Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Sumář úlovků
15.1.2010 | BigMike | Vaše názory | 3.823 zobrazení | 15 odpovědí
Tak jsem se dnes zamyslel nad prohlášením typu: on to stejně všechno nikdo nepíše, ten má za sezónu 80 kaprů a napíše jen polovinu a pod. Myslím, že je to hlavně v případě MP revírů stejně jen údaj pro statistiku. Nikdo přesně neví, co pluje vodou, jaká část obsádky se v % vychytá. Násadové plány jsou dané a i kdyby se třeba v jednom revíru chytilo 10 tun pouze 5ti kilových candátů, nikdo tam nic navíc nedoplní. ( u kaprů možná?!?!)Kormoráni, vydry také nevyplňují sumáře, povodně si s rybami a zarybněním revírů dělají také co chtějí, tak si myslím, že když někdo něco nezapíše, zas taková tragédie to není! Tím ho neomlouvám. Tuhle mi někdo povídal, že jeho soused rybaří ve velkém na Orlíku,ale sumář odevzdává prázdný. Je to špatně, ale co se vlastně stane? Statisticky hrozně moc, prakticky vůbec nic!!! Nebo to vidím moc jednoduše?
podivné léto
24.8.2009 | dedacek | Neúspěchy | 3.031 zobrazení | 15 odpovědí
Zažil někdo horší léto na lov než je letošní? Já si horší léto nepamatuji.Na řekách zvednutá voda a kalná, berou jen úhoři tloušti a samé pidiryby.
e-SHOPY - špatné zkušenosti
29.7.2009 | Czudko | Obchod | 5.635 zobrazení | 15 odpovědí
Informujte ostatní kolegy na co si u kterého e-shopu dávat pozor! Osobně chci upozornit na přístup jednoho…
jak sbalit 3dílný prut
22.7.2009 | Davulus | Pruty | 5.668 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
zdravím všechny..koupil sem si 2 děličky o třech dílech v délce 3,6m,ale jakmile to balím navázané tak si nikdy nevim rady se složením.prosím o radu jak nejlíp takovou děličku sbalit navázanou.od posledního dílu k prvnímu?nebo naopak?prosím zkušenějsší o radu díky Davulus
Adošov - nová voda CHYŤ a PUSŤ
2.6.2009 | HarryMurago | Ostatní ryby | 6.493 zobrazení | 15 odpovědí
Toto fórum by mělo popisovat zážitky z této vody a podělit se fotografiemi o úlovky na této vodě!!!
Kam na mimopstruhové vodě na pstruhy?
17.4.2009 | | Dravci | 10.482 zobrazení | 15 odpovědí | upravit
Zdravím všechny přátele nejlepšího odpočinku na světě. Jsem z Prahy a často slýchám a čtu, jak na různých revírech kolem Prahy lidé chytají pstruhy a siveny na mimopstruhových vodách. Chtěl bych zde rozpoutat diskusi, kam na ně.. Já osobně znám jeden revír a to hned v Praze pod Helmovským jezem. Jestli znáte nějaké jiné poblíž Prahy třeba na Berounce či na Vltavě, tak sem určitě napište…
Shimano Hyperloop BX 3,6
5.4.2009 | shurry | Pruty | 2.550 zobrazení | 15 odpovědí
Ahoj, chtěl bych od vás nějaký názory na tento prut. Rozhoduji se o jeho koupi. Popřípadě mi poraďte nějakou alternativu. Mám rád pruty s dobrou akcí. Spíše měkčí pruty.
luhačovice
14.3.2009 | hanz.333 | Domácí revíry | 5.224 zobrazení | 15 odpovědí
jezdi někdo na tyto soukrome vody jakemate zažitky luhačovice po zavodech bere to tam?
Pohorky místo brodících bot?
26.2.2009 | Kímot | Muškaření | 3.470 zobrazení | 15 odpovědí
Zdravím, mám nové prodyšné brodící kalhoty, ale bez bot, můžu k nim použít pohorky, které nevyužívám?
zakladní výbava na přívlač
11.2.2009 | dangerous fishing | Obchod | 4.977 zobrazení | 15 odpovědí
jaka je dobrá výbava na prívlač ale i za rozumnou cenu!!! jaké servery mají nejlepsí ceny ale i dobrou kvalitu výrobků?
Muškařina celoročně?
24.12.2008 | kinghlína | Muškaření | 2.962 zobrazení | 15 odpovědí
Čau, dá se na nějaký pstruhovce v ČR chytat celoročně???
Trápí vás hodně ztracení woblerů, plandavek atd.?
9.9.2008 | farnas | Tipy & triky | 2.870 zobrazení | 15 odpovědí
Jste schopni vylézt za drahým woblerem třeba na strom? Já ano.
Shimano Aspire 2500RA
11.8.2008 | jarocintula | Navijáky | 4.430 zobrazení | 15 odpovědí
Mám záujem kúpiť tento naviják na prívlač a plávanú.Aký je?Má niekto sním skúsenosti?
Jak navázat sestavu na boční olovo ??
7.8.2008 | Renegade | Položená | 6.530 zobrazení | 15 odpovědí
PLS help
Od kolika se smí chytat na 2 pruty ??
30.7.2008 | Renegade | Legislativa | 18.161 zobrazení | 15 odpovědí
Potřebuju se zeptat od kdy se smí chytat na dva pruty.
Rybři z Prostějova.
27.7.2008 | Piranha | chytej.cz | 2.402 zobrazení | 15 odpovědí
Chodi na chytej nejaky rybar(ka) s Prostejova nebo nedalekeho okoli?
Dip na dravce
13.7.2008 | Venouš | Přívlač | 5.298 zobrazení | 15 odpovědí
Používáte někdo dip na umělé násrahy na dravce??? Máte s tím nějaké zkušenosti???
Baraba u Mělníka
21.5.2008 | pípal | Domácí revíry | 9.472 zobrazení | 15 odpovědí
jaké máte zkušenosti s tímto revírem.Je ještě MO nebo soukromý. Mám zájem o co nejvíce informací o této pískovně. Snad někdo poradí.
Feeder do 3000 KC
16.5.2008 | Ciffik | Feeder | 3.426 zobrazení | 15 odpovědí
zdravim…predem rikam ze jsem projel vsechny fora vcetne konkurencniho webu…ale na me otazky jsem nenasel odpoved…hledam feeder mimochodem muj prvni medium 3,6…chtel bych ho na reky kolem 20m ale i 60 ale na tech nebude protreba nahazovat dal nez 20m…hojna navstevnost mensich rybnicku a tuni…obcas prehradka taky zadne daleke hdy…asi by to chtelo velky rozsah spicek…jiank hodlam investovat do 3000kc za prut bez navijaku…predstavoval bych si parabolickou nebo poloparabolickou akci a spise tvrdsi prut…zvejky nemam rad(mam na mysli nahoz a 5 minut se prut trepe)…jiank shimo bych pokud mozno vyloucil…pokud me nepresvedcite o opaku…cekam na case odpovedi…diky predem