Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
povolenka na ryby v Madarsku
5.9.2007 | ??? | Rybaření v zahraničí | 9.974 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Čau,nevíte někdo kde se v Madarsku kupuje povolenka na řeky a jestli potřebuji i rybářský lístek.Chci chytat na Tisze.
přívlačák Achab
5.9.2007 | Robur | Pruty | 2.771 zobrazení | 11 odpovědí
tak na ně začínám šilhat, spíš tu nižší gramáž, tak se ptám, zda jste je měl už někdo v ruce? Jak se vám líbí či nelíbí.
Film o plavané
16.8.2007 | schwara | Plavaná | 5.182 zobrazení | 11 odpovědí
Zdarec, neznáte nějaký pěkný film o plavané? Pokud možno odkud bych ho mohl stáhnout, dík
Amur na trojháček?
17.7.2007 | ??? | Ostatní ryby | 3.711 zobrazení | 11 odpovědí | upravit
Dnes sem slyšel zajímavý názor a zajímalo by mě co si o tom myslí více lidí… Myslíte, že když chytáte amury je výhodnější chytat na trojháček a to z důvodů – malé ryby to nenasají a údajně má amur tvrdou tlamu… co je tam reality?
Zarybňování potěrem
27.6.2007 | breca | Legislativa | 2.948 zobrazení | 11 odpovědí
Máte někdo informace o tom, jakou efektivitu má zarybnění potěrem? U nás na Sázavě se s výjimkou několika málo metráků kaprů zarybňuje tímto způsobem viz: www.sweb.cz Sleduje někdo efektivnost takového zarybnění, nepožere se to navzájem? A nejsou to na řece vyhozený peníze s ohledem na to, že spousta toho i odplave? Zajímalo by mě, zda se tím někdo odborně zajímá, protože třeba u candáta, který je v potěru vysazován v počtu 1000 ks ročně, se roční úlovky dle soupisu na daném úseku pohybují okolo 40 ks.
Chování rybiček
25.6.2007 | schwara | Ostatní ryby | 5.257 zobrazení | 11 odpovědí
Mohl bych se zaptat, máme takový problém s uchováváním živých rybiček, nevíme kam je dát. Jak je uchováváte vy??? Mají se nějak přikrmovat??? A jaké druhy nejčastějc používáte a na co???
Lužnice-Čevený mlýn(Nuzice)
24.6.2007 | Kubajs | Domácí revíry | 3.259 zobrazení | 11 odpovědí
V létě jedu právě do této lokality rybařit již jsem tam byl ale spíš jsem se věnoval turistice Co je tu za ryby?Jaký styl je tu neljepší?Jetu hodně dravců???
sumčí pelety
22.6.2007 | mastrof | Sumcařina | 5.280 zobrazení | 11 odpovědí
zdravim vsechny priznivce fousatejch slizounu:))) mam takovej dotaz:ma tu nekdo zkusenosti s chytanim sumíku na pelety rad bych to vyzkousel a par rad by nebylo k zahozeni. dekuju
Rejžíkov u Udraže
18.6.2007 | Kulik | Domácí revíry | 3.339 zobrazení | 11 odpovědí
Vážení kolegové, v sobotu jedu na týdenní rybaření na Rejžíkov u Udraže,původně jsem se moc těšil na úlovky, nové osobáčky a bezva týden na rybách, ale nyní se obávám co z mého snu bude v reálu a proto prosím kolegy rybáře, kteří zde byli v posledních dnech o sdělení jaké úlovky se jim podařili a o případné rady, aby se můj sen aspoň částečně vyplnil. Díky všem a Petrův zdar.
jak jdoou letos hadi.
17.5.2007 | hanz | Ostatní ryby | 3.765 zobrazení | 11 odpovědí
Letos se zdá že uhoři pujdou včera jsem vytáhl 4 nejmenší 49 a největší 74 cm začíná to pěkně.
Kapři- Dyje
22.3.2007 | Qantum willIam | Kaprařina | 2.788 zobrazení | 11 odpovědí
Někdy na začátku května uskutečňujeme týdenní výpravu na kapry na Dyji. Původně jsme chtěli jet přímo na řeku, protože se nám tam líbí to prostředí, ale poslední době zase uvažujeme že na přehradě (5, 6, 7) by jsme mohli nachytat daleko větší ryby. tak nevím… Jakou variantu by jste mi poradili… dík
Není to vyjímka?
10.2.2007 | Vlackar | Lososovité ryby | 2.982 zobrazení | 11 odpovědí
Letos jsem byl pozorovat mou nejbližší řeku, Labe, a tam jsem uviděl u břehu lipana. Jsem si jistý, že je to lipan, ale může jich žít hodně i v mimopstruhové vodě? Letos začínám muškařit, sice jen na MP vodách, ale je možno chytit hodně takovýchto velkoploutvých fešáků??? Díky.
Mokrá muška
10.2.2007 | chub | Muškaření | 3.767 zobrazení | 11 odpovědí
Copak už všichni „mokří“ muškaři vymřeli? Všude samá nymfa…
Motání silonu na cívku
5.1.2007 | okoun 1 | Ryby | 5.742 zobrazení | 11 odpovědí
Jak motáte silon na cívku?-Ručně navijákem(Silon břibržďujete rukou)a nebo v rybářství-přes motorek?Stalose vám protáčení silíonu na cívce?Jak tomu před cházet?Uvažuji nad výrobou strojku(na natočení silonu).Vaše rady.....
Vrbice
2.1.2007 | Fish man | Kaprařina | 23.209 zobrazení | 11 odpovědí
Nazdárek je nás tady hodně co navštěvujem vrbici, tak by mně zajímalo jaké ůúlovky a poznatky z téhle vody máte!! PETRŮV ZDAR
zima - vertikálna prívlač
7.11.2006 | pablo | Přívlač | 5.447 zobrazení | 11 odpovědí
Nastáva nám zimný čas, voda chladne a čistí sa. Prichádza na radu jemná prívlač a pomalé vedenie nástrahy. Preto sa chcem poradiť- kúpil som si nejaké vetikálne nástrahy (viď. www.strikepro.com/1F-004C.htm). Máte s nimi, alebo inými typmi nejaké skúsenosti? Uvítam všetky informácie o love, a prípadne aj výrobe, alebo kontakty na iné stránky. ďakujem všetkým
Kamikatze o feedrových technikách
19.10.2006 | spilkler | Úspěchy | 2.917 zobrazení | 11 odpovědí
Co, jak, kde a jaké úlovky na feeder
Okouni
22.9.2006 | Kubajs | Ryby | 1.953 zobrazení | 11 odpovědí
Můžu se zeptat jak poznám že se na určitém rybníku vyskytují okouni???
základní nádobíčko na přívlač
17.9.2006 | lc81 | Přívlač | 2.768 zobrazení | 11 odpovědí
plánuji investovat do základní výbavy pro vláčkaře, tak potřebuji poradit. prozatím bych chtěl vystačit s 5–10 woblery, několika gumami atd. vláčet bych chtěl především na větší nádrži (třeba nechranice) a cílem má být nejlépe štika či candát, nebo alespoň větší okoun.
jaké konkrétní woblery doporučujete? jaká velikost? jaké barvy (dle kódu a označení výrobců)? ze značek bych to viděl hlavně na salmo a rapalu, případně sema lenešice (jaké máte se semou zkušenosti?)
jaké gumy doporučujete? jaká velikost, jaký model, jaká barva? dle internetu jsou dobré orka a relaxy, ale nemohu to ověřit.
předem díky všem za tipy, svatý petr vám to vrátí na úlovcích:-)
petr
info jestřabice
12.9.2006 | judas.d | Kaprařina | 3.271 zobrazení | 11 odpovědí
zítra tam jedu má někdo pár dobrejch rad