Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Lámání trojháčku u třpytek Hammer 0 necteno

29.7.2006 | DEATH | Přívlač | 2.558 zobrazení | 19 odpovědí

Zkrátka a jednodušše nechápu, zda jsem chytil blbou várku překalených háčků, bo co to je za ptákovinu. Už jsem oddělal 2 třpytky ze 3. Z jedný štika udělala jednoháček a u druhý se prostě ulomil háček u očka. Ptám se tedy, jenom blbá várka, nebo s tim máte taky zkušenosti ? (Že bych se na ně kdyžtak vy…)

Jak uchovat co nejdéle rousnice necteno

25.5.2006 | r@ptor | Ryby | 11.516 zobrazení | 19 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s uchováním rousnic po co nejdelší dobu? Co je pro ně nejlepší aby vydrželi v počtu 500 až 1000? Dík za radu.

Mapy z letadla!kouknete se na svuj revir jinak! necteno

10.4.2006 | svaca | Ryby | 4.184 zobrazení | 19 odpovědí

Zdravim asi to uz mnozi znaji ale na strance http:/www.mapy.cz date letecka a pak uz si podle napoved najdete svuji reku barak a takovy veci urcite moc zajimavy!dopo­ručuju!

Prehrada Hnevkovice necteno

1.3.2006 | kamet | Domácí revíry | 3.101 zobrazení | 19 odpovědí

Prehrada Hnevkovice zkusenosti uspechy

pohodli na lodi necteno

28.2.2006 | kamet | Ryby | 2.889 zobrazení | 19 odpovědí

preferujete pohodli pri chytani z lode a jakou lod pouzivate motor ci vesla

Pstruhovy revir v okoli 30km od PLzne??? necteno

15.1.2006 | kkarlos | Domácí revíry | 3.027 zobrazení | 19 odpovědí

Nevite nekdo takovy revir???- a nemate s nim nejake zkusenosti???

Rybářské seriály na ČT necteno

28.12.2005 | chleba | Ryby | 2.983 zobrazení | 19 odpovědí

kdo z vás neviděl jeden díl z Jak na Ryby, nebo S Jakubem na Rybách? když se na to chcete podívat, jděte na http:/www. czech-tv. cz/vysilani/… tam si klikněte na měsíc, den a vyberte si jaký pořad chcete vidět

Formy na olůvka a krmítka necteno

17.12.2005 | SS | Ostatní nádobíčko | 13.627 zobrazení | 19 odpovědí

Neznáte nějaké výrobce nebo prodejce forem na olůvka a krmítka.

medializacia nasho admina. necteno

30.11.2005 | kostnak | chytej.cz | 2.837 zobrazení | 19 odpovědí

poslednou dobou akoby sa s HaDmi vrece roztrhlo. su vsHaDe!!!!!!!!!!

ja som si vcera wobbler kupil a na nom, ze: sHaD rap.

kde to bude mat podla vas koniec???

Dražba necteno

29.11.2005 | Robur | chytej.cz | 3.490 zobrazení | 19 odpovědí

Možná přepustím přihlášku na . muškařském vázacím víkendu. ZN. Nejlepší nabídce

Bolen v zimě necteno

25.11.2005 | Robur | Dravci | 3.236 zobrazení | 19 odpovědí

Berou Vám ještě v této době /podzim a hlavně zima/? Pokud ano, tak na co? Lovíte je v této době cíleně nebo jde o náhodu?

Hlubina privlac. vase nazory a zkusenosti.. necteno

20.11.2005 | R3F13X | Přívlač | 4.361 zobrazení | 19 odpovědí

Mate nejake zkusenosti s hlubinkou?Jak se to provozuje?A vys­ledky?A vase nazory a postrehy?

dnešní den necteno

19.11.2005 | frenki | Ryby | 2.556 zobrazení | 19 odpovědí

Zajímalo by mě kdo z Vás byl dnes na rybách a s jakým uspěchem? Nebo Vás počasí odradilo od vody??

Vydra?Ondatra? Co to mohlo byt? necteno

28.10.2005 | Tomik | Ryby | 10.464 zobrazení | 19 odpovědí

V sekci Diskuze je vložena fotka kterou jsem pořídil v nedávné době na jednom rybníku, do kterého dávám ryby, není velký, je čistý, tento amur (70 cm) není jediný , ketrého jsem tam našel(Kapr 50, cejn 45, karasy- nepočítám), mužete mi nekdo poradit, co to mohlo byt za tvora? Podle myslevce by to mohla byt vydra. vim že je chranena , ale jde se ji nejak zbavit? dekuji za každou reakci…

jak nahazovat daleko? necteno

10.10.2005 | Lukas | Dravci | 6.222 zobrazení | 19 odpovědí

mam maliho twistra asi 3g prut 1.50m jakej mam dat vlasec abych nahazoval dal nebo mam pridat jeste neco.(chytam okouny na stojatych vodach. ten twistr je 5cm malej. hloubka do 6m. chci chytat napřehrade hracholusky. poradte.

Rybarina v okoli Brna necteno

29.9.2005 | | Domácí revíry | 2.018 zobrazení | 19 odpovědí | upravit

Cau kluci,napadlo me,ze se zeptam,kde to v takovem spatnem pocasi aspon trochu bere v okloli Brna nebo vubec na cele jizni Morave,dneska jsem chtel vyrazit na prigl,ale leje jak z konve,tak misto toho sedim u netu a budu si tzady s Vami psat

Brno necteno

20.9.2005 | bizkit | Domácí revíry | 3.060 zobrazení | 19 odpovědí

Má niekto z Vás tip, kde a naco beru dravce na Brnenskej priehrade a Svratke? moc krat dik

Nejoblíbenější nástraha necteno

2.9.2005 | ESKY | Ryby | 4.077 zobrazení | 19 odpovědí

Vážení kolegové, pochlubte se vaší nejoblíbenější nástrahou,příchutí, značkou. Já mám nejoblíbenější Chléb obalovaný v cukru, takové barevné kuličky a pak jednoznačně rousnici na položenou a obyčejné strouhankové těsto na plavačku…

silon na vláču necteno

10.6.2005 | Zcuter | Přívlač | 4.446 zobrazení | 19 odpovědí

jaký je podle vás nejlepší silon na vláču. slyššel jsem,že na barvě nesejde-a má být kolem 0.25mm hrubý. Co je na tom pravdy???Můžete mi s tím poradit???

KRMENÍ LORPIO necteno

20.5.2005 | kkarlos | Domácí revíry | 8.471 zobrazení | 19 odpovědí

Koupil jsem si krmení od firmy Lorpio EXTRA LÍN KARAS(1900g 99Kč). Mám to na závody a chci hytat s feederem. Jaký je váš názor na toto krmení a jaké úspěchy či neúspěchy jste s ním měli??? (soráč za smajlíky trochu jsem to přehnal)