Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Naviják na prívlač necteno

11.5.2005 | RASTOK | Navijáky | 4.306 zobrazení | 19 odpovědí

Poprosil by som vás o radu, chcel by som kúpiť navijak na prívlač do 2500,–Sk /1750 kč/, s cievkou na 100m monofilu 0,25 viem, že to neni zrovna obrovská suma, ale hádam sa dá niečo relativne dobré vybrať. uvažoval som o Shimano-Nexave-NEX2500F-ložiská 3+1, rada P3, len sa obávam, že v tej triede to bude tak na jednu sezonu Navijak bude na strednu privlač – gumi + woblere od 5–13 cm

Máte zkušenosti s nástrahami od firmy EMTE necteno

28.3.2005 | Lovec | Přívlač | 3.552 zobrazení | 19 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat zda nemáte někdo zkušenosti s nástrahami od firmy EMTE (www. emte. info). Jak chodí a zda povrchová úprava po čase nerezne . Předem Dík

Přívlač v noci necteno

25.3.2005 | | Přívlač | 3.504 zobrazení | 19 odpovědí

Letos bych rád zkusil vláčet na sumce v noci. Máte s tim někdo zkušenost na řece? Vim že už se tak chytá.

Vlasy,ne ty normalni :D necteno

3.3.2005 | Ebobo | Přívlač | 2.692 zobrazení | 19 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jestli máte nějaké zkušenosti s lovem vlasů,jak je použít,technika lovu..,můžete samozřejmě přidat i nějaký fota. atd. No prostě všechno co o nich víte .

Lov trofejních tloušťů necteno

23.2.2005 | Chose | Dravci | 3.010 zobrazení | 19 odpovědí

Našel jsem revír na kterém se vyskytují trofejní tloušti. Jedná se o malou říčku širokou cca 6m ahloubkou asi 1,5m. Líně plynoucí voda v nadjezí. Chytat chci na plavanou. Mimo tloušťů je zde dost malých okounů,kterým bych se rád vyhnul. Potřeboval bych pár přímých rad a tipů. díky předem

biocraft necteno

30.12.2004 | Ivan | Pruty | 3.846 zobrazení | 19 odpovědí

Vidim ze jste tady poradili uz hodne lidem. Chctel bych taky poprosit o radu. Mate nekdo zkusenosti s prutem BIOCRAFT? Chtel bych si ho koupit asi aftma 6. Bude to muj prvni prut. Jsem uplnej zacatecnik. Chtel bych chytat na rece parmy,jelce,na rybniku kaprika a nekdy se streamerem stiku . Diky za odpoved

Taky si občas plavete pro návnadu?? necteno

5.12.2004 | DEATH | Přívlač | 3.472 zobrazení | 19 odpovědí

Chtěl bych zjistit touto anketou,jestli taky občas plavete do vody pro cennější nástrahu,která vám ve vodě uvízla… Já osboně letos plaval 12×..... Jednou v 18 stupních(to mě málem zabilo. to je na mě málo!) Tak jak???Povídej­te,nestyď te se!!

Odkazy na revíry, firmy... necteno

24.11.2004 | HaD | chytej.cz | 2.871 zobrazení | 19 odpovědí

Rubrika „Odkazy“ dnes již čítá přes 260 ručně zatříděných záznamů a je tak asi největší (z mě známých) databází rybářských linků na netu. Přesto stojí za to, ji dále rozšiřovat, aby byla ještě obsáhlejší. Sám ji poměrně často využívám a čiňte tak i vy! Chtěl bych vás poprosit o další odkazy na firemní stránky, soukromé revíry, zahraniční odkazy, cestovky atd. Prostě o všechny chybějící odkazy související s naším koníčkem. Díky za pomoc.

Nový televizní pořad necteno

20.10.2004 | toulovec | Ryby | 3.574 zobrazení | 19 odpovědí

Minulý měsíc se mi náhodou podařilo v televizi zachytit nový pořad o rybářích a pro rybáře, s názvem „To mě baví“, který točí Brněnská Česká televize. Viděli jste někdo??? Vysílací časy jsou přímo příšerný, ale druhá repríza je ve čtvrtek na čt2 okolo 16:00, což už mám šanci někdy chytit. Mě se první díl docela líbil a hlavně byl k věci, (ne o JV a RH). czech-tv. cz

Parma necteno

4.7.2004 | overhaul | Ostatní ryby | 4.057 zobrazení | 19 odpovědí

Včera to konečně přišlo-moje první parma. Tak dlouho sem na tu vousatou paní chodil az to vyšlo. Samozřejmě sem ji věnoval svobodu, ale úplně mě to její chytání chytlo. Co vy používáte při lovu parem?Chodíte někdo cíleně na parmy?Díky za rady

barvy třpytek necteno

10.4.2004 | spinningman | Lososovité ryby | 4.410 zobrazení | 19 odpovědí

jake barvy a velikost třpytek se vam osvedcily na pstruhy??zacinam chytat na pstruhovce. diky [ Upraveno spinningman dne 2004–04–12 v 10:43 ]

Znevýhodňování navijáků s vysokým převodem necteno

10.1.2016 | Dany73 | Přívlač | 5.596 zobrazení | 18 odpovědí

Je zde neuvěřitelně mnoho příspěvků, kde se na vláčku obecně znevýhodňují navijáky s vysokým převodem a vyšší rychlostí návinu, až mě to dohnalo k založení samostatného fóra. Pro mnohé je rychlost snad jeden ze zásadních faktorů při výběru. Toto jsem nikdy nepochopil, vždyť stačí prostě pomaleji otáčet kličkou. Jsem majitelem navi s vyšším převodem, při gumování prostě (s úspěchy) zpomalím na minimum a v proudu pod jezem se aspoň neutočím k smrti,jako to bylo dřív. Za mě jsou tedy naopak navi s vysokým převodem univerzálnější – zpomalit na minimum jde vždycky (např. místo jednoho půl otočení kličky), ale zrychlit na někdy víc než maximum je obtíž. Jsem zvědav na opačné argumenty…

Jaký prut vybrat? necteno

28.4.2015 | Magdaléna B. | Pruty | 6.785 zobrazení | 18 odpovědí | upravit

Dobrý den, syn je vášnivý rybář a za pár týdnů má narozeniny. Přemýšlíme co mu pořídit a napadl nás nějaký lepší prut. Bohužel se v tom vůbec nevyznáme a tak hledám na internetu. Je toho ale tolik, že nevím, který vybrat. Poraďte mi prosím na jaké pruty se zaměřit, popřípadě nějaký obchod, kde jsou pruty kvalitní.

Dyje 15 Vranovská přehrada necteno

14.6.2014 | Frysi | Kaprařina | 5.024 zobrazení | 18 odpovědí

Ahoj chci se zeptat,jak vám jdou letos na vranově kapři,jak tam jdou na boili a jestli už byl nějaky kapitální úlovek,pište posílejte fotky.

Kompresor na 12v na nafukování člunů necteno

11.6.2014 | eduard | Ostatní nádobíčko | 10.248 zobrazení | 18 odpovědí

Dobrý den. Můžete poradit jaký kompresor koupit na nafukování člunu a byl opravdu učinný. Tak aby se nepřehříval a dokázal opravdu člun nafouknout. Děkuji Eduard

Výběr prutu a navijáku pro začátečníka necteno

12.10.2013 | tomasito19 | Muškaření | 3.210 zobrazení | 18 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jaký prut a naviják je dobrý pro začátečníka v muškaření. Cena by měla být do 2500 tisíc za prut a do 2300 za naviják. Potřeboval bych poradit jaká značka je dobrá a délka. Většinou budu chytat na řece moravská sázava, morava a okolí. Děkuji za odpověď.

Co je to za rybu? necteno

30.8.2013 | alesw | Lososovité ryby | 8.525 zobrazení | 18 odpovědí

Co je to za rybu?Po 30 letech muškaření jsem chytil rybu, kterou jsem neuměl s jistotou určit, i když jsme s kamarádem došli k závěru, že by to mohla být malá hlavatka. Ryba chycena na pstruhové Ohři na suchého chrostíka, míra cca 37 cm, pochopitelně tam dál plave. Prosím o radu, zda to byla moje první hlavatka, nebo nějaký podivný kříženec pstruhů. Předem díky za reakce.

Doporučte mi prosím prut na pstruha na přívlač necteno

18.10.2012 | coca | Přívlač | 4.203 zobrazení | 18 odpovědí

Zdarec Kolegové,

prosím Vás zkušené poraďte mi prosím nějaký dobrý prut na přívlač na pstruha. Chytal bych na malém rybníčku cca. 3 ha. popř. potok. Přívlač na gumu a malé woblery cca. 4 cm.....

Díky za Vaše tipy !

Penn Slammer x Penn Sargus necteno

1.8.2012 | Don | Navijáky | 9.176 zobrazení | 18 odpovědí

Má někdo zkušenosti s těmito navijáky? Chtěl bych naviják na lov kaprů, větších štik, případně i sumců ale nevím, který by obstál lépe. Díky za rady

Oprava laku na prutu necteno

14.7.2012 | Olík13 | Pruty | 9.115 zobrazení | 18 odpovědí

Petrův zdar. Prosím o radu, jak postupovat při opravě laku na prutu – kaprařské děličce 3,9, na které se mi (nevím přesně jak) objevily hlubší rýhy na laku. Jde mi zejména o sofistikované doporučení typu laku, který je nejvhodnější zvolit. Děkuji za Vaše odpovědi, Olík13