Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Boleni necteno

2.8.2007 | Kubajs | Dravci | 2.589 zobrazení | 14 odpovědí

Na jedné z mělčin na Ohři jsem viděl boleny přes 90cm zkoušel jsem vše z mých krabiček popery,rotačky všech velikostí,original floatingy,husky jerky Ale pokaždé když Bolen zahlédl mou nástrahu otočil se a jel pryč.Zkusil jsem i splávek a le nic.Feeder také vyšel naprázdno ale možná to bude tím že než se k tomu stihl dostat bolen sežral mi to tlouštík 15 cm, kvůli kterým tam ti bolená jezdí

utopená udice necteno

30.7.2007 | jake | Neúspěchy | 3.940 zobrazení | 14 odpovědí

Vždycky jsem toužil dočkat se takového záběru, kdy udice letí do vody. Dnes jsem se dočkal. A popravdě řečeno – moc do smíchu mi nebylo. Přišlo to jak na potvoru v momentě, kdy jsem se zabýval druhým prutem. Jen tak namátkou se mrknu na feeder – špička ohnutá skoro do pravého úhlu… Okamžitě jsem vystartoval, leč pozdě. Máchnul jsem do prázdna a udice letěla do vody. Možná, kdybych za ní hned do té vody skočil, tak bych ji ještě zastavil, lae vím, že je to taková lokalita, kde je několikametrová vrstva bahna, takže než jsem se odhodlal tam vlézt, udice tažená nejspíš kaprem nebo amurem už popojela o pár metrů dále od břehu.Zůstal jsem jak opařený a v duchu už se rozloučil s pickerem i navijákem. Nakonec jsem se hecl a řekl si, že to přece jen tak nevzdám a musím se aspoň o něco pokusit. Zajel jsem domů pro pořádný sumcařský trojhák, zatížil 30g olovem a jal se spoléhat na štěstí vláčením trojháku po dně. Asi desátým náhozem jsem vytáhl silon, za silon větev a najednou se k mému údivu asi 7 metrů ode břehu postavila i má utopená udice…:-) Ufff… Oddechl jsem si :-)

Viděli jste někdy něco podobného? necteno

30.6.2007 | jake | Ostatní ryby | 3.984 zobrazení | 14 odpovědí

Včera na pstruhovce jsem byl svědkem něčeho, nad čím jsem zůstal kruhoústý… Stojím ve vodě a muškařím. Najednou za sebou slyším rodeo. Otočím se a vidím zmítající se rybu – něco ve stylu velkého duháka na prutu. No prostě blázinec. Fór byl v tom, že široko daleko kolem mě žádný rybář (kromě mě) nebyl. Poněvadž nemám zrovna nejlepší zrak, nebyl jsem schopen zmítající se rybu druhově určit. Toto divadlo trvalo cca tak 10 – 15 sekund. Ryba pak zajela někam ke břehu. Další záchvěvy enormní vitality přišly ještě tak 4× během následující cca čtvrt hodiny, ale už s podstatně menší intenzitou, kdy se ryba prakticky nehnula od břehu. Už mi to nedalo, tak jsem se rozhodl jít se podívat blíž (předtím jsem tam zkoušel i nahodit), že rybu vyplaším a možná aspoň zjistím, co to bylo. Ke svému úžasu jsem tam našel ostroretku. Mrtvou…:-o

Rybářské základny - Ano či Ne necteno

11.6.2007 | breca | Ryby | 2.113 zobrazení | 14 odpovědí

Podle aktuální informace amerického serveru i-yesterday.com došlo k jednání při summitu G8 mezi Vladimírem a Gergem o možnosti vybudovat v Česku rybářské základny. Vše vyplynulo ze zájmu uvést v život vynález českého studenta – automatický prut – a praxi si tak ověřit jeho funkčnost. Společnou řeč však stratili v momentě, kdy se jednalo, čí sonar bude sledovat zarybněnost. Američané trvají na svém nejmodernějším satelitním sonaru SeeAll, který dokaže lokalizovat i červa na háčku, Rusové celý projekt podmiňují instalací svého satelitu BrosaťMetko, který svými lasery dokáže tohoto červa dokonce zastřelit. Očekává se tvrdý střet na obou stranách, který bude jistě podepřen věcnými argumenty na téma: Nejdříve se koukat, či rovnou střílet. Ani na naší straně není jednota. Předseda vlády Topolánek zastává názor, že je dobré mít všechny červy pod dozorem, zatímco předseda nejsilnější opoziční strany Paroubek tvrdí, že všechny pozemské červy je třeba vyhubit. Na jaké straně jste vy???

Přítok Nechranice necteno

9.6.2007 | Bobs | Domácí revíry | 3.806 zobrazení | 14 odpovědí

Jak to vypadá s rybama na přítoku Nechranice?

jak na tlouště necteno

28.5.2007 | novas32 | Bílá ryba | 5.052 zobrazení | 14 odpovědí

ahoj, poradi mi nekdo, co nastrazovat v tomto obdobi na tlouste? uvitam jakoukoliv radu i co se tyka montaze a zpusobu lovu. diky

délka prutu necteno

2.5.2007 | ??? | Přívlač | 2.619 zobrazení | 14 odpovědí | upravit

poradily by jste mi někdo délku vláčecího prutu, chtěl bych 2,4 nebo 2,7m a chytam hlavně na menší řece ale i na docela velký pískárněna ale ve foru jsem někdë četl že jde stejně dobře nahazovat s kratším prutem jako s dlouhým poraďte mi prosím někdo

Candát na feeder necteno

29.3.2007 | silonn | Feeder | 9.008 zobrazení | 14 odpovědí

co jak by šlo na feeder chytit candáta jestli jo tak poraď te jak!!!!! dík

Molitan do krmítka necteno

18.2.2007 | mirmen | Feeder | 4.125 zobrazení | 14 odpovědí

Možná by mohlo fungovat dipování molitanu v krmítku. Vůně a chuť by přilákala rybu k nastraženému soustu. Nezkoušel jste někdo?

Výrobky firmy RYNA s.r.o. necteno

15.2.2007 | parmen | Obchod | 5.415 zobrazení | 14 odpovědí

Chtěl bych se vás zeptat na skušenosti s výrobky české firmy RYNA s.r.o. Převážně mě zajímají woblery a třpytky. Všem děkuji za odpovědi.

Muškaření na řece Cetina CHorvatsko. necteno

29.12.2006 | brčal | Muškaření | 7.310 zobrazení | 14 odpovědí

V létě frčím na dovču a tadle ta řeka je poblíž nebo sem to tak vybral.Chytal tam už někdo nebo nějaká zkušenost?

Bójka na sumce necteno

11.12.2006 | Hrouzek003 | Sumcařina | 4.547 zobrazení | 14 odpovědí

Jaká může být velikost bójky na sumce?

Co jste zapoměli necteno

11.11.2006 | staker | Ryby | 2.687 zobrazení | 14 odpovědí

Když odcházím od vody, tak se dvakrát podívám, jestli jsem něco nezapoměl. Nosím batoh, ze kterého když vyndám věci co nebudu „nutně“ potřebovat, tak je těžší než když jsem je vyndal. Přesto mám pocit, že něco „nutného“ nemám ssebou. To mě přivedlo na otázku, zeptat se CO JSTE ZAPOMĚLI DOMA, KDYŽ JSTE ŠLI NA RYBY? Příklad . Kolega šel na ryby s „kamarádkou“, a zjistil že nechal doma pruty. Deku si vzít nezapoměl.

Kam na PARMY na JM ? necteno

9.11.2006 | MiK | Ostatní ryby | 4.107 zobrazení | 14 odpovědí

Chodím na řeku teprve první rok. Mám to dost daleko, proto mých návštěv není zase tolik, kolik bych si přál. V létě to zase není takový problém, ale s poklesem teploty ? Poraďte kam na Moravu, Svratku…( Parmy zásadně pouze fotím a pouštím )

Pro začátečníky a nejen pro ně! necteno

24.10.2006 | BigMike | Přívlač | 2.975 zobrazení | 14 odpovědí

J.Kolendowicz – RÁDCE RYBÁŘE – přívlač. Tak tuhle knížku jsem koupil v Plzni na třídě Americká v Levných knihách asi za 70,– !!!
A mohu doporučit každému, kdo se zabývá přívlačí! Možná to není pro vás novinka, pro mne ano:-))) Pěkné fotky, pěkné obrázky, dobře napsané!!!

Nepořádek v řekách necteno

5.10.2006 | Axamith | Legislativa | 2.306 zobrazení | 14 odpovědí

Dnes jsem byl na MP revíru si zamuškařit a asi po třech hodinách jsem odcházel od vody naprosto znechucen. Úsek řeky, který jsem navštívil neměl s krásou vodního toku nic společného. Desítky pneumatik v řece a na březích, uprostřed toku stará lednička, nespočetné množství igelitu a dalšího haraburdí. Lidé se k řekám chovají jako ke splaškové stoce. Jaké máte s tímto nešvarem zkušenosti ?

morava necteno

1.10.2006 | prema | Sumcařina | 3.669 zobrazení | 14 odpovědí

Zdravim všechny sumcaře. Chtel bych požadat všechny sumcaře ktaří chytají na moravě, aby mi trochu přiblížily charakter tohdle revyru vim jenom že na moravě je hodně sumců, v časáků sou dost často sumci uloveny revyr: morava 13 atd. takže by mě zajímalo kde se tam chytá, jestli je tam nějaká řeka nebo přehrada??je ta řeká proudívá nebo klidná ???jaké lovné techniky sou zde ůspěšné???jak je revýr morava hluboký atd. prosím píšte vše co vás napadne.a byl bych vděčný pokud mate někdo foto revýru …diky chlapy

Pelety necteno

26.9.2006 | Carpboy | Ryby | 3.389 zobrazení | 14 odpovědí

Pokud máte zkušenosti s loven na tu to nástrahu tak prosím poradte!

Lov na tzv pánačka necteno

29.8.2006 | Carpboy | Kaprařina | 3.845 zobrazení | 14 odpovědí

Co říkate na tuto variantu lovu na bolies?

Jalec na privlač necteno

1.8.2006 | Mysho 22 | Přívlač | 3.440 zobrazení | 14 odpovědí

Chcel by som sa spytat na aky typ umelej nastrahy mate najvačšie uspechy s lovom jalca na malých riekach.