Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Nové Chytej mi nejde ve Firefoxu
16.3.2007 | | chytej.cz | 2.473 zobrazení | 17 odpovědí
Nové Chytej se mi špatně zobrazuje ve Firefoxu, je to normální, nebo mám něco špatně nastaveno? V IE nebo Opeře to jde dobře.
Karas obecný
16.2.2007 | Kosmik | Ostatní ryby | 4.355 zobrazení | 17 odpovědí
Neznáte nějakou lokalitu, kde se vyskytuje Karas obecný, POZOR nesplést s Karasem stříbřitým.
MAZURSKÁ JEZERA
23.1.2007 | crazykapr | Rybaření v zahraničí | 10.960 zobrazení | 17 odpovědí
prosím vás nemáte někdo zkušenosti s azurskými jezery v polsku,kdyby někdo měl nějaké informace tak napište mi na mail dzunka@seznam.cz předem děkuji
FEEDER - začátečník
21.1.2007 | Kosák | Feeder | 4.045 zobrazení | 17 odpovědí
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli by mi tady někdo nemohl pomoci s nákupem potřeb na lov na feeder (prut, navyják, vlasce)??? Chtěl bych začít chytat touto technikou a nemám s tím žádné zkušenosti… Budu chytat jak na tekoucí, tak na stojaté vodě, takže spíše nějaký univerzál… Předem děkuji za jakoukoliv radu…
Ultralehká nebo lehká přívlač?
21.11.2006 | Vlackar | Ryby | 3.751 zobrazení | 17 odpovědí
Zdar všichni. Chtěl bych začít s lehčí přívlačí. Buď L nebo UL
a jakou sestavu byste mohli doporučit? Máte nějaké vzkušenosti?
Oblíbená značka ?
1.11.2006 | Vlackar | Ryby | 2.715 zobrazení | 17 odpovědí
Jaká je vaše oblíbená značka: 1,Prutu 2,Navijáku 3,Vlasce či pletenky 4,Nástrah ????????????????????????????????
Jaké krmení??
11.10.2006 | ČudlařX | Feeder | 4.245 zobrazení | 17 odpovědí
Jde mi okrmení ,které mam nacpat do feederového krmítka.Jaké všechny šroty a levné kupované směsi??A co všechno přimíchat do kupované směsi?? dík
Žerou ryby žaludy???
12.9.2006 | Klon | Kaprařina | 6.160 zobrazení | 17 odpovědí
Chtěl bych znát Váš názor.Byli jsme s kamošem na revíru na kterým si bezvadně vždy zachytáme,ale tentokrát to bylo hodně slábé.U vody byli stromy žaludu,které padali ve velkem do vody,tak jsme přemyšleli jestli je třeba kapr žere.Jestli ano tak to potom musi být dlouho na tomto revíru po rybách.
Noční přívlač
23.8.2006 | Kosmik | Přívlač | 3.430 zobrazení | 17 odpovědí
Chtěl bych se zeptat, jak vláčíte pří noční přívlači, jestli pouštíte nástrahu až na dno nebo pouze trochu pod hladinu?
Servis na Tica Sportera
12.7.2006 | Valda | Navijáky | 7.266 zobrazení | 17 odpovědí
Poradí mi někdo kde bych sehnal nějaké náhradní díly na Ticu Sporteru nebo Autorizovaný servis? Díky moc
Povodně
30.6.2006 | Sander | Ryby | 2.542 zobrazení | 17 odpovědí
Když se tak zamyslím nad tím, jak každou chvíli a po každém větším dešti stoupají naše řeky až na 3 stupeň, přijde mi to už nějaké divné, Nejsem velký pamětník, ale toto se před dvanácti lety tak často neopakovalo. Vím, že tento server navštěvují rybáři, takže by se dalo říci „laikové“, ale napadá Vás nějaká příčina, která by toto způsobovala? Mám namysli třeba napřímení toků, méně lesů a tímpádem i horší terén k zadržování vody (polnosti) a v neposlední řadě i účinky globálního oteplování (?).
Jak odělit díly prutu od sebe :D :( ? Prosím
25.5.2006 | DEATH | Ryby | 3.319 zobrazení | 17 odpovědí
Mno tak jsem minulou rybačku spojil svůj dvojdílnej prut a ejhle už rozebrat nejde.. Nemáte nějakej fígl prosím ? Je to sice kšunt za pár šlupů od Byronu, ale přece jen mám k němu vztah, protože to byl můj první prut. Děkuji všem ! Death
jednoduchý recept na boilies
21.5.2006 | ulrisak2 | Recepty | 14.004 zobrazení | 17 odpovědí
Dobrý den, prosím poradte mi nějaký jednoduchý a hlavně levný recept na boilies, zkoušel jsem neco upatlat sam, ale neni to ono, dekuji
Jigový prut
7.5.2006 | msmaso | Přívlač | 5.137 zobrazení | 17 odpovědí
Poraďte prut na twistry okolo 2,4m,mám shimano 2,4 felchen nexave ,citlivost dobrá ale je to jako žvejkačka a hodně ryb padá (candát).Díky!
Jak na tolstolobiky?
22.3.2006 | Hrouzek003 | Ryby | 19.926 zobrazení | 17 odpovědí
Co použít na tolstolobiky, kterí nejdou chytit, co používáte? (studená vody přehrady)
Elektromotory
12.2.2006 | hagrif | Ostatní nádobíčko | 3.140 zobrazení | 17 odpovědí
Čau všichni Chtěl bych se Vás zeptat jaký používáte elektromotory na údolních nádržích. (PS: Chtěl bych si nějaký pořídit)
Přívlač na mimopstruhových vodách
30.1.2006 | kubas | Ryby | 5.459 zobrazení | 17 odpovědí
Četly jste knihu Přívlač na mimopstruhových vodách od Václava Fikara?Já jsem ji dostal na Vánoce a přečetl jsem ji do dvou dnů(tak moc mě bavila). Je to kniha přímo dokonalá. Těm kdo tuto knihu ještě nečetl vřele doporučuji,ať si ji zakoupí,stojí to za to.
Jak se počita IBS na kapřakach 1 libra je 30 gr nebo vice.
27.1.2006 | tucnak11 | Bílá ryba | 9.107 zobrazení | 17 odpovědí
Každy kaprař mi žekl innou gramaž co se jedna prutu ze zatěžom v librach,jak se to pravdu počita 1 libra 30gr a nebo vice.
Tipy Dovolená (Rodina/Ryby)
25.1.2006 | file | Domácí revíry | 7.283 zobrazení | 17 odpovědí
Myslím, že je více rybářů každoročně řešící tento problém.
Jedná se mi o místa, kde mohu naplánovat dovolenou s dětmi(rodinkou) a přáteli, a přeci jen něco nachytat.
To, že je nejlepší jet sám vim taky, ale holt jsem ho pozdě vyndal
Máte také někdo nejaký dobrý tip(Chatky u vody, příjemné prostředí)?
Podělte se zajímá mne: místo(lokalita) cena chatky (pocet osob) jak je to daleko od vody koupani WC Restaurace Sport/Zábava a tak(památky, atrakce v blízkosti)
Příklad Já mám např. dobrou zkušenost s Podskalím na Orlíku. takže: Podskalí(Orlická přehrada) 600 (az 7 osob) 200 m Podle toho jaký je horko(někdy je zelená voda) WC v chatičce 1 restaurace a asi 4 kiosky Kurty, lodičky, Výlet lodí na Prehradu, Orlik, Zvíkov atd. Odkaz: MÁJA – Podskalí – chatové apartmány 723/190074, 606/783023
Co je úspěšné na pstruhy?
22.11.2005 | Pavouk | Lososovité ryby | 4.651 zobrazení | 17 odpovědí
Chci si vzí příští rok pstruhivou povolenku a potřebuji nějaké dobré rady jak na ně. Můžete poradit i s vybavením. Dík moc