Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Drachkovitch necteno

28.1.2006 | ripper | Přívlač | 5.001 zobrazení | 13 odpovědí

Používáte někdo při vláčení Drachkovitch systémek? jaké máte zkušenosti?

ZAPISOVANIE ÚLOVKOV necteno

10.1.2006 | obor | Muškaření | 2.897 zobrazení | 13 odpovědí

Po zosumarizovaní výsledkov za rok 2005 ma napadla jedna myšlienka. Na výročnej schôdzi medzi najúspešnejšími lovcami roka moje meno čítať nebudú. 5 rýb predsa nie je pre mäsiarov žiadny výkon, podotýkam že za celú sezónu. (tým ostatným som daroval život) Sú tam predsa zverejnení najlepší rybári organizácie s najväčším počtom úlovkov v uplynulej sezóne. A teraz sa natíska otázka. Zapisovať do prehľadu o úlovkoch každú ulovenú rybu, aj keď „nezamrazenú“? Možno áno, možno nie. Posúďte sami. Organizácia zarybňuje revíry na základe plánu zarybňovania a na základe „vychytaných“ rýb z revíru zo sumáru o úlovkoch. Takto bude v revíri viacej rýb určitého druhu, neverím že mäsiarom sa podarí všetky ryby vychytať a tým pádom väčšia šanca na ulovenie rýb bude aj pre rybára ktorý uloveným rybám daruje život.

akej farby woblere boli vasi favority tejto sezony necteno

21.12.2005 | stuka22 | Dravci | 2.611 zobrazení | 13 odpovědí

moj je farba /p/ostriez a uz asi 2rok , je to moj jednoznacny favorit. nan som vytiahol cca 85% mojich stuk. je to 9cm jointed od rapaly, viz foto.

PENN COMMANDER necteno

17.12.2005 | Budra | Navijáky | 3.130 zobrazení | 13 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto multíkem při lovu sumců?

Dík:

Uzly na FireLine? necteno

27.11.2005 | Prutos | Ryby | 4.135 zobrazení | 13 odpovědí

Známý si nedávno pořídil na štikovou přívlač 0,17mm FireLine. Ztěžuje si že mu praskají uzly. Sám s ní zkušenost namám takže sem mu nedokázal poradit JAKÉ UZLY NA NÍ VÁŽETE VY?

Na rybách je sranda necteno

25.11.2005 | klacek44 | Ryby | 2.407 zobrazení | 13 odpovědí

Na rybách je sranda super. cz

Zažili jste na rybách nějakou srandu??

E-obchod Braunstar necteno

14.11.2005 | | Neúspěchy | 4.536 zobrazení | 13 odpovědí | upravit

Tady je fotka unikátní rotačky s rybkou,kterou mi za 119 kč zaslal pan Braunstein z obchodu URL=www. braunstar. cz . Tento obchod ve mně vzbudil velikou „důvěru“.

HLEDAM KAPRARE ZACINAJICIHO S BOILIES necteno

12.10.2005 | | Kaprařina | 3.326 zobrazení | 13 odpovědí | upravit

Rad bych poznal nekoho,kdo by se chte zacit vic venovat lovu kapru na boilies a chtel by vytvorit treba takovou dvokju a mohli bychom vyrazet spolecne,planovat vypravy,delat vlastni boilies a treba chytnout nejakeho pekneho kapra,tk se nkdo ozvete. jizni Moraval

Na jakou nástrahu chytáte candáty?? necteno

11.10.2005 | lov3c | Domácí revíry | 3.326 zobrazení | 13 odpovědí

Co se vám vyplatylo za nástrahu na cadáta?? roll:

jake je vase kapří vybavení necteno

5.9.2005 | sumeckapr | Kaprařina | 2.928 zobrazení | 13 odpovědí

tak co jakou mate zbran na kapra

Vlasec(šňůra) Fireline, dobrá investice???? necteno

6.8.2005 | Yuri | Feeder | 4.205 zobrazení | 13 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, co si myslíte o nápadu koupit tento vlasec o průměru 0,10 mm a nosnosti zhruba 3,64 kg na cívku o kapacitě 300 m/0,10mm. Je to výhodná investice? Ptám se hlavně těch co mají s touto šňůrou zkušeno. Prosím o co nejvíc odpovědí. Díky Yuri

SAMOSEK necteno

29.7.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 8.150 zobrazení | 13 odpovědí

Teď v tom vedru se mi nechce lítat k prutům. Neprodáte někdo samosek? Budu chrnět ve stanu a ...... píp, sek ............

Tření štik! necteno

11.7.2005 | Tomik | Dravci | 3.835 zobrazení | 13 odpovědí

Myslíte si že se štiky výtírají samostaně?? Já jen že jsem nedávno viděl asi 5cm štičku která byla u brehu! Tak nevim jeslti byla vysazená nebo vytrená.

SUMEC - BOJKA - vázání návazců s bužírkou necteno

5.7.2005 | xycht | Sumcařina | 5.508 zobrazení | 13 odpovědí

Jak navazujete montáže na sumíky s bužírkou? Má někdo nějakej tip jak na to? Mě to totiž dělá docela problémy Možná že by to zajímalo i další sumcaře. díky

Jaka je nejlepší třpytka na štiku??? necteno

18.6.2005 | kapr444 | Přívlač | 7.742 zobrazení | 13 odpovědí

V neděli (19.6.2005) jedu zkusit vláčku a nevím na jakou třpytku mám chytat nejsem žádný profesionál chytám teprve 1/2 roku a mam jenom klasické třpytky po kamarádovi proto potřebuju poradit!!!!

Velká kontra malá a naopak necteno

14.6.2005 | jake | Úspěchy | 3.349 zobrazení | 13 odpovědí

Tak mě napadlo tohle téma, když jsem na pstruhovce tudle vytáhl na 4 cm woblera asi 7 cm hrouzka . a zajímalo by mě, zda má někdo podobný kuriozní úlovek, kde byl minimální rozdíl ve velikosti mezi chycenou rybou a předloženou nástrahou nebo opačný extrém, kdy na malou nástrahu byla chycená velká ryba ?

chytání na hladině necteno

30.5.2005 | Dafi | Kaprařina | 6.230 zobrazení | 13 odpovědí

Mohl by někdo objasnit sestavení udice na kapry – chytání na hladině (na cucačku)? Jde mi o to, jak docílit, aby nástraha – chleba- vyplavala na hladinu v rybníce, kde je cca 6 metrů vody a návazec se nezamotal do kmenového vlasce. Jde použít např. kulové plovátko?

vybaveni na ryby necteno

19.5.2005 | frenki | Ryby | 2.648 zobrazení | 13 odpovědí

koli jste už do rybárského vybaveni vrazili penez????

Co s nima necteno

16.5.2005 | Dědek | Ryby | 2.842 zobrazení | 13 odpovědí

Co uděláte, když vytáhnete poškozenou rybu, která buď nemá míru nebo je hájená. Pustíte jí, ikdyž víte, že zahyne nebo porušíte RŘ a usmrtíte jí?

Pomoc!! jakej navazec je nej na uhore necteno

2.5.2005 | peter | Ostatní ryby | 3.537 zobrazení | 13 odpovědí

navazec. typ lovu. nastraha…