Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Studenovodni akvaristika
4.2.2010 | | Dravci | 3.579 zobrazení | 18 odpovědí
Čau.Nevíte někdo kde v Táboře nebo jeho okolí sehnat sumce do akvárka??? Mam na mysli třeba ve Štičí líhni. Nebo nemáte možnost sehnat vy??? chci tak 10 cm.
Vycpané ryby
9.9.2009 | Robur | Vaše názory | 8.059 zobrazení | 18 odpovědí
V souvislosti s trofejním pstruhem, který pry byl zmasen, aby mohl být vycpán pro potěchu ostatních, se http://www.chytej.cz/…riho-pstruha#… se ptám, zda se vám vycpané ryby líbí?
rada - Kdy na štiky?
12.8.2009 | candatek | Dravci | 6.607 zobrazení | 18 odpovědí
jsem zacatecnik a nevim jak na stiky v obdobi uz jsem 3chyt ale jen nahodou tak vas prosim o radu kdy je naa ne nejlepsi jit
< < změna názvu otázky; CeP >
parma
11.8.2009 | candatek | Bílá ryba | 2.891 zobrazení | 18 odpovědí
nevite prosim jeste nekdo jak na parmy dekuji uvitam kazdou odpoved:) skousel jsem na syr ale moc to neslo
chemické světýlka
14.5.2009 | kamos007 | Neúspěchy | 3.859 zobrazení | 18 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jak dlouho se musí nabíjet chmické světýlka.Nedávno na závodech krom jiných věcí jsem vyhrál sáček s obsahem 2 ks chmických světtýlek + nějaké úchytky atd… a dal jsem je na 2 h na světlo a pak do tmy a ono to nesvítilo.Poraďte mi co jsem udělál špatně nebo jestli je závada na těch světýlkách.
Petice za život naruby
14.5.2009 | CeP | Vaše názory | 1.916 zobrazení | 18 odpovědí
Lidičky a mně už to takhle nebaví. Chtělo by to nějakou pořadnou změnu. Co takhle petici za život naruby? Zakladní theze jsem načrtl v následujícím textu. Jdete do toho se mnou?
Milý pane Bože, měl bych pro Tebe malý zlepšováček. Život by měl začít smrtí – a ne obráceně. Zkus si to pane Bože představit: Ležíš ztuhlý v zatuchlé hlíně, je tma a najednou se začneš hrabat vstříc světlu. Vylezeš na světlo boží, jdeš do domova důchodců, odkud Tě za pár let vyhodí, neboť omládneš. Protože máš tučný důchod a naspoříno, budeš jezdit po lázních a hrát golf. Na uvítanou v práci, dostaneš zlaté hodinky a přestože začneš pomalu, docela pomalu pracovat, budou se lidé kolem k Tobě chovat velice mile a laskavě. Až skončíš s prací, budeš studovat na vejšce. Máš dost peněz, aby sis vychutnával studentský život plnými doušky. Zkusíš to s drogami, v hlavě nemáš nic jiného než ženské a celý den si můžeš nalévat alkohol do palice. Až z toho dostatečně otupíš, nastane čas jít do základní školy. Ve škole budeš rok od roku blbější až z ní konečně vyletíš. Potom si budeš pár let hrát na pískovišti a nakonec se budeš válet 9 měsíců děloze. A svůj život ukončíš jako orgasmus! No řekni Bože – nebyla by to paráda?
Rapala nebo Ja !!!!!!!
10.4.2009 | tarpon | Přívlač | 3.051 zobrazení | 18 odpovědí
Zena vam da ultimatum: Bud pudou z domu Rapaly nebo ja!!!! Ciste hypoteticky, ju nenechate odist :0))) a ukecate ju na to, ze aspon jednu rapalu si nechate a ostatne predate. Ktora to bude? U mna Rapala SSR 7 SSH(1994).
Norsko
23.3.2009 | Fisherman95 | Rybaření v zahraničí | 5.702 zobrazení | 18 odpovědí
Norsko a vše o něm. Popovídejte si s ostatními o svých zážitcích z Norska, ale i odjinud !!
Vnadeni masnaky
20.1.2009 | clingfish | Legislativa | 2.943 zobrazení | 18 odpovědí
Dobry den, chtel bych se zeptat, zda-li je povoleno v ramci MRS vnadit masnaky. Dekuju moc
Revíry se zakázanou přívlačí
1.9.2008 | skwor | Legislativa | 3.679 zobrazení | 18 odpovědí
Co si o tomto přežitku myslíte? Bohužel i v dnešní době vznikají revíry, kde mají přednost rybáři s nastraženou mrtvou rybkou (jak končí jejich úlovky všichni víme), zatímco vláčkaři jsou na těchto revírech diskriminovaní. Není třeba zmiňovat se o tom, že na těchto zákazech mají svůj podíl právě ti, kteří nastražují rybičky.
Oprava broďáků
18.8.2008 | Robur | Ostatní nádobíčko | 2.960 zobrazení | 18 odpovědí
Tak jsem konečně objevil díru… Je nějaký fígl na opravu, záplatu, zalepení, zašití atp? Jedná se o klasiku, nemám ani neopreny či dejcháče, ale asi bude poučné psát o všech možných opravách, ale hlavně o těch mejch:-))
Kolik věcí si berete na týden na ryby?
10.7.2008 | _*Aston_* | Ostatní nádobíčko | 3.233 zobrazení | 18 odpovědí
Znám jednoho blázna ten si bere plný AUTO Fabia combi :D 13 prutů,3 tašky s oblečením a asi dalších 10 tašek s krmením? to je tak na měsíc nemyslíte:-D?auto je vždycky naložený AŽ po střechu ja musím sedet schovanej mezi věcma:-D
proutek yad oakland
16.4.2008 | runcajs | Pruty | 2.843 zobrazení | 18 odpovědí
čaues, chci si pořídit novej proutek na UL a chci se zeptat na zkušenosti s prutem YAD oakland, dýlka asi 210cm, maji ho tady www.milfa.cz
Salmo THRILL
30.12.2007 | Tomino | Ostatní nádobíčko | 11.142 zobrazení | 18 odpovědí
Máte někdo s tímto speciálním woblerem na boleny nějaké zkušenosti?
PC hry pro rybáře
16.11.2007 | Novohradecak | chytej.cz | 5.420 zobrazení | 18 odpovědí
PC hry pro rybáře,simulátory
Horní Bečva
13.7.2007 | Švejk | Domácí revíry | 4.894 zobrazení | 18 odpovědí
Zdravím, pojedu na dovolenou do kempu Horní Bečva, neznáte náhodou někdo tento revír? Slyšel jsem, že je pstruhovej. Ale to je vše. Přivítám jakékoliv informacem (ceny povolenek, ryby, dobu lovu atd)
lov na rybičku
18.6.2007 | ??? | Přívlač | 4.312 zobrazení | 18 odpovědí | upravit
chtěl bych lovit na rybičku a slyšel jsem že se smí až od 15let a chci se zeptat jestli to je pravda a taky bych se chtěl jak upevnit rybičku při vláčení na jaký systémek
dravci
28.5.2007 | Sniper001 | Dravci | 2.567 zobrazení | 18 odpovědí
Tak nám za chvíly začnou dravci!!! Konečně!!! Nevím jak vy,ale já se nemůžu dočkat.Jak se těšíte Vy? A kde zahájíte?
bojovka na feeder
10.3.2007 | timbab | Feeder | 3.867 zobrazení | 18 odpovědí
zdravím kdo používá bojovku na feedru chci si koupit Jaxon Penax.tak kdyžtak poraďte.dík
Boloňka X matchka
14.1.2007 | Gagi | Pruty | 7.522 zobrazení | 18 odpovědí
Jaký je rozdíl mezi bolonezou a matchkou, kromě délky co se týče využití?