Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Smazaní profilu
7.6.2012 | Foxkiller1 | chytej.cz | 17.420 zobrazení | 18 odpovědí
Dobrý den chci se zeptat nevíte někdo , jak se maž profil na Chytej? Nějak to tu nemužu najít .dík
Vláčecí prut - začátek
12.2.2012 | slapyd | Pruty | 23.628 zobrazení | 18 odpovědí
Ahoj, pročetl jsem si zdejší i jiné fóra a pokusil se dle svých
finančních možností vybrat nějakou sestavu. Protože začínám a nemám
žádné zkušenosti s přívlačí, prosím o její zhodnocení, případně
doporučení. Sestavu bych chtěl nějakou univerzálnější (pokud to jde) na
štiky, candáty (woblery, třpitky). Pokud to není možné prosím o nějaký
tip na případnou druhou sestavu. Pruty: http://www.rybarska-specialka.cz/…g-2-40m-7291
nebo http://www.rybarska-specialka.cz/…-240-mh-9979
Navijáky: http://www.tropicliberec.cz/…-series-3000
nebo http://www.tropicliberec.cz/…dona-2500-fd
Na to vše bych rád použil šnůru – cca 0.16–0.18mm http://www.rybarska-specialka.cz/…-0-18mm-8723
Jaký feeder na parmy?
24.1.2012 | burdak | Feeder | 23.852 zobrazení | 18 odpovědí
Ahoj,chtěl bych doplnit výbavu o feeder kategorie heavy,kdy cílovou rybou má být především parma a cílová voda hlavně Vltava pod jezy v okolí Českých Budějovic. Zatím se rozhoduji mezi Daiwa Aqualite feeder heawy 150g/3,6m a Cormoran Feeder TS 150g/3,6m . Máte s nimi zkušenost? Příjdou Vám vhodné? Je mezi nimi poznatelný rozdíl. Popřípdě jaký jiný by jste doporučili. Díky
Mořčák pruhovaný
6.1.2012 | ryblcoul | Dravci | 23.152 zobrazení | 18 odpovědí
Prosím, ví někdo něco blíže o tomto dravci, kde se chová, o rozmnožování a jako potřebuje vodu. V atlasu ryb jsem nic nenašel.
Bolies mix - suché směsi
31.12.2011 | Klon | Tipy & triky | 19.495 zobrazení | 18 odpovědí
Zdravím vás přátelé od vody.Chtěl bych Vás touto cestou poprosit, jestli by jste zde nepopsali suche směsi do boilies mixů.Mylím tím třeba co je to Albumin a k čemu a za jakých okolností se používá.To samé glutena veškeré moučky.možno i s davkováním.Je hodně dotazů a sám než bych to vše popsal by bylo na dlouho.Díky.
Pstruhovka....ubytek vody!
18.10.2011 | kingkubik | Domácí revíry | 23.733 zobrazení | 18 odpovědí
Dobry den.mel by jsem otazku na vas zkusenejsi lovce a hlavne lidi co se zajimaji o vodohospodarstvi.v mem okoli se nachazi maly pstruhovy potok(platny revir) ve kterem se vzdy darilo PO…bydlim v tehle vesnici uz od malicka a me rybarske zacatky zacinaly prave na teto vode.dycky to byl maly potucek ale postupem casu v nem voda ubyva a ubyva .....potucek zarusta a ryby se stahuji niz po proudu k pritokum.kdyz jsem byl kluk potok mel pres vesnici cca 2,5m s hloubkou kolem 30cm dnes uz ma misty mene nez metr s prumernou hloubkou cca 15 cm(tento ubytek trval asi 15 let)zajimala by me budoucnost tohoto reviru a vase zkusenosti s podobnymi vodami…dekuji
Davle soutok + Vrané n/Vltavou
3.10.2011 | Hlubočepy | Domácí revíry | 8.309 zobrazení | 18 odpovědí
Jak Vám to jde na tomto revíru.Úspěchy,postřehy,informace a vše co se týká tohoto revíru.
Cukr do krmení?
3.7.2011 | pextr | Feeder | 11.461 zobrazení | 18 odpovědí
Je tady někdo, kdo si sám míchá krmení ze šrotů? Zajímalo by mě jestli bych tam měl přidat cukr a v jakém množství?
Třpytky KAJ
20.6.2011 | Honcek | Dravci | 41.648 zobrazení | 18 odpovědí
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli se ještě vyrábějí rotační třpytky KAJ nebo jestli se dají ještě někde sehnat. Dřív když jsem byl menší tak jsme na ně úspěšně chytal a už dlouho jsem je nikde neviděl, děkuji za odpověď
bohušov
29.4.2011 | candatek | Ubytování | 6.373 zobrazení | 18 odpovědí
dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s ubytovaním v bohušově u rybníka …nebo jestli nemáte někdo webové stránky děkuji :)
Poznáte a poradíte????
13.3.2011 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 2.845 zobrazení | 18 odpovědí
Prosim Vás nevíte někdo co je toto za nástrahu a kde bych to sehnal??? nevím jak to pojmenovat, od čeho se odrazit.....
Nákup rybiček
20.11.2010 | tom1234 | Obchod | 3.381 zobrazení | 18 odpovědí | upravit
Ahoj, zařizuji si akvárko a chtěl bych v něm chovat naše ryby. Není problém sehnat nějaké ty plotičky a pod…ale chtěl bych nějakého sumečka, uhoře a pod. a nedaří se mi je sehnat :( prosím o pomoc
Rybáři a kuřáci dýmky
4.10.2010 | troutkiller | Vaše názory | 3.083 zobrazení | 18 odpovědí
Docela sem se poslední dobou zbláznil do kouření dýmky tak by mně zajímalo zdy je nás takovejch víc nebo je to ojedinělá uchylka:-)
Přeprava špiček
25.7.2010 | Tino | Feeder | 2.943 zobrazení | 18 odpovědí
Jak je nejlepší přepravovat špičky?
Asi mi napíšete, že v tubusu na to určeném, ale zajímalo by mě, jestli to jde jinak. Prostě abych pokaždé nemusel u vody dělat montáž znova. Samozřejmě jen když chodím na stejnou vodu a na stejné ryby.
Ptám se na to, protože jsem zlomil první špičku. :) A náhradní jsem si nechal doma, neb se lámou jen o velké ryby, že áno? Ale cejnky šlo chytat i bez prvního očka. :))
Na co půjde kapr?
21.6.2010 | nessi | Neúspěchy | 5.847 zobrazení | 18 odpovědí
Ahojte! Jakozto amater se obracim na vas-borce z oboru s nasledujicim dotazem. Chodim chytat na obecni rybnik. Zarybnenost je zde slusna, defacto kazdy vikend se odnasi kaprici 50 az 60. Ja pouzivam na chytani kapriku jen napareny rohlik a tak me napada, ze to asi neni pro ne uplne ono. Jeden prut mam „natezko“ a druhy jen se splavkem. Na oba pruty stejna navnada. Pritom si rikam, ze by jim rohlici mely chutnat, páč se s nima i zakrmuje, ale proste jsem se chtel zeptat co by mi mazaci doporucili za vyzkousene navnady. Predem diky a omlouvam se za dotaz.
Jak chytit Tolstolobika ?
20.6.2010 | Lazovič | Ostatní ryby | 16.151 zobrazení | 18 odpovědí
Na co se da chytit Tolstolobik ? Vůbec mi nejde chytit . Snažil jsem se je chytit ale vůbec nic je to vedle nich nahozeni a voni ani k tomu nejedou .
Chytani na slepem rameni DYJE 7 A,vase uspechy.
9.6.2010 | Losfedos | Domácí revíry | 6.503 zobrazení | 18 odpovědí
Zdravim zajmalo by me jestli nekdo zvas chodi chytat na DYJI 7A slepe rameno Dolni Vestonice,vlacet,kaprarina,Feder,vase uspechy a postrehy,ucine nastrahy,hloubka a foto,diky
Bílej bordel z olše a topolu
11.5.2010 | DJ | chytej.cz | 4.582 zobrazení | 18 odpovědí
Máte taky každoroční zkušenost s tím, že jakmile nalítá tenhle bordel do vody, ryby přestanou brát?? V případě, že se vám podařilo tohle obejít, tak jakou nástrahou? V pátek a v sobotu dopoledne jsem nachytal na nymfu krásný ryby, jak ale začlo ve velkym lítat chmíří ze stromu ryby nad 30cm přestaly reagovat na vše. V sobotu odpoledne jsem pak zaznamenal velkej zájem o bílý chomáče, který chmíří napodobovaly, ale včera vubec nic. Ptám se teda zkušenějších, je jiná možnost než počkat až voda bordel odnese a rybám vyhládne?
Na háček různé druhy návnady?
23.4.2010 | nessi | Kaprařina | 5.572 zobrazení | 18 odpovědí
Vazeni kolegove, ja jakozto uplny zacatecnik se obracim s nasledujicim dotazem. Je blbost davat na hacek napr. kukurici a hrasek nebo kdyz navnadu tak jen jeden druh? To me porad vrta hlavou. Jde mi take o to jestli vubec hrasek je pro kapriky namina nebo ho spis odmitaji. Jde mi o lov kapru a amuru. Predem diky a omlouvam se, ze rusim debatu profiku. Jirka.
Kde sehnat kukuricu
28.3.2010 | jozefbmw1 | Kaprařina | 8.650 zobrazení | 18 odpovědí
Nazdar potreboval by som zistit kde by som mohol kupit a za kolik krmnu kukurucicu v okoli Plzni.