Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Kam na dovolenou??? necteno

27.12.2007 | čabi | Domácí revíry | 2.993 zobrazení | 12 odpovědí

Prosím poraďte mi kam bych mohl jet na dovolenou s celou rodinou.Ňekam na ryby k přehradě,rybníku nebo řece.Nejlepší by bylo kdyby tyhle typy vod nebyly ,moc daleko od sebe.Ňejaký dobrý kemp,nebo chatku pro čtyři osoby a hlavně,aby tam bylo dost ryb…kapr,štika­.Předem díky.

RSS necteno

14.12.2007 | m.b. | Ryby | 3.114 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj, redakce, kolegové online rybáři. Nevím, jestli se v minulosti neprobíralo, nicméně jsem zmínky nevyhledal. Hodně bych ocenil RSS na chytej.cz. Rozsah se nemusí týkat jen nových článků, ale i nových diskusí, souhrnu diskusních fór apod. Tvorba RSS kanálu je programátorská drobnost, hotovo maximálně za den. Co vy na to?

JRC necteno

30.11.2007 | Klon | Ostatní nádobíčko | 3.753 zobrazení | 12 odpovědí

Petrův zdar pánové.Chci měnit komplet nádobíčko a ostatní věci.Zajímalo by mě jaký máte názor na značku JRC.Jaký máte názor na jejich pruty,bivaky,le­hatka a vše ostatní.Děkuji za poznatky.

Silikonové, dipované nástrahy necteno

15.11.2007 | Piranha | Ostatní nádobíčko | 2.600 zobrazení | 12 odpovědí

Jaký máte názor na tyto nástrahy,které se vyrábějí v podobách masných červů, vosích larev, žížal a třeba písčitých červů.Jsou dipovány v ne zrovna vonných lázních, ale o to jsou pak účinější a lákavé pro ryby

Kam na candaty? necteno

18.7.2007 | ??? | Dravci | 4.398 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

Kam?

Norsko-Aure 2007(srpen) necteno

15.7.2007 | ??? | Rybaření v zahraničí | 7.505 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

Chystame se na ryby prave do teto obblasti a radi bychom vedeli jak to zde vypada s rybama,jaka je zde hloubka a jaky je zdetip dna … diky za odpovedi !!

Dobrý rok necteno

4.7.2007 | Sander | Ostatní ryby | 2.723 zobrazení | 12 odpovědí

Chlapi, všímáte si množství potěru kolem břehů? Že by byl letošní rok dost nadprůměrný, nebo se mi to zdá?

Chytání v Kamýku nad Vltavou necteno

12.6.2007 | Aero900 | Domácí revíry | 6.332 zobrazení | 12 odpovědí

Na začatku července se chystáme na dovču na Kamýk. Nevíte nekdo jak to tam bere? Budu rád za každou informaci.

Skandál? 24.000,- namísto 240,- Kč strhl časopis Rybářství svým předplatitelům! necteno

7.6.2007 | ??? | Obchod | 3.153 zobrazení | 12 odpovědí | upravit

Víte o tom, že časopis Rybářství udělal zřejmě chybu a strhl všem předplatitelům, kteří platí inkasem, místo 240,– Kč z jejich účtu částku 24.000,–? Stalo se Vám to také? Jak se bráníte? Co si o tom myslíte? Vše na toto téma pište sem!

Kam se poděl Rex Hunt? necteno

19.5.2007 | fikus | chytej.cz | 3.457 zobrazení | 12 odpovědí

každý víkend dopoledne býval na Discovery Chanel pořad Rybaření s Rexem Huntem. Nevíte co se stalo, že už nevysílá? Bylo tam občas na co koukat. Pak by mě ještě zajímalo, jestli víte o dalších pořadech s rybářskou tématikou?

KAPRARI Z BRNA A OKOLI necteno

4.3.2007 | Tomasinecek | Kaprařina | 2.052 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj kluci tak jsem se chtel zeptat kolik nas je tady rybaru,kteri preferuji kaprarinu z Brna a okoli…Pokud nas tu par bude,tak bychom mohli domluvit treba nejakou spolecnou vypravu…ale to zalezi na tom,jestli se vubec nekdo ozve :)

Podběrák necteno

4.3.2007 | Kubajs | Tipy & triky | 2.545 zobrazení | 12 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jak vylovujete ryby od 25cm a víc když chytáte na bič??Je potřeba použít speciální plavačkový podběrák anebo postačí klasika

Příslušenství k muškařskému svěráčku. necteno

5.2.2007 | Kachna | Muškaření | 3.774 zobrazení | 12 odpovědí

Nemám moc místa, ale přitom bych chtěl mít vazačské pomůcky nějak po ruce. Někde na internetu jsem zahlídl nějaké dřevěné desky pod svěráček a příslušenství ke svěráčku. Prosím rozdělte se o své zkušenosti s těmito pomůckami.

River2sea... kde? necteno

20.1.2007 | Švejk | Ostatní nádobíčko | 3.231 zobrazení | 12 odpovědí

Líbí se mi čím dál víc, poraďte kde mají, teda pokud vůbec, v naší republice větší výběr výrobků této značky. www.river2sea.com

chytej prostějov a okolí necteno

24.12.2006 | judas.d | Ryby | 2.748 zobrazení | 12 odpovědí

tak všichni s prostějova sem

Lužnice 2,3;; necteno

26.11.2006 | PetrZ | Domácí revíry | 2.617 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj, nevíte někdo, jak to na těchto revírech vypadá v posledních dnech? Musím někam vyvézt rodinku na výšlap, takže plány na pstruhy padají:-( Ale třeba by to na Lužnici nemuselo být špatný, co myslíte…

Duhák a jeho vytření necteno

20.10.2006 | Robur | Lososovité ryby | 3.238 zobrazení | 12 odpovědí

Pořád se dohadujete o duhácích a sem tam zaní názor, že už je duhák ve volné přírodě u nás schopen reprodukce, tak se ptám, zda je to realita nebo šum

Plavaná necteno

10.10.2006 | Kubajs | Plavaná | 3.451 zobrazení | 12 odpovědí

Chci začít s plavanou prut si zatím nechám feederový ale chci vědět co potřebuji a kolik to asi bude stát komplet výbava krom prut a naviják???

Film Rocky necteno

5.10.2006 | Klon | Ryby | 3.027 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj všem,vím že se to sem asi nehodi,ale napadlo mě ,že je tu dost prima lidi.Schaním film Rocky I,II,III,IV,V.Vim že na dvd je jen prvni dil a ostatni na dvd nejsou.Chtel bych poprosit jestli je nema nekdo treba V AVI nebo DIVX apod ja bych si to prevedl.Odmena po domluve.diky vsem

Polarizační filtr necteno

29.9.2006 | Libor | Ostatní nádobíčko | 2.272 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj, chci si koupit polarizační filtr na foťák a moc o tom nevím. Jsou nějaké základní druhy? Popřípadě který je k čemu atd?Nad čím mám uvažovat při koupi?Mám závit 55mm. díky