Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Lowrance Hook 3x
29.11.2016 | Švejk | Přívlač | 5.190 zobrazení | 15 odpovědí
Zdarec, máte někdo zkušenost s tímto echolotem? Jde mi o použití na kajaku při vláčení… Díky za info
Opravy retro nádobíčka, případně výroba drobného náčiní
4.2.2016 | | Ostatní nádobíčko | 3.103 zobrazení | 15 odpovědí
Přátelé je mezi námi mnoho rybářů kutilů,kteří nás mohou oslovit
svým nápadem. Nebo dokáží případně pomoci druhým vyrobit co on
nedokáže.
Jen Vás prosím o slušnost a férové kolegiální jednání. Vůbec nebude
na škodu pokud přidáte nákres,plánek nebo fotku.
Baitrunner vs. naviják s přední brzdou
4.1.2015 | Mathew | Kaprařina | 6.140 zobrazení | 15 odpovědí
Dobrý den chtěl bych se zeptat jake máte zkušenosti s navijáky bait vs. přední brzda .. na jaře bych chtěl pořídit a nevím po kterém sáhnou Předem děkuji za všechny odpovědi :D
Velikost navijáků 2000,3000,4000 atd.
4.11.2014 | fishryb02 | Navijáky | 12.913 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
Dobrýden mám dotaz ohledne velikosti navijáku. Jsem začátečník a chci si pres net objednat naviják. Ale ve všech eshopech jsou u navijáků čísla velikosti a já nevím co znamenají, prosim poradte mi nekdo jaká čisla mají jakou velikost. Moc dekuji za odpovedi
Chytání na jeden prut
10.7.2014 | tomas54 | Domácí revíry | 3.942 zobrazení | 15 odpovědí
Je pravda že v Moravském rybářském svazu mládež do 15let může chytat jen na jeden prut?
Nevydání povolenky
11.6.2014 | cujo | Vaše názory | 2.342 zobrazení | 15 odpovědí
Vše řádně zaplaceno a když si jde člověk vyzvednout papíry na místní MO, tak je odmítnou vydat dokud jim neřeknu přesný datum plateb, protože to přece nebudou hledat ve svých papírech, když mají 2500 plateb. Jak se proti tomu bránit?
Lososovité ryby na revírech Jihočeského Územního Svazu
27.4.2014 | havel | Legislativa | 3.190 zobrazení | 15 odpovědí
Měl bych takový dotaz, týkající se „Bližších
podmínek výkonu rybářského práva platných na revírech Jihočeského
územního svazu“, konkrétně pstruhových revírů.
V prvním odstavci tohoto dodatku jsou „definovány“ losovité ryby a omezení počtu ponechaných kusů. Ve druhém odstavci je stanovena minimální lovná míra losovitých ryb na 45cm. Zatím je vše srozumitelné, ale zádrhel pro mne nastal ve čtvrtém odstavci, kde je uvedeno, že minimální lovná míra lipana podhorního je zvýšena na 40cm. A teď babo raď :-)
Můj dotaz je spíše akademický a nekoření z potřeby odnášet od vody krásné lipany.
A druhý dotaz, který mne napadl, je spíš k zamyšlení – co si myslíte o tom, že se nejmenší lovná míra 45cm vztahuje i na nasazovaného pstruha „brojlera“ duhového? :-)
vlasec na kapry
7.3.2014 | Frysi | Kaprařina | 6.649 zobrazení | 15 odpovědí
Koupil jsem navijáky Okuma Power-Liner PL 860 a knim mě nabídli v akci vlasec Vlasec OKUMA Strong Carp 1000m 0,30mm,tak jsem ho vzal,ale nevím jestli to není moc silný v jednom obchodě mě říkali,že si mám vzít 0,20–0,22mm,že budu mít víc záběrů atd.Tak teď nevím jestli to bude ít takovej vliv.
Prut na přívlač na candáty a štiky
1.3.2014 | Frysi | Přívlač | 8.552 zobrazení | 15 odpovědí
Dobrý den chtěl bych poradit s nějakým prutem na candáty a štiky,chytat chci na woblery a třpytky chci chytat na velikosti kolem deseti cm i menší.
Tloušti
6.2.2014 | nůž26 | Bílá ryba | 2.639 zobrazení | 15 odpovědí
Ahoj nedávno jsem se ptal jaký vlasec na cit, ale teťka mám jinou otázku ohledně tloušťů. Jak chytat v tomhle počasí (splávek nebo krmítko/olovo) a na co chytat? Děkuji předem.
Woblery Izumi
24.8.2013 | peloš | Přívlač | 7.003 zobrazení | 15 odpovědí
Ahoj, myslíte že jsou tyto woblery vhodné na
prochytávání přehrady, nebo jsou spíš na příbřežní mělké partie?
Chtěl bych ho na štiky boleny a okouny.
Jestřabice - zkušenosti ?
25.7.2012 | coca | Domácí revíry | 4.323 zobrazení | 15 odpovědí
Zdarec lidičky,
chystám se do Jestřabic… uvítal bych Vaše zkušenosti ohledně tohoto revíru (místo, a na co to tam jde… kapříci, jeseteři…)
Dik
Prut na L privlac do 15g
31.5.2012 | deni9 | Pruty | 17.294 zobrazení | 15 odpovědí
Viem že je tu toho už dosť veľa o prutoch ale o L privlaci som toho tu moc nenašiel. Preto by som sa chcel spitať na nejaky prut do 15g,chcel by som nieco také univerzálnejšie aj na gumy(3až6cm) ale aj na woblery(3až5cm) a rotačky(č0,1).Budem chytať na jednej rieke pstruhy a na jedonom menšom jazierku zubáče(candát) podľa toho si myslím že vhodná dlžka by bola 2.4m cenovo do toho aš tak moc nechcem dať kedže je to moj prvý light prut takze cena tak do 60e. Za radi vám už teraz dakujem.
Lov na match
25.5.2012 | alexdelpiero | Bílá ryba | 32.123 zobrazení | 15 odpovědí
Chci radu od nějakého odborníka :) jestli by se dala match udice (3,9m) použít jako feeder na řece, bavim se o lovu parem, prut má celkem jemnou špičku, ale feeder to není :)
Jak v Chorvatsku?
20.5.2012 | Wiktor.c | Rybaření v zahraničí | 41.451 zobrazení | 15 odpovědí
V létě vyrážím chytat do Chorvatska a nevím jaké si mám obstarat vybavení a noco tam ryby bereou,tak jestly byste mi neporadily jak na to. Děkuji.
Pstruhove vody na Olomoucku
7.5.2012 | fojtas | Domácí revíry | 11.966 zobrazení | 15 odpovědí
Zdravim. Muze mi nekdo rict,kde na Olomoucku je nejaka P voda kde by byli pstruzi vetsi nez 20cm??? Protoze na Bystrici hanacke, Trusovickem potoku i na Sumici je to teda bida. Prece to nemuze byt vsechno uz pryc… Je sice zalostne malo vody,ale tim spis by se v tech nekolika tunkach melo neco zdrzovat ne? Nebo poradi mi nekdo kde v okoli je to lepsi? Dik moc.
Pletenka a háček s lopatkou
10.4.2012 | Zedtu | Tipy & triky | 18.265 zobrazení | 15 odpovědí
Dá se uvázat na háček s lopatkou pletená šňůra? Jestli ano poraďte jaký uzel mám použít.
ořech v boilie
9.4.2012 | beda6a | Kaprařina | 28.309 zobrazení | 15 odpovědí
Chtěl bych letos zkusit ořechové boilie prosim o vaše zkušenosti a návrhy na recepty děkuji
Rybník Nový Kanclíř - zkušenosti ? !
24.3.2012 | coca | Domácí revíry | 27.013 zobrazení | 15 odpovědí
Zdarec lidičky,
má někdo prosím zkušenosti s lovem na rybníku v jižních čechách – Nový Kanclíř ? Uvítám od Vás Vaše poznatky + doporučení na ubytování… chtěl bych tam zajet v květnu na víkend…
Dík za Vaše poznatky !
pachy při lovu
11.3.2012 | Wiktor.c | Plavaná | 40.064 zobrazení | 15 odpovědí
chci se poradit,když před lovem nebo při přípravě krmení si umyji ruce mýdlem,tak jestli to ryby neodradí. Předem ďekuji za rady a opovědi.