Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Krmení na feeder značky Timár necteno

23.9.2010 | Boloň | Feeder | 5.064 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj Rybáři! Je tu někdo kdo má osobní zkušenosti se značkou Timár? Jednalo by se mi o informace jaké krmení se Vám osvědčilo při lovu kapra na stojaté vodě na Jaře v létě a na podzim. Budu rád za každý příspěvek. Děkuju Všem za odpovědi. S pozdravem Boloň

Utržená štika necteno

26.8.2010 | -tom- | Vaše názory | 2.370 zobrazení | 12 odpovědí

Dneska jsem si s lehkým proutkem vyšel hrát s okounkama a tlouštíkama (spíše se tedy pořádně učit s gumama), proto mě docela překvapilo, když mi na piditwistříka zaútočila štika, který /hádám/ do metru moc nechybělo. Po několika nádherných a neuvěřitelně dlouhých minutách jsem jí dostal ke břehu a v duchu jsem si už gratuloval, když zubatá podnikla poslední ze svých výpadů, vlítla do blízkýho rákosí, ze kterýho jsem měl celou dobu strach, a … prut se mi narovnal. Píchlá byla pěkně na okraji tlamy, neodhadnete někdo, jak dlouho jí zhruba může utržená guma hyzdit a dělat starosti?

Jinak přiznávám bez mučení, že ještě teď mám oči jako tenisáky, byla to opět mělká voda, takže skutečně jedinečný rodeo :-)

btw: omlouvám se za jistojistě duplicitní téma, určitě tu už několikrát je, ale nedaří se mi ho najít

Zlomení špičky nemusí být vaše vina !! Chyba VÝROBCE necteno

20.8.2010 | Mr. Vydra | Neúspěchy | 2.984 zobrazení | 12 odpovědí

pIŠTE JSEM KOMU SE POVEDLO ZLOMIT ŠPIČKU U PRUTU TAK LEHCE ŽE I KDYBY SI NA TU ŠPIČKU SEDLA MOUCH TAK JI TAKY ZLOMÍ

Dotace na soukromé rybníky necteno

18.7.2010 | malej.uzasnak | Vaše názory | 18.697 zobrazení | 12 odpovědí

Mohu se zeptat jak je na tom česko s dotacemi na rybníky jestli s tím má někdo skušenosti at´ poradí. Předem dekuji za odpovedi

Geocaching a ryby necteno

16.7.2010 | Robur | chytej.cz | 21.563 zobrazení | 12 odpovědí

Spousta z nás holduje i dalšímu koníčku. Nemáte nějaký tip na rybářky zajímavou cache, tj. asi u nějaké pěkné vody. Případně bych to směřoval na zakládání kešek přímo u revírů, zabijeme 2 mouchy jednou ranou:-D.

Vodění smáčku necteno

28.6.2010 | malej.uzasnak | Přívlač | 2.312 zobrazení | 12 odpovědí

Vodí se smáčky jen přitahovanim či pritahovanim a cukanim ?Řekl bych zě to první protože nechci přicházet zbytečně o ryby …

Smí se chytat pod jezem? necteno

23.6.2010 | Futureriver | Legislativa | 11.527 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda se smí chytat pod/nad jezy u malých vodních elektráren. Já mám za to, že ne!(asi 100 m od nich se až smí..,Hádal jsem se už totiž s kamarádem a kolikrát jsem tam už také rybáře hned pod jezem chytat viděl a tak se raději ptám, abych se pak s někým nehádal. Díky za vysvětlení a Petrův zdar

Nákup přes internet necteno

24.5.2010 | Jepik | Obchod | 4.378 zobrazení | 12 odpovědí

Dobrý den,chtěl bych se optat jáké máte skušenosti s internetovím nákupem u firmy Lovy Brno.Nedávno jsem si jako obchodník objednal u nich zboží a byl jsem nemile překvapen.Musel jsem je více jak týdem po telefonu nahánět abych se u nich zaregistroval.Po objednání zboží mi ani nedali vědět co mi vlastně poslali a jestli s tím souhlasím.Balík mi došel do dvou dnů.Už když jsem ho přebíral tak jsem byl zděšen.Byl celi pomačkaný a zabalený tak že by to i pětiletý dítě zvládlo líp.Zboži vevnitř bylo rozházené a většinu obsahu tvořily jen rozložené krabice a papíry.Nejhorší na tom bylo že většina zboží co jsem si objednal tak tam nebylo ale zase mi přibalili to co jsem vůbec nechtěl.Další skušenost jak neobjednávat přes internet.

Chobotnice - jejich maso jako nástraha na úhoře . necteno

15.5.2010 | mirmen | Dravci | 4.807 zobrazení | 12 odpovědí

zkoušel jste někdo kus masa z chobotnice? V současné době se nesmějí úhoři chytat z pochopitelných důvodů na rybku, mohla by ji chobotnice nahradit? Krevety jsem sehnal kdysi jenom předvařené a kromě tlouště jsem na ně nic jiného nedostal. Na rousnice se neptám, na ně a jiné žoužaly chytám už přes 30 let. Máte případně nápad na využití nějaké jiné mořské ( sladkovodní ) potvory , která není rybou a na niž by mohl velký úhoř zabrat?

KUKUŘICE jak ji naložit necteno

9.5.2010 | malej.uzasnak | Bílá ryba | 19.697 zobrazení | 12 odpovědí

JAK NALOŽIT (NADIPOVAT) KUKUŘICI, ABY VYDRŽELA DLOUHO?

Poraďte, prosím, mám 10 kg kukuřice a nevím, co s ní.

Pro ryby bezpečný podběrák? necteno

16.3.2010 | Knak | Ostatní nádobíčko | 2.246 zobrazení | 12 odpovědí

Uvažuji o koupi nového podběráku na feeder. Chtěl bych znát vaše typy a názory na podběrák který je bezpečný pro ryby. Podběrák který mám často způsobuje, hlavně u kapříků, že jim poškodí hřbetní ploutev. Ten první osten hřbetní ploutve se zamotá do oček v podběráku a tím ploutev kaprovi poškodí. Rád bych tedy podběrák s síťkou pro ryby bezpečnější.

Chata Standa a Podhradí nad Dyjí necteno

2.2.2010 | nurse02 | Domácí revíry | 5.366 zobrazení | 12 odpovědí

Nemáte někdo za sebou pobyt na chatě Standa v Podhradí n. Dyjí. Případně nějaké další osvědčené chaty. Díky za vše. ICQ 216350383 e-mail: breberusa.r@tiscali.cz

Nejlepší nástraha v zimě?? necteno

24.12.2009 | jirin8 | Položená | 3.806 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj lidi, potřebuju poradit. Jsem z Ústí nad Labem, chytám prvním rokem a nyní se chystám na první závody, tzv. Střekovský vodník na Labi koncem prosince. Můžete mi prosím poradit, jaká je nejlepší nástraha a návnada? Děkuji.

Achromatičnost u ryb necteno

23.12.2009 | džigit | Vaše názory | 2.345 zobrazení | 12 odpovědí

Včera jsem založil fóru,kde jsem chtěl znát Vaše postřehy a zkušenosti při lovu s různými barvami červů.A přo té „spoustě“ reakcí mně napadlo téma-je ryba achromatická/správ­ný výraz pro barvoslepost/? Jak vlastně a jestli vůbec a snad ještě kdy vnímá barvy???

Vlkovské pískovny a okolní řeky necteno

16.12.2009 | Peterson | Domácí revíry | 10.718 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj všem vyznavačům Petrova cechu.Po několikaroční pauze, kdy jsem rybařil pouze na dvou malých soukromých revírech jsem se rozhodl, že si obnovím krajskou povolenku a jelikož se budu pohybovat hlavně ve Veselí nad Luž. tak bych rád zjistil jaká je situace na Vlkovských pískovnách a okolních řekách. Naposledy jsem chytal na pískovnách jako malej kluk s tátou a od tý doby se určtě nějaký věci změnili. Preferuji kaprařinu ale nebráním se ani dalším rybám :-). Pokud budete mít k těmto revírům co říct, určitě se podělte se svými poznatky a tipy pokud to teda neni TOP SECRET. Zatim zdar

Výběr navijáku necteno

15.12.2009 | Drahoslav | Navijáky | 4.095 zobrazení | 12 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s navijákem Mitchell Avocet Free Runner 7500 s volnoběžnou brzdou cena 1699,–Kč. Děkuji

Trnávka - přehrada - aktuální situace necteno

27.11.2009 | lowend | Domácí revíry | 4.014 zobrazení | 12 odpovědí

Vše o aktuálním stavu na přehradě Trnávka. Jakékoli příspěvky o Vašich aktuálních zkušenostech z této lokality.

Likvidace sumců na Ebru necteno

14.11.2009 | osprey | Sumcařina | 4.625 zobrazení | 12 odpovědí

V sumcařině se mihlo upozornění na tuto krátkou, leč zajímavou reportáž. Je otázkou, jak to celé nakonec skončí, ale zdá se, že budoucnost lovu sumců na Ebru se nejeví moc růžově. Zajímalo by mě, jak to vidí někdo, kdo má s Ebrem zkušenosti. Pro mě je to španělská vesnice (pardon, řeka).

http://www.rozhlas.cz/…p-player.php?…

Jedná se o hodinový záznam, reportáž o sumcích začíná zhruba v čase 27.30 .

Popper v chladnějším počasí necteno

12.11.2009 | FISHERBOY | Přívlač | 3.112 zobrazení | 12 odpovědí

Lidi chtěl bych se zeptat, zda má smysl používat poppery, v tomhle počasí…resp. když už je takovadle kosa.. K temto nastraham jsem se dostal nedavno a upřimně řečeno nic moc o nich nevím…spíš nic než moc… v predchozích forech jsem odpověď nenašel..díky

Volba prutu a navijáku necteno

12.11.2009 | Ogar | Pruty | 3.611 zobrazení | 12 odpovědí

Zdravím chci se začít věnoval běžné kaprařině a potřebuji poradit se správnou volbou děličky co jsem všude četl a vybíral tak by se mi asi líbil tento ale rozhuduji se jestli vzít 3dílný nebo 2dílný radši bych bral kratší tedy ten 3dílný ale nevím jak je kvalitní kryž je ze 3dílů.A navíják mám vybraný asi tento s 60cívkou chci do toho investoval max 5500 2pruty a navijáky.Ještě se chci zeptat našel jsem Ten 3dílný prut shimano a na jednom bylo označení CX ten byl za 1100kč a na druhém BX ten byl za 1400 jaký je v tom rozdíl.Díky za odpovědi

Prut 3díly http://www.topfish.cz/…bx-specimen/?…

NEBO Prut 2díly http://www.topfish.cz/…x-dl-2-dily/?…

A naviják asi tento http://www.topfish.cz/…a-long-bow-/?…

Nebo tento http://www.topfish.cz/…865-pl-860-/?…