Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Straka proti škodné, či je on sám škodná.
14.5.2014 | mastrof | Vaše názory | 2.911 zobrazení | 17 odpovědí
co myslíte kolegové? osobně mám s nepůvodními druhy organismů v naší kotlině také celkem problém, jejich odstranění bych neprováděl násilně spíš formou podpory původních organismů a totálním zákazem vysazování těch nepůvodních. o zbytek ať už se postará matka příroda…
Jak vytvořit vlas na lov s boilies
4.12.2013 | tomas54 | Kaprařina | 3.108 zobrazení | 17 odpovědí
prosím o rady nebo i fotky jak udělat vlas na boilies. Skoušel jsem to hledat všude ale nenašel.
Podložky pod ryby
15.9.2013 | tomas54 | Ostatní nádobíčko | 5.900 zobrazení | 17 odpovědí
jaké máte skušenosti s podložkami pod ryby a nebo co používáte jako podložku? Mě se nechce kupovat podložku stačilo by něco jiného.
retro oblečení rybářů
24.8.2013 | | Ostatní nádobíčko | 6.160 zobrazení | 17 odpovědí
Přátelé, máte někdo povědomost o tom jaké oblečení na ryby používali naši dědové r.1910 až 1950?
Amur na boilies
12.8.2013 | tomas54 | Bílá ryba | 7.251 zobrazení | 17 odpovědí
Jaké máte skušenosti s lovem amuru na boilies? a co je to za druh, já skouším monster crab, carp servis banán a foukaná kukuřice amur grass carp. PROSÍM PORAĎTE.
Sumec na Orlíku
30.5.2013 | Ondra11 | Sumcařina | 5.770 zobrazení | 17 odpovědí
Ahoj rybáři, chtěl bych se zeptat do jaké hloubky by ste mi poradili poslat nástražní rybu na sumce. Chci chytat s bojkou na trhačku. Děkuju moc za všechny rady :)
lipno
24.5.2013 | David Mišlan (Ghaz) | Ostatní ryby | 2.738 zobrazení | 17 odpovědí
dobrý den, chtěl bych se zeptat.když mám středočeskou povolenku a pojedu na týden na lipno chytat tak kolik mě bude stát povolenka ??? děkuji
porybný
12.5.2013 | mycek | Vaše názory | 3.871 zobrazení | 17 odpovědí
V krátkých zprávach bylo uveřejněno video s názvem Rybářská stráž.Zajímalo by mě jak na Vás ten porybný zapůsobil a jestli jste se už s něčím podobným nesetkali.
Výroba tripodu
27.3.2013 | PepinoH | Tipy & triky | 9.464 zobrazení | 17 odpovědí
Ahojte kolegové rybáři, chtěl bych si vyrobit Tripod a chtěl jsem se optat jestli má někdo s výrobou zkušenosti popřípadě nějaké rady, nákresy. Předem děkuji za vstřícnost
Kempy s možností stanování Hracholusky
24.1.2013 | Dawee | Domácí revíry | 7.402 zobrazení | 17 odpovědí
Petrův zdar. Plánujeme s kamarádem vyrazit o letních prázdninách
na 3–4 dny na Hracholusky na ryby a hledáme nějaký vhodný kemp
s možností stanování a parkování aut. Kemp hledáme z toho důvodu že
s námi pojedou i nerybářky tak aby se nenudily :-).
Předem díky za tipy.
Hledam partu na Ebro
17.12.2012 | Fidel | Rybaření v zahraničí | 2.664 zobrazení | 17 odpovědí
Čau, hledam partu na rybářskou dovolenou na příští rok na přehradu Ebro. Nemáte někdo volné jedno nebo dvě místa? Díky
stojan na feeder
12.12.2012 | JKemr | Feeder | 4.788 zobrazení | 17 odpovědí
Zdravím rybářské kolegy. Shánim kvalitni stojan na feeder. Nejlépe něco jako malý tripod, co používají kapraři. Viděl jsem taky stojany, který se dají namontovat přímo na křeslo, ale nikde na netu jsem to nenašel. Díky za všechny rady.
Jaký vybrat sonar?
18.5.2012 | Sabina | Vaše názory | 16.632 zobrazení | 17 odpovědí | upravit
Dobrý den, ráda bych koupila tatínkovi k narozeninám sonar. Vzhledem k tomu, že nerybařím, je to pro mě oříšek. Chtěla bych nějaký levnější, ale použitelný. Táta rybaří hlavně na Lužnici(máme tam chatu), takže rekreačně kapři, cejni a tak… Poradíte, jaký vybrat? Jak říkám, hlavně aby udělal radost a mohl si s ním trochu vyhrát a něco na něm viděl… Předem moc děkuji za pomoc!
Kanada, Britska Kolumbie.. Byl nekdo??
5.2.2012 | makes | Lososovité ryby | 30.377 zobrazení | 17 odpovědí
Mate nejakej osobni zkusenosti?? Na internetu toho je dost ale rad bych vedel osobni zkusenosti a poslechl si neco z praxe. Kolik tam stoji ubytovani, kolik ste toho nachytali atd. Proste vse zajimave. Pristi rok bych se tam chtel podivat … Letenka z nemecka stoji 13tis takze si myslim ze by se to dalo porid takovej vylet za slusnej peniz. Dik za info. zdar
rybaření na Gruntech
4.2.2012 | jirkap | Domácí revíry | 27.233 zobrazení | 17 odpovědí | upravit
Dobrý den, chtěl bych se dozvědět Vaše názory na soukromý revír Grunty u Brna. Předem moc děkuji za odpovědi
Kam jet za super rybařením?
21.1.2012 | Martina123 | Domácí revíry | 25.965 zobrazení | 17 odpovědí | upravit
Mohla bych poprosit o doporučení na pěknou rybářskou dovolenou v ČR? Chci otcovi koupit pobyt u nějakého revíru, kde by si opravdu výborně zachytal,nejlépe i trofejní kousky.Mělo by tam být ale i ubytování s možností občerstvení.Mohli byste mi napsat pár tipů?předem moc díky, Martina
Bolen na mušku
26.12.2011 | RuSaKsRo | Muškaření | 25.597 zobrazení | 17 odpovědí
Máte někdo skušenosti s lovem bolenů na mušky?? Jestli ano a chcete se o ně podělit tak neváhejte a napište to!
Novoroční Rybářská Přání a Předsevzetí
20.12.2011 | nnnap | Vánoce | 13.367 zobrazení | 17 odpovědí
Nechme klišé o zhubnutí, nekouření blondýnům, případně něžné části populace a máme-li rybářská přání nebo zásadní přelomové předsevzetí, sem s nimi. Jaký úlovek, případně jaký vercajk nebo přání pro všechny, by jste si přáli?
jaký feederový prut???
30.11.2011 | vovo | Feeder | 14.033 zobrazení | 17 odpovědí
Budu si pořizovat Feeder myslíte si že tenhle je pro mě začátečníka vhodný http://www.tropicliberec.cz/…1000m-zdarma-
A máte sním nějaké skušenosti???
domácí výroba třpytek
4.11.2011 | fishman123 | Tipy & triky | 21.706 zobrazení | 17 odpovědí
Pochlubte se svými výtvory samodomo plandavek a rotaček. Přihodně i nějaké ty fotky třeba i s ůlovky na vaše třpytky. No prostě diskutujte :D