Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Kdy je nejlepší čas k lovu Línů necteno

27.3.2011 | kamos007 | Bílá ryba | 4.484 zobrazení | 20 odpovědí

Chtěl bych se zeptat kdy je ten nejlůepší čas na lov línů mám jich za život jenom dva a vím že tam jsou tak mě zajímá kdy je ten nejlepší čas a naco je případně lovit?

Děkuji moc.

Prut Mivardi Reactor Feeder 3,6m 20-75g necteno

2.3.2011 | michal94 | Feeder | 25.221 zobrazení | 20 odpovědí

Je tenhle prut vystačující na začátky s feederem ??? Díky za odpovědi .............­........

potrebuju pomoc ! necteno

2.3.2011 | slammyCZEch | Ostatní ryby | 4.014 zobrazení | 20 odpovědí | upravit

Která z našich ryb má nejlepší čich ??

Díky za odpověď. prosím odpověď poslat na muj e-mail ,, jiri.pavlji@seznam.cz "

Přívlač v těchto dnech necteno

1.3.2011 | chupacabra | Přívlač | 5.674 zobrazení | 20 odpovědí

Ahoj, chtěl jsem poprosit o radu. Jelikož bydlím na okraji Prahy tak jsem měl možnost si asi třikrát vyrazit zaházet od začátku roku na Vltavu 7 a 9, kde je přívlač povolena celoročně. Pokaždé jsem ale neviděl ani šupinu. To samé to bylo už asi na dvou vycházkách v prosinci. Chytal jsem na různý gumy, sem tam jsem zkoušel i woba, snažil jsem se tahat pomalu ale nic. Vím, že ryby nejsou zrovna nejaktivnější v téhle době a procházka to byla taky pěkná ale aspoň jeden okounek nebo něco by přijít mohlo…:) Někdo nějaký tip co bych mohl zkusit?:)

Úlovky na revíru Otava 5,6.....atd necteno

4.2.2011 | Šnek | Lososovité ryby | 7.300 zobrazení | 20 odpovědí

Jaké máte úlovky na otavě? pochlubte se i fotografiemi + můžete pověděť jaké máte oblíbené nástrahy…

Pomoc necteno

26.12.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 2.576 zobrazení | 20 odpovědí

Kdo v zimě seká díry do ledu pro ryby a čím pomozte zima je v plném proudu dnes jsem byl dělat díru na Doubka a pomalu pod rukama mi to zamrzlo máte nějaký typ nebo trik ??

prosím o pomoc- RYBIČKY necteno

13.12.2010 | tom1234 | Obchod | 4.873 zobrazení | 20 odpovědí | upravit

Ahoj, scháním naše říční ryby do akvária jako vánoční dárek. Jednalo by se o nějakého KOI kapříka, uhoře, sumce, jesetera. předem díky za pomoc a radu Tom

Na ryby bez prutu necteno

24.11.2010 | noba | Dravci | 19.081 zobrazení | 20 odpovědí

tak jsem dnes vyrazil ma vláčku na slapy. po 1,5hodine jizdy jsem dorazil na místo a tam jsem zjistil že mám vše potřebné až na jednu maličkost, a to prut. měl jsem v autě sice náhodou jěště jeden, ale ten taky neměl jednu drobnost. A to naviják. takže jsem zas slavnostně vyrazil na cestu k domovu. Máte taky podobnou skušenost? at vím že nejsem blbec sám:-)

Kyjský rybník necteno

10.10.2010 | deniiis | Domácí revíry | 11.147 zobrazení | 20 odpovědí

Dobrý den chtěl bych se vas zeptat na tento rybnik pravě u něj sedim ale zatim mi nic nebere na co bych mel tady chytat a jsou tu vubec ryby?

Jde to na labi na přívlač ??? necteno

31.7.2010 | Lazovič | Přívlač | 6.652 zobrazení | 20 odpovědí

Chytal jste tam nekdo ? A chytil ně co ??? Chtěl bych si tam jit za třpitkovat a za woblerovat jde to ??

skušenost s hospodářem MO Bystřice pod Hostýnem necteno

28.3.2010 | cechin | Legislativa | 3.887 zobrazení | 20 odpovědí

chtěl bych se s vámi podělit o mou špatnou zkušenost a s arogancí místního hospodáře pana Z. M.Před dvěma lety jsem byl ještě členem místní rybářské organizace a po podvodném zvolením výboru jsem odsud přešel do jiné .Teď k danému tématu.Jak sem již napsal nejsem členem dané organizace a chtěl jsem se zůčastnit jejich výroční schůze.Na schůzi jsem jel s předsedou organizace a ten neměl námitky abych se ji zůčastnil.Pár vteřin před zahajení dané schůze přišel za mnou pán hospodář a řekl mi jeho slovy/odejdi prosím tě odsud nemáš tady co dělat./ja jsem mu na to odpověděl/ta schůze je veřejná tak proč bych tu nemohl zůstat/odpověď hospodáře byla,že pokud tu schůzi neopustím tak ji nezahájí myslel sebe.Dle mého názoru si myslím,že na to neměl právo.Pokud vím tak schůzi zahajuje předseda a ten neměl námitky proti mému setrvání.Chtěl bych znát váš nazor na danou situaci.Děkuji vám předem za vaše nazory.

olešna nebo horni bečva necteno

8.3.2010 | hanz.333 | Domácí revíry | 2.979 zobrazení | 20 odpovědí

čaute da se chgytit na těchto revirech naky větši kapr nad 60cm ma někdo takovy ulovek jestli jo napište ale i ostatni ryby mužou byt

rybářské kuriozity necteno

2.1.2010 | Poldík | Vaše názory | 4.265 zobrazení | 20 odpovědí

Po loňské rekapitulaci vám nabízím fórum co kuriózního se vám stalo na rybách.Například já jsem ke svému údivu chytil do vlasce netopýra,na housku kačenu,prezervativ plný vody a to byl tah.Ať se trochu pobavíme.

Utržené štiky necteno

8.11.2009 | voltor | Dravci | 3.304 zobrazení | 20 odpovědí

Včera jsem byl na rybách na jedné labské tůni.Kapři vůbec nespolupracova­li,zato štiky ano.CHytli jsme ve dvou osm štik a pět se nám vyháklo. .Ale proč to píšu.Pěti s těch těch osmi koukaly s útrob lanka s vlasci.Museli jsme jim to ustříhnout,protože to měli tak hluboko,že při pokusu vyndat jim to by asi nepřežily.Hlavně ty vlasce co jim koukali byli nějaké osmnáctky.Je docela zajímavé,že i při takovém hendykepu,měli chuť žrát.Kromě jedné byli docela vypasené,takže asi hlady netrpěli.Pak jsme přišli na to proč to tak je.Naaproti nám si sedl jeden rybář,nastražil na štiku.Při záběru si prutu skoro nevšímal a asi 25 minut čekal pak zasekl vyndal štiku a strašně nadával,že to má prý až v pr..... Myslím,že i na rybičku se dá chytat šetrně.Tolik náš včerjší zážitek od vody.Momochodem,všechny ulovené štiky měli od 50 do 58 cm

vypadla mi vložka z očka necteno

19.8.2009 | Beebo | Pruty | 7.155 zobrazení | 20 odpovědí

Vypadla mi keramická vložka z očka na feederu Shimano Catana. Prut je v záruce, myslíte si, že má cenu jej reklamovat? Jaká je šance, že mi reklamaci uznají? Nejsem si vědom, že bych to někde udělal já, přepravuju pruty v pouzdrech a celkově na pruty dávám pozor. Napište mi, zda s tímto máte nějakou zkušenost, popř. pokud mi reklamaci neuznají, kde by mi to opravili tak aby to vypadalo jako originál. Díky za rady.

Je investice do tohoto ,,setu" výhodná? necteno

6.7.2009 | FISHERBOY | Pruty | 2.902 zobrazení | 20 odpovědí

Zdravím..... po třech letech se vracím k vodě…rád bych se trochu víc zaměřil na přívlač protože mě to narozdíl od kaprařiny dycky víc bavilo. Základní vercajk už mám z minulých let (nejaky plandy, rotačky, gumy a něco málo woblerů). přívlačový prut a naviják jsem si pujčil od dědy, ale rad bych si koupil svůj vlastní proto se vás chci zeptat, zda je podle vás toto kvalitní výrobek…zdá se mi to nějako levné… 2-dílný prut Mitchell 2,4m 10–30g + ZDARMA naviják a vlasec – za 689 kč… je to na www.braunstar.cz chytám přežně na údolní nádrži Seč, myslim že víc jak do hloubky 10 metrů se nikde nedostanu…a chytat chci takové ty štiky..boleny, candaty… kolem míry …a kdyby to vzalo omylem neco vetšího aby ten prut taky přežil… Takže by mě zajímalo jestl má cenu tenhle prut kupovat.

Jeseter necteno

5.4.2009 | Libor | Ostatní ryby | 5.069 zobrazení | 20 odpovědí

Dnes jsem vyfotil tohle. Vím že jsou hodně v soukromákách. Jaký je to přesně druh? Co žerou? odkud jsou původně? Kolik se dorůstají? Osobně bych chytil radši úhoře či parmu, ale když už to člověk potká na prutě, tak bych o tom chtěl něco vědět. Jaký máte názor na to vysazovat je do našich vod?

Rybářské časopisy na cd či netu necteno

12.3.2009 | Kazan | Ryby | 13.101 zobrazení | 20 odpovědí

Zajímalo by mě, zda by jste svůj oblíbený ryb. časopis neměli raději na cd nebo nečetli přímo z netu. Sám jsem před několika lety přestal časopisy kupovat, ale patrně bych si dnes předplatil nějaký přístup na net, nebo cd. Myslím že i pro vydavatele by to bylo levnější než tištěná papírová forma. Co vy na to?

Lov na mrtvou rybku na P revírech necteno

13.1.2009 | albin | Legislativa | 3.361 zobrazení | 20 odpovědí

Jaký je váš názor na tuto problematiku.Ne­musíte psát,že se vám to nelíbí spíš jestli má někdo nějaký erudovaný názor proč a s jakým úmyslem.Nikde jsem nenalezl vysvětlení tak kdyby byl někdo šikovnější a objevil kde najít Rozhodnutí Mze ČR č.j.2645/119–179/2000–2220.A je to jen výmysl ZČ svazu nebo i jiných?

Matchka necteno

12.10.2008 | Kubajs | Plavaná | 4.573 zobrazení | 20 odpovědí

Rozhoduji se mezi třemi matchovými pruty jsou to Shimano Alivio BX420 Shimano Hyperloop AX420 Shiman Hyperloop BX420
U těch hyperloopů jsem slyšel že akce jsou dost odlišné.Popřípadě bych potřevoal poradit navijáček do 1000kč,vůbec nerozumím velikosti používaných navijáků.Chci ho na plavanou ve vidličkách,ale celé léto budu „šoulat“ tak aby byl i celkem lehký.