Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Sportex black stream necteno

7.9.2011 | kingkubik | Dravci | 25.533 zobrazení | 17 odpovědí

chlapi muzete mi neco rici o tomhle prutu?v delce 270 a gramazi 20g ono neco jsem nasel o nem ale moc toho vazne neni:(schanim neco na podzim jakmile to zacne kousat nechci uz chytat na mikromrdky ale chci do vody pustit nejaky vetsi kopytka cca12cm atd atd…muzete mi nejak poradit jestli je vhodny a podobne?zajimaji me osobni zkusenosti hlavne…diky

Prut na přívlač s woblery 2,10m necteno

18.8.2011 | loncak | Přívlač | 3.132 zobrazení | 17 odpovědí

Chtěl bych koupit kratší prut na přívlač s woblery(popy, atd.) cca do 10cm, zatím jsem si na prodejně osahal řadu Avantgarde Spin od Mivardi v gramáži 5–28g a 15–45g (ten mi připadal tvrdý, ale v obchodě je to subjektivní :-) ) Proto se ptám na doporučení zkušenějších kolegů jaké proutky používáte. Díky

Nemocný kapr? necteno

11.7.2011 | MTHRFCKR | Vaše názory | 3.868 zobrazení | 17 odpovědí

Chci se s vámi podělit o dnešní zážitek s kucháním kapra a zároveň požádat o radu – zeptat se, zda jste se s něčím podobným také někdy setkali.

Dnes jsem si po dlouhé době přinesl od vody rybu a při zabíjení a kuchání jsem narazil na něco, co mi přišlo dost zvláštní. Po omráčení by se jakoby pozvracel a z huby mu vytekla tekutina nažloutlé barvy – opravdu to vypadalo jako zvracení. Dost mě to zarazilo, ale ještě víc pak to, když stejná tekutina vytekla po kuchání vnitřností. Nakonec poslední věc – kaprovi jdou téměř samy strhávat šupiny, jakoby po doteku měly tendenci spadnout.

Jsou toto příznaky nějaké choroby? Dá se takový kapr jíst?

Veletrh outdoorového vybavení necteno

22.3.2011 | cercer | Výstavy | 3.359 zobrazení | 17 odpovědí

Nevíte náhodou někdo,kdy a kde se letos koná?Potřebuju sehnat nějaký nový stan(ne bivak)na letošní sraz,aby se mi už konečně Robur a spol nesmáli.Díky za tipy.

feederové špičky necteno

20.3.2011 | Adam55 | Feeder | 11.834 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím všechny feedraře, chtěl bych se zeptat jestli se dá dát na tvrdší prut měkčí špička aby byli vidět i ty nejjemnější zábery. díky za odpovědi

Kam na střední školu necteno

26.9.2010 | Mr. Vydra | Vaše názory | 3.199 zobrazení | 17 odpovědí

Řeším na jakou školu po základce. Poraďte mi kdo jste studentem nebo absolventem střední rybářské školy. Díky za vaše odpovědi.

Čakovický rybník necteno

8.9.2010 | deniiis | Domácí revíry | 5.091 zobrazení | 17 odpovědí

Dobry den,chtel jsem se zeptat jake mate zkusenosti s timto rybnikem.Zajimalo by me jake druhy ryb tam jsou a zaslechl jsem ze se tam budou vysazovat ryby nevite kdy?Ja sem tam byl v V nedeli chytal jsem na foukanou kukurici a na cervi ale nic mi nebralo na co chytate vy?děkuji a Petrův zdar…

rozdíl mezi spro red arc WS 1030 a trabucco xenos xws 3000 necteno

5.9.2010 | pajkinc | Navijáky | 24.074 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím, může mi někdo podat bližší informace o těchto navijácích, zajímá mě jaký je mezi nimi rozdíl v použití materiálů, technické parametry, který lépe chodí nebo, zda-li jde o shodné modely a rozdíl je pouze ve značce. Děkuji za odpovědi

Sumec na popa necteno

23.8.2010 | ART | Dravci | 2.851 zobrazení | 17 odpovědí

Vrátil jsem se z výpravy, kde se mi podařilo zapřáhnout sumce na woblera, který jde do hlkoubky cca 1,8m. Sumár mi u něj narovnal háčky. Poté jsem v krabičce nenašel, jiného woblera než popa. Hned jsem s ním začel vláčet. Byla noc neviděl jsem kam házím ani co se děje okolo popa, ale při jednom šplouchnutí od popa, jsem zaslech sumčí lupnutí. Nevím jestli netrefil popíka nebo jesli lupnul jen tak z radosti. Moje otázka bude znít možná trochu divně. Je možné chytat cíleně sumce na popa nebo je to jen plaší a to co se mi stalo byla jen náhoda?

Těšíte se na ochlazení o víkendu necteno

23.7.2010 | lednacek | Vaše názory | 2.425 zobrazení | 17 odpovědí

Bude následné ochlazení znamenat lepší rybačku nebo naopak?Bude mít jiný vliv na řece a na stojáku?

Prut na Plavanou Milo PRO SYSTEM OBSIDIAN MATCH necteno

21.7.2010 | Shimano911 | Plavaná | 6.286 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím kolegové,poradili by jste mi s výběrem matchového prutu? Přemýšlím nad PRO SYSTEM OBSIDIAN MATCH. Je to správná volba,jestliže chci chytat větší ryby? Díky všem…

vltava 4-POMOC!!!! necteno

4.7.2010 | kurell | Kaprařina | 45.520 zobrazení | 17 odpovědí

Dobrý den,jako začínající rybář bych potřeboval poradit.Už 3krát jsem byl na revýru Vltava 4 (pod křižovatkou Roztoky-Suchdol) a za cca. 24 hodin jsem neměl ani záběr!Můžete mi někdo prosím poradit jakou mám zvolit montáž,čím zakrmovat,nebo na co tam berou!?Z velkým nadšením jsem se dal na rybářský sport,ale bez záběru to není ono!!! DĚKUJU ZA VŠECHNY RADY

Koloděje nad Lužnicí necteno

27.6.2010 | ŘízečekX | Bílá ryba | 4.369 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravim, chytal jste někdo teď v Kolodějích nad Lužnicí.Chystáme se 4 rybáři na týden do Kolodějů.Jaké byli zkušenosti s lovem, můžete nám podat info?Nejde nám o trofejní ryby, chceme si zachytat.

Vltava necteno

12.5.2010 | deniiis | Tipy & triky | 3.520 zobrazení | 17 odpovědí

jsem pražák a chtěl bych jít někam na vltavu(samozřejme v Praze)ale nevím kam.poradíte mi někdo kam mám jít na co chytat a jaké tam jsou ryby.jednou jsem to náhodně zkusil na jednom místě jsem seděl 3,5hodiny ale ani záběr.prosím pomoc.

Jak na přívlač? necteno

7.4.2010 | B_Nick | Přívlač | 4.964 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravim, nevím jak bych začal nebo jak se zeptal. Jde o to že bych chtel začit s přívlačí ale nevím pořadně jak nejlepe vlačet a taky co vláčet. V teto dobe je tech nastrach na vlačeni tolik že at čtu jak čtu to hlavni se nedovim. Zajimaji me hlavne štiky a candati,boleni. Co je asi nejučinejsi a na zacatek nejlepší a jak pracovat pod vodou s twistrama, woblerama… Díky za rady :)… Třeba si jen zbytečne delam velkou hlavu a nic tak zazračneho natom neni, ale pro lepši spanek :)…

MIVARDI MAXIMUS necteno

1.4.2010 | tjjack | Navijáky | 4.604 zobrazení | 17 odpovědí

zdravim, nevlastníte už někdo tenhle naviják? Od multíku jsem už upustil, a tak by mne zajímaly skušenosti s tímhle strojem…

Vhodnosť lovu na bič v Chorvátsku necteno

8.3.2010 | Kakofonix | Rybaření v zahraničí | 3.043 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím, cez leto sa chystám s rodinou na dovolenku do Chorvátska. Nedávno som čítal článok o chytaní na bič. Zaujímal by ma váš názor na použitie biča pri chytaní rýb z pobrežia v Chorvátsku. Podľa zloženia rýb, ktoré som videl v Chorvátsku pri pobreží po iné roky, by to mohlo fungovať. Moja predstava je bežná montáž s plaváčikom a prípadne niečo na spôsob mikroprívlače s malými gumenými nástrahami, prípadne marmyškami. Vzhľadom na množstvo batožiny, ktoré si vyžaduje štvorčlenná rodina s malými deťmi mi to príde ako priestorovo nenáročné riešenie ako si zachytať. Skúste mi napísať, či by to podľa Vás mohlo fungovať. Vďaka

Feederový podběrák (tyč + hlava) necteno

16.12.2009 | | Ostatní nádobíčko | 4.448 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím! Uvažuji nad koupí nového feederového/pla­vačkového podběrákového setu. Mou horní finanční hranicí je něco okolo 500Kč (tedy ne moc).

Do merku jsem si vzal následující set:

Power Net 3m http://fish-pro.cz/…tdetail.aspx?…

Carp Match http://fish-pro.cz/…tdetail.aspx?…

Z vody budu tahat povětšinou kapříky, amury, podoustve, ostroretky,… (středně velké ryby). Jde mi o základní kvalitu a životnost. Žádný šmejd, žádný luxus.

Máte s těmito komponentami zkušenosti? Myslíte, že je to dobrá volba?

Poznáváte někdo tyto woblery?? necteno

26.9.2009 | FISHERBOY | Ostatní nádobíčko | 3.179 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím , pořídil jsem si pár woblerů, s kterými jsem poměrně spokojen, ale už jsem zapomněl název firmy který mi paní v obchodě říkala…nevíte někdo název firmy která tyto nástrahy vyrábí?? Měla by být z Hradce Králové.

rybařske hry necteno

7.9.2009 | stupy | chytej.cz | 20.064 zobrazení | 17 odpovědí

Prosim,neznate někdo webovou stranku,kde se daji stahnout nějake rybařske hry???Děkuji