Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Volba prutu a navijáku
12.11.2009 | Ogar | Kaprařina | 4.092 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím chci se začít věnoval běžné kaprařině a potřebuji poradit se správnou volbou děličky co jsem všude četl a vybíral tak by se mi asi líbil tento ale rozhuduji se jestli vzít 3dílný nebo 2dílný radši bych bral kratší tedy ten 3dílný ale nevím jak je kvalitní kryž je ze 3dílů.A navíják mám vybraný asi tento s 60cívkou chci do toho investoval max 5500 2pruty a navijáky.Ještě se chci zeptat našel jsem Ten 3dílný prut shimano a na jednom bylo označení CX ten byl za 1100kč a na druhém BX ten byl za 1400 jaký je v tom rozdíl.Díky za odpovědi
Prut 3díly http://www.topfish.cz/…bx-specimen/?…
NEBO Prut 2díly http://www.topfish.cz/…x-dl-2-dily/?…
A naviják asi tento http://www.topfish.cz/…a-long-bow-/?…
Nebo tento http://www.topfish.cz/…865-pl-860-/?…
poradit
10.9.2009 | Alpa | Kaprařina | 2.157 zobrazení | 12 odpovědí
Dobry den prave zacinam s kaprarinou a potreboval bych poradit jaky prut a navijak bych si mel koupit,uz sem mel nejake navrhy ale stale si nejsem jisty.Jestli mi nekdo pomuze mudu moct vdecny tady mam nekolik typu predem dekuji.
http://www.grundik.cz/…-135040.html
Svítící / fosforové vláčecí nástrahy
20.8.2009 | | Přívlač | 6.784 zobrazení | 12 odpovědí
Nedávno jsem si pořídil několik kusů fosforových twisterů. Zkoušel jsem je nasvítit a poté s nimi v noci vláčet. Docela dost dlouho to svítilo a připadalo mi to jako zajímavý pokus – skončil jsem ale bez rybky :-( Zajímalo by mě, jaké s touto v noci svítící nástrahou máte zkušenosti. Popř. s twistery/kopyty nebo i jinými svítícími vláčecími nástrahami. Do některých se dá dokonce vložit lámací svítící tyčinka. Chytli jste v noci na tyto svítící nástrahy někdy něco? Díky za tipy.
Bužírka
17.8.2009 | brakýř | Sumcařina | 3.011 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj kamarádi. Kde bych mohl sehnat dobrou bužírku na výrobu montáží. Buď jsou moc tvrdé, a nebo zase tak měkké že nemohu protáhnou šňůru. Dík za radu :-)
Novohradka, Loučná, snad Chrudimka a okolí
7.7.2009 | Robur | Domácí revíry | 4.117 zobrazení | 12 odpovědí
V srpnu jedu na dovču do obce Luže, prosím dobré duše o nějaké tipy či rady o místních revírech. Určitě přívlač, možná fídr. Nejlepšího radiče odměním, dám mu možnost mně dělat průvodce, nosit zavazadla a odhánět hmyz.
Do čeho dávaji v RP nástražní rybičky?
16.6.2009 | hulibrk | Dravci | 3.958 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím, mám dotázek. Jdu dnes koupit do rybářství nástražní rybky. Chci se zeptat jestli sebou musím tahat řízkovnici nebo mi je do něčeho dají? Třeba do pytlíku :)) Díky
Modelovací hmota na závaží
1.1.2009 | RadekH | Ostatní nádobíčko | 3.016 zobrazení | 12 odpovědí
Zdar v Novém roce. Rád bych se dozvěděl,jestli někdo použil dětskou modelovací hmotu pro závaží? Mojí představou je zabalit kus železa s drátem pro očko na karabinku (těžký šroub,velkou matku,…) do této hmoty, vyvařit,zabarvit a chytat na tuto kombinaci.Když se utrhne,tak to bude míň toxický pro vodu a možná i míň toxický pro mojí peněženku. A možná se dá se na to naplácat i písek,kamínky,prostě cokoliv dalšího?
Poraďte mi prosím
11.12.2008 | Rossi | Ryby | 2.389 zobrazení | 12 odpovědí
Čau v lednu chci jet na 24H na pískovnu štít B a chlěl bych se zeptat jestli mi někdo poradí jáké boilie použít (jaká firma , velikost , příchuť) Nebo mám spíš použít nějaké pelety.A kolika kg si mám zakrmit místo abych si chytil nějakého toho kapříka.Díky Kubas
zimní přívlač
25.11.2008 | wenaX | Ryby | 6.018 zobrazení | 12 odpovědí
poradte mi jak v zime na štiku jestly kopyto nebo woblera co je nejlepsi a jak to vodit?
ryobi zauber co vy na to?
28.10.2008 | ZANDER | Navijáky | 3.237 zobrazení | 12 odpovědí
zdravim, chci se zeptat nemáte někdo zkušenosti s tímto navijákem, chci si ho pořídit ve velikosti 20 na ligu v přívlači tak bude dostavat pěknej záhul, uvažuju ještě o stradicovy FB co myslíte kterej je lepší, dík za odpovědi
Víc nebo dýl?
30.9.2008 | Cormac | Přívlač | 2.395 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj, tak dneska u Drnholce jsem pěkně vyhořel, ani šupinka. Ale jinak tam bylo fajn. Zajímalo by mě, jestli při vláčení preferujete radši navštívit víc míst, nebo radši míň, ale pořádně to provláčet, střídat nástrahy a tak? Co se vám víc osvědčilo?
MVE - malá vodní elektrárna
26.9.2008 | letec | Legislativa | 5.838 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravim, nejsem rybář a nikdy asi rybářem nebudu ale zatim proti nim nic nemam. Mam ale zájem si postavit MVE na potoku, asi tak 10kw a zjistil jsem, že vy nemáte takovýhle lidi rádi. Nerad vyvolávam konflikty a tak bych se chtěl zeptat, jestli berete všechny lidi jako já jako někoho, proti komu za každou cenu bojovat a mam se připravit na válku nebo jste ochotni se domluvit a hledat kompromis.
Děkuji za odpovědi.
ps: Nějaký nechávání si ryb z vypouštění náhonu nehrozí, jsem vegetarián :-)
Háčky s očkem vers. s lopatkou.
10.9.2008 | baddy73 | Tipy & triky | 3.070 zobrazení | 12 odpovědí
Mám dotaz, který asi zkušeným matadorům příjde možná směšný, ale přesto. Z jakého důvodu se vyrábějí některé háčky s lopatkou a jiné s očkem ač mají stejnou velikost? Má to nějaký vliv při lovů? Děkuju za osvětlení.
Řeka a boilie ?? jde to ??
28.7.2008 | Renegade | Kaprařina | 2.689 zobrazení | 12 odpovědí
Berou ryby v řece na boilie ?
Vyprošťovač nástrah (woblerů a třpytek)
24.4.2008 | Marfi69 | Ostatní nádobíčko | 5.317 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj – chtěl bych se zeptat jaký přípravek se vám nejvíc osvědčil. Díky za radu a za obrázky – příp. rady na výrobu
Úplněk
16.4.2008 | Robur | Úspěchy | 8.882 zobrazení | 12 odpovědí
Považujete úplněk za fázi měsíce, která rybolovu přeje či nikoliv? Spíš bych se ještě držel v rovině období nočních lovů v létě. V zimě většinou za úplňku mrzne, ale kdy by chodil o půlnoci na dírky, že? Pokud tedy nechce, aby o něm Erben napsal básničku.
špičky na feedru
23.2.2008 | Orka | Feeder | 3.174 zobrazení | 12 odpovědí
hoj lidi mám dotaz začal jsem s feedrem koupil jsem prut ale ty výměnné špičky jsou tam úplně volné je to tak správně nebo ne? Ono totiž se stane že to i omotá vlasec kolem prutů což si myslím že by asi nemělo ne ???
Relax
13.1.2008 | frenki | Obchod | 3.319 zobrazení | 12 odpovědí
Neznáte nějakou web abresu kde je velký výběr těchto gum ale i ve větších velikostech. díky za typy!!
Berkley návnady
10.1.2008 | rhany | Ostatní nádobíčko | 2.550 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím všechny,chtěl bych se poptat jestli máte někdo s touto návnadou zkušenosti.Jedná se mi o červy a žížaly.
Revíry na Odře a nová dálnice?
29.12.2007 | MilanG | Domácí revíry | 2.207 zobrazení | 12 odpovědí
Mám prolezený severní břeh Odry od Studénky po Bohumín. Několik let jsem vnímal výstavbu dálnice a související změny v okolí, nyní je hotovo, proto se ptám na názor ostatních: Co se dá čekat v revírech dotčených výstavbou dálnice, budou změny k horšímu nebo lepšímu?