Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
UL proutek na přívlač
24.4.2005 | Ebobo | Pruty | 3.848 zobrazení | 21 odpovědí
Co byste radši zvolili?UL prut od fy. DAM-Green cross power(1.80–2.10m,1–5g,1400kč) nebo UL prut od fy. YAD-Denver(1–10g,1.80–2.70m,1490kč). Lov by byl určen na přehradu i na řeku,hlavně pro lov s gumami.
Zlomený prut
5.4.2005 | Van_Murphy | Pruty | 7.989 zobrazení | 21 odpovědí
Ahoj, už jste někdo zlomil prut? mě se to povedlo hned první den co jsem ho koupil, chytám už 2 roky, teleskopy, feeder, přívlač, plavaná, jen na okraj, že nejsem blázen , takže milá boloňka při zdolávání řekla dost a na třikrát fraktura špičky no byl jsem hotovej, znáte něco podobného? čeho se vyvarovat při chytání s dlouhými pruty? Dík
Rozdíl mezi Lovem na umělou mušku a Muškařením
28.1.2005 | Klon | Muškaření | 9.793 zobrazení | 21 odpovědí
Petrův zdar všem nadšeným rybářům na Chytej. cz. Myslým že úvod je jasný takže jaký je rozdíl mezi těmito způsoby lovu a všeho co se jich týče – náčiní apod. Dííííííííík všem zůčastněným.
Otázka pro kolegy ze Slovenska....
16.1.2005 | xycht | Ryby | 2.608 zobrazení | 21 odpovědí
Slyšel jsem že na Slovensku byl od minulého roku povolen lov nonstop v červenci a srpnu. Plno lidí varovalo, že dojde k rozmachu pytláctví a dalším negativním jevů. Chtěl bych se pro to kolegů ze Slovenska zeptat zda mají informace,že se některé negativní prognozy potvrdili a že se pytlačilo více apod. Zajímá mne jak oni sami hodnotí že smí lovit nonstop Díky
Broďáky
10.10.2004 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 4.390 zobrazení | 21 odpovědí
Potřeboval bych poradit nějaké cenově přijatelné broďáky. Loni jsem koupil dost slaboučké a teď když projdu ostružinama a dost neurvale, mám v nich hned dírky. Neoprén se také dost trhá,co?
Marmyšky-navazování
7.10.2004 | Krystof_the_Fisherman | Marmyška | 6.031 zobrazení | 21 odpovědí
Čau všichni Mám docela veliký problém. Přečet jsem si docela dost věcí o marmyškách (velkou část zde ) i jsem si jich pár zakoupil, ale nevím, jak je mám navazovat, protože mají tvar kapky a mají dírku skz (takže se nedají navázat stylem navazování háčku jako jiné. Jestli s tím máte někdo nějaké zkušenosti nebo nápady, tak prosím napište DÍK [addsig]
Vláčka v dešti?
23.9.2004 | jiris | Přívlač | 10.241 zobrazení | 21 odpovědí
Chtěl bych se Vás vláčecích společníků na chytej zeptat jaké máte úspěch s přívlači s lovem v děšti? Berou vám, když prší, před deštěm nebo po dešti? Jaké jsou vaše zkušenosti? thanx
fish
30.8.2004 | doktor | Ryby | 3.280 zobrazení | 21 odpovědí
Fish: Ty si naozaj zo všetkých robíš srandu!!!!! Čítaš aspoň to čo ti niekto so železnými nervami odpíše?!!!! Zdá sa mi, že nie alebo veľmi zle!!!! DaH čo to musí napísať ale naozaj to čo sa pýtaš po tom čo ti toľko ľudí napísalo to je tvrdá káva! Neviem či si bol niekedy na rybách. Ako sa môžeš pýtať či takú alebo takú plandavku!!! Veď to skoro nič nestojí, kúp z každej ktorá sa ti pozdáva jednu a skúšaj!!!!!!! A prečítaj si články ktorých je na chytej o nástrahách X a zistíš aké hrozné hlúposti sa pýtaš!!! To si naozaj zo všetkých musíš strielať a budem sa diviť ak na to ešte niekto okrem DaH bude ragovať!!!!!
muškaření
9.3.2004 | rarach | Muškaření | 19.393 zobrazení | 21 odpovědí
Kterým směrem se bude ubírat muškařina. Osobně se domnívám, že rozvíjet se bude hlavně jezerní muškaření a UL muškařina na řekách a říčkách. Co Vy na to?
Entomologie pro muskare.
4.7.2016 | Snakei | Muškaření | 2.925 zobrazení | 20 odpovědí
Ahoj, nevite, kde sehnat tuhle knihu? Pritelkyne mi chce udelat radost k svatku, ale nikde neni skladem. Klidne z druhe ruky, diky.
boilles ano nebo ne
10.3.2014 | Frysi | Kaprařina | 2.361 zobrazení | 20 odpovědí
Dobrý den zajímá mě jestli se dá na boilles chytat i tam kde ryby na to nejsou zvyklí,kde se chytá jen na kukuřici rohlík a podobně.Je i nějaký na které jdou všude.Někdo říká,že boilles je nejlepší a někdo že na to ještě nikdo nic nechytil,popřípadě mě poraďte jaké boilles když budu chodit na tři čtyři hodinky k vodě.
Online CHAT na Chytej.cz
26.11.2013 | HaD | chytej.cz | 2.948 zobrazení | 20 odpovědí
Zbrusu nová funkce
umožňující rychlou soukromou komunikaci mezi uživateli. Uvítáme nápady,
odhalení chyb apod.
Melasa
17.3.2013 | Bulldog.o | Feeder | 7.825 zobrazení | 20 odpovědí
Vážení přátelé, dostal jsem lahvičku „melasy“ a nikdy jsem ji nepoužíval. Nemůžete se někdo podělit o nějaké zkušenosti s tímto přípravkem. Množství melasy do krmení? dipování melasou? Vhodnost? apod… Vím, že na zadní etiketě je jakýsi návod, ale je to klasika „super, nejlepší, kapři 100kg, mistr světa“.....
Rapala polarizacni bryle pres dioptricke bryle
25.2.2013 | Zemak | chytej.cz | 7.570 zobrazení | 20 odpovědí
Zdravim, mate nekdo zkusenost s temito brylemi ?
Přívlačový naviják
8.11.2012 | Fidel | Navijáky | 11.192 zobrazení | 20 odpovědí
Potřebuji radu jaký přívlačový naviják na prut Shimano Antares 270M 10–30g. Cenová relace do 3000,–.
Jak nyní berou ryby na Orlíku-Podolsko?
22.7.2012 | kok77 | Domácí revíry | 6.559 zobrazení | 20 odpovědí
Prosím o jakékoliv zprávy jak to jde na Orlíku-Podolsko.Kolik je vody a jaký je stav vody.Díky za jakékoliv odpovědi.
Víkend se blíží :)
13.3.2012 | alexdelpiero | Ostatní ryby | 39.447 zobrazení | 20 odpovědí
Tak máme tu první oteplení kdo se těší k vodě tak jak já? Víkend to jistí :)Všem rybářům hodně štěstí v tomto roce, ale víc těm co ryby pouští… :)
Woblery od spro
13.10.2011 | maskacovy-lovec | Přívlač | 37.996 zobrazení | 20 odpovědí
ahoj, chci se zeptat, chytáte někdo na woblery spro, letos jsem si jich pár koupil, protože jejich cena byla přijatelná nějakých 60kč za ks, ale za celou sezónu jsem na ně nic nechytil :( jaké máte s woblery od spro zkušenosti? Chytili jste na ně něco?
Jaké boilies na podzim???
27.9.2011 | thomas777 | Kaprařina | 43.998 zobrazení | 20 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jestli by byl na podzim lepší boilies spíš na masové bázi nebo ovoce???