Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Frolic
26.4.2005 | Kyslik | Kaprařina | 3.745 zobrazení | 13 odpovědí
Mám dotaz na rybáře kteří chytají na frolic. Jaký frolic používáte nebo doporučujete na lov kaprů. Dík za info
kácení stromů
25.4.2005 | playboy007 | Ryby | 2.339 zobrazení | 13 odpovědí
Jedno téma na dobrou noc. Co říkáte na činnost státního podniku Povodí? Konkrétně mám ny mysli jejich údržbu toku v podobě prořezávek, který se alespoň u nás rovnájí totální likvidaci všeho živého na březích. Vždycky když přijdu někam kde to znám a zrovna tam ONI řádili, připádám si jako ve zlým snu… co vy?
Závodní přívlač
5.3.2005 | Ebobo | Přívlač | 3.074 zobrazení | 13 odpovědí
Chytáte závodně přívlačí?Jste v nějaké lize?Kdo(co) vás přivedl(o) k tomu,že chcete chytat závodně?
Obří úhoř!
21.2.2005 | rybar11 | Ryby | 3.562 zobrazení | 13 odpovědí
ČTK: V austrálii vyhlásili odměnu tomu, kdo chytí 4 metry dlouhého úhoře. Hlavu má velikou jako kopací míč! Decimuje jim nějakou rybí farmu. Jedná se o mořský druh křídlatého úhoře. (Já bych na něj šel hned, jen kdyby to bylo blíž…) Co Vy na to?
Nástrahy na sumce
2.12.2004 | Zlinsky_lovec | Ostatní nádobíčko | 3.222 zobrazení | 13 odpovědí
Zdar lidi,už jsem psal,že chci začít vláčet sumce. Zajímalo by mě,jaké na sumce používáte nástrahy. Už jsem taky psal,že už jsem četl HaDovi články. On tam uvádí woblery(od rapaly Risto rap,sliver,shad rap…),se kterými má určitě ůspěchy. Já si začínám dělat výbavu nástrah na sumce a tak mě zajímá,na co vy vláčíte vodní medvědy,abych při nakupování nástrah neudělal blbost. Jestli můžete,přidejte prosím i fotku. díky,denyg
Pop a zima
27.11.2004 | sethy | Přívlač | 2.586 zobrazení | 13 odpovědí
Má někdo zkusenosti s popem v zime. Myslim ted – listopad a prosinec
gumenny wobler
12.11.2004 | kostnak | Přívlač | 2.393 zobrazení | 13 odpovědí
videl som v obchode nieco, ako gumenny wobler. je to od salma a vyzera to ako tucnejsie banjo s lopatkou vpredu a trojhakom pod ritou. design- ostriez. stoji to okolo 150sk. nemate s tym niekto skusenosti?
Hájení na severní Moravě?
27.10.2004 | HaD | Ryby | 3.167 zobrazení | 13 odpovědí
Zaslechl jsem, že na severní Moravě je v současné době globální hájení a povolen je pouze lov dravců. Víte o tom něco? Těch co se to týká-jakou z toho máte „radost“?
Rybářská poezie
18.9.2004 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 12.552 zobrazení | 13 odpovědí
Chlapi, možná jsem jetej, ale nevíte kdo psal nějakou poezii o rybách? Ale takovou k pohlazení duše, nebo opěvovat přírodu. O rybnících, řece a pod? Klidně i jen k přírodě. Ale ne něco takovýho: „chytil sem rybu, neměla chybu“:-)) Když mám řeč na nějakého rybáře, nemám moc na výběr. Díky
Podvodní zvukové splávky
16.9.2004 | palcat | Ostatní nádobíčko | 4.118 zobrazení | 13 odpovědí
Jáké jsou vaše letošní úlovky na tenhle systém lovu a jaké jsou vaše zkušenosti s podvodním splavkem.
dipovanie gum
11.9.2004 | kostnak | Přívlač | 2.954 zobrazení | 13 odpovědí
ake mate skusenosti s dipovanim gum? stihne to ta ryba zaregistrovat? alebo treba potom do bezvedomia hadzat na jedno miesto,kym sa tam nenatahaju? ako prevadzate to dipovanie technicky? co pouvivate? kupovane, recepty na vlastne dipy? dik.
Vložení fotografie
3.8.2004 | Honza2 | chytej.cz | 2.719 zobrazení | 13 odpovědí
Prosím poraďte mi jak mám vložit fotku do fotosoutěže. už jsem to zkoušel dvakrát ale bohužel bez úspěchu. A přitom ta fotka má 69kB.
třešně=tloušti
28.6.2004 | Prizrak | Ryby | 3.607 zobrazení | 13 odpovědí
Tak už jste poškádlili nějakýho pěknýho tloušťa třešničkou?
Jak a s kým na sraz
16.6.2004 | Chose | chytej.cz | 2.931 zobrazení | 13 odpovědí
Myslim ze by bylo dobry se dohodnout,odkud kdo jsme a kdyztak se s nekym svezt,nebo vzit nekoho s sebou.
Naviják na kapry
22.5.2004 | monty | Kaprařina | 4.390 zobrazení | 13 odpovědí
Prosím poraďte jakou značku a model, když chci naviják s volnoběžkou a cívkou co pojme tak 170–200m 0,35mm vlasce. V cenové relaci 1500–1800Kč za kus.
Jaké krmení pužíváte při chytání kaprů feedrem?
19.3.2004 | Chose | Feeder | 6.652 zobrazení | 13 odpovědí
Ja nejcasteji kukuricny srot,řepku,kukuřici a male kousky brambor. chytam na kukuřici a brambory.
Doba TESTERSKÁ?
10.3.2017 | HaD | Vaše názory | 2.554 zobrazení | 12 odpovědí
Kdysi tu byla doba kamenná, pak
bronzová atd. Dnes bych to asi nazval dobou TESTERSKOU. Každý, kdo se nechá
„opít“ pár dárky od firmy se stává slavně testerem. A to je
směšné, neboť myslet si, že velká nadnárodní firma vyvine produkt, dá
ho na trh a až poté si ho nechá testovat někým z malé zemičky, je hodně
naivní. Jako testera si představuji člověka, který je velký profesionál
ve svém oboru, který spolupracuje při vývoji, velmi utajeně, aby se
konkurence o připravované a testované věci nedozvěděla.
U nás je „testér“ v podstatě kdokoli, kdo je ochoten propagovat danou značku. To mi nepřipadá nijak špatné, když někdo něco propaguje. Nazývat to ale testérstvím je ale … ehm, minimálně nemorální.
Dlouhodobě tuto legrační, převlečenou falešnou obchodní taktiku sleduji a nechtěl jsem to nijak komentovat. Nicméně toto, co je na obrázku, je už fakt moc. Lidi, otevřete oči! Co si o tom myslíte vy?
Popis ryby o které nic nevíme
6.8.2014 | KikinaRybářka | Ostatní ryby | 3.539 zobrazení | 12 odpovědí
Dobrý den Potřebovala bych abyste si kdokoliv tipnul co by toto mohlo být za rybu.Na soukromém rybníce byla několikrát viděna ryba s masivním tělem barvy připomínající vyplavený kmen a vystrkuje z vody hřbet.Hřbetní ploutev není téměř vidět.Napište prosím k čemu byste tuto rybu přirovnali. Děkuji
přikalená řeka
14.5.2014 | tomas54 | Plavaná | 5.393 zobrazení | 12 odpovědí
Má nějaký vliv kalná řeka po dešti na rybí aktivitu? Jaké zkušenosti s tím máte? Děkuji.
Jak správně namotat silon
24.4.2014 | piffák | Tipy & triky | 12.229 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím všechny rybáře,a prosím o radu,jak správně namotat monofil vlasec na cívku! Jedná se o silon AWA-SHIMA-ion power 0,30mm / 11.9kg. Naviják-Tica scepter GTX 6000. Jedná se mi o to, aby se vlasec nekroutil. Díky všem za rady a tipy.