Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Parmy-privlac necteno

12.3.2010 | | Přívlač | 3.353 zobrazení | 16 odpovědí

Ahojte Kuciii chtel sem vas zeptat jake nastrahy se vam osvedcily pri lovu parem.....Diky za odpovedi

Prsačky necteno

7.3.2010 | Bullrot | Ostatní nádobíčko | 3.909 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravím som začiatočník v prívlači a rád by som chcel vedieť,či má niekto skúsenosti s prsačkami Lexpo(nylonové)…ďa­kujem

Zákaz přívlače do 1.9. Labe - Nymburk, Poděbrady necteno

9.1.2010 | Alfons | Dravci | 3.275 zobrazení | 16 odpovědí

Jaky je rozumný důvod zákazu přívlače do 1.9. na Labi v Nymburku a Poděbradech? Pochopil bych kdyby se nesmělo chytat na živou nebo mrtvou rybu, ale proč zákaz přívlače????

Tá úplne prvá ryba... necteno

14.12.2009 | LuboO | Úspěchy | 3.078 zobrazení | 16 odpovědí

Pamätáte sa ešte na svoj úplne prvý úlovok? Tú prvú nádhernú rybu, ktorú ste zdolali len vlastnými silami, a potom vás niekolko hodín nafukovalo od pýchy pred kamarátmi, akí ste skvelí rybári? Alebo sa to nepodarilo a boli slzy na krajíčku? Podelte sa o tieto zážitky.

PLUNDROVACÍ KOMANDA necteno

22.10.2009 | Beebo | Vaše názory | 2.275 zobrazení | 16 odpovědí

Nejsem absolutní přívrženec hesla „chyť a pusť“, když mám na rybu chuť, tak si ji vezmu (většinou kapra), ale beru si ryby pouze tehdy, když ji opravdu chci sníst nebo když mě o ni požádá třeba můj tchán. Nechápu rybáře, kteří chodí na ryby a plní si normu danou rybářským řádem, jako že třeba „dokud nemám ve vezírku 2 kapry tak domů nejdu“ apod. Pak ty kapry rozdává po vsi, protože to doma nikdo nežere, „páč to má kosti a smrdí to bahnem“. Ale, „když už to stálo tolik peněz, tak se mi to musí přece vrátit“, sice to nechápu, ale budiž, i tací jsou mezi námi. Stalo se mi, že jsem denně potkával dědu, kterej si vozí 2 starý laminátový Lipna na štangli své Ukrajiny, přijede nahodí, chytí dva kapříky (37–40cm) a jede domů. Na moji otázku jestli mu to denně chutná mi odpověděl, že to nejí, ale že to doma rozseká sekyrkou pro slepice „to bys koukal mladej jaký maj pak dobrý vejce“ Nechápu to, ale budiž, povolenku si zaplatil a víc jak 2 kapry domů nevozí. Že jsou malí a že by ještě mohli dorůst a udělat radost někomu jinýmu? „To máš jedno, "oni“ sem nasadí jiný„. Co mě ale vadí nejvíc jsou bandy "profi kaprařů“ s boilies, echoloty a dalšími vymoženostmi moderní doby, kteří přijedou na víkend k rybníku, autem by nejraději zajeli až do vody a „jedou celou noc“. Vše co chytí šup do auta (čas chytání, počet prutů, ryb a jejich míry nikdo z nich neřeší) a pak po nich zůstane na místě jen samej nepořádek. Ryby, který nachytají pak prodávají do různých hospod atd. Že nechytám na boilies a někdo jinej jo, proti tomu samozřejmě nic nemám, tihle kluci chycené ryby stejně většinou pouští, jde jim o to povozit si pěknou rybu na prutu, vyfotit se s kaprem, daj mu pusu a vrátí ho vodě. Ale bandy plundrující naše revíry mě fakt vytáčí k nepříčetnosti. Jak se na to díváte vy? Děje se něco podobného i u vás?

Jak končí pruty? necteno

30.8.2009 | BigMike | Přívlač | 2.740 zobrazení | 16 odpovědí

Jak končí svoji životní pouť vaše pruty? Především na vláčku, ale i jiné? Lámete je v „boji“ a pak kupujete nové nebo jsou časem nahrazeny novými,lepšími a uloženy k nepotřebě či do zálohy v temném koutě sklepa? Prodáte je nebo dokonce darujete?

Jak na komáry necteno

22.8.2009 | nedby | Vaše názory | 2.909 zobrazení | 16 odpovědí

boj proti komárúm triky a rady jak snimy bojovat bez použití repelentů jen osvěčené rybařské rady vyzkoušené

< změna názvu otázky; CeP >

Povrchové woblery necteno

5.6.2009 | drobcek | Přívlač | 3.363 zobrazení | 16 odpovědí

Blíži sa začiatok sezóny a chcel by som si doplniť nejaké povrchové woblery. Ktoré sú vaše najobľúbenejšie a aké máte s nimi skúsenosti?

Transport navijáků necteno

19.4.2009 | Rico | Navijáky | 3.251 zobrazení | 16 odpovědí

Pro někoho možná jasná věc, pro někoho hlavolam a někdo se nechá inspirovat. Zajímalo by mě v čem přemisťujete Vaše milované navijáky k vodě a zpět. Jestli je nechaváte na prutu, nebo v krabicích ve kterých byly koupeny nebo máte vyrobeny vlastní pytlíky… Prostě vše k trasportu navijáku aby se nepoškodil… Díky za nápady a postřehy (Předpokládám, že se asi víc rozepíší hlavně majitelé děliček.)

Woblery Red Bass necteno

15.3.2009 | -zruseno | Přívlač | 3.292 zobrazení | 16 odpovědí

Máte nějaké zkušenosto s těmito woblery. Potřeboval bych poradit jestli má cenu je kupovat. Díky! www.nastrahy.cz

Otázka muškaření na Berounce necteno

2.3.2009 | bucharovic | Muškaření | 5.154 zobrazení | 16 odpovědí

Chtěl bych znát Váš názor na efektivnost muškaření na Berounce 1 a 2. Mám na mysli hlavně fakt, že je tam voda víc kalná, jestli tam (nebo na obdobném typu nepstruhových revírů) máte někdo zkušenosti s lovem bolenů a jiných ryb právě na mouchu, protože vím, že pstruhů (duháků) a sivenů tam moc není. Díky

feeder a cejn necteno

23.12.2008 | okoun27 | Ryby | 3.465 zobrazení | 16 odpovědí

Čau chtěl bych poradit s výběrem míst na řece(klidné nebo rychlejší),nás­trahy,krmení,mon­táže atd. díky všem za odpověď

Holandsko necteno

11.12.2008 | monaster | Ryby | 15.936 zobrazení | 16 odpovědí

chlapi nemáte někdo link na Holandskej rybářskej svaz bo co tam maj? hlavně rybářskej řád v Angličtině když už ne česky. nebo vlastní zkušenosti? díky

prut na sumce necteno

19.11.2008 | Patula | Pruty | 4.115 zobrazení | 16 odpovědí

prosím mam dotaz.Jakou ideální délku sumcovýho prutu mam zvolit,abych sním mohl chytat jak z loďky tak ze břehu?Jestli natom tedy záleží.díky

Dračí lodě na řekách... necteno

17.9.2008 | milhom | chytej.cz | 3.074 zobrazení | 16 odpovědí

Su z Brna a protéká tu strouha která není moc široká, natož hluboká a všichni okolo jí říkají Svratka. A na ní se uhnízdil zvláštní druh hňupů co se pohybují na takové loďce a zatím co posádka na ní se snaží pohnout lodí dopředu, jeden z nich řeže do bubnu jak hluchej do vrat… Chápu mají taky koníčka i když trošku hlučnějšího, ale proč proboha nejdou na přehradu, kde by to nikomu nevadilo??? pokud se trefíte do jejich času tak to rovnou zabalte, protože po tom kraválu přestanou žrát aji kačeny…
A co Vy jaký s tím máte zkušenosti???

ÚN Hněvkovice necteno

2.9.2008 | Monty31 | Domácí revíry | 4.618 zobrazení | 16 odpovědí

Ahoj všichni, chceme jet na víkend na VN (Hněvkovice) ale nemám ponětí kam se může zajet a přespat ve stanu případně v autě. Obracím se proto na znalce tohoto revíru o radu kudy kam. Prostě si zachytat a pohoda. Za radu děkuji a přeji hodně záběrů. Monty

Jak tahat thrill.. ? necteno

10.8.2008 | Vlackar | Přívlač | 2.547 zobrazení | 16 odpovědí

Zdravim všechny, koupil sem si všema chválenou „bolenovku“ – thrilla. Problém je, že sem si nevšiml jeho nějak výraznějšího chodu než kolíbání a ani nvm jak ho tahat. Neměl by někdo radu jak s tim pracovat ? díky

Rybáři z Radnic na Rokycansku a okolí necteno

24.7.2008 | Kulik | chytej.cz | 3.931 zobrazení | 16 odpovědí

Ozvěte se kdo jste z těchto končin. Jde mi o seznámení se, diskusi o vodě a rybách a případně i posezení u pivka nebo vody na rybách. Takže, Petrův zdar o pište!

chytáte koljušky tříostné na splávek? necteno

19.2.2008 | cercer | Lososovité ryby | 3.339 zobrazení | 16 odpovědí

Chytáte koljušky tříostné na mušky nebo na třpytku? Jakou největší máte?? :-)))HaDe promiň!!

rozdíl mezi pruty od Sangeru necteno

19.9.2007 | wallys | Sumcařina | 4.520 zobrazení | 16 odpovědí

Dobrý den chci se zeptat zda a popř. jaký je rozdíl mezi pruty od Sangeru:Uni Cat Dreamfish Extension 3m a Waller Kelle Dream fish 3m.Popř.vaše zkušenosti s prutem Uni Cat .Mockrát děkuji za odpovědi