Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

podzimní vláčení na Svitavě necteno

1.9.2009 | zazatec | Přívlač | 2.995 zobrazení | 17 odpovědí

Zalíbilo se mi vláčení na Svitavě 1, ale jelikož nevláčím moc dlouho mám trochu problém s výběrem nástrahy. Mohli byste mi poradit nějaké TOP nástrahy, které zde fungují (nebo by mohli fungovat) na podzim?

lov na karaska necteno

26.8.2009 | recek | Dravci | 2.836 zobrazení | 17 odpovědí

Dobrý den prosimvas podelte se o sve skusenosti slovem stik na karaska okolo 10cm jake mate ulovky a jak na nej chytate na tezko nebo na plavanou nebo na privlac.Dekuji

jaké je nejlevnější použitelné vybavení? necteno

1.4.2009 | | Pruty | 4.199 zobrazení | 17 odpovědí | upravit

Zdravím všechny,

jsem úplný začátečník, amatér. Stojím před pořízením prvního vybaveni a potřeboval bych trochu poradit. Jelikož nevím, jak mě to bude do budoucna bavit a kolik času budu moct rybaření věnovat, chci zatím pořídit co nejlaciněji. V budoucnu uvidím a pak budu třeba ochoten přidat a koupit něco lepšího. Kromě toho že chci pořídit levně a že chci do začátku teleskopický prut nevím vůbec nic. Nevím ještě co budu chytat jakou technikou a tak podobně. Lze koupit něco univerzálnějšího, než si udělám nějakou představu a vytyčím priority a zájmy? Mám v úmyslu navštívit nějaký bazar a podívat se po použitém vybavení. Na druhou stranu mě dost překvapilo za jakou cenu se dá pořídit asi ne kvalitní zboží, ale již nejsem schopen posoudit zda by mi to do začátku stačilo, či jsou to vyhozené peníze. http://www.potreby-rybarske.cz/catalog.php?… Je tam startovací set asi za 200 Kč ale o tom si moc valnou představu nedělám a tak zas moc šetřit nemusím, idelální by bylo kdybych sehnal prut s navyjakem do 1000Kč. Chtel bych se Vás teda zeptat, co si o tom myslite, zda bude lepsi koupit neco kvalitnejsiho z druhe ruky, nebo neco zakladniho noveho a kde se najde hranice aby to bylo opravdu levne ale ne k zahozeni.

Děkuju moc každému kdo jakýmkoli způsobem poradí nebo naznačí, jelikož jsem zatím úplný zelenáč.

Catana BX Spinning - 3,0 m necteno

25.3.2009 | inperson | Pruty | 3.069 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravím, chtěl bych si koupit tento proutek a osadit jej shimano exage 2500. Chtěl bych jej využívat zejména na přívlač, ale občasně i na plavanou. Zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenost s catanou od shimana, případně co si o ní myslíte. Díky.

Feeder a lososovité ryby necteno

27.2.2009 | FanynF | Ryby | 15.930 zobrazení | 17 odpovědí

Jestli někdo chytal pstruhy lipany nebo lososovité ryby na feeder, tak se zde můžete podělit o své zážitky.

Blažší podmínky rybářského práva(ČRS středočeského svazu) necteno

23.1.2009 | Pumpik | Legislativa | 2.460 zobrazení | 17 odpovědí

Dobrý večer,měl bych pár dotazů ohledně rybářského práva.Jednáse o mimopstruhovou vodu,revíru ČRS Středočeského územního svazu pro rok 2009. § 16 vyhlášky č. 197/2004Sb. (1)V mimopstruhovém rybáčském revíru je povoleným způsobem lovu: a)lov na položenou nebo lov na plavanou b)lov přívlačí nebo hlubinovou přívlačí v době od 16.června do 31.prosince. Takhle to tam je napsaný,ale je to nějakej nesmysl abych chytal na těžko a na splávek až od 16.června to je akorat povolen lov štik:D.Setkal jste se stím budto jsem si toho minulí rok nevšim protože vím že se chytá na těžko celoročně(kolikrát mě v únoru kontroval poribný a nic neřek)A jak je to teda z čeřínkováním?To je od 16 června taky?Děkuji za odpovědi snad to nějak přečtete.

Záběry,zvláštní záběry necteno

14.1.2009 | | Tipy & triky | 2.605 zobrazení | 17 odpovědí

Ahoj rybáři,zima je dlouhá a pořádně chladná,plno z nás ještě nezahájili lov nového roku a někdo zase den po dnu tráví čas u dírek a pokouší své štěstí.Sedím pěkně v teple a přemýšlím nad předchozím rokem,a vspomínám na skvělé zážitky u vody.Stali se mi také věci ktéré jsem moc nepochopil a jak už to při rybaření je,asi se to nikdy nedovím..Proto zakládám toho téma a zajímalo by mě co zajímavého se stalo vám:-D..

rybolov na rece necteno

8.10.2008 | salfi | Položená | 9.993 zobrazení | 17 odpovědí

poradite mi nekdo, prosim? rybarim na rybnicich, dnes jsem byl poprve na rece, na polozenou, pipaky mi porad rvali, jak resite unaseni proudem? tezsim oluvkem? ja pouzivam 30g zavesne, ale porad mi to taha proud, hlasice pipaji, poradi mi? dekuju

Sumec versus Parma necteno

24.8.2008 | okoun27 | Ryby | 2.582 zobrazení | 17 odpovědí

názory:která ryba je při stejné velikosti bojovnější(třeba parma 60 cm a sumec 60 cm)pište své názory

Která ryba má nejvíc oleje necteno

21.8.2008 | Robur | chytej.cz | 2.925 zobrazení | 17 odpovědí

Ve fóru Selský rozum www.chytej.cz zaznělo,že se dá jezdit na rybí olej. Kterou rybu považujete za nejmastnější? Jde o to, že pak při úpravě motoru nemusíte jezdit na benzín či naftu, ale na rybí tuk, což se při ceně rybářského lístku pěkně rentuje. Co vy na to? Není to geniální.

mensia rada.alebo pomoc necteno

13.8.2008 | lacika3000 | Kaprařina | 2.742 zobrazení | 17 odpovědí

chcel by som sa spytat ci neikto pouziva takuto montaz alebo nieco podbme poripadne radu ako to naviazt.foto dam

Candát na položenou necteno

26.7.2008 | Radim11 | Položená | 11.816 zobrazení | 17 odpovědí

zdarec rybáři. mám jeden docela složitej dotaz. Včera sem chytal candaty na položenou – chytal sem na signalizator a na druhe vidličce sem mel pripevneny swinger ktery sem pripnul HNED za otevřený přesmykač!!! jak mi zabral candat tak to hned pustil. nevim kde jsem udělal chybu a myslim si ze na vypnuti swingru musi byt velky tlak a candat jak to uciti tak to pusti:-( jakej mate nazor vy?? nema na to vliv postaveni prutu neob delka swingru…??

Prvá nástraha 16.4. necteno

31.3.2008 | miroTT | Muškaření | 3.387 zobrazení | 17 odpovědí

Zdar. Len tak v ramci vseobecneho rozhladu sa chcem spytat co ako prve mrsknete do vody 16.4. :-)

CHytáme sumce s Davidem Havlíčem necteno

22.3.2008 | smecko | Obchod | 3.394 zobrazení | 17 odpovědí

CHtěl bych vědět jak se vám líbí toto dvd já jsi myslím, že je super a chtěl bych touto cestou podekovat davidovi.

Jaké používáte jednoháčky k lovu sumců? necteno

28.1.2008 | wallys | Sumcařina | 4.102 zobrazení | 17 odpovědí

Chtěl bych zjistit jaké máte poznatky a zkušenosti s různými jednohy od různých firem(kvalita,ma­teriál,zpraco­vání,držení ostrosti)v poměru k ceně a tak .Prostě vše co se nám může hodit a to at na naše či cizí vody Po či Rio Ebro.Dík.....

Teleskopy pro začátečníka necteno

14.1.2008 | jarda21 | Pruty | 4.072 zobrazení | 17 odpovědí

Poraďte jaké teleskopy pro zacátečníka, chci chytat na rybnících, sem tam přehrada. Hlavně na menší krmítko. Cena do 1500.-

Klipový signalizátor záběru na prut necteno

5.1.2008 | romank1 | Ostatní nádobíčko | 5.359 zobrazení | 17 odpovědí

Ma někdo zkušenost se signalizátorem záběru na prut

Veselé příhody z nočních lovů rousnic necteno

17.5.2007 | paccco | Tipy & triky | 3.395 zobrazení | 17 odpovědí

Jsou to tak tři roky zpátky,co na mě někdo zavolal PČR,že lezu v noci v keřích na sídlišti.Občane co tady děláte?Sbírám rousnice!A co to je? Zněla odpověď!!Občanský průkaz atd atd.To bylo teda vysvětlování.Za necelý měsíc se mě to stalo znovu,tentokrát Městká Policie!!!!Tak mě tak napadlo,jestli se to může stát jenom mě nebo se vám stalo něco podobného?

Turyňský rybník necteno

16.4.2007 | novas32 | Domácí revíry | 8.995 zobrazení | 17 odpovědí

ahoj, muze mi dat nekdo nejake info o Turynskem rybnice u Kamennych Zehrovic? rad bych se tam vydal chytat, ale neznam to tam. diky

Velcí CEJNI necteno

23.3.2007 | ivošš | Ostatní ryby | 3.369 zobrazení | 17 odpovědí

Zdravim všechny,Chtěl bych se zeptat jak to vypadá na revíru Svratka a JIhlava 1,Jestli už tam jsou velcí cejni,kteří jako každý rok jdou do tření…Díky za odpovědi…