Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Lov na povrchové nástrahy v zime.
21.11.2005 | ORIMP | Dravci | 3.294 zobrazení | 12 odpovědí
Aké máte skusenosti s lovom na poppery popr. iné povrchové nástrahy v chladnom počasí?
Jak na plotici?
17.11.2005 | Mlady_Rybar | Bílá ryba | 3.645 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj,
chtěl bych poradit na co berou plotice(ale i perlín, karas apod.), obvykle chytím kapra(na rousnici, na těsto) pište tipy na nástrahy, vlasce, splávky, č. háčků, způsoby lovu. Děkuji moc všem.
Co říkáte knize M Kučery Lov kaprů na českých vodách?
14.11.2005 | Gagi | Ryby | 4.065 zobrazení | 12 odpovědí
Četl jste někdo knihu od Michala Kučery Lov kaprů na českých vodách, co jí říkáte? Osobně jsem viděl autora jen jednou 19.3.2005 na rybářské výstavě v Brně. Byl jsem skeptický, myslel jsem že to bude zas jedna velká snůška frází, teď se kaji a přiznávám že mám pocit jako kdyby mi radil starší zkušenější a velmi blízký kamarád. Teď už jen toužím po tom vyrazit s ním na ryby, ale neříkejte mu to nebo ze strach ze srážky s … se mnou emigruje do Číny.
NEJVEDSI CHYCENA RYBA NA UL-VLACKU
20.10.2005 | Lipo | Přívlač | 2.683 zobrazení | 12 odpovědí
Ahoj všichni rybari. Zajimalo by me s jakou nejvetsi rybou jste se potkali pri ultra jemne privlaci. A na jakou nastrahu. Pocity ze zdolavani atd. Predem diky za odpoved.
Rybaříte i na PC ?
18.10.2005 | ESKY | Ryby | 3.651 zobrazení | 12 odpovědí
Mohu se zeptal, zda-li rybaříte na PC? Doporučte mi nějakou hru, já mám pár her na psx 1, ale jsou už ohrané a tak bych rád vyzkoušel něco nového.
Čo s použitým vlascom
11.10.2005 | bizkit | Přívlač | 2.231 zobrazení | 12 odpovědí
Hojky! Určite sa každému u vody stane, že keď naviaže svoju nástrahu alebo či len háčik, vždy zostane pár cm-ov alebo až m-ov zvyšného vlasca. Čo s tým? Zahodíte to len tak na brehu, alebo si to čestne vložíte niekam do vrecka s cieľom to zahodiť pri najbližšom koši? Ja osobne to už zahadzuje do koša. Neviem ako Vy, ale mňa vždy naštve keď sa na brehu potknem a klbko vlasca. A stáva sa mi to čoraz častejšie.
Bojka ROB-U1 / zkušenosti
15.9.2005 | pilot | Ostatní nádobíčko | 4.215 zobrazení | 12 odpovědí
Vážení přátele rybářského cechu,prosím Vás ozvěte se kdo máte zkušenosti s bojkou ROB-U1 za cenu cca 300.- Kč
Tato je vyobrazena na URL:
Magic Bobbers
Díky za odpověď
Pilot
Hledam na spolecne chytani kolegu z Brna a okoli
6.9.2005 | | Kaprařina | 2.894 zobrazení | 12 odpovědí | upravit
Hledam na spolecne chytani kolegu z Brna a okoli
Belly boat. kde ho koupit po internetu?
2.9.2005 | Tomik | Ryby | 3.765 zobrazení | 12 odpovědí
Prosím o napsaní internetové adresy na nejakou firmu . kde se dá tato vecička koupit. díkec..
Candat
29.8.2005 | Lukas | Přívlač | 2.911 zobrazení | 12 odpovědí
muzete mi poradit jak na ty opatrny candaty vyzrat?mam dva woblery nejaky gumy plandavku rotacky. je tam stojata voda.
diky za kazdou odpoved.
prut na kapry
15.8.2005 | frenki | Pruty | 49.208 zobrazení | 12 odpovědí
Chci se zeptat jaký by jste mi doporučili prut na kapry v hodnotě do 3000kč muže být dělička i teleskop. díky předem všem
Výbava plavaná - Shimano.
5.8.2005 | Goyer | Plavaná | 5.274 zobrazení | 12 odpovědí
Plavá není moje dominantní technika, ale nějaký pátek již tak chytám a vybavení nic moc. Proto jsem se porozhlédl po eshopech a rád bych zakoupil věci od Shimana. Nevím proč a rád bych aby mne někdo vrátil do jasných kolejí, protože mám, nějako zafixováno, že Shimano je nejlepší.
Chci si pořídit tento prut: Shimano Hyperloop 6m 0–20g
Prut carbon+kevlar,SIC očka.Řada prutů osazená očky Shimano Hardlite. Cena je pod 2000kč. Nikde jsem o něm nic nečetl a nevím,nikde jsem o něm nic našel a velice rád bych znal zlušenosti, názory, pozitiva či negativa. Pak se chci zeptat, zda není lepší dělička. Jenže delička o této délce asi není, nebo jsem nenašel. Dělička bude jistě lepší a není tedy lepší zakoupit prut na plavanou o délce 4m? Jaké jsou mezitím rozdíly? Prosím. Nehledě na to, je dobrá značka Shimano i v této cenové relaci?
A dále naviják Shimano Exage 1000 RA brzda zadní (bojová)
Zcela nová série navijáků s bojovou brzdou s vynikajícím designem a velmi kvalitní výbavou. Naviják se vyznačuje velmi hladkým a klidným chodem, dvěmi kovovými! cívkami a především cenou. Je osazen novými špičkovými ložisky A-RB, jedním centrálním ložiskem… Větší výkon navijáku využijete zejména při chytání dravců nebo při práci s feederem na tekoucí vodě. Ve větší velikosti je vhodný pro lov kaprovitých ryb. Nejlepší poměr kvalita/cena!! POPIS: 3 kuličková A-RB ložiska plus jedno centrální Dyna Balance System pro redukci kmitů navijáků a hladší chod Velká protizkrutná rolnička Power Roller S. S. C. Smooth Cast System pro lepší ukládání vlasce Zadní jemná brzda Bojová brzda „Fighting Drag II“ Super Stopper II pro okamžité zastavení zpětného chodu Kovová cívka – Cold Forged Aluminium Spool pro zlepšení nahazování Náhradní kovová cívka Dvojitá, oboustranně měnitelná klička Překlapěč s dlouhou životností Typ 1000RA. návin 140m/0,20mm ; převod 5,2:1 ; hmotnost 230g
Od něho bych si sliboval jemný chod a snad nějaký ten rok výdrže při stejných vlastností. Pokud někdo vlastní, prosím napište nějaké zkušenosti.
Jak jsem psal, plavaná není moje dominantní technika, ale rád bych pořídil nějaké lepší načiní. Takže bych rád pořídil něco dobrého a myslím, že tyto dvě věci ve spojení nebude špatná investice, ale to si myslím já a ptám se na Váš názor.
Moc děkuju!
PC hra o rybách
18.7.2005 | Holajz2 | Ryby | 3.590 zobrazení | 12 odpovědí
Zdravím všechny. Máte někdo typ na dobrou hru o rybách a s rybami. Pro případ, že venku je tak škaredě, že se nedá někam jít.
Úlovky štik při cíleném lovu sumce.
10.7.2005 | HaD | Dravci | 3.596 zobrazení | 12 odpovědí
Lovu sumců se věnuji již mnoho let a v podstatě se mi ještě nikdy nestalo, abych měl záběr od štiky, či ji dokonce ulovil. Ani nikdo z mého okolí až na asi dvě výjimky taky žádnou štiku při sumcování nechytil. Zrovna předevčírem jsme se o tom s paťákem bavili v tom smyslu, že ví také pouze asi o jedné na bójku, ale jinak nic a včera chytil jak na objednávku dvě 85 cm a 70 cm a sousední rybáři prý taky dvě na bójku ulovili. Celá dlouhá léta nic a najednou se štiky asi zbláznili. Jaké jsou Vaše zkušenosti?
Domácí výroba twisterů
8.7.2005 | Ebobo | Ostatní nádobíčko | 5.640 zobrazení | 12 odpovědí
Vyrábíte si podomácku twistery?Vlastníte někdo recept na jejich výrobu? Už jsem něco slyšel o jejich domácí výrobě,ale nemohu sehnat návod. Pokud ho nechcete umístit na server,tak mi ho pošlete na e-mail:ebobo@centrum. cz předem:Díky moc!
feeder + multiplikator
27.6.2005 | Moravec | Navijáky | 3.508 zobrazení | 12 odpovědí
zajimalo co je vlastne multiplikator zac vsude se o tom mluvi a me jako zacatecnikovi to moc nerika. co to vlastne umi na co je to urceno a tak podobne
da se miltiplikator pouzit na freeder?
Vláčení na mrtvou rybku
27.6.2005 | vsetinek | Přívlač | 7.847 zobrazení | 12 odpovědí
Jaké máte zkušenosti a úlovky při vláčení mrtvé rybky? Ještě jsem to nezkoušel, tak nevím jestli je to úspěšné nebo ne.
WOBLERE - OWNWER
9.6.2005 | RASTOK | Sumcařina | 2.589 zobrazení | 12 odpovědí
Máte niekto skúsenosti ?OWNER
Kaprové pruty SPRO?
4.5.2005 | MiraPr | Pruty | 8.162 zobrazení | 12 odpovědí
Může mi někdo poradit, který z těchto nebo jiných prutů si mám vybrat? Chodím na malou řeku, rybníky i na Orlík. Určitě uvažuji 3 dílný. Nevím si rady s 1) Jestli 3,60m nebo 3,90m ? 3lbs
- Jestli typ SPRO
a)Shadow X Power Carp (cca 2000,– kč)
b)Titanex Carp (cca 1800,– kč)
c)Strategy Carp (cca 3400,– kč – manželka
mě vyhodí z baráku)d)Strategy Experience (cca 4000,–kč -
totéž jako c)) - Je nějaká kvalitnější značka v těchto cenových relacích 2000,– resp. 4000,– kč?
Díky za doporučení Míra
3,90m 3 – 3,25lbs. Titanex 2255 Kč, Shadow X Carp 2409 Kč, Strategy Experience 4500 Kč. Z důvodu nízké ceny se přikláním k Titanex, ale obávám se, že nejde o originál od výrobce, protože není uveden v jejich katalogu.www. spro. nl Budu rád za každou radu.
Twistry na okouny a candáty.
4.5.2005 | Tumi | Přívlač | 3.303 zobrazení | 12 odpovědí
na jakou byrvu Twistrachytáte okouny nebo candáty. A jakej druh.