Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Candát a doba lovu?
21.7.2007 | ??? | Dravci | 10.569 zobrazení | 21 odpovědí | upravit
Hoj, zajima me jestli z vas nekdy nekdo chytnul candata v noci…? Vsude se pise ze je to nocni lovec, ale me prijde ze za tmy nikdy nebere. Max tak do tech pul desate. Co vy jake mate zkusenosti? V jakou dobu toho nejvice nachytate? Znam pripady, ze berou v poledne pri 30´C na medovku:)
Prut + naviják na přívlač - rada
24.5.2007 | Tomasas | Přívlač | 2.509 zobrazení | 21 odpovědí
Zdravím.
Už pár let rybařím a nedávno jsem přičichl k přívlači. Hodně mě
zaujalo chodit kolem řeky a snažit se přelstít nějakého toho dravce…
A tak se chci zeptat jestli nemáte tip na nějaký slušný prut a naviják na
přívlač? Prut bych chtěl tak 2–3 metrový, spíše skládací než
teleskop. Naviják ne moc velký se zadní brzdou a možná i s bojovou.
Chytat s tím budu na menších
i klasických řekách a občas zaskočím i na nějaký potok nebo
rybník.
Cenově bych to chtěl tak do těch 4000 kč dohormady…
Děkuji za všechny případné rady. S přáním pohody u vody Tomáš.
Chvějivka na UL přívlač
6.3.2007 | PetrZ | Přívlač | 9.696 zobrazení | 21 odpovědí
Chci pořídit nový prut na přívlač, asi tak 2,40m, 3–15g, nástraha především jigstreamer, případně twistr, spíš lehčí, od 1g. Našel jsem Dragon Mystery Contact Jig 2,40m 3–20g, chvějivka za 1035Kč. Podotýkám, že jsem chvějivku neměl v ruce! Jak poznám záběr? V ruce nebo pohybem špičky? Jaký je to prut? A prosím nekamenujte mě za blbou otázku… Díky
Jaké máte zkušenosti s woblerem: Berkley Frenzy Popper
25.1.2007 | parmen | Přívlač | 3.545 zobrazení | 21 odpovědí
Üvažuji o tomto wobleru (Berkley Frenzy Popper ), ale nevím, jestli to nebudou vyhozené peníze. Díky za odpovědi
Výlovy rybníků
14.10.2006 | perch | Ryby | 4.017 zobrazení | 21 odpovědí
Jake ryby jste videli na rybarskych vylovech???
feeder - úlovky
7.8.2006 | MiK | Feeder | 2.846 zobrazení | 21 odpovědí
Zkusíme téma č.2. Feeder jsme už vychválili dostatečně. Teď bychom se mohli pochválit navzájem. Co největšího, nejtěžšího, prostě nej jste na feed. chytili? S jak jemným nářadím, monofilem, háčkem… Třeba i něco nevšedního, co vás potěšilo tak, že se rádi pochlubíte. Foto vítáno.
Sumec a sak
29.6.2006 | Rduz | Ryby | 4.095 zobrazení | 21 odpovědí
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s přechováním sumce přes noc v saku na kapry?Mam strach aby sak sumce nějak nepoškodil, předevšim vrstvu slizu.Dik
naviják na pstruhy
16.4.2006 | frenki | Ryby | 4.457 zobrazení | 21 odpovědí
potřeboval bych poradit jaký naviják si koupit na pstruhy na prívlač. díka za rady
Praha a Střední Čech??
17.2.2006 | Petas | Domácí revíry | 3.230 zobrazení | 21 odpovědí
Zajímalo by mě kolik je tu rybářů z Prahy a Středních čech. Ať vím na koho se mohu případně obrátit. Sám jsem přistěhovalí Pražák, narodil jsem se v Českém Bradě.
Rada Prut na přívlač
25.1.2006 | Privlacak | Pruty | 3.745 zobrazení | 21 odpovědí
Čus chci koupit new prut na vláčku Chci tahat rotačky:00,0,1,2 Malý ploandy A woblerky do 12g Chci chytat okouny,tlouště,boleny,candoše
pletená šnůra
27.12.2005 | frenki | Ostatní nádobíčko | 3.852 zobrazení | 21 odpovědí
Chtěl bych se zeptat co říkáte na pletenou šnůru při vláčení, jestli je lepší nebo horší a také jestli ji ryby vidí? Rád bych znal Váš názor a jaké s ní máte zkušenosti!!
Kdy zahajite sezonu???
22.12.2005 | R3F13X | Dravci | 2.593 zobrazení | 21 odpovědí
Ja osobne si jdu zavlacet 1.1.2006,rok jsme nechytal a tak to musim napravit
Nastrahy
20.12.2005 | Poperr | Přívlač | 3.388 zobrazení | 21 odpovědí
Napište vaši neoblíbenější nastrahu na přívlač a kde na ni nejradeji například: Wobler Rapala -Pomalu tekoucí vody dyje 15
poslední vláčka v roce
30.11.2005 | saky | Přívlač | 3.125 zobrazení | 21 odpovědí
Kdy vyrážíte naposled v roce na vláčku a kdy naposled vlezete do vody v broďácích.
já loni chtěl jít 31.12., ale den před sem moc pil a tak sem vzbudil až skoro za tmy … A naposled sem v broďácích vlez do vody loni 13.12. – nechtělo se mi urvat Storma, tak sem tam vlaz a nakonec si i neplánovaně zaplaval
Vánoční kapr a zima....
30.11.2005 | saky | Ryby | 3.133 zobrazení | 21 odpovědí
Baštíte 24.12. kapra, nebo si dáte radši nějakou jinou rybu, třeba pstruha…? Já osobně ryby nejim, takže se těšim na pořádnej flák prasátka .
Prut na jemnou přívlač
9.11.2005 | FABi | Pruty | 4.832 zobrazení | 21 odpovědí
Mohli by jste mi prosím poradit konkrétní prut na jemnou přívlač – značku a konkrétní typ prutu+prodejnu kde ho koupit. Rád by si pořidil proutek na gumy, malé rotačky a woblery. Mám představu 2,5 – 2,7 m, gramáž do 15 g. Nejlépe 3– 15 g. Koukal jsem na internetu na Mikado Needle 260 ( ten ale nikde nemaj ) a Trabuco sincron jig pro. Děkuji za rady.
Úlovek,na který nezapomenu.
15.10.2005 | Chose | Ryby | 2.784 zobrazení | 21 odpovědí
Pročítal jsem staší ročník Rybářství a zalíbila se mi rubrika Úlovek, na který nezapomenu. Máte také nějaký úlovek,na který nezapomenete? Nemusí být trofejní,ale tak jedinečný že se vám natrvalo vryje do paměti…
Je to normální rok?
24.6.2005 | BigMike | Ryby | 2.715 zobrazení | 21 odpovědí
Nevím jak vy, ale tenhle rok mi přijde co do braní a skákání ryb na háčky našich proutků značně mínusový. Nebo je někdo, komu to bere víc jak jiné roky?
Prúty s chvejivou špicou
3.6.2005 | RASTOK | Pruty | 4.115 zobrazení | 21 odpovědí
Ktorá firma okrem Jaxona má v ponuke pruty s chvejivou špicou ? Za odpovede vopred ďakujem.
Třpytka nebo muška - loďka nebo bellyboat?
10.5.2005 | jiris | Ryby | 2.807 zobrazení | 21 odpovědí
Je pstruh chycený na třpytku z loďky chutnější než pstuh chycený na mušku z bellyboatu? Jaké jsou vaše zkušenosti?