Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Místa na mníky necteno

30.11.2009 | Kantik | Dravci | 3.338 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravím všechny rybáře. Mám připravené 2 feedrové pruty, vlasce 0,20 mm, rousnice a rybky a chci vyrazit tento víkend, tedy 5 a 6 prosince na mníky. Jenže nevím kam. Na mých oblíbených revírech evidentně nejsou a tak se chci zeptat, kam mám jít. Čím blíže to bude k Jindřichohra­deckému okresu v Jihočeském kraji, tím lépe.

Povodeň - výzva k pomoci necteno

28.6.2009 | HaDová | chytej.cz | 2.504 zobrazení | 14 odpovědí

Vyzýváme všechny postižené povodní, aby se ozvali a současně všechny ochotné z regionu, aby nabídli svou pomoc.

Žermanice necteno

9.4.2009 | kokeš chytni rybu | Domácí revíry | 4.440 zobrazení | 14 odpovědí

Nemám moc zprávy o tom, co se děje na přehradě Žermanice a tak si myslím, že by si tady rybáři mohli psát, jak to tam vypadá. Jinak dost dobrá pomůcka je http://www.pod.cz/prehrady.html. Doufám, že Vás moje téma zaujme a pište ! Pište !

Kam na ryby? Kladno a okolí necteno

9.3.2009 | Pčr | Domácí revíry | 8.001 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj, chtěl bych vyrazit na ryby, ale nevím kam v okolí Kladna. Poradil by někdo nějaké pěkné místo na Berounce či něco u Kladna?

Výroba stojanu necteno

19.1.2009 | Pines | Tipy & triky | 13.098 zobrazení | 14 odpovědí

Ahojky chtěl jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s domácí výrobou stojanu popřípadě výkresy.

Díky

liga přívlače necteno

27.12.2008 | wenaX | Přívlač | 2.816 zobrazení | 14 odpovědí

jestli jsou i jednotlivci a jestli nějakej tým by napotřeboval člena?

plavacka necteno

26.11.2008 | hrosak | Ryby | 2.394 zobrazení | 14 odpovědí

cus rybari!!! potreboval bych poradit, zakoupil jsem si proutek shimano alivio bx match 390!! a chtel bych k tomu vhodny navijak a hlavne nevim co znamena to alivio!!! tak jesli ma nekdo zkusenosti rad se poucim !! dik hrosak:

Recept na krmení.. necteno

26.9.2008 | Rehula | Tipy & triky | 3.790 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravím vás mohl by ste mi někdo poradit nějakej dobrej recept na šrot??

Prut dělička zátěž do 100g délka 3m necteno

17.9.2008 | baddy73 | Pruty | 3.493 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravím. Chtěl bych si pořídit místo svého teleskopů dvou nebo tří dílný prut. Problém vidím v tom, že mi vyhovuje délka 270–300m pro zátěž do 100g (lov na se spirálovým krmítkem,případně na položenou na meší vodě a řece.) Zajímalo by mě jestli někdo víte o nějakém prutu výše uvedených parametrů a nebo jestli si myslíte, že by bylo možnépoužít přívlačové pruty které mají odhozovou zátěž kolem těch 90–100g. Dík za odpověď a za případné typy.

Od kolika se může ve Slezsku chytat na dva pruty necteno

31.7.2008 | okoun27 | Legislativa | 2.872 zobrazení | 14 odpovědí

prosím poraďte mi

Jak na Lipně necteno

15.7.2008 | r.o.b.a | Domácí revíry | 2.667 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj všem, kolem 15.8. se chystám s karavanem a lodí na Lipno k Horní Plané, pravděpodobně na ranč u Kukačků. Hodlám chytat dá se říci vše, ale chtěl bych hlavně přívlač. Echolot mám, tak snad pomůže. Ale budu vděčen za každou radu, máte-li někdo zkušenosti s tímto místem. Předem díky.

Startovací nádobíčko necteno

26.5.2008 | DEATH | Ostatní nádobíčko | 2.733 zobrazení | 14 odpovědí

Mám takový problém, zblbnul mi bratránek, na rybaření chce se dát. Však nevím jakou výbavu poradit mu mám. Peněžní strop je 1500Kč – 2000Kč. Chce to nějaký univerzál. Myslím tím, aby se s tim dalo vláčet, ale zase na druhou stranu posedět na těžko. Můj nápad byl Naviják Okuma Travertine TRB 55 a prut Byron Dynamic Spin 240. K těm Byronům mám vztah, protože jsem dostal před osmi lety jeden za 500Kč a drží do teď :) Nicméně, potřebuju vědět vaše názory a rady. děkuji

Uchovávání nástražních ryb necteno

25.4.2008 | jarvan | Dravci | 4.722 zobrazení | 14 odpovědí

Sezóna dravců je ještě daleko a vy chytíte kapříka, nebo línka akorát tak do sumčí tlamy. Kam s ním?

TV CHYTEJ necteno

9.4.2008 | HaD | chytej.cz | 2.715 zobrazení | 14 odpovědí

Během posledních několika měsíců jsme pro Vás natočili a odvysílali celou sérii reportáží. Toto fórum by mělo sloužit jako anketa, kde nás zajímají Vaše postřehy, náměty, kritika apod. Samozřejmě budeme velmi vděčni za náměty na další reportáže, které rádi natočíme i přímo s Vámi!

sonar SMARTCAST RF-35 dotaz necteno

11.2.2008 | jerry1 | Ostatní nádobíčko | 2.877 zobrazení | 14 odpovědí

Prosím neposlal by mě někdo český návod na obsluhu sonaru SMARTCAST RF 35 , na www.sema.cz je tisk zablokován. Také jaké máte zkušenosti s použitím ,fígle, rady , apod. děkuji

Berounka necteno

27.1.2008 | Jonny94 | Domácí revíry | 2.424 zobrazení | 14 odpovědí

chtel bych se zeptat jake mate zkusenosti s chytanim predevsim dravcu ,ale i jinych ryb na Berounce a jestli ano tak kde na co jak atd…poradte pls

Prut Amnesia necteno

5.12.2007 | sus1 | Pruty | 3.449 zobrazení | 14 odpovědí

Jakou máte zkušenost s feedrovým prutem Amnesia?

Berounka 1 necteno

20.11.2007 | stanley 4 | Domácí revíry | 2.822 zobrazení | 14 odpovědí

Pánové určitě nebudu sám kterého zajímá jak to vypadá na této části řeky.pochlubte se jak to bere,kdy a naco atd.

Konzervování mrtvých rybek necteno

18.11.2007 | MadMack | Dravci | 3.097 zobrazení | 14 odpovědí

Máte někdo nějaký recept na konzervování mrtvých rybek, aby pro další použití příliš neztratili své původní vlastnosti. Poraďte prosím.

odra2 necteno

12.10.2007 | hanz.333 | Domácí revíry | 2.328 zobrazení | 14 odpovědí

daji se chytit nejakci dravci nebo kapři na tomto reviru