Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Podběrák necteno

18.11.2005 | kkarlos | Ostatní nádobíčko | 2.639 zobrazení | 17 odpovědí

Tak co na nej rikate??? Mam ho vzit???

Jak uchovat živé rybky přes zimu? necteno

22.9.2005 | Tomik | Ryby | 7.191 zobrazení | 17 odpovědí

Pořád přemyslim jak mám uchovat živé rybky, zkoušel jsem toho už dost, ale pořád to neni to prave. Zkoušel jsem dát rybky do akvárka,ale jakmile jsem je hodil do studené vody tak chcípli. Rybky už pripravuji na zimu tak, že je mrazím,ale chtěl bych nejak prechovat živý. porad´te mi prosim.. DÍK

Prut pro začátečníka přívlače? necteno

3.9.2005 | Tumi | Pruty | 2.835 zobrazení | 17 odpovědí

Potřeboval bych poradit jakýprut bych si měl na přívlač koupit cenou tak do +/- 1 400 kč . Měřím 177cm. Děkuji za všechny odpovědi.

začátky s přívlačí????? necteno

3.9.2005 | Tumi | Přívlač | 3.877 zobrazení | 17 odpovědí

Jen tak mě napadlo zeptat se vás jaké jste měli začátky s přívlačí??

Lov sumce na krtonožku necteno

24.8.2005 | fikus | Sumcařina | 13.915 zobrazení | 17 odpovědí

Ahoj, mám kamaráda který nemá net a velmi by ho zajímalo jestli máte někdo zkušenosti s lovem sumců na krtonožku, tuším, že na Slovensku se jí říká medvedik (bez záruky:-)). Zajímají ho hlavně montáže k nastražení této nástrahy. Samozřejmě i další rady k lovu sumců na krtonožku. Předem díky.

Jak moc vadí sumcům světlo? necteno

19.7.2005 | Stefi | Sumcařina | 4.034 zobrazení | 17 odpovědí

Napiště mi prosím své názory na to, jak je sumec plachý co se týče světla v noci. Někde bylo psáno, že jim vadí i světýlko z cigarety??? Co si o tom myslíte Vy?

HÁČKY NA WOBLERECH necteno

27.5.2005 | frenki | Přívlač | 2.646 zobrazení | 17 odpovědí

Chci se zeptat ,když si koupíte například nějakou rapalu jestli se vám nezdá,že má moc velké háčky? rád bych znal váč názor jestli se vám zdaji být háčky uměrné velikosti wobleru a nebo jestli se vám jako mě zdají velké a vyměnite si je za menší??????????­???????

Lidl (kaces stromu) necteno

11.5.2005 | bobmobil | Ryby | 4.746 zobrazení | 17 odpovědí

Podivejte se na netu na Lidl. cz, obchodni retezec se preorientoval na nas. Ta nabidka vypada lakave, jenom lituji ty lidi co si tam neco koupi. Jsem zvedav kdy ty pruty budou zabodavat na zahradku k rajcatum! Sonar na 1 690,– kč, to musi makat!!!! Jenom nevim kde, jestli v koupelne?????

Rybářské prodejny v Č. Budějovicích necteno

4.5.2005 | efendi | Ryby | 3.574 zobrazení | 17 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s ryb. prodejnami v Č. Budějovicích, tedy s Gamarusem, Aquazonou a Rybářskými potřebami Tůma? Každý z kamarádů rybářů má svého favorita a ostatních říká, že prodávají brak.

víkend CH. cz na P necteno

18.4.2005 | Milky | Muškaření | 2.957 zobrazení | 17 odpovědí

Až si někteří (Toulavec) otřou slzy po zahájení, měl bych tip na fajn rybačku. Vzhledem k MS juniorů v mušce na Vltavě mne napadlo, co kdybychom do těchto míst zavítali asi tak o týden později a zkusili svoje štěstí a dovednost na doooooost dobře zarybněné vodě? Má cenu to zorganizovat?

Nechranická přehrada necteno

14.4.2005 | weird | Domácí revíry | 4.453 zobrazení | 17 odpovědí

Jezdíte tam už někdo na ryby?

Pražáci a MRS necteno

10.4.2005 | Dědek | Legislativa | 2.824 zobrazení | 17 odpovědí
  1. Jak je možné, že na pražských vodách nemá dobu hájení siven a duhák?
  2. Jak je možné, že na Vltavě je možné vláčet ještě po sezoně?

Takže cajzli mají zase výhodu. Co na to říká MRS?

Navijáky Ryobi na přívlač necteno

8.4.2005 | Vik | Přívlač | 2.887 zobrazení | 17 odpovědí

Máte někdo zkušenost s japonskými navijáky Ryobi Applause. Děkuji.

Milfa necteno

15.3.2005 | Zlinsky_lovec | Ryby | 4.158 zobrazení | 17 odpovědí

Znáte tuto značku?Jaké s ní máte zkušenosti?Dí­ky,denyg

Klouzák,wagler.... necteno

9.3.2005 | Ciffik | Plavaná | 25.542 zobrazení | 17 odpovědí

v zivote jsem nechytal na waglery a chtel bych to zkusit. pouzivam na plavacku matchovy prut. a chtel bych trochu poradit. jakou mam zvolit sestavu+ nejradeji fotky. diky predem. spis bych chytal na mensich tunich cca3 m hloubka do 5 ha. a mozna pozdeji vetsi reky s pomalim proudem + jezera a prehrady. prosim radte. casu dost . nez zacne to jaro a soknci ta zasr*** zima a dedek mraz se santa klausem to vzdaji…

Slovensko a Váh necteno

9.2.2005 | zedus | Rybaření v zahraničí | 6.172 zobrazení | 17 odpovědí

Zjistil jsem, že mám kousek k Váhu a chtěl bych se zeptat, kolik stojí povolenka pro cizince? (to bych asi zjistil z netu, ale sem zhniloň). Hlavně mi jde o to, co se dá na Váhu chytit. Moje hlavní rybářská technika je přívlač, takže se ptám slovenských kolegů, ale ne jen jich. Jak to vypadá na Váhu, stojí to za to, zajet tam? Jsou tam dravé ryby? (štika, candát, okoun atd… ?)

Proutek na jemnou vláčku necteno

13.12.2004 | Zlinsky_lovec | Pruty | 2.906 zobrazení | 17 odpovědí

Hej lidi,myslíte si,že prut o gramáži 2–10g je nevhodný na okouny,jelce a pstruhy??Mám to malinkatou říčku a potůček a budu s tím lovit na woblerky do 6cm,malé rippeříky a twisteříky a minirotačky(lehká přívlač)!Není ta gramáž moc malá?Mě přijde,že možná i je malá,ale poraďte. Jinak ten proutek má 180cm,což je na zdejší poměry IDEAL! Je to od značky YAD. Máte někdo prut od této značky??Jste s ním spokojeni??

Plavaná pro začátečníky necteno

18.10.2004 | Pavel-Brno | Plavaná | 6.422 zobrazení | 17 odpovědí

Letos bych rád začal chytat na „plavačku“ tak jak se doopravdy má! Něco jsem si přečetl,něco mám od kolegů rybářů,ale přivítal bych i další rady na toto téma. Chci začít koupí nového prutu,jak na to? Mám „vláčku“ 2,40m/10–30g je vhodná i na plavanou? V čen je „TO“ pravé? V délce prutu? Budu rád když potradíte.

Lov kaprů na podzim necteno

4.10.2004 | Pavel-Brno | Kaprařina | 13.324 zobrazení | 17 odpovědí

Na jakou nástrahu jste mněli největší úspěch při lovu kaprů na podzim na brněnské přehradě? Nebo na jiné přehradní nádrži! Jaké používáte příchutě? Co si myslítet o tom co kaprům teď na podzim nejvíc chutná???

_________________ Pavel-Brno

[ Upraveno Pavel-Brno dne 2004–10–04 v 10:25 ][ Upraveno Pavel-Brno dne 2004–10–04 v 13:33 ]

Chytej, čti a piš necteno

29.8.2004 | Milky | chytej.cz | 3.986 zobrazení | 17 odpovědí

Minulý týden se tu rozpoutala ostrá diskuze. Na první pohled průhledné téma, ale vzbudilo obrovský ohlas. Zeptám se tedy jinak!

1. Co nového bys od chytej. cz očekával?
  2. Co pro chytej. cz můžeš udělat?