Při stahovaní mi i tento prut uvázl ve vázce ale mi se ho po nějaké době podařilo vyprostit po chvilce jsem ale na prutu ucítil odpor dost silný odpor tak jsem si myslel že jsem musel něco podseknout nebo že táhnu nějakého utopeného . Při přiblíženi břehu jsem uviděl krásného candáta. Po vytažení candáta jsem zjistil že je za motám do mé udice a taky chycenej při rozmotávaní jsem poznal svou montáž hned mi bylo veseleji. Protože jsem vytáhl da se říct ztrácenou rybu. Po vyproštěni háčku a tím vysvobozeni Candáta se zajeti ve kterém by asi našel smrt jsem ho změřil měl nádherných 87,5 cm. A nakonec pustil protože si ten svůj život určitě zasloužil po všech útrapách co zažil :roll

Kdy letos poprvé na ryby? necteno

1.1.2006 | Gagi | Ryby | 4.101 zobrazení | 22 odpovědí

Tak tady máme rok 2006. Chtěl jsem si chytit novoroční čudlu, ale byli proti. Devadesát minut bez záběru, ale ta pohoda. Kdy letos půjdete poprvé smočit (ať už cokoliv ) vy?