Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Hammer
25.9.2011 | Honcek | Přívlač | 50.415 zobrazení | 11 odpovědí
Ahoj, jaké máte zkušenosti s těmito třpytkami od českého výrobce Hammmer?Hlavně s vel. 2 až 3, barvy,chod atd. díkes
United Kingdom Style
1.9.2011 | kubiczez | Kaprařina | 28.937 zobrazení | 11 odpovědí
Najde se tu někdo, kdo je vyznavačem UK stylu kapraření?Jaká jsou jeho pravidla?Musí být všechno vybavení z UK?
Rybník Hejtman
19.7.2011 | Venca78 | Domácí revíry | 7.803 zobrazení | 11 odpovědí
Za 14 dní vyrážím na rybník Hejtman do Chlumu u Třeboně na týden. Uvítak bych každé info o tom jak to tam jde a na co se tam dá chytat. Díííky Venca
Ohře 1 - Terezín
17.6.2011 | Váca | Domácí revíry | 22.743 zobrazení | 11 odpovědí
Rád bych věděl od nějakého domorodce něco víc o revíru Ohře 1 především by mě zajímal úsek v Terezíně nad jezem. Kdybyste náhodou někdo něco měli tak budu rád za jakýkoli příspěvek… dík Váca
Rybník Nový u Starých Splavů
26.5.2011 | Venca78 | Domácí revíry | 24.309 zobrazení | 11 odpovědí
Tento víkend se chystám na Nový Rybník u Starých Splavů. Uvítám každé info o tomto revíru. Jak to tam jde, kde jsou nějaké top fleky, na co to tam jde a co můžu očekávat za druhy a velikosti ryb. Díky Venca
úprava krmení do rychle rozpustných pelet
10.4.2011 | | Vaše názory | 2.969 zobrazení | 11 odpovědí
Zajímali by mě názory,popřípadě zkušenosti zběhlejších v tomto směru úpravy krmení.Ani nevim jestli někdo praktikuje takový způsob.Jde o to, jestli se dá krmná směs upravit do tvarů pelet,boilie bez vaření aby zůstala pevná,ale rychle rozpustná cca do hodiny po namočení.
Penn Spinfisher ssg-430 -Penn Slamer- 360
13.3.2011 | Losfedos | Navijáky | 4.814 zobrazení | 11 odpovědí
Penn Spinfisher ssg-430 -Penn Slamer- 360 ktery z nich vam vice vyhovuje na težši přivlač,popřipade na přivlač sumcu.Jejich klady a zapory.http://www.na-ostruvku.cz/navijaky/predni-brzda/penn-spinfisher-ssg-5–1-lozisko/http://www.na-ostruvku.cz/navijaky/predni-brzda/penn-slammer/
Abu Garcia Soron SX vs. AWA-Shima Pulse HZ BASS
2.3.2011 | mptacek | Navijáky | 4.648 zobrazení | 11 odpovědí
Zdravím, Chystám se koupit nový přívlačový naviják na těžší přívlač (velikost 40 a woblery 40 až 80 g) a rozhoduju se mezi Abu Garcia Soron SX a AWA SHIMA Pulse HZ BASS nebo PENN Slammer a tak nějak se nevim rozhodnout,mohl byste mi někdo poradit? Díky
Koupání reelu
1.3.2011 | Sander | Navijáky | 2.158 zobrazení | 11 odpovědí
Muškaři, občas vidím na fotkách že to děláte také – to že často
máčíte naviják kompletně pod vodou, ať kvůli lepší manipulaci s rybou,
fotce nebo jinému blíže nespecikovatelnému důvodu.
Jak moc to navijákům škodí?
Jak moc to škodí šňůře a backingu, který asi musí schnout uvnitř
opravdu dlouho?
Děkuji za postřehy.
Znovu začínající rybář
21.2.2011 | Frit | Legislativa | 3.468 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Nám na Vás dotaz. Před necelými 7 lety jsem si udělal rybářský lístek a chodil na ryby. Ale chodil jsem jenom ten rok. Nyní uvažuju ,že bych zase chodit začal. Co pro to mám udělat? Děkuji za odpověď
Filmy s muškařskou tématikou
9.2.2011 | Šnek | Muškaření | 4.665 zobrazení | 11 odpovědí
Může někdo poradit nějaký pěkný film s muškařskou tématikou,nebo clý o muškaření?
Poradíte ??
23.12.2010 | Mr. Vydra | Rybaření na dírkách | 35.756 zobrazení | 11 odpovědí
Chci se zeptat jestli má někdo zkušenosti s lovem na dírkácha jesli by mi mohl poradit nějaké dobré vybavení ??
baitrunner
21.11.2010 | deniiis | Navijáky | 24.716 zobrazení | 11 odpovědí
kamarád mi doporučil ať si koupím baitrunner ,tak sem si ho koupil ale nechápu jak to funguje nemohl by mi to někdo vysvětlit?Jasně přední brzdu chápu ale tu jakoby „zadní brzdu“ to sem nepochopil jak mile utáhnu přední tak ten baitrunner je ůplně povolený a naopak.
Tripod
29.10.2010 | makros | Ostatní nádobíčko | 3.243 zobrazení | 11 odpovědí
Ahoj,uvažuji o koupi Tripodu,ale nevím jaký.Můžete mi někdo poradit jaký a na co si dát při koupi pozor.Za případné rady děkuji.Samozřejmě na ryby,cena 2000–3000kč.Makroš
Jaké děličky
23.9.2010 | MirekS | Kaprařina | 3.825 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Dobrý den, Chystám se koupit nové udice. Rozhodl jsem se pro děličky. Jen váhám mezi 2 nebo 3 dilnými. Můžete mi poradit jaké jsou lepší atd… Zřejmě asi tyto: http://www.nasoutokushop.cz/…-75-lb-d3304 nebo: http://www.sportcarp.cz/…ix-carp.aspx?…. Chci to na malý rybník cca 100×100 na lov kaprů o velikosti do max 90cm. Velmi děkuji za rady.
prut V Mystery Spin, 2,70m 15-40g
28.6.2010 | target40 | Přívlač | 2.660 zobrazení | 11 odpovědí
ahoj,jaké máte zkušenosti s tímto prutem ? kdo jej vyrábí? největší ulovené ryby ?
Lov tloušťů na pelety
24.6.2010 | Jak.novi | Bílá ryba | 3.629 zobrazení | 11 odpovědí
Už nějaké na pelety chcené mám, mám vypilované některé techniky, ale zajímali by mě vaše zkušenosti.
Poraďte s určením druhu ryby
20.6.2010 | Nguruwe | Ostatní ryby | 4.619 zobrazení | 11 odpovědí
Petrův zdar všem. Patrně budu za blázna, ale stala se mi dnes ráno prapodivná věc. Se švagrem jsme vyrazili pěšky na Vltavu poblíž ostrova štvanice. Jelikož počasí bylo neurčité a vypadalo, že každou chvíli začně pršet každý jsme se chopili jednoho prutu na „plavačku“, podběráku, pár peripeferií jako metru, peanu, pár háčků, splávků atd. naházeli do vesty a vyrazili si zachytat než začne pršet. Toto se nám také stalo osudným jelikož ve výbavě mám běžně fotoaparát a ze strachu z promoknutí jsme nechali doma i mobily :-(. Na kraji ostrova Štvanice kde končí plavební kanál a ústí zpět do vltavy mi těsně u břehu zabrala na žížalu prapodivná ryba. Trošku přípomínající vranku nebo ježdíka, ale jsme si jisti, že ani jeden z nich to nebyl. Rozhodl jsem se rybku vzít domů ale nez jsme vysypali krabičku splávků a ty napěchovali do kapes tak nám úlovek ležící na drnu trávy zkrátka odskákal do vody za což bych si dal hned pár facek. Je možné že šlo o nějakou vypuštěnou akvarijní rybu nebo křížence vranky s něčím, ale jsem si jist, že naše ryba to není. Zkusíme ji trochu popsat podle toho když jsme si ji s Jiřím (švagr) prohlíželi. Rybka byla dlouhá něco okolo 9–11cm. Veliká až k rybě „nepasující“ hlava s nápadně lesklýma očima a velkou tlamou. Obrovké přední ploutve a na hřbetní ploutvi černý flek přičemž jinak měly nečervenalou barvu. Ocásek postrádá klasický rybí tvar ale byl kulatý podobně jako u Vranky. Jinak rybka měla střed těla trošku jako „tygrovaný“ nahoře tmavé tělíčko a dole spíše světlé. Zasmějte se, ale zkusil jsem to přibližně nakreslit. Lovil jsem chvíli na netu, ale nenašel nic co by to mohlo být. Pokud poznáte nebo se budete domnívat o co jde budeme rádi za info. Díky Obrázek je zde: http://nguruwe.cz/…dna_ryba.jpg
Výroba umělých nástrah
10.6.2010 | lukpf | Tipy & triky | 5.372 zobrazení | 11 odpovědí
Ukažte své po domácku vyrobené nástrahy na přívlač (wobler, třpytka, twister atd.)
sonar
10.3.2010 | radek1 | Ostatní nádobíčko | 3.958 zobrazení | 11 odpovědí
Chtěl bych poradit jaké máte skušenosti s echolotem Eagle Cuda 300 Fishfinder nebo doporučit jiný do 5000Kč. Chytám Hlavně na přehradách v ČR.