Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Závodní směs necteno

17.1.2012 | zrybenec | Závody | 40.902 zobrazení | 15 odpovědí

Nemíchá si někdo krmítkovou směs s rychlým nástupem účinosti doma pouze ze šrotů a mouček aj ( ne uz z kupovanych krmeni )? Jestli ano napište. Předem díky.

Sumci pod Kolodejema necteno

8.1.2012 | starka | Dravci | 21.841 zobrazení | 15 odpovědí

Ahoj chci se zeptat jestli nevite nekdo jak to vypada s vyskytem sumcu pod kolodejema. Je to asi kilometr a pul nad soutokem, v te zatacce. Jedu tam v lete na tyden s kamaradem. Nevite nekdo jak to tam vypada i s hloubkou?…pre­dem dekuji

Feeder v silném větru necteno

6.1.2012 | papiksk12 | Feeder | 20.841 zobrazení | 15 odpovědí

Potřeboval bych poradit jesli má cenu chodit teď k vodě na feeder…fouká dost silný vítr a Orlík je dost velká voda tak se tam ryby nehledají moc snadno

Jsou dobré na líny pelety? necteno

28.12.2011 | iron maiden | Feeder | 19.622 zobrazení | 15 odpovědí

Dobrý den, chtěl by jsem se Vás zeptat jestli jsou na líny dobré malé peletky a jestli jo tak jaká příchut. Děkuji za odpovědi.

Jaká je možnost? necteno

21.12.2011 | PITRSLAND | Rybaření na dírkách | 10.874 zobrazení | 15 odpovědí

Mám soukromý revír o výměře 1,4ha. Jak je to s chytáním na dírkách? Je potřeba povolení a od koho? Chtěl bych vysadit 100kg potočáka a uspořádat koncem ledna lov. P.Z.

jaký baituner na candáty necteno

18.11.2011 | Vsety+8 | Navijáky | 12.754 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

čau chlapi chci se zeptat jaký je nejlepší baituner na candáty chci ho na položenou na rybičku máte nějaký vyzkoušený aby měla volnoběžná brzda co nejjemnější chod děkuji za rady

FOR FISHING 2012 necteno

27.10.2011 | jersey | Výstavy | 24.486 zobrazení | 15 odpovědí

Jestli mi něco uniklo, tak mě hned nekamenujte. Stačí říct třeba:„ty woe ses teď probral???“, nebo tak něco.Ale nějak nenacházím na FF2012 ani zmínku o Chytej…Poví mi někdo proč?

ohřívače rukou, nohou, těla necteno

24.10.2011 | R-y-b-a-r | Ostatní nádobíčko | 28.487 zobrazení | 15 odpovědí

Zdravím. Chtěl jsem se zeptat zda a jaké máte zkušenosti s látkovými ohřívači ( rukou, nohou, těla). jedná se o látkové ohříváčky s nějakou chemickou látkou, která po otevření údajně zahřívá určitou část těla, na kterou jsou aplikovány. Nabízejí je v rybářských potřebách za nějakých 35 Kč/ks. Zajímalo by mě tedy zda to funguje. Díky za Vaše zkušenosti.

Neohebná akce prutu necteno

13.9.2011 | milans13 | Pruty | 21.177 zobrazení | 15 odpovědí

Zdravím všechny a prosím o objasnění výrazu „Neohebná akce prutu“ případně výhody a nevýhody takového prutu,či na co se dá nebo naopak nedá používat.

Byl jste někdo chytat na přehradě Vír? necteno

11.8.2011 | hatata | Vaše názory | 8.768 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

Možná dostanu za tuto otázku hodně kritiky, ale zajímalo by me jestli tam už někdo z vás byl. Sice se tam nesmí chytat, ale slyšel jsem, že tam jsou až 1,5 m úhoři a přes 3 m sumci. Když jsem šel okolo, tak jsem viděl, že je tam opravdu ryb jak hnoja.

Jenom pro informaci: Přehrada je 232 ha velká a nesmí se na ní chytat několik desítek let.

Přemnožení Bolena na Orlíku necteno

16.5.2011 | papiksk12 | Ostatní ryby | 5.375 zobrazení | 15 odpovědí

Chytám na Orlíku a když si nahodim na hladinu rohlík tak většinou vytáhnu Bolena,Když jsem šel nachytat loni rybičky tak jsem nachytal jenom malý boleny.....Nemělo by se stim něco udělat?

Vyčištění tůně necteno

3.5.2011 | PITRSLAND | Vaše názory | 11.996 zobrazení | 15 odpovědí

Podařilo se někomu z Vás sehnat peníze na vyčíštění rybníka? Zajímalo by mne,jak kdo postupoval. V každé době to bylo obtížné, ale naděje umírá poslední. Snad většina z nás milovníků rybaření by se o to pokusila, pokud by mu byl vrácen zdevastovaný rybník, o který už rybářský svaz nestál.Je to krásná voda a zasloužila by si obnovu do původního stavu.P.Z.

jarní výlovy necteno

8.3.2011 | Arnie11 | Domácí revíry | 3.291 zobrazení | 15 odpovědí

Ahoj, nevíte někdo o nějakém výlovu, či výlovech na jížní moravě?nikde nic nemužu najít…žádné datum :( díky

"ABS" na broďáky necteno

2.3.2011 | jersey | Tipy & triky | 3.305 zobrazení | 15 odpovědí

Ahoj všem.Řeším teď nákup nových broďáků a tak mě napadlo, jaké máte kdo zkušenosti s kluzkou podrážkou.V pro­dejně mi doporučili podrážku s filcem, ale nemají mou velikost.A tak mě napadlo, jestli třeba není někdo mezi vámi, kdo si upravil podrážku nějak podomácku…Protože i ten filc údajně není všemocnej a zas tak dlouho prý nevydrží.Nevím, nemám zkušenost, vždy jsem měl jen gumu.

problém s labutěmi :-) necteno

12.1.2011 | deniiis | Vaše názory | 2.032 zobrazení | 15 odpovědí

asi před půl rokem sem vyrazil na rybnk na kapry pěkně si nahodím zakrmím a vidím jak těsně kolem břehu plavou labutě dívám se jak plavou a najednou se ozve pípák a já bezváhání zaseknu až potom sem zjistil že ta labuť o to zavadila svým dlouhým krkem a zamotala se mi do vlasce.Celou montáž sem odříznul a labuť se vymotala.Asi za 2 hodiny připlavala druhá i když sem jí odháněl tak se zase zamotala já sem to zase odříznul atd…Co bych měl příště udělat aby se to neopakovalo?

muškaření v zahraničí necteno

4.12.2010 | mcflurry | Muškaření | 6.841 zobrazení | 15 odpovědí

chtěl bych svému 13 letemu synovi pořídit nějaký zájezd kde by si zamuškařil.Chtěl bych aby to bylo v zahraničí cca tak na 3–4 dny.Máte s tím nějaké zkušenosti?

věk kdy smím začít chytat necteno

15.10.2010 | lipaníček-14 | chytej.cz | 8.862 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

od kolika let smím sám(bez dozoru)chodi rybařit,a od kolika smím chytat na 2 pruty

Lov úhoře v chorvatsku necteno

7.7.2010 | Gekon5 | Rybaření v zahraničí | 6.918 zobrazení | 15 odpovědí

Brzy pojedu s rodiči do chorvatska a chci si políčit na úhoře. Poradil by mi někdo na co ho chytit, s jakoh montáží ho chytat a kde a kdy ho lovit. Moc dškuji.

Sumci na Mostecku a okolí necteno

5.5.2010 | tjjack | Sumcařina | 3.603 zobrazení | 15 odpovědí

Nevěděl byste někdo kde je na mostecku hodně rozšířenej sumec??? Mám na mysli volný revíry (ne Jezero Vrbenský).

Trofejní cejni a plotice z Orlíku necteno

1.5.2010 | osprey | Bílá ryba | 3.660 zobrazení | 15 odpovědí

Mám dotaz na všechny, kdo už léta loví na Orlíku. Běžně se tam loví cejni do 50 cm a vzácněji i kousek přes.

Sem tam ale slýchám o ojedinělých úlovcích daleko větších ryb.

Podobné je to s ploticí. Do 35 cm naprosto není problém. Měly by tam ale být i o dost větší.

Víte někdo o úlovcích cejna 60+ a plotic 40+ na Orlíku?