Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Slapy a rybařina necteno

17.8.2014 | Šína | Domácí revíry | 7.340 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj kolegové chtěl bych se pozeptat jak vám to letos jde na Slapech.Já se musím přiznat že lotos to je špatné.

Želva nádherná necteno

4.7.2014 | ltrab | Vaše názory | 5.866 zobrazení | 14 odpovědí

Želva nádhernáJaký je Váš názor, co dělat po ulovení želvy nádherné, pustit zpět do revíru, nebo ponechat.

Kaprářské maratóny. necteno

1.2.2014 | GEERS CZ | Kaprařina | 4.091 zobrazení | 14 odpovědí

Malé postřehy od vody.Tak jednu ostrou. Váš názor na kaprářské maratóny/tzv.zá­vody/ na začátku sezóny.Co to vlastne přináší a pro koho?

Zarybnění na Vltavě 8A necteno

10.11.2013 | Ouklejobijec | Domácí revíry | 3.838 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj. Vždy jsem se vyhýbal tomu, abych zde kladl otázky na to, kolik kdo a kde nachytal ryb, nicméně situace na Vltavě 8A za poslední rok, rok a půl, mě přiměla lehounce pozměnit názor. Já odtamtud tahám pouze občas pěknějšího okouna (naštěstí) a předpokládám, že se občas objeví i nějaká ta štika, ale jinak… Proto se ptám: viděl na tomto revíru někdo za poslední rok rybu? Pochopitelně se neptám na kapří havěť, o kterých vím, že se tam sypou v nemalé míře, neboť panu hospodáři zřejmě připadne tato studená voda jako ideální pro sazení právě této (ne)ryby :) :) :).

Prut na pstruhy necteno

5.8.2013 | nataomi | Pruty | 5.715 zobrazení | 14 odpovědí | upravit

Zdar, chtel bych prut na privlac pstruhy, okouny a jine mensi dravce, mam vybrano: Balzer Edition IM-12 KARTHAGO Spin 20, 2,10m /3–20g/110g neni to uz moc 20g, Balzer Magna top Trout Spin 1,95m / 3–22g / 115g Sportex Carboflex turbo CT2100 2,10m / 3–15g / 113g RYOBI WILD ASPAGUS – 1,98m /5–12g/ 120g tady nevim ta barva, nevadi to na pstruhy? Ktery by jste doporucily? Dik moc za nazory. Navijak Daiwa Lexa 2000SH

Hmyzáci... necteno

27.2.2013 | Bosý a nahý | Tipy & triky | 4.401 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj, lidi. Rád bych si sehnal mini woblerky imitující hmyz. Hledám, brouzdám, surfuju, ale nějak bloudím. Jde mi spíše o originální výrobky zavedených firem, o ,,samo-domo" nemám zájem. Jakou s nimi máte prosím někdo zkušenost? Poradí někdo, dá odkaz? Díky.

Boilies Frankfurtská klobása necteno

14.9.2012 | thomas777 | Kaprařina | 8.447 zobrazení | 14 odpovědí

Zdar chlapi, má někdo zkušenosti s tímhle boliesem? Přemýšlím nad koupí tak jsem se chtěl poptat jak to na něj jezdí. Je to Mikbaits expres frankfurtská klobása můžete sem dát i nějaké to foto kapříka na tenhle boilies jestli máte :-)děkuji.

výběr echolotu - poradí někdo ? necteno

9.7.2012 | LoKi11 | Sumcařina | 4.838 zobrazení | 14 odpovědí | upravit

Zdravím Potřeboval bych poradit s výběrem echolotu pro lov sumců na vábničku. Tak nějak jsem už brouzdal po netu a našel si tyto dva – Lowrance Mark-5× PRO a Lowrance Mark-5× DSI ale nevím jestli se na tento typ lovu hodí. S echoloty nemám zatím žádnou zkušenost a proto bych se chtěl poradit. Částka kterou bych chtěl investovat je kolem 8 000 kč. Můžete napsat i nějaký dražší vhodný typ a třeba se rozhodnu pro něj. Kdyby se našla nějaká dobrá duše, co poradí, budu mooc rád. Jestli budou potřeba ještě nějaké doplňující informace pro výběr echolotu okamžitě je dopíšu. Předem děkuji za odpovědi

Rybářské kurzy, školy... necteno

28.6.2012 | MB | Vaše názory | 6.513 zobrazení | 14 odpovědí

Rád bych začal s diskuzí na téma rybářských škol, kurzů, zájezdů atd., protože jsem si všiml, že jich je (alespoň u nás na Moravě) zoufalý nedostatek a ještě jsou velmi málo propagované, takže se o nich takřka neví. Je mi jasné, že to nebude přínosem pro zkušené matadory, kteří již chytat umí a takové akce nenavštěvují, ale myslím, že může hodně pomoci rybářům, kteří sami pochází z „laických“ rodin a na dobrý kroužek taky štěstí neměli. Takže, pokud víte o něčem takovém nebo jste sami ochotni poskytnout rady začínajícím nebo i nám nepříliš úspěšným, byť už déle chytajícím, pište sem ;-)

Výroba ohebné špičky na teleskpický prut necteno

13.6.2012 | Martin Mošna | Tipy & triky | 2.878 zobrazení | 14 odpovědí

Jednou sem odcházel z ryb a potkal jsem pána a v baglu mnel teleskopický prut a na jeho špičce mnel udelanou plastovou špičku která byla z plastu byla i sundavací.Po­treboval bych radu jak a z ceho vyrobit.Bojím se ze by se s tim poškodila spička.tak radte kdystak to vyrobým a umístím na tomto serveru ;)

P. zahájení vs. počasí necteno

14.4.2012 | BikeFisher | Domácí revíry | 16.514 zobrazení | 14 odpovědí

Předpověď nezní vůbec příznivě, jaký jsou vaše plány na 16., necháte se odradit sněhem či deštěm a sním spojeným nepříznivým stavem vody?

Co myslíte, stojí za to rybářská značka SPRO? necteno

12.3.2012 | Wiktor.c | Ostatní nádobíčko | 21.491 zobrazení | 14 odpovědí

Znáte rybářskou značku SPRO? A co si o ní myslíte? A kdyžtak mi, prosím, doporučte jinou. Děkuji.

Rapala Tactical Bag necteno

4.2.2012 | Walley | Ostatní nádobíčko | 27.101 zobrazení | 14 odpovědí

zkušenosti ? obrázky ? všechno sem budu moc rád ;) http://www.nasoutokushop.cz/…al-bag-d6670

výbava na tajmeny necteno

12.1.2012 | FilipeS | Lososovité ryby | 23.430 zobrazení | 14 odpovědí | upravit

Na přelomu srpna a září se chystám do Mongolska. Můžete mi někdo poradit co všechno budu potřebovat? Přivítám všechny rady od nádobíčka přes nástrahy, šňůry až po oblečení. Chystám se převážně vláčet. Předem děkuji.

Rybolov na Baltu necteno

10.12.2011 | chj.rybar | Rybaření v zahraničí | 33.794 zobrazení | 14 odpovědí

Při brouzdání po netu jsem narazil na nabídku jednodenního mořského rybolovu na Baltu se zajímavou cenou. Chtěl bych se zeptat, jestli s tím máte někdo zkušenosti. Děkuji za každou radu.

trumen necteno

4.12.2011 | slanny | Dravci | 20.451 zobrazení | 14 odpovědí

Vážení kolegové a kolegině rybáři,prosím o Vaše rady kde se v středočeských vodách dají ulovit sumečci americký.Rád bych na ně s děckama zkusil jít.Předem děkuji.

Chcípají ryby necteno

14.10.2011 | zalesak05 | Lososovité ryby | 44.487 zobrazení | 14 odpovědí

Máme rybník s asi 100 pstruhy duhovými , stálým odtokem i přítokem ale chcípají nám ryby. Co máme dělat? Molo jsme oplotili protože tam několik pstruhů vyskočilo a chcíplo. Nejsou ryby napadené nějakým parazitem či chorobou? Díky za odpovědi.

Výběr toho správného prutu na UL??? necteno

28.9.2011 | michal94 | Pruty | 34.127 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravím, nemůžu se pořád rozhodnout s výběrem to správného prutu na UL. Když jsem si našel prut který by mi seděl, po chvíli přemýšlení sem si řekl že chci něco jemnějšího na rybník na pstruhy a okouny tak do 5g a 260cm. Využíval bych ho hlavně na smáčky a twistry. Cena tak do 2500kč ale furt si nemůžu vybrat tak prosím o pomoc. Díky

Chovat ryby v akvárku? necteno

1.9.2011 | zalesak05 | Ostatní ryby | 21.366 zobrazení | 14 odpovědí

Podle mne by si rybáři mohli chovat rybky (např. malé pstruhy či sumce apod.) doma v akvárku a až povyrostou je pustit do řeky, potoka či rybníka. Zvedl by se tím počet ryb v našich vodách. Co vy na to?

Kde bych mohl vidět rybářské rekordy? necteno

29.8.2011 | janead | Vaše názory | 3.790 zobrazení | 14 odpovědí

Dobrý den, mohl by mi prosim někdo říci, nebo poslat odkaz kde bych mohl vidět České a světove rekorni ryby?