Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Lužnice 5
13.1.2011 | lubik10 | Domácí revíry | 5.391 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravím všechny rybáře! Chtěl bych se zeptat na revír Lužnice 5. Jaké se tam dají chytit ryby, nástrahy, techniky lovu a tak. Děkuji
Ktotý s týchto teleskopov je lepší.
26.11.2010 | David20 | Pruty | 13.186 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravím. Chcel by som od vas aby ste mi poradili ktory s tychto kaprarskych teleskopov si mam kupiť.
D.A.M super nature tele 100 Switchback Tele Allround 150 SPRO
Ak mate aj ine horúce tipy na iné teleskopy tak mi poradťe. Dakujem.
Tak to už se bude u vody i střílet?
29.9.2010 | jersey | Legislativa | 2.796 zobrazení | 13 odpovědí
Teda musím říct, že jsem v šoku.V dnešní době, kdy postih pytláka za ulovené ryby je spíš k smíchu, než aby ho postih vedl k nápravě, se u vody střílí na porybné.To mi teda fakt hlava nebere… :-(
zimní vltava
21.9.2010 | deniiis | Domácí revíry | 2.311 zobrazení | 13 odpovědí
chtěl bych se zeptat na vltavu v zimně myslím tu pražskou část pod fakultní nemocnicí bulovkou.máte s ní nějaké zkušenotsi nebo jak tam berou ryby v tomhle období před zimou.Děkuji
Kam na dravce v praze
1.9.2010 | deniiis | Dravci | 12.130 zobrazení | 13 odpovědí
mužete mi poradit kam jít v praze na štiky kdyžtak přesné místo na vltavě nebo rybník v okolí prahy.děkuju lovu zdar…
těsto na pelety
20.7.2010 | sonic | Recepty | 4.251 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj tvořím těsto na sumcové pelety a někde se vloudila chybička – těsto má dobrou konzistenci, ale šíííííleně lepí… Co s tím? Přidat suchou směs, olej, …? Thx R
p.s. použité suroviny: suchá směs,rybí moučka, mleté mušle, extrakt z jater, lososová moučka, výtažek z jater, olej, sůl, vejce, mixovaná játra
Sumci na Berounce: Tětín- Karlštejn
8.7.2010 | oxiana | Domácí revíry | 7.557 zobrazení | 13 odpovědí
Aké sú vaše skúsenosti s chytaním sumcov na Berounke v úseku od Tětína do Karlštejna?
zlomený prut
14.6.2010 | runcajs | Přívlač | 3.396 zobrazení | 13 odpovědí
čáu, mám takovej problémek.. mám prut jaxo perseus 1.9m do 9g a podařilo se mi zlomit vrchní díl prutu.. zajímalo by mě jak bych to mohl vyřešit protože si nevím rady… díky
pstruh a siven
9.6.2010 | deniiis | Dravci | 2.257 zobrazení | 13 odpovědí
chci lovit na zámeckém rybníku v praze ale muze se tam chytat jenom muskarenim nebo privlac co mi doporucujete jako nastrahu na privlac abych chytil tyto dve ryby
Revír Pocheň u Krnova
31.5.2010 | Merkury69 | Domácí revíry | 5.511 zobrazení | 13 odpovědí
Zdarec chtel jsem se jenom zeptat jake mate zkusenosti s timto revirem…kde se zdržujou ryby..na co berou ryby..typy triky na tomto reviru no proste co nejvice informaci..tento rok se na tento revir chci zamerit, hlavne na vícedenní výlety..dekuji předem za info..
Candát na Nechranicích
5.5.2010 | tjjack | Dravci | 4.656 zobrazení | 13 odpovědí
Nevěděl by někdo, kam na velký candáty na Nechranice? Nečekám přesný místa kde, ale kdyby mi někdo prozradil alespoň přibližně kde ;-). Chci chytat z břehu…
Je třeba se obávat ?
5.4.2010 | jersey | Vaše názory | 2.098 zobrazení | 13 odpovědí
Není to tak dlouho, co jsem se díval na Slovenskou tv, pořad Ryby,rybky,rybičky.Nevím, třeba mi kolegové ze Slovenska vysvětlí, kde ja zakopanej pes, ale docela mě vyděsilo, jak si tam pánové rybáři vzali echolot a jeli se s ním podívat na ryby ve Váhu, navíc na „tutová“ místa…ale co se nestalo, ryby nikde.Až po prostudování záznamu z echolotu doma zjistili, že tam pár rybek bylo.Nicméně opravdu jen pár.No, jestli takhle vypadají řeky na Slovensku, zdá se mi to minimálně alarmující.Byl to pro mě opravdu smutný pohled, jak brázdí řeku a echolot mlčí…ani šupina.
Colmic Valiant
27.3.2010 | Shimano911 | Feeder | 4.213 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravím. Prosím o radu. Chtěl bych si koupit prut COLMIC VALIANT 3.60 medium. Chci s ním chytat menší ryby,kapry do 50cm,bílou rybu atd, v mírném proudu nebo na stojaté vodě. Je to dobrá volba,nebo se mám podívat po něčem jiném? Předem děkuji za všechny odpovědi.
Krmivá - porovnanie
2.3.2010 | LuboO | Plavaná | 8.301 zobrazení | 13 odpovědí
Dlho som rozmyslal, ako sformulovat tuto temu, aby som ziskal dostatocny prehlad k danej veci. Ide mi o porovnanie rozlicnych znaciek, resp. druhov krmiv, pouzivanych pri plavanej, ci uz pri pretekoch, alebo rekreacne. Krmiv ako znaciek je vela druhov a typov este viac. Preto som vyselektoval niekolko najznamejsich, ktore pouziva vacsina ci uz pretekarov, alebo rekreacnych plavackarov. Ide o znacky Sensas, Milo, Lorpio, Mossela, Master Gara. Pridam aj znacku Lastia, co je slovenska firma, u nas dost rozsirena, neviem, ako v Cechach. Rad by som vedel, ake ma kto skusenosti s tym, ktorym krmivom, ide mi o stojaky a lov kapra a bielej ryby, hlavne pleskac (cejn). Pripadne nejake typy na mixy, doplnky, dipy. Dakujem za kazdu odpoved.
Mik nebo Tandem.......?
13.2.2010 | Mega-Fish | Kaprařina | 3.144 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj, PRo tento rok se rohoduji mezi Mikbaits(konkrétně exppresky) a Tamden Baits jaké by jste zvolili vy pro delší zakrmování z partiklem a peletama?Jaké jste měli zkušenosti v loni všem kdo odpoví moc dík…
Knížky pro děti
2.1.2010 | -tom- | Vaše názory | 2.246 zobrazení | 13 odpovědí
Máte tip na knížky, které by k rybařině přitáhly děti? Sám jsem vyrůstal na „Prvních lovech“ (mimochodem, znovu vyšly), ale v podstatě to je asi jediná knížka tohoto druhu, kterou znám. Nejde mi o popis konkrétních technik a souhrn rad, ale o něco čtivého s pěkným příběhem.
Díky.
Marmyška-položená?
30.12.2009 | jaj | Marmyška | 4.422 zobrazení | 13 odpovědí
Zdar lidi hele chtel bych se zeptat jestli se da na marmyšku chytit na polženou nebo na těžko napr.na Labi nebo na Biline.Dik
Křetínka
2.9.2009 | zazatec | Domácí revíry | 15.287 zobrazení | 13 odpovědí
Nevíte někdo jak jde chytání na Křetínce? Měl jsem v plánu si tam těď na podzim zajet, ale od bratranca jsem slyšel, že už je to o ničem. Tak bych chtěl vidět jak to tam jde (zvláště vláčení a položená).
dvojí metr
5.8.2009 | lubos 10 | Legislativa | 2.290 zobrazení | 13 odpovědí | upravit
Proč na hraničních řekách platí dvojí metr?(Morava) SK lov 24h CZ
03h-24h
zavážení povoleno zakázáno přivlastnění ryb 2ks 1ks atd…
Otázka ohleně ponechání dravých ryb při přívlači
28.7.2009 | FISHERBOY | Přívlač | 3.399 zobrazení | 13 odpovědí
v případě, že chytím dravou rybu(např. štiku) a rozhodnu se, že si ji ponechám-jak s ní naložit v případě ze chci i po ulovení eště dále chytat??? příjde mi blbost ji dat do vezírku (kterej při přivlači nikdy nenosim) a prenášet ji po stanovištích, kde bych dále chytal…říkal jsem si, ze by bylo lepší jí hned na místě zabít, dát do batohu, ale zase bych mel strach kdybych ji dal např. do igelitky, aby se nezapařila a nezkazila se tím..Třeba pstruha vykucham , naskladam mu do břicha kopřivy a dám do košíku- ten je větranej…ale co se štikou, toť otazka..zatím jsem žádnou nezmasil:) protoze štiku bych si vzal od 75 vejš- a takovou jsem ještě nechytil:D jak to děláte vy, kteří si občas rybu ponecháte ????? díky za odpovědi..