Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
woblery RedBass
13.7.2008 | inspo | Přívlač | 3.455 zobrazení | 19 odpovědí
Chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s těmito woblery. Ja si koupil letos na výstavě v Brně tři kousky. Dva chodí pěkně a jeden (imitace štiky) nechodí (uhýbá na jednu stranu a má snahu rotovat). Při bližším zkoumání se mi zdá, že má lehce vyhnutou lopatku. Jinak vypadají moc hezky za tu cenu.
Prut do 1300
28.5.2008 | t.m66 | Pruty | 2.760 zobrazení | 19 odpovědí
Ahoj rybáři jak všichni dobře víte za 19 dnu je dravčí sezona a jelikož mě třpytkaení velice chytlo tak bych si chtěl pořídit proutek do 1300 kč…ale nemůžu si vybrat pošlu vám 2 typy
nevím co je lepší ale chtěl bych chytat štiky :) nejlepe na třpytky nebo woblery
Petru zdar
Hýbání vodou na přehradách v době tření
11.5.2008 | tomchamik | Legislativa | 3.660 zobrazení | 19 odpovědí
I když jsem toto psal do Pěsti na oko,nedá mi to a zakládám samostatné téma.Tak jsem se vydal na Orlík,od středy do neděle ryby nebrali,vše se tře a jak se hýbe s vodou tak na břehu zůstává tisíce jiker.Vzhledem k tomu,že Orlík má přes 150km břehů tak tady dochází k obrovským škodám na rybí osádce.Za ty 4 dni klesla voda asi o 30cm,pak zase stoupla,ale to už je pozdě,jikry uschli.Rybářský svaz o tomto jevu informoval povodí,ale prý je to vše jen pro dodržení průtoku pro turbínu.Pánové z ČEZu si plní plán a na břehu schnou miliony jiker!!!! Protože toto není problém jen Orlíku,ale všech přehrad,docela by mě (a snad nejsem sám)zajímalo vyjádření někoho z kompetentních lidí,jak z povodí tak ze svazu.
jaký naviják
31.3.2008 | letadlo | Navijáky | 21.057 zobrazení | 19 odpovědí
mužete prosím doporučit nějaký vhodný naviják na položenou – kapři, dravci.. cena max 2000
Boskovice cihelňa
13.2.2008 | Robur | Domácí revíry | 2.662 zobrazení | 19 odpovědí
Nevíte někdo místní, jak je to s touto vodou. Kdysi jsem se tam byl projít. Pěkná voda, nějakou chciplinu u rákosí jsem taky viděl, ale označení revíru žádné ani žádný zákaz lovu. Nikde nikdo, našel jsem pár děr po vidličkách.
Dírky 2007/08
17.11.2007 | Robur | chytej.cz | 2.494 zobrazení | 19 odpovědí
tak kde a kdy se srazíme letos?
Svítilna
24.10.2007 | Robur | Ostatní nádobíčko | 2.789 zobrazení | 19 odpovědí
Pánové, sem tam dámo a Ripko, prosím o radu. Potřebuji pro kamarádku svítilnu na chatu. Měla dobíjecí s adaptérem a ještě jí vyhovovalo, že na tom byla malá dioda, takže se to po tmě dobře hledalo. Jina při nabíjení to bylo na nějakém držáku na zdi, což není priorita. Asi by to mělo mít ochranu proti přebití, páč to má permanentně v zásuvce, kterou nahazuje hned po příjezdu zapnutím pojistek. Cena asi do 500Kč. A samozřejmě by to mělo svítit na nabití co nejdéla a nabíjení by mělo mít co nejkratší dobu. Tak nezapomeňte při doporučování uvádět i tyto údaje. Díky.
Bellyboat
24.7.2007 | xycht | Muškaření | 3.815 zobrazení | 19 odpovědí
Jsem pevně rozhodnutý koupit bellyboat, tak bych chtěl přítomné požádat o tip na nějaký bellyboat kolem těch 5000Kč, který se dá koupit v ČR. Uvažoval jsem o nákupu v USA, ale nechce se mi čekat :-) Uvítám každý postřeh. Děkuji.
Tatrovický okoun
20.7.2007 | rarach | Domácí revíry | 2.239 zobrazení | 19 odpovědí
Hlavně pro evropany ze západu Čech. Kdo má zájem o lov a pokecání v nádherné lokalitě revíru Chodovského potoka 3 (Tatrovice), ať se dostaví v sobotu mezi 18–19 hod na hráz. Uspořádáme malou soukromou technopárty v lovu okounů či dalších škůdníků a vzácného pstruha duhového. Lovec který uloví duháka dostane pohár. Všichni s P povolenkou jsou vítáni.
Identifikace Woblera
27.6.2007 | Jeffry | Ostatní nádobíčko | 3.255 zobrazení | 19 odpovědí
Netušíte někdo náhodou co je to na obrázku za woblera? Obrázek je s přebalu knihy Přívlač od autora Tomáše Kepra
Sumčíci v Praze
23.6.2007 | Mallos | Sumcařina | 3.516 zobrazení | 19 odpovědí
Přátelé, nevíte kam vyrazit v Praze na sumce a jakou techniku zvolit? Má to cenu ze břehu?
TELE feeder
3.6.2007 | Snake | Pruty | 6.256 zobrazení | 19 odpovědí
Zdravim, zajmá mě váš názor na teleskopický feederový pruty, bavil jsem se s jedním rybářem, a ten měl nějakou levnou semu, kterou si nemůže vynachválit, prut jsem vyskoušel, a překvapilo mě, že celkem dobře pracuje, zajmá mě váš názor, protože schánim nějakej skladnej feeder na cesty, na chytání nástražních ryb,krádké vycházky atd… Díky
Deštník Sensas s bočnicemi za 999,--Kč
8.5.2007 | ČudlařX | Ostatní nádobíčko | 8.230 zobrazení | 19 odpovědí
Objewil jsem na stránkách braunstaru deštník s bočnicemi a docela mi padnul do oka .Jestli můžu tak mi helpnite s ňákou recenzí ..dík
Chytání v proudu
3.5.2007 | rybar12 | Tipy & triky | 7.853 zobrazení | 19 odpovědí
Dobrý den,
s rybařením začínám a chtěl bych se zeptat jak na to aby mi na Labi
nebral proud vlasec atím pádem neustále nevytahoval policajta. Nejdřív jsem
myslel, že to bude malým olovem, tak jsem nakoupil olovo 80g a pořád se to
opakovalo. Policajt vždy vyjížděl nahoru. Zkusil jsem tedy na něj dát
olůvko 15g a vše přestalo. Mám ale strach, že takhle má celá sestava
velký odpor a ryba při takovém odporu pořádně nezabere. Jak to tedy
děláte vy? Spousta rybářů na druhém břehu si klidně háže doprostřed
řeky a vše je v pohodě, mě to pořád tahá policajta (teda bez té
zátěže). A kolikati gramová olůvka používáte? Mám změnit montáž na
nějakou jinou – používám klasa průběžné olovo. fakt si nevím rady.
Budu moc rád když odpovíte a poradíte. Díky všem. Jo a chytám na Labi
okolo Lysé n.L, Nymbursko apod.
Stanování u vody
27.4.2007 | JarKoto | Legislativa | 13.788 zobrazení | 19 odpovědí
Nevíte někdo, jestli je povoleno stanovat přímo u vody – tzn. např. u břehu řeky, rybníka, apod. (já chci konkrétně stanovat na revíru Morava 13 u obce Postoupky)? Diky za odpovědi.
Twistery
27.12.2006 | Kubajs | Ryby | 1.998 zobrazení | 19 odpovědí
Kolik kupujete twisterů jedné barvy?
Sbírka
29.11.2006 | Kubajs | Ryby | 2.527 zobrazení | 19 odpovědí
Zajímalo by kolik mají pruměrní vláčkaři nástrah např:WOBLERY,ROTAČKY ATD.
Pošta Chytej - Pomoc
2.11.2006 | hajan | Ryby | 2.350 zobrazení | 19 odpovědí
Neustále mi do mojí schránky „chytej“, automaty kydaj nějaký nesmysly. Nenechá se proti tomu nějak účinně bránit?? Dík za rady.
Materiál na výrobu splávků a ostatních rybářských potřeb.
1.11.2006 | Hora | Ryby | 2.577 zobrazení | 19 odpovědí
Zde by jste se mohli rozepsat všichni,co si vyrábíte sami nějaké rybářské potřeby,od splávků po další potřebné věci a vyměnit si zkušenosti,popřípadě se pochlubit svými výrobky.
Muskarska snura
5.8.2006 | Krvinka | Muškaření | 5.114 zobrazení | 19 odpovědí
Tak me tak napadlo jak ma byt utazena ci povolena snura na navijaku??? Ma byt spise utazenejsi nebo povolenejsi??? A cim umyt spinavou ulepenou snuru? A kterou snuru si urcite nemam a nebo naopak mam koupit?