Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
přívlač na mrtvou rybku
11.2.2014 | Frysi | Přívlač | 3.669 zobrazení | 12 odpovědí
A co říkáte na tohle máte s tím někdo zkušenost.
airbrush
30.6.2013 | Martin Mošna | Tipy & triky | 5.864 zobrazení | 12 odpovědí
Mám celou sadu ke
kompresoru.Je tam i stříkací pistole,ale nechce se mi toto špinit kuli
nějaké prkotině.Chci začít s výrobou woblerů.Tak bych si chtěl udělat
nějakou airbrush pistoli.Má někdo návrh nebo nápad jak to vytvořit?
Předem děkuji.
Křeslo F5r, kde ho seženu nejlevněji?
2.2.2013 | Bolenos | Vaše názory | 4.650 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravim panove, mam
recenzi, ze tohle kreslo patri mezi kvalitni, ale chci ho sehnat co nejlevneji,
a kdyby to slo, tak i vas nazor na tohle. dekuji
FÓRUM O MNĚ 119,7
30.5.2012 | DJ | chytej.cz | 16.890 zobrazení | 12 odpovědí
K tomuto nápadu mě přivedl MIG-35 a tímto mu za to děkuji. Chci pozdravit všechny rybáře co mě neznají. Potom co si pročtou chválu těch co mě znají, budou mě jistě chtít poznat také. Tímto tedy žádám vás co mě milujete. Napište do tohoto fóra co pro vás váš DJ znamená. Předem děkuji za slova nekončící chvály a obdivu :)
P E L E T Y a jejich výroba doma
21.5.2012 | vovo | Kaprařina | 40.195 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj chtěl bych dělat domácí pelety se kterými bych chtěl krmit. Receptů a návodů je na internetu hodně ale nikde nejsou dostatečně vysvětleny 3 věci. Za 1. Dávat vejce do pelet či ne? někde je napsáno ano někde zase ne co se vám osvědčilo více. Za 2. Jak dlouho pelety sušit? chci snimi krmit takže rozpad mezi 4–8 hodinami Za 3. Vařit je nebo sušit nebo péct ať už v troubě či mikrovlnce nebo nad parou tohle vše bylo na internetu v navodech ? zase co se vám osvědčilo více. Klidně poraďte i svůj osvědčený recept
Pište a poradte prosím
Jaka by měla byt min. hloubka v rybnice?
27.4.2012 | rryybbaa | Vaše názory | 19.025 zobrazení | 12 odpovědí | upravit
Dobry den, chtěl bych se zeptat, jaka by měla byt minimalni hloubka v rybnice. Prosim alespon orientačne.
kapři na řece
13.4.2012 | dom16 | Domácí revíry | 24.388 zobrazení | 12 odpovědí | upravit
dobrý den cchtěl bych se vás jako začátečník zeptat jestli se na řece můžou chytat kapři v MRS ještě před 16.dubnem a jestli se může chytat na červi.
s predni brzdou nebo s baitem?
8.4.2012 | johnny knoxwil | Navijáky | 11.743 zobrazení | 12 odpovědí | upravit
rozhoduju se jestli koupit nove navyjaky na kaprarinu jen s predni brzdou nebo i s baitrunerem?doted sem mel s baitem a celkem mi to vyhovuje ale tech par malo nazoru co sem pozbiral je spis jen pro predni brzdu.ale zas si moc neumim predstavit ze prijde jizda ja budu sekat budu drzet civku a do toho utahovat brzdu kdyz s baitem jen staci otocit klickou a z volnobehu mi prepne na druhou jiz serizenou brzdu o kterou se nemusim starat.takhle po kazdem nahozu budu muset povolovat a po zaseku zas utahovat a serizovat.jak jste na tom vy?
Schopnost drace identifikovat očima lanko
11.2.2012 | Dany73 | Přívlač | 23.280 zobrazení | 12 odpovědí
O tomto tématu se vedou časté polemiky. V čisté, téměř horské vodě, jistě bude dravec, jehož hlavní zbraní je zrak, schopen identifikovat naše lanka před vláčenou nástrahou. Co však v případě špinavých vod, jako je např. Berounka. Je schopna např. štika OČIMA lanko zaregistrovat třeba na poslední chvíli a tím se zradit? Nebo je v tomto druhu vody, té „kaši“, toto absurdní? Je pouze náhoda, že i ve špinavé mělčí vodě dostávám rok od roku více záběrů na průhledný monofil než na pletenku?
Rybaření na Sardínii
10.2.2012 | paia | Rybaření v zahraničí | 30.072 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj všem, v červnu se chystám s přítelkyní na Sardínii a jelikož to vypadá, že si budeme muset vařit sami, tak jsem si říkal, že bych do jídelníčku přispěl trochou čerstvých ryb z moře. Bohužel jsem v tomto totální laik, tak jsem se chtěl zeptat na zkušenosti. Vzal bych si s sebou asi cestovní teleskopickej přívlačák, nějakej splávek, háček, pár rotaček a nějakou gumku. Jak by jste mi poradili, že bych měl chytat, co je vlastně z ulovitelných mořských potvor jedlé a smysluplné k úpravě jako jídlo? Předpokládám, že čudličky 10–15 cm asi nebudou to pravé ořechové.
Jaký naviják na kaprařinu
10.12.2011 | zrybenec | Navijáky | 15.687 zobrazení | 12 odpovědí
Dobrý den, mohu se zaptat jaký naviják by jste mi doporučili na kaprařinu z techto čtyř : http://www.tropicliberec.cz/…vereign-6000 http://www.tropicliberec.cz/…ongbow-lb-60 http://www.tropicliberec.cz/…um-ne5000-fs http://www.tropicliberec.cz/…k-pts-640-fd Prosím nepište sem něco jako : V tyhle cenovy relaci nic nekoupis usetri si 4 000 a kup si .....
free spirit e-class vs shimano tribal extreme
29.9.2011 | Shimano911 | Pruty | 37.337 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravám rozhoduji se mezi pruty free spirit e-class 3,25 lb a shimano
tribal extreme 3 lb za 6400,–
nevím který z nich, na oba jsem slyšel a četl fajn recenze tak mi prosím
kdyžtak poraďte. dík.
Smáčkování,Drop Shot,Texas Rig,Carolina Rig
22.8.2011 | candatek18 | Přívlač | 4.251 zobrazení | 12 odpovědí
chtěl bych se sváma podělit o zkušenostech,či se něco přiučit.velikost nástrahy,montáže,místa,čas a technika lovu.
Barvení feederových krmítek
15.8.2011 | JKemr | Feeder | 10.301 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj, prosím o radu ohledně barvení feederových krmítek. Začal jsem vyrábět krmítka a jediné co mi chybí k mojí spokojenosti je kvalitní obarvení. Zkoušel jsem práškovou barvu-u ní byl problém v tom, že barva nebyla jednolitá a na povrchu se tvořili hrudky. Pak jsem zkusil namáčet krmítka do běžné i acetonové barvy- tam byl problém zase v tom, že se na pletivu tvořily kapičky barvy a krmítko nevypadalo dobře. Má někdo ze zkušenějších radu, jak kvalitně obarvit krmítko, tak aby byl povrch jednolitý, hladký a na pletivu nezůstávaly kapky barvy? Díky za všechny poznatky.
Dragon Thytan 270 cm 2-15g
9.7.2011 | Shrek | Pruty | 10.879 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím kolegové, zeptám se stručně a jednoduše. Máte někdo zkušenosti s tímto konkrétním prutem? Použítí předpokládám na rotačky max. vel.2 a hlavně na gumy. Děkuji za vaše poznatky – klady i zápory.
Oprava prutu
26.6.2011 | dandys | Pruty | 54.286 zobrazení | 12 odpovědí | upravit
Dobrý den,včera se mi při lovu zlomila špička u děličky.Chtěl bys se zeptat jestli si budu muset znovu koupit celý prut a nebo jenom tu špičku pokud se v nějkém obchodě prodává.
OKOUNI DO AKVÁRKA
17.5.2011 | maatesaak | Dravci | 3.581 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím rybáře,rybářky a chovatelé.
Já bych si chtěl založit akvárko pro minimálně TŘI OKOUNY do 12 cm .
Okouny si chytnu ale potřebuju akvárko na a mám jen 800 korun potřebuju
poradit jestli si za tech 800 korun akvárko sOKOUNY zařídit
můžu DĚKUJI
Matěj Šilar
Špička k M-H feederu
14.5.2011 | MarSs | Feeder | 10.476 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím, Nedávno jsem přišel o špičky k feederu Medium-heavy 3,6 od Trabuca, prut je to v celku kvalitní. Pak sem koukal zde a našel sem odkaz na mivardi, kde se mi zdála nabídka špiček dost solidní. Problém je v tom, že potřebuju nějakou jemnou špičku, ale bojim se že bude k tomu M-H moc jemná a akce prutu bude celkově dost špatná. Proto by mě zajímalo jestli špička s 0,5 – 0,75 Oz by k tomu vůbec šla. Popřípadě jestli máte někdo zkušenosti jak jsou ty špičky jemné anebo jaké značky máte osvěčené. Díky
koupě nových teleskopů
15.4.2011 | mari3 | Pruty | 14.857 zobrazení | 12 odpovědí
ahoj, rád bych požádal o radu která se týká koupě nových teleskopů spíše na chytání kaprů,ale i jiných ryb a to v délce 3,9m a 3 až 3,5Lb., s dělenou rukovětí pro daleké hody a nejlépe vázanými kvalitními očky.
Do teď jsem chytal na starší laminát. teleskopy 4,20 se kterými nemám problém házet přes 100m , jenže jsou těžký,celkem tvrdý a nemají tak rychlou akci, takže chci pořídit nějaké modernější, lehčí s pokud možno s parabolickou akcí v celé délce prutu(ne jen špičkové), co budu moc při náhozech zatížit stejně jako ty lamináty, bezestrachu, že je zlomim a bude mi to s nima lítat přinejmenšim stejně daleko…V ceně cca do 3 tis, za 2 pruty…
K nim mi můžete doporučit i odpovídající navijáky s bajtem, s kterými je předpoklad házet daleko,můj favorit je Okuma PowerLiner a Robinson Freerunner http://www.prorybareni.cz/…-let-zaruka/
Poprosil bych pouze rybáře, co mají s konkrétním výrobkem osobní zkušenost, nebo jejich kamarádi, doporučení tipu jedna pani povídala jsou mi k ničemu…
Rovnou píšu, že jsem si vědom, že děličky jsou ve všech ohledech lepší(krom těch přepravních), ale já se rozhodl pro telskopy…
děkuji
brčka a jejich barvení
24.1.2011 | slanny | Tipy & triky | 2.877 zobrazení | 12 odpovědí
Prosím o radu jakou barvou natřít husí brka,aby barva zůstala co nejdéle trvalá.Chtěli bychom si sami vyrobit nějaká brčka na plavanou.