Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Twistrovy prut a wobler?
7.9.2006 | sramas | Přívlač | 2.648 zobrazení | 12 odpovědí
Dotaz zacatecnika: Muzu vlacet male woblery na twisterovy prut 3–12g? Existuji vubec woblery do 12g? Diky
Dalešická přehrada
17.8.2006 | Tumi | Domácí revíry | 3.292 zobrazení | 12 odpovědí
Vím že už to tady asi bylo, ale nějak jsem to nenašel;Chystám se na týden na Dalešickou přehradu, hodlám lovit jen dravce na přívlač a chtěl bych se vás zeptat jestli byste mi nemohli poradit kde je to tam dobrý a kde naopak ne. Vím že to zní trochu divně tahle otázka, ale jestli to tam někdo dobřeznáte tak děkuji za odpovědi a hodně úspěchů.
Jak je to s náhony?
15.8.2006 | Sander | Legislativa | 2.629 zobrazení | 12 odpovědí
Dříve jsem se našich funkcionářů ptal, jak je to s výkonem ryb. práva na náhonech elektráren či mlýnů. Ani jediný to s určitostí nevěděl (což je na pováženou) a odpovědi typu: „Raději tam nechytej!“ mi přišli z jejich strany k smíchu. Proto se ptám Vás, kolegové, zda lov na náhonech má stejná pravidla jako na ostatních revírech svazu (a tuším, že ano), nebo do revírů svazu nepatří a tudíž tam chytám na vlastní riziko? Nedá mi to a ještě musím uvést jeden příklad hospodaření na jednom místním náhonu. Pravidelně, asi každé 4–5 měsíců se tento náhon vypustí. Starosta řekne klukům ze vsi, ať vezmou čeřeny, že jde zastavit stavidla. Asi tušíte, jak tyto ryby (pstruzi, velcí lipani, kapři, tloušti…), které jsou jak jinak majetkem svazu, dopadnou. Nevím, ale asi by měl být místo „čapíků“ zavolán spíše nějaký člen MO a ryby by měly být dány tam, kam patří. Fotky jsou včerejší… Děkuji.
Rybník na zahradě
8.8.2006 | okoun 1 | Ryby | 5.707 zobrazení | 12 odpovědí
Chtěl bych si udělat malej rybník(12m D-10m Š)pro kapříka.Přítok z dešťové vody(firma+hala-700m2)okysličování čerpadlem.Má někdo zkušenosti.Co udělat a co ne.
Malá Bečva 1, Morava 14, Haná 1
21.7.2006 | JarKoto | Ryby | 2.434 zobrazení | 12 odpovědí
Chtěl bych začít chytat na výše zmíněných revíreh. Nevíte někdo něco o nich (hlavně druhy ryb – včetně dravců, šířka, proudnost, atd.)
P.S.: Nejraději chytám na feeder a vláčím.
Revír Roketnice1!
16.7.2006 | Carpboy | Ryby | 3.118 zobrazení | 12 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s tímto revírem???!
Říční kapři jak na ně!
13.7.2006 | Carpboy | Kaprařina | 3.411 zobrazení | 12 odpovědí
Poradtě nezkušeným kaprařům jak na říční kapry!(jak krmit,montáže,nástrahy a návnady…)
rybářské tábory
29.6.2006 | kubas | Ryby | 39.561 zobrazení | 12 odpovědí
Nevíte o nějakém rybářském táboře kde mají ještě volno(termín tak od půli července).spěchá
odšrouboval se mi konec prutu!!!POMOC!
13.6.2006 | Lukas | Pruty | 2.330 zobrazení | 12 odpovědí
Omylem se mi odsrouboval konec prutu.Nemuzu to najit,neslo by tam dat neco jineho? Patri tam take korek. vice bude na obrazku.
Jezírka
12.6.2006 | zany | Ryby | 2.265 zobrazení | 12 odpovědí
No napadlo mě že bych s mohl poptat lidí jaký maj jezírka a třeba se i někdo rozhodne si ho taky zbudovat a ostatní mu poradí a daj mu nápady jak na to .....
Co všechno ryby dokáží pozřít?
27.5.2006 | bubu | Ryby | 2.290 zobrazení | 12 odpovědí
Dnes jsem umušil duháka 36cm a mám ve zvyku se vždy kouknout,co jim zrovna chutná. A podržte se,tento měl v žaludku pánskou ochranu!!!! A co vy jste našli v rybých žaludcích ?
Rybí přechody!
11.5.2006 | BigMike | Ryby | 9.482 zobrazení | 12 odpovědí
Bomba! U nás se bude předělávat koryto potoka, nový jez a dali tam i rybí přechod, proti kterému jsme se ohradili, že je zbytečný, pod novým jezem je asi 300m druhý jez a nad ním asi 500 další, bez přechodů! Chtělijsme jen přepad! Jenže!!! Prý do 10 let bude každý jez mít svůj přechod!!!!! To je novinka!!! Kdepak, není nad dobrou investici, když je všude peněz nazbyt, hlavně na povodí Vltavy:-)Už vidím, jak Černovickým potokem táhnou lososi, vydří doupě hned vedle přechodu a myslím, že na zimu udělat nějaká bidýlka pro kormorány by nebylo také od věci!!! To jen tak naokraj, že jsme to tuhle probírali na výborovce:-))) Jak u vás? Už se také chystají přechody?:-)) Možná tak pro chodce,že?
Zachytat si
21.3.2006 | shiwa | Domácí revíry | 2.725 zobrazení | 12 odpovědí
Hledám kamaráda na ryby
SUMEC - vhodné lovné místo
1.3.2006 | marin | Sumcařina | 3.355 zobrazení | 12 odpovědí
Poraďte prosím, kam umístit bojku na konkrétním místě (více foto) na UN Orlík, parametry: prudký spád do hloubky ,max. hloubka až 50m, šířka toku 320m, koryto je cca 20–30m od protějšího břehu. Podle čeho mám zvolit vhodné místo? Má význam chytat 25m od břehu (dle RŘ),když koryto je až na druhé straně? Budu mít šanci? Přivítám jakékoliv rady.Děkuji
CO VIDÍ NEPŘIHLÁŠENÝ UŽIVATEL
28.2.2006 | regulus | chytej.cz | 2.060 zobrazení | 12 odpovědí
Dnes jsem se jen tak ze zvědavosti podíval na CHYTEJ z „cizího počítače“ aniž bych se přihlásil a zjistil jsem pro mne celkem překvapující fakt, že nepřihlášený uživatel vidí nejen diskuzi a fóra, což mě neudivilo, ale i naše osobní nastavení, tedy vše, včetně skutečných jmen, kontaktů, osobních údajů a vaší aktivity na serveru. Celkem mne to překvapilo, protože jsem se domníval, že tyto údaje vidí jen přihlášení uživatelé. Víte to a co vy na to???
Boleni na hracholuskach?
19.2.2006 | Lukas | Dravci | 2.757 zobrazení | 12 odpovědí
Prosim vas jsou boleni na hracholuskach?Na co tam berou(pokud tam jsou).Nastrahu si muzu vyrobit.A taky usek kde jsou.Muzu tam bejt pres prazdniny na jare i na podzim v zime tam nejezdim.
jaka montaz?
9.2.2006 | barn | Kaprařina | 3.436 zobrazení | 12 odpovědí
nazdarek lidicky zajimalo by me jakou pouzivate nejcasteji montaz na lov kapru?
Silon na plavacku?
24.1.2006 | Ciffik | Plavaná | 4.193 zobrazení | 12 odpovědí
zdravim. zajimalo by me co se vam nejvic osvedcilo. asi 3 roky hledam – shanim kvalitni vlasec ale zadny ktery by mi sto pro vyhovoval jsem jeste nenasel. vrazil bych do nej max. 400 kc . diky moc za vsechny odpovedi…
uvazoval jsem nad colmic fendrel nebo fire line sensithive. nebo tak nejak. co vy na to? jo hledam neco kolem 0,14–0,16. diky moc
Amuři
19.1.2006 | | Ryby | 3.658 zobrazení | 12 odpovědí | upravit
Cau kluci,nevite kde by byla aspon nejaka realna sance chytnout nekde na jizni Morave amura?nikdy se mi to totiz jeste nepostestilo,tak bych chtel vyjit stesti trochu naproti. dikec
Lopatka
15.12.2005 | Bublima | Ostatní nádobíčko | 2.542 zobrazení | 12 odpovědí
Z čeho vyrábíte lopatky na menší voblery do 10cm. Musí být průhledná?