Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
zahraničí
22.9.2005 | pif | Rybaření v zahraničí | 3.181 zobrazení | 14 odpovědí
kdyby jste měli neomezené finance,čas a možnosti,kam by jste vyrazili do zahraničí na ryby?na jaké a proč?já sním o mongolsku,celkem panneská příroda(zatím) a hodně ryb. co vy?
prehrada HRACHOLUSKY
19.9.2005 | Lukas | Přívlač | 2.963 zobrazení | 14 odpovědí
Nevite co mam chytat na prehrade v hracholuskach nekde pod radosti pobliz moveho mostu vydel jsem tam ze vytahli jednoho kapra (lisce) nevim co mam chytat za 2 h nic a to jsem skusil privlac (Woblery,trpitka. twistry)a jeste na tezko to bylo testo,kukurice,rousnice sice jsem na tezko hazel 5m s malim proutkem ale nic.
Jaký vláčecí cajk na přehrady?
18.9.2005 | Kazan | Přívlač | 2.730 zobrazení | 14 odpovědí
Mám na mysli jaký vláčecí prut a naviják používáte na přehradách nebo rozlehlých rybnících, zkrátka všude tam kde je potřeba daleko odhodit. Chtěl bych doplnit výbavu, budu rád za každý tip a zkušenost. Cílová ryba: okoun, candát, štika.
dobrý prútik 180 - 210cm
11.9.2005 | ywan | Přívlač | 2.617 zobrazení | 14 odpovědí
čaffte potrebujem poradiť – zháňam prútik 180 max 210cm, zhruba 10g – ak bude menej nevadí, cena do 4000sk. Zaujímalo by ma či máte nejaké konkrétne typy, ktoré by som si postupne „ošahával“. jeden typ by som mal DAM Green Kolibris 180cm, 5g – pekne prevedený za 1500sk – (ak nezoženiem niečo lepšie tak ho vezmem) dík
Jak slepit bílé červi , co je arabské lepidlo?
1.9.2005 | Hrouzek02 | Bílá ryba | 6.659 zobrazení | 14 odpovědí
Poraďťe jak slepit bílé červi , co je arabské lepidlo a postup použití?
Jak postupovat při chytání candátů na rybičku?
30.8.2005 | Hrouzek02 | Dravci | 7.271 zobrazení | 14 odpovědí
Jaký je postup při záběru candáta? Podle rady-při chytání na rybičku se candát zastaví a potom rozjede. Při rozjezdu se seká?Jaké je vhodné čihátko?
Ví nekdo Revír na kapry a stiky ??? Dik moc ..
25.8.2005 | Hosty | Domácí revíry | 3.436 zobrazení | 14 odpovědí
Ví nekdo Revír na kapry a stiky ??? Severní cechy .. stredni cechy ..
Nejmenší sumec na největší nastraženou rybu.
3.8.2005 | Grendel | Sumcařina | 3.463 zobrazení | 14 odpovědí
Jakého nejmenšího sumce se vám podařilo ulovit na největší nastraženou rybu. Zajímalo by mě, na co si sumec ještě ke své velikosti troufne.
sumec na Labi
22.6.2005 | filous | Ryby | 4.691 zobrazení | 14 odpovědí
Potřeboval bych vědět jestli berou sumci na Labi u Pardubic nebo u Přelouče. Chtěl jsem jet na výkend po zahájení,ale tekla velká voda(podle mě). Někdo jste tam na nich určitě byl tak dejte vědet,prosím. Chtěl bych vyrazit tento výkend,tak asi to má cenu,nevím jak ted teče Labe. [addsig]
Návazec
20.6.2005 | palcat | Přívlač | 3.533 zobrazení | 14 odpovědí
Byl jsem o víkendu na moravě na sumce a chytal jsem na podvodní splávky jelikož tam není dovoleno zavážet a setkal jsem se s problémem . Přišel záběr 2 krat se prut řádně ohnul a nic , rybyčka v prd… to se opakovalo 3 za výkend což byly všechny záběry. Proto se ptám jestly máte nějakou osvědčenou montáž , která by se hodila k lovu na podvodni splávek?
Pálava
15.5.2005 | kkarlos | Domácí revíry | 3.357 zobrazení | 14 odpovědí
O prazdninách pojedem na Pálavu a já si s sebou chci vzít prut. Poraď te mi co si mám vzít s sebou jaké ryby se tam loví a na co. předem děkuji
ROUSNICE :-D
4.5.2005 | Klon | Ryby | 3.070 zobrazení | 14 odpovědí
Ahoj lidičky,vím že o tom to tématu asi už bylo hodně debat,ale zakímalo by mě,jak nejlepe uskladnit rousnice,jestli maj mít hlinu nebo něco jiného,co papaj,a jak se o ně starat po uskladnění. všem dík za příspěvky,tipy a triky hojas :D
Twister na pstruhy
30.4.2005 | Zlinsky_lovec | Lososovité ryby | 6.004 zobrazení | 14 odpovědí
Používáte twistery při lovu pstruhů? Anebo raději sáhnete po rotačce nebom woblerovi?
Úhoři
29.4.2005 | hosoj | Ostatní ryby | 4.060 zobrazení | 14 odpovědí
Nevím, jestli máte stejnou zkušenost jako já. Každý rok chodím přibližně touhle dobou na úhoře, ale jdou tak týden, dva a pak jako když utne. Záběry spíše sporadické. A to přetrvávácelé léto. Jinak v tom období člověk ani nestíhá chytat dva pruty. Už u vás začali jít???
Navíjení vlasců a souvislost se ztrátou vlastností
16.4.2005 | mirmen | Navijáky | 5.552 zobrazení | 14 odpovědí
Časopis RRR vloni uvěřejnil článek na téma monofily – vlastnosti. Pokud se vlasec navíjí zasucha a pak teprve k vodě, tak následuje : nahození, ukládání vlhké vrstvy na spodní suchý podklad, nahození … . Jenže, monofily také sáknou, vlhká vrstva se ukládá na cívku pevněji a vytváří větší tlak na podklad, který se rychleji deformuje, dochází k větší ztrátě kvality. Máte nějaké praktické zkušenosti??
Navrhy na vylepseni chytej. cz
27.2.2005 | Zlinsky_lovec | Ryby | 2.438 zobrazení | 14 odpovědí
Vim,ze je to predevsim vec HaDa a ja mu do toho nemam co kecat,ale peknou dobu me to uz vrta hlavou a tak se o to chci s vami podelit. S temito navrhy uz jsem se obracel na HaDa,ale zajimalo by me,jestli nejsem jediny,kdo si toto preje. Prvnim navrhem je,aby se udelal chat Dirkari. Vim,ze pres leto by to byla blbost a tak by to bylo aktivni pouze v zime. A druhym mym napadem bylo,ze by sli davat komentare k fotkam ve fotogalerii. Myslim,ze by tyto dve veci ozivili uz takto znamy,paradni a dobre udelany web. Piste sve pro a proti k temto navrhum,pripadne pridejte i ten svuj. dekuji,denyg PS:Doufam,ze me za to HaD nezkara:-)
Jáký prut mám koupit?
24.2.2005 | mOJIK | Pruty | 4.819 zobrazení | 14 odpovědí
Já bych se chtěl zeptat jaký prut mám koupit mému mladšímu bratrovi,který začíná rybařit a k narozeninám bych mu chtěl koupit ten prut. Bude mu 5 let. Předem děkuji za odpověd' mOJIK.
Docházka
9.1.2005 | Klon | Legislativa | 2.754 zobrazení | 14 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat jestli souhlasíte se zapisováním docházky na MP vodách:Vím že někde to je zavadéné už dýl, ale jaký to má důvod a jak budou chtít využívat ty data. Podle mě to je zbytečný a jak to bude s úlovkáčem bude se to tam vše vejít?, a když né tak budeem lítat pro nový?Nevím jak to je ještě jsem si pro papíry nedošel nechávám to až na schůzi.
kde chytat a jak chytat nej.. sumce
4.1.2005 | TOMIK-X | Sumcařina | 4.581 zobrazení | 14 odpovědí
tak piste
Značka GULL
29.12.2004 | ywan | Pruty | 3.858 zobrazení | 14 odpovědí
videl som celkom pekny prut na vlacku zn. Gull, cena okolo 3000 Sk, ale neviem ci sa da tejto znacke verit......