Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Výměna trojháčku na rotačce necteno

7.10.2006 | Robur | Ostatní nádobíčko | 2.506 zobrazení | 15 odpovědí

jak řešíte v případě zničení trojháku na rotně jeho výměnu. Je nějaký fígl na rozebrání rotny nebo přichází na řadu koužek či dvojhák?

Počet ovinů při kroužkování necteno

24.9.2006 | mdx | Muškaření | 2.620 zobrazení | 15 odpovědí

Kolik děláte ovinů při kroužkování blešivců?jaký průměr vlasce atd.

Jak lovit feederem na řece za větru??? necteno

4.9.2006 | | Feeder | 3.327 zobrazení | 15 odpovědí | upravit

Chtěl bych se zeptat jak postavit prut při lovu feederem na řece za větru.Na řece obecně platí,že musí být co nejvíce vlasce ve vzuchu aby proud vlasec neovlivňoval ,ale když fouká silný vítr??A když prut nastavim tak, aby byl těsně nad vodou tak mi špičku ohejbá proud.Zkoušel jsem použít i nejtvrdší špičku výbavy(2oz,)těžká krmítka ale nebylo to nic platné. Dík za rady.

Přístup na soukromé pozemky necteno

16.8.2006 | Ftmči | Legislativa | 4.797 zobrazení | 15 odpovědí

Už jste někdy využili práva vstupu na soukromé příbřežní pozemky.Tím myslím něaký spor spojený právě s tím to vstupem.Jak daleko sahá příbřež pozemek od řeky?Jak je to,když je až k vodě natažen plot?Jakým způsobem se určí náhrada případné škody způsobené rybářem?Napří­klad,aby něaký potrhlý chatař nevyžadoval 10000kč za pošlapaný trávník.

Plynový měchýř necteno

16.6.2006 | Robur | Ryby | 3.383 zobrazení | 15 odpovědí

Protože mají dravci měchýř přirostlý k tělu, tak se ptám na nějaký nápad, jak ten měchýř co nejefektivněji odstranit.

Broušení háčků necteno

6.6.2006 | spin | Ryby | 4.300 zobrazení | 15 odpovědí

Používate někdo k broušení háčků a nožů švýcarský ostřič nožů? Jaké s ním máte zkušenosti?

Vláčák na UL - na jigy do 1 200Kč necteno

16.5.2006 | Tomash | Pruty | 3.180 zobrazení | 15 odpovědí

Letos bych si rád pořídil jigový prut. Moje ideální představa je dělička kolem 3 metrů a vrhací zátěž do 15ti gramů. Myslíte, že se dá sehnat takový prut do 1 200Kč? Nbo nemáte náhodou takový prut, který už nepotřebujete? Dejte vědět, pokud něco takového naleznete na netu, tak sem s odkazem. Mám vyhlídnutou děličku Dragon 270cm 3–12g za 1100Kč v naší kamenné prodejně v Teplicích. Pokud znáte e-shop, nebo tak, prosím napište. Díky

Přání od rybářů z Dětského domova v Sedloňově necteno

16.4.2006 | lokky | Ryby | 2.791 zobrazení | 15 odpovědí

Všem kamarádům, kolegům rybářům přejeme veselé Velikonoce a klidné a slunečné svátky jara. Ještě jednou za vše děkujeme. Za všechny děti-rybáře Jirka Lokvenc.

Čím mazat spojky u dělenných prutů? necteno

30.3.2006 | ČudlařX | Pruty | 3.505 zobrazení | 15 odpovědí

Chtěl bych se zeptat čím mažete spojky u dělených prutů?

Vkladani veci do ENCYKLOPEDIE necteno

1.3.2006 | Lukas | Recepty | 2.792 zobrazení | 15 odpovědí

JDE neco vlozit do encyklopedie ?A kdyz jo tak jak? E-mail?Meli by sme pomoct aby tam bylo vic veci.

Vaňova velká rybí kuchařka necteno

11.2.2006 | mirmen | Recepty | 6.055 zobrazení | 15 odpovědí

Prošla Vám někomu rukama?
V poslední době se dost zajímám o staré recepty, které upadají v zapomnění. Jindřich Vaňha měl Rybí prodejnu v Praze ( dokonce tam byla jeho jménem označena pasáž), velkoobchod s rybami, k 10. výročí založení své firmy vydal Velkou rybí kuchařku ( snad někdy ve 20.tých letech min.století, možná dříve).

rotačky Hammer necteno

9.2.2006 | Stanik | Přívlač | 6.389 zobrazení | 15 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s touto značkou. Já jsem vlastnil několik kusů a nemůžu si je vynachválit. Obzvlášť 00 šlapala krásně. Nevíte kde se dají koupit???

Labe a vábnička na sumce necteno

30.1.2006 | vody | chytej.cz | 4.062 zobrazení | 15 odpovědí

Zajimají mě vaše konkrétní zkušenosti s touto pomůckou.Článku jsem na toto téma přečetl sice hodně,ale názory rozdílné. Použití dle hloubky se značně rozcházejí,ná­ístrahy,doba lovu atd.

OKUMA LONG BOW 60 necteno

29.1.2006 | Bery | Navijáky | 11.980 zobrazení | 15 odpovědí

Čau všichni, máte někdo zkušenosti s navijákem OKUMA LONGBOW 60 Baitrunner . Jestli jo tak mi dejte vědět jaký je problémy atd. . Zdá se mi docela OK a porovnání cena kvalita taky. Díky za odpovědi.

Plavačka Česká lípa ? necteno

1.11.2005 | Dankes | Plavaná | 3.220 zobrazení | 15 odpovědí

Rád bych se zapojil do spolku plavačkářů v České Lípě. Pomůže mi někdo ?

Fotky ryb v sekci z lovu necteno

19.10.2005 | Deleted | Ostatní ryby | 5.498 zobrazení | 15 odpovědí

Jak se divam na ty fotky z lovu, tak zejmena poslednich sticek pozujicich pred objektivem mi je docela lito. Osobne se snazim tyto male ryby odepinat ve vode a nesahat na ne (ostatne se tak chovam ke vsem rybam, ktere si nechci odnest, pokud to samozrejme jde).

Co si myslite o zverejnovani fotek sticek 45 cm malych, mrnavych okounu do 20 cm apod?

Kam na ryby v Praze? necteno

25.9.2005 | 3d | Domácí revíry | 15.024 zobrazení | 15 odpovědí

Uz několik let se zaměřuji na lov Parem, Tloušťů a prědevšim velkých Cejnů. Momentálně jsem v Praze. Rád bych někam vyrazil vyzkoušet nový revír. Prosím poraďte mi.

na co se jeste da vytahnout sumec?? necteno

11.9.2005 | Lukas | Dravci | 3.657 zobrazení | 15 odpovědí

na jakej prut se vam podarilo vytahnout sumce?myslim treba s prutem na stiky nebo na neco slabsiho. a s jakym naviakem a s ceho byl a na co s te ho vytahli?

Jak nejlépe a nejdéle udržet bílé červi živé? necteno

1.9.2005 | Hrouzek02 | Ryby | 4.158 zobrazení | 15 odpovědí

Jak nejlépe a nejdéle udržet bílé červi živé? Dají se zmrazit? Má někdo skušenosti?

Kdy seknout při přívlači? necteno

15.7.2005 | Tumi | Dravci | 3.673 zobrazení | 15 odpovědí

Kdy seknout při přívlači?(jak se pozná záběr.(