Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Ryobi Zauber - ale ktorý?
10.5.2007 | aspius | Navijáky | 3.715 zobrazení | 13 odpovědí
O týchto navijakoch sa už veľa porozprávalo a iba v dobrom, až som sa rozhodol, že si ho tiež kúpim. Zaváhal som až keď som zistil, že na trhu sú dve verzie toho istého navijaka, ktoré sa líšia iba odlišnou kľučkou. Otázka teda znie: Ktorá verzia sa Vám viac osvedčila, alebo ktorá sa ako lepšia pozdáva Vám a prečo.
Lov s bublinou
25.4.2007 | Jeffry | Legislativa | 6.178 zobrazení | 13 odpovědí
Chtěl bych zkusit lov z bublinou a za ni navázanou mouchu na přívlačový prut ale nevím jak se na to dívá rybářsky řád jestli je to lov na plavanou nebo lov na umělou mušku nebo snad vláčení.Tak jsem se chtěl zeptat jestli s tím nemate někdo nějaké zkušenosti za každou informaci budu vděčny (btw. poradil mi to straší rybař ale už celkem dlouho nechytá).
plachetnica z gumeného člna
21.4.2007 | brjan | Ostatní nádobíčko | 4.300 zobrazení | 13 odpovědí
Nemáte náhodou niekto skúsenosti s prirobením plachty na gumený čln? Videl som to na www.sailboatstogo.com
Značka (název) vlasce 0,15
27.3.2007 | Mary | Ostatní nádobíčko | 2.515 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravím všechny, může mi někdo poradit značku vlasce č. 0,15mm ? Četla jsem něco o Fireline, ale č.0,15 jsem tam nenašla.Pouze průsvitnou šnůru 0,15. Jaký je mezi tím rozdíl? Díky všem.
Jak lovit na závodech v plavané
2.2.2007 | Kachna | Plavaná | 3.935 zobrazení | 13 odpovědí
Z jara jezdím s kamarády na rybářské závody, které se většinou konají na „malé vodě“ některé z místních organizací. Prosím o radu jak chytat(na plavanou) na malém přelidněném rybníku. Už nechci být jeden z posledních nebo poslední.
Prohřešky u vody
22.1.2007 | dvorak | Ryby | 2.218 zobrazení | 13 odpovědí
A jak jste na tom s prestupky proti ryb.radu? Mate moznost se zpovidat…
Řeka Blanice...
20.1.2007 | cercer | Ryby | 7.067 zobrazení | 13 odpovědí
chlapi poraďte..mám možnost přez léto mít chatu u řeky Blanice kousek od Vlašimi…kdo to tam zná..nějaké informace..typ vody..ůlovky…atd…díky
Rybí přechody
20.12.2006 | svaca | Ryby | 6.910 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravim vsechny!ryby uz nak nejdou a tak sem se rozhodl ze trochu zjistim neco o predmaturitni praci ktera me ceka(chci delat rybi prechody jejich vystavbu, vlivy, vyuziti a tak dal!kdyby nekdo mel v blizkosti nakej prechod vyfotil ho a neco cokoli o nem napsal byl bych moc vdecny:)nebo i vas nazor na RP
Podseknutí
9.11.2006 | Libor | Ryby | 3.191 zobrazení | 13 odpovědí
Zajímalo by mne co při přívlači a jak často podseknete, pro mě je to vždy sklamání že to není nějaký dravec.Už jsem otestoval nový vláčák na tolstolobikovi 97cm za ocas:-(
Woblery ve tvaru ryb....
30.10.2006 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 3.002 zobrazení | 13 odpovědí
Zrovna jsem na internetu našel ručně vyráběnné woblery ve tvary ryb z nějaké speciální hmoty která se dá ohýbat, nemáte s nima někdo nějaké zkušennosti popřípadě jakké?!!?
Pozor na el. vedení.
28.8.2006 | efendi | Ryby | 2.225 zobrazení | 13 odpovědí
Těžké zranění od elektrického proudu utrpěl rybář, který se v neděli zúčastnil závodů na Krásné louce v Mladé Boleslavi. Při nahazování zavadil prutem o vedení vysokého napětí, upadl do bezvědomí a nedýchal. Proud mu navíc způsobil popáleniny druhého stupně na ruce. Co vy na to ?????
Kam na ryby na Vysočině
4.8.2006 | Davish | Úspěchy | 8.130 zobrazení | 13 odpovědí
Chci se vás zeptat jaké máte úspěchy s revíry na Vysočině, případně na jakých revírech?
Italie
4.8.2006 | Bery | Rybaření v zahraničí | 5.711 zobrazení | 13 odpovědí
Ahoj, nemate nekdo zkusenosti s rybarenim v italii, more je pry bez povolenky , ale co reky nevite kde koupit povolenku a co asi stoji. Jedna se mi o oblast okolo Caorle Diky
!!! POVZBUDENIE !!!
27.7.2006 | koloseum | Ryby | 2.078 zobrazení | 13 odpovědí
KTO VIE AKO NAJLEPSIE POVZBUDIT RYBARA, KED TO NAJVIAC POTREBUJE? CAKAM NA VASE SKVELE NAPADY:-))) DIK
nástraha - torpédo
16.7.2006 | sharkcom | Přívlač | 2.202 zobrazení | 13 odpovědí
Nemá někdo fotku bolenové nástrahy ,,torpédo,, docela bych jí
obšlehnul…
U nás v Chebu na Skalce o sobě boleni začínají dávat vědět tak bych
jí rád vyzkoušel. Dík
Havirov
22.6.2006 | Morfeus | Ryby | 2.570 zobrazení | 13 odpovědí
Podte pokecat a tom kam chodite chytat na co a co ste chytli… znate to
norsko 2006
10.4.2006 | hany.milan | Rybaření v zahraničí | 3.679 zobrazení | 13 odpovědí
Na co to letos bere v Norsku? Ať víme co si máme nakoupit co tam teprve vyrážíme.
Ptačí chřipkaH5N1
29.3.2006 | ladamaj | Ryby | 2.263 zobrazení | 13 odpovědí
Jestli pak se nepřenese na ryby v jejich víkalech nachází potravu co vy nato?
Baner s e-mailem Chytej
19.2.2006 | BoBo-Falknow | chytej.cz | 2.507 zobrazení | 13 odpovědí
Taky už máte pocit, že vám reklamní poutač na „PREMIÉRU“ leze na mozek? Máte pocit, že e-mail Chytej je trvalá záležitost, která se měla formou „pouťového poutače“ zveřejnit jen na krátký časový úsek a poté ji zakomponovat někam natrvalo?
P.S. HaD: :-D :-P Co to zkusit hodit třeba někam k registraci?
Něco pro matematiky, aneb úhel sonaru
16.2.2006 | vody | Ryby | 2.445 zobrazení | 13 odpovědí
Prosím všechny školou poovinné o radu jak a podle čeho(vzorec) spočítat úhel záběru sonaru dle hloubky vody.Příklad:sonar Lowrance X125 má záběr úhlu 60stupnů při monitorování na hloubce 3m mě bude zobrazovat kruh pod lodí o průměru…?Jo to kdybych věděl.Hádáme se s kámošem a učivo z matematiky jsme dávno zapoměli.