Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Ryobi Zauber - ale ktorý? necteno

10.5.2007 | aspius | Navijáky | 3.715 zobrazení | 13 odpovědí

O týchto navijakoch sa už veľa porozprávalo a iba v dobrom, až som sa rozhodol, že si ho tiež kúpim. Zaváhal som až keď som zistil, že na trhu sú dve verzie toho istého navijaka, ktoré sa líšia iba odlišnou kľučkou. Otázka teda znie: Ktorá verzia sa Vám viac osvedčila, alebo ktorá sa ako lepšia pozdáva Vám a prečo.

Lov s bublinou necteno

25.4.2007 | Jeffry | Legislativa | 6.178 zobrazení | 13 odpovědí

Chtěl bych zkusit lov z bublinou a za ni navázanou mouchu na přívlačový prut ale nevím jak se na to dívá rybářsky řád jestli je to lov na plavanou nebo lov na umělou mušku nebo snad vláčení.Tak jsem se chtěl zeptat jestli s tím nemate někdo nějaké zkušenosti za každou informaci budu vděčny (btw. poradil mi to straší rybař ale už celkem dlouho nechytá).

plachetnica z gumeného člna necteno

21.4.2007 | brjan | Ostatní nádobíčko | 4.300 zobrazení | 13 odpovědí

Nemáte náhodou niekto skúsenosti s prirobením plachty na gumený čln? Videl som to na www.sailboatstogo.com

Značka (název) vlasce 0,15 necteno

27.3.2007 | Mary | Ostatní nádobíčko | 2.515 zobrazení | 13 odpovědí

Zdravím všechny, může mi někdo poradit značku vlasce č. 0,15mm ? Četla jsem něco o Fireline, ale č.0,15 jsem tam nenašla.Pouze průsvitnou šnůru 0,15. Jaký je mezi tím rozdíl? Díky všem.

Jak lovit na závodech v plavané necteno

2.2.2007 | Kachna | Plavaná | 3.935 zobrazení | 13 odpovědí

Z jara jezdím s kamarády na rybářské závody, které se většinou konají na „malé vodě“ některé z místních organizací. Prosím o radu jak chytat(na plavanou) na malém přelidněném rybníku. Už nechci být jeden z posledních nebo poslední.

Prohřešky u vody necteno

22.1.2007 | dvorak | Ryby | 2.218 zobrazení | 13 odpovědí

A jak jste na tom s prestupky proti ryb.radu? Mate moznost se zpovidat…

Řeka Blanice... necteno

20.1.2007 | cercer | Ryby | 7.067 zobrazení | 13 odpovědí

chlapi poraďte..mám možnost přez léto mít chatu u řeky Blanice kousek od Vlašimi…kdo to tam zná..nějaké informace..typ vody..ůlovky…at­d…díky

Rybí přechody necteno

20.12.2006 | svaca | Ryby | 6.910 zobrazení | 13 odpovědí

Zdravim vsechny!ryby uz nak nejdou a tak sem se rozhodl ze trochu zjistim neco o predmaturitni praci ktera me ceka(chci delat rybi prechody jejich vystavbu, vlivy, vyuziti a tak dal!kdyby nekdo mel v blizkosti nakej prechod vyfotil ho a neco cokoli o nem napsal byl bych moc vdecny:)nebo i vas nazor na RP

Podseknutí necteno

9.11.2006 | Libor | Ryby | 3.191 zobrazení | 13 odpovědí

Zajímalo by mne co při přívlači a jak často podseknete, pro mě je to vždy sklamání že to není nějaký dravec.Už jsem otestoval nový vláčák na tolstolobikovi 97cm za ocas:-(

Woblery ve tvaru ryb.... necteno

30.10.2006 | Tumi | Ostatní nádobíčko | 3.002 zobrazení | 13 odpovědí

Zrovna jsem na internetu našel ručně vyráběnné woblery ve tvary ryb z nějaké speciální hmoty která se dá ohýbat, nemáte s nima někdo nějaké zkušennosti popřípadě jakké?!!?

Pozor na el. vedení. necteno

28.8.2006 | efendi | Ryby | 2.225 zobrazení | 13 odpovědí

Těžké zranění od elektrického proudu utrpěl rybář, který se v neděli zúčastnil závodů na Krásné louce v Mladé Boleslavi. Při nahazování zavadil prutem o vedení vysokého napětí, upadl do bezvědomí a nedýchal. Proud mu navíc způsobil popáleniny druhého stupně na ruce. Co vy na to ?????

Kam na ryby na Vysočině necteno

4.8.2006 | Davish | Úspěchy | 8.130 zobrazení | 13 odpovědí

Chci se vás zeptat jaké máte úspěchy s revíry na Vysočině, případně na jakých revírech?

Italie necteno

4.8.2006 | Bery | Rybaření v zahraničí | 5.711 zobrazení | 13 odpovědí

Ahoj, nemate nekdo zkusenosti s rybarenim v italii, more je pry bez povolenky , ale co reky nevite kde koupit povolenku a co asi stoji. Jedna se mi o oblast okolo Caorle Diky

!!! POVZBUDENIE !!! necteno

27.7.2006 | koloseum | Ryby | 2.078 zobrazení | 13 odpovědí

KTO VIE AKO NAJLEPSIE POVZBUDIT RYBARA, KED TO NAJVIAC POTREBUJE? CAKAM NA VASE SKVELE NAPADY:-))) DIK

nástraha - torpédo necteno

16.7.2006 | sharkcom | Přívlač | 2.202 zobrazení | 13 odpovědí

Nemá někdo fotku bolenové nástrahy ,,torpédo,, docela bych jí obšlehnul…
U nás v Chebu na Skalce o sobě boleni začínají dávat vědět tak bych jí rád vyzkoušel. Dík

Havirov necteno

22.6.2006 | Morfeus | Ryby | 2.570 zobrazení | 13 odpovědí

Podte pokecat a tom kam chodite chytat na co a co ste chytli… znate to

norsko 2006 necteno

10.4.2006 | hany.milan | Rybaření v zahraničí | 3.679 zobrazení | 13 odpovědí

Na co to letos bere v Norsku? Ať víme co si máme nakoupit co tam teprve vyrážíme.

Ptačí chřipkaH5N1 necteno

29.3.2006 | ladamaj | Ryby | 2.263 zobrazení | 13 odpovědí

Jestli pak se nepřenese na ryby v jejich víkalech nachází potravu co vy nato?

Baner s e-mailem Chytej necteno

19.2.2006 | BoBo-Falknow | chytej.cz | 2.507 zobrazení | 13 odpovědí

Taky už máte pocit, že vám reklamní poutač na „PREMIÉRU“ leze na mozek? Máte pocit, že e-mail Chytej je trvalá záležitost, která se měla formou „pouťového poutače“ zveřejnit jen na krátký časový úsek a poté ji zakomponovat někam natrvalo?

P.S. HaD: :-D :-P Co to zkusit hodit třeba někam k registraci?

Něco pro matematiky, aneb úhel sonaru necteno

16.2.2006 | vody | Ryby | 2.445 zobrazení | 13 odpovědí

Prosím všechny školou poovinné o radu jak a podle čeho(vzorec) spočítat úhel záběru sonaru dle hloubky vody.Příklad:sonar Lowrance X125 má záběr úhlu 60stupnů při monitorování na hloubce 3m mě bude zobrazovat kruh pod lodí o průměru…?Jo to kdybych věděl.Hádáme se s kámošem a učivo z matematiky jsme dávno zapoměli.