Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
jak ste spokojeni s poratkem u vody
17.10.2005 | ozrala | Ryby | 2.505 zobrazení | 20 odpovědí
zdar chlapi jak se vam sedi u vody a co rikate na poradek u vody
Mušák na stoják???????????????,
12.10.2005 | topinka | Dravci | 3.178 zobrazení | 20 odpovědí
Prosím o radu při výběru značky prutu na jezerní muškaření . Délku a (ATMA )mám rozmyšlenou. Po předčtení několíka knich mam zmatek .
Plandavka
30.8.2005 | kkarlos | Přívlač | 2.688 zobrazení | 20 odpovědí
Vcera jsem si zakoupil svou prvni plandavku tak se chci zeptat jesli se ma protacet kolem sve osy ?!?! vsem dik za odpoved
Jak ubrzdit velkou rybu
29.8.2005 | Hrouzek02 | Přívlač | 2.704 zobrazení | 20 odpovědí
Jak ubrzdit velkou rybu přes povolenou brzdu navijáku a mít vlasec pořád napnutý? Jak postupovat?
Nic mi nebere jenom malí ryby!
4.8.2005 | Lukas | Bílá ryba | 5.446 zobrazení | 20 odpovědí
neznáte někdo dobrej revír u plzně (Západní čechy). Nevím jak na kapry a na štiky. Zatím žádný záběr a mě to štve!!!!!!!!! Jak na ně??????Už mě štvou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Woblery KACEL
3.8.2005 | Stavba | Přívlač | 4.215 zobrazení | 20 odpovědí
Zajimalo by me jake s nim mate zkusenosti. Jake barvy se vam osvedcily. Zda je srovnatelny kvalitou s nejakym zahranicnim vyrobcem.
Krmit ano či ne???
26.7.2005 | kkarlos | Ryby | 3.147 zobrazení | 20 odpovědí
Myslíte že má cenu krmit na místě kde budu chytat v sobotu???Napište mi prosím čím mám krmit když chci chytat kapry kolem 50cm. dík
Ultrabyte
20.7.2005 | Grendel | Ryby | 4.293 zobrazení | 20 odpovědí
Zajímalo by mně, jaké zazračné úspěchy máte s výrobkem Ultrabyte – od firmy TOP SECRET. V pořadu Ryby Rybky Rybičky, to vychvalovali tak ,že ryby dostaly žravé šílenství.
Orlík - informace
8.7.2005 | vatikan | Domácí revíry | 4.833 zobrazení | 20 odpovědí
chci se zeptat na veškeré info o vodní nádrži orlík. nikdy jsem tam nebyl a chystáme se tam letos v srpnu. Jak je to tam s rybařinou? který kemp doporučujete ? Jaký způsob lovu na léto ? Stav vody ? Kemp bych chtěl spíš nějaký menší, kde není moc lídí. Kamaráda dědeček jezdil někam do okolí Písečné Smoleče, Jaké to tam je ? nemá někdo foto ?? Moc děkuji.
Sonar Humminbird SmartCast RF 15e
6.7.2005 | Grendel | Ostatní nádobíčko | 8.505 zobrazení | 20 odpovědí
Má někdo osobní zkušenost s bezdrátovým sonarem Humminbird SmartCarst RF 15 ,nebo s podobným bezdrátovým sonarem. Zajímalo by mě, jaké nevýhody spatřujete u tohoto a jemu podobných výrobků.
co se děje s Berounkou ?
19.6.2005 | joba | Ryby | 4.143 zobrazení | 20 odpovědí
zajímal by mě názor někoho kdo pravidelně chytá na berounce 6,7. Já tam mám chatu a chytám tam cca 15 let a co se tam děje z rybama to je síla… Nikdy nebyl problém s kaprem,candošem nabo štikou, poslední roky jdou chytit spíš jednotlivý kusy v delším časovým odstupu, víc ryb(pořádných) za víkend je velkej problém hlavně na 7, ryby tam evidentně jsou,ale nikdo je nedokáže vyprovokovat aby žraly,když nepočítám zoufalost s bičem a červem, bílá ryba do 30 cm je v pohodě. Na tomto úseku jsme se např. vždy báli napíchnout žížalu,protože okamžitě tam byl ježdík,nebo okoun,dnes o okouna nezavadíš, při kolinku okamžitě podoustve a kapříci atd… prostě už tam je jen pěkný prostředí a i zkušený pravidelný rybáři jsou tam nasraný a radši chlastaj u pár metrů vdáleného výčepu(tím to není)
Slezská Harta a trhací bojka
14.6.2005 | habrus | Dravci | 15.278 zobrazení | 20 odpovědí
Nazdar chlapi chtěl bych vásl požádat o radu o to jak to je na Slezské Hartě s chytáním dravců na bojku někdo říká že se může druhý zas že ne přál bych si pravndivé informace. zatím moíc dík. cau
Polarizační brejle pro slepejše.
28.4.2005 | zedus | Ostatní nádobíčko | 3.898 zobrazení | 20 odpovědí
Moc by mě zajímal váš názor na polarizační brýle s dioptrickými skly, nemáte někdo nějakou zkušenost? Jsem slepejš a potřeboval bych skombinovat oba druhy dohromady a používat klipy na normální brejle mi nepřipadá jako dobrý řešení.
vazači, hmyzáci, muškaři pozor!
4.3.2005 | Tomucha | Muškaření | 3.651 zobrazení | 20 odpovědí
Jak jste na tom s vázáním mušek? Máte oblíbený vzor na vázání. jak často vážete muchy. Necháte se při výrobě inspirovat knížkami nebo zapojujete fantazii? Jaký typ mušek je oblíbený na vázání. Zajímal by Vás nějaký postup vázání nebo technika či speciální vzor? Pište
Upravili byste míry některých ryb??
6.2.2005 | DEATH | Legislativa | 3.275 zobrazení | 20 odpovědí
Chci zde probudit debatu o tom,jestli byste upravili některé míry ryb,nebo jestli jste spokojení.............. Budu rád za každý příspěvek.
Nezamrzlá očka
20.12.2004 | Prizrak | Přívlač | 3.516 zobrazení | 20 odpovědí
Jistě se vám stává, že když chytáte v tomto chladným počasí, že vám zamrzají očka na udici. Tedy pokud nemáte nějakej trik…
Woblery Strike Pro
19.12.2004 | DEATH | Přívlač | 7.456 zobrazení | 20 odpovědí
Tak jsem s hrůzou zjistil,že nejsou tyto woblery skoro známé,nebo k dostání....... Rád bych zde o nich rozpoutal debatu… Pro ty kdo neví o čem je řeč- www. strikepro. com
Jak jsem začal a v zápětí skončil s přívlačí
24.10.2004 | Frostys | Přívlač | 2.785 zobrazení | 20 odpovědí
Upřímně řečeno jsem kaprář začátečník tím pádem mně docela naštvalo hájení kaprovitých ryb tak jsem se s kamarádem vydal jen tak zkusit přívlač. koupil jsem si na to pár twisteru a třpytek celkem asi 5. no prostě jsem začal a asi kolem 5. hodiny jsem se slovy já se na to… (víte co )
no prostě jsem všechny utrhl. a ještě k tomu bez záběru, zato kámošovi to bralo dost ( 6parem 1okouna) no , utěšíte mně trošku tím že mi řeknete jak trháte taky ?
Chytání na řece moravě
15.10.2004 | zedus | Domácí revíry | 16.010 zobrazení | 20 odpovědí
Nazdárek, není tady někdo kdo vláčí na řece moravě v okolí Olomouce, já osobně mám provláčený úsek od olomouce až po soutok s bečvou a rád bych se podělil o zážitky.
DOTAZ !
3.10.2004 | Frostys | Legislativa | 3.120 zobrazení | 20 odpovědí
Chci se zeptat na dvě otázky
- Potřebuje mládež do 15-ti let dozor dospělé osoby pži rybaření ??
- až od 15-ti let se smí chytat na 2 pruty ???? Díky moc !