Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Sumec v akváriu
13.11.2014 | Atik | Vaše názory | 14.181 zobrazení | 21 odpovědí
Mám 100 litrové akvárium a v něm cca 8 cm sumce velkého dovezeného z výlovu.První týden normálně fungoval ale dnes jsem na něm našel krupičku.Nijak jsem na něj nesahal ani podobné věci.Toto se mi stalo již podruhé, takže se potřebuji zeptat co s tím ?Minule jsem zkoušel dát do vody sůl a pomohlo to na 2 dny, potom leknul.
opatrný tloušti
23.8.2013 | tomas54 | Bílá ryba | 4.177 zobrazení | 21 odpovědí
poraďte jak ulovit tlouště na řece pod splavem kde je max 40cm hloubky.Velký tloušť tam sice není největší tam je asi 35cm ale oni to nevezmou jen ti malý, ty velcí se zřejmě bojí splávku jen k nástraze najedou a odplavou dál. Tak nevím, máte někdo podobnu skušenost?
imitace červa
4.4.2013 | Poldík | Vaše názory | 6.573 zobrazení | 21 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jak funguje imitace bílých červů.Nikdy jsem to nezkoušel,ale teď v chladné vodě možná lepší jak živý nevím.
Shimano aerocast spin 240 M+ navi shimano aernos..
27.3.2013 | MOndo | Pruty | 3.475 zobrazení | 21 odpovědí
Dobrý den, už měsíc lustruji webové stránky a různé diskuse a hledám přívlačák+navi. do nové sezóny. Do oka mi prvně padl beastmaster, ale nakonec jsem se zakoukal do toho aerocastu, který teď mají ve slevě. Zajímaly by mě praktické zkušenosti, vaše doporučení, pokud možno nějaké fotky hlavně rukojeti(je tam nějaká blbůstka a nevím o co jde, viděl jsem jen nekvalitní foto), taky by mě zajímalo jestli je k tomu prutu tubus, tak jako jsem viděl na pár fotkách které jsem vygooglil. Nemám možnost si ho jít někde osahat a 2000 pro mě není zrovna malá částka. Dřív jsem vysedával u kapřáků, ale minulý rok jsem z důvodu nedostatku času hodně provětrával svoje staré shimano alivio AX 210M+exage 2500 a našel jsem v tom velké zalíbení (: ,to už je ale po těch letech a po tom vypružování pařezů jak zvějka. To samé by mě zajímalo u navijáku, nevím ani jakou velikost a jetli vůbec tento. Všude doporučují ryobi nebo red arca. Chytám v místech kde je hodně přezů= často váznu a mám pocit, že když koupím cokoliv, do dvou, maximálně do tří let to oddělám. Kupodivu to exage mi celkem drží, ale dřív jsem na tom měl namontované ty levnější řady a ty dostávali slušně zabrat. Děkuji všem za příjemnou diskusi a cenné rady. Vím že tu je toho o prutech dost, ale konkrétně o tomto jsem našel jen pár zápisů.(možná neumím hledat:))
Cormoran
30.12.2012 | Firefighter | Navijáky | 2.987 zobrazení | 21 odpovědí
Zdravím,má někdo zkušenosti s tímto navijákem?? Bližší informace jsem bohužel nikde nenašel.A na tu moji rybařinu si myslím,že by mi posloužil dobře. Zaráží mě ale,že jsem ho nenašel ani v katalogu Cormoranu ani nikde na stránkách,ale pouze na aukru. Díky za zkušenosti a prosím k věci. O odpovědi typu cormoran je na h…,jedině shimano atd. nemám zájem. Každopádně díky
Cestovní přívlačový prut
28.12.2012 | Mory | Přívlač | 3.901 zobrazení | 21 odpovědí
Ahoj všichni. Rád bych se zeptal, jestli máte nějaké osobní zkušenosti s cestovními pruty na přívlač? Nějaká doporučení, postřehy atd.? Má představa o gramáži je tak do 40 g a chtěl bych se vejít do 1500 max 2000 Kč.
Jak na pstruha ?
12.10.2012 | coca | Lososovité ryby | 8.614 zobrazení | 21 odpovědí
Dobrý večer, prosím poraďte jak teď na Pstruha Duhového ? ?
Děkuju !
Soukromé revíry na Slovensku
1.9.2012 | coca | Rybaření v zahraničí | 5.911 zobrazení | 21 odpovědí
Zdarec kolegové,
poraďte mi prosím nějaké dobré soukromé revíry na Slovensku.....
Díky !
Boilie a kafe
30.7.2012 | Martin Mošna | Recepty | 7.049 zobrazení | 21 odpovědí
Kamarád si vyrabí boilie a přidává do toho kafe.Je to blbost nebo ne?Smí se to neudelá to nic rybám?
Žabinec na rybníku.....Co s ním???
30.5.2012 | Honza1.2.3@seznam.cz | Domácí revíry | 36.238 zobrazení | 21 odpovědí
Dobrý den, na mém rybníku se šíleným způsobem rozjel žabinec. Nemáte někdo nějaké zkušenosti s bojem proti žabinci??Ale nějak šetrně, abych neublížil rybám.Děkuji za každou radu.
Nástraha na kapra
21.5.2012 | rybarada | Ostatní ryby | 20.119 zobrazení | 21 odpovědí
jaká se Vám osvědčila nejlepší nástraha na kapra? Kukuřice nebo boilies? A číslo háčku?
Kapři na Ohři
6.2.2012 | beda6a | Domácí revíry | 48.567 zobrazení | 21 odpovědí
CHtěl bych se zeptat jake máte uspěchy na Ohři zajímají mně kapři větších rozměru v usecich od Kadaně po Louny děkuji za odpovědi
Vrhače koulí
17.11.2011 | superweb | Tipy & triky | 6.636 zobrazení | 21 odpovědí
Už delší dobu přemýšlím co z mimorybářského obodu by se dalo
použít na vnadění – napadly mě i kraviny typu použití paintbalové
pušky na boilies :)
Teď jsem na idnesu narazil na článek o vrhačích sněhových koulí:
http://hobby.idnes.cz/…y-domov.aspx?…
Podle mě by některe kousky nebyly na krmné koule špatné..a ty kleště na
tvorbu koulí taky nevypadají zle :) Nějaké zkušenosti s něčím
podobným?
jak na parmu
1.9.2011 | vovo | Tipy & triky | 29.967 zobrazení | 21 odpovědí
chtěl bych se zeptat jak na parmu nikdy sem ji ještě nechytil ale slyšel jsem že je to velká bojovnice tak to chci skusit mám vitipované místo na řece kde jsou někdy i vydět tak žádám o jakékoli rady od nástrahy po vlasec
Parma - Rožnovská Bečva
19.8.2011 | MB | Muškaření | 12.314 zobrazení | 21 odpovědí
Takže… Přesněji mě zajímají vaše zkušenosti s lovem parem na revíru Bečva Rožnovská 1 chyť a pusť. Od kolegů jsem slyšel, že velké parmy tu opravdu jsou a pár kusů do 50cm jsem si sám na plavanou vylovil. Se vzrůstajícím zájmem o muškaření mě však napadlo, že bych mohl zkusit lovit je touto metodou. Máte s tím někdo zkušenosti? P.s.: Články jsem četl, ale ani tak se mi je lovit nedaří :-D
Lužnice 4
4.7.2011 | jirin8 | Domácí revíry | 3.484 zobrazení | 21 odpovědí
Čau lidi, chtěl bych se zeptat jak to vypadá s rybama v Lužnici pod Táborem. Slyšel jsem, že tam jsou hodně kormoráni. Jedu tam nyní k babičce a chtěl bych se zeptat co se tám chytá. Dravci, úhoři, kapři atd. Dík za odpovědi. Jirka
prořezání struny o háček s lopatkou
30.6.2011 | vovo | Vaše názory | 4.766 zobrazení | 21 odpovědí
co říkáte na názor že může háček s plošinkou prořezat strunu pokud na něj pusobí vetší zátěž???
ja používám háčky s plošinkou do st tak mě to zajímá
Není kukuřice jako kukuřice
27.3.2011 | Michal_1 | Feeder | 32.263 zobrazení | 21 odpovědí | upravit
Zdravím všechny kolegy. Začínám s feederem (spojená Orlice, Rozkoš, Metuje …) a prosím o radu. Protože jsem především pstruhař, s „organickými“ nástrahami mám minimum zkušeností. Hodně jsem četl, že častou nástrahou při feederu (a nejen při něm) je kukuřice. Těch jsou ale stovky druhů – mražené, s příchutěmi speciálně pro ryby, obyčejné konzervy z potravin … Jaké s nimi máte zkušenosti? Díky.
Hrabe kaprařům?
26.3.2011 | Sander | Vaše názory | 5.005 zobrazení | 21 odpovědí
Kdesi jsem se dočetl, že kapraři s oblibou aplikují projímadlo do boilíz, aby ryby rychle vytrávily a mohly brzy znova brát.
Není to už trošku přes čáru?
Open Carp marathon Praha 2011
3.2.2011 | Noodling | Kaprařina | 3.693 zobrazení | 21 odpovědí
Co si myslíte o prvním ročníku kaprařských závodů na svazové vodě Vltava 6? Chystáte se také zúčastnit?
Info na: www.cm-praha.cz