Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Výroba Boilies
2.9.2006 | Michal.K | Kaprařina | 6.383 zobrazení | 11 odpovědí
Dobrý den, moc se neumím pohybovat na chytej.cz,chtěl bych se zeptat jak vyrobit bolies.Sháním nějaké učinné recepty které jsou dostupné a nechci nějaké předpřipravené směsi třeba od J.Těšínského.Chci všechno homemade ale nevím jak na to.Mohl by mi někdo napsat stránku s hodně recepty aniž bych nemusel použít kupované směsy a aby boilies bylo učinné.Někde jsme viděl na internetu ale už nevím kde.Stačil by mi postup + recepty.Chci mít boilies hodně a také jím hodně zakrmovat aby si ryby navykly na boilie a aby dědkové masaři neměli šanci.
S pozdravem Michal
Rybníky Dolní Žandov
1.9.2006 | Candátoman | Domácí revíry | 3.466 zobrazení | 11 odpovědí
Kolegové, potřebuji co nejvíce informací o revírech v Dolním Žandově nedaleko Chebu. Jedeme tam na podzim na kola a přímo u penzionu (Manský Dvůr), kde budeme bydlet jsou rybníky, na které vydává i správce penzionu povolenky. Co je tam za ryby? Je to soukromý revír? Koukal jsem, že blízko je také Jesenice a Skalka, takže je možnost lovu i zde, ale více mě zajímají ty rybníky v Dolním Žandově. Děkuji za informace.
1 nebo 2 boilies
27.8.2006 | Kosmik | Kaprařina | 2.300 zobrazení | 11 odpovědí
Máto nějaký vliv na velikost ryby, když dám 2 boilies mimo háček. Zatím chytám jenom na jednu a chytil jsem 10 kg kapra. Poraďte mi, co je lepší 1 nebo 2. Nebo to nemá na nic vliv a je to úplně jedno?
Začinam s feedrom aky si mam kupit?
22.8.2006 | Mysho 22 | Feeder | 2.680 zobrazení | 11 odpovědí
Chcem si kupit feedrovu palicu a nakolko som začiatočnik chcem poradit aku dlžka by bola vhod a typ palice na stojatu vodu(všetko okolo toho).Max investicia by bola okolo 2000sk.Vdaka za postrehy.
Taška na drobnosti
17.8.2006 | mirmen | Ostatní nádobíčko | 2.888 zobrazení | 11 odpovědí
V čem nosíte „drobnosti“ ( háčky,zátěže, splávky atd.atd.)?
Dáváte přednost tašce přes rameno nebo vystačíte s kapsami na boku futrálu ? Máte věci v krabičkách a pracně hledáte a přerovnáváte nebo jste vykoumali nějaký přehledný systém? Případně – řešíte to nějakým plastovým organizerem – kufříkem? Nebo jste narazili na výrobek, který vyhovuje – řekněme – pro feeder, match , na 1–2 denní pobyt?
Teplice a okolí
26.7.2006 | Grand2 | Kaprařina | 7.822 zobrazení | 11 odpovědí
Ahoj hledám kapraře nebo partu kaprařů, kteří by mě vzali sebou na ryby, abych se něčemu přiučil. Revíry Modlany, Kateřina, Labe,…Díky
rybník Jaderný
26.6.2006 | ichtyofag | Ryby | 11.578 zobrazení | 11 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s rybolovem na tomto rybníku? A jaké? Doporučíte, nebo naopak? Díky za každou odpověď!
Ohře a parmy
5.5.2006 | fila | Domácí revíry | 3.708 zobrazení | 11 odpovědí
Ahoj,zná někdo Ohři v blízkosti vesnice Pátek?O víkendu jedu na Peruc a rád bych zkusil parmu.Dík za rady.
Mapy revírů on line
20.4.2006 | breca | Ryby | 14.684 zobrazení | 11 odpovědí
Nevíte někdo, zda je možné sehnat mapy revírů? Buď on-line na internetu, popř. počítačovou verzi? Tištěná je nepraktická a navíc se v ní špatně vyhledává.
Naviják na jezero
19.4.2006 | mdx | Muškaření | 2.811 zobrazení | 11 odpovědí
jaký by jste poradili naviják na jezerní muškařinu?Cena by měla být do 5000 korun.
Jizera 7
30.3.2006 | ulrisak2 | Domácí revíry | 3.934 zobrazení | 11 odpovědí
Prosím poradte mi, pokud tento revir znate, nejaka dobra mista na rybačku.
Signalizátor záběru
17.3.2006 | Robur | Ostatní nádobíčko | 8.466 zobrazení | 11 odpovědí
Klipový signalizátor Novinka! KLIPOVÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBĚRU Šikovný malý signalizátor záběru, který lze v případě potřeby jednoduše připevnit k prutu! Je vhodný na všechny blanky průměrů od cca 10 do 20 mm. Dvě vyměnitelné knoflíkové baterie jej zásobují až po 2 roky energií. Vlasec se jednoduše umístí pod klip. Jakmile ryba vlasec vytáhne, pípá a svítí. Signalizátor je navíc připevněn k držáčku na prut tak šikovně, že jej lze natočit prakticky do jakéhokoliv směru a úhlu. Při délce 6 cm a hmotnosti pouhých 12 g jde o skutečnou senzaci! Posouvá drahé a těžké doplňky do sféry nadbytečnosti. Pracuje naprosto jistě bez planých poplachů. Tip: zvláště k doporučení je pro lov dravců!
Na Braunstarovi jsem našel tuto věc, znáte to někdo, za ty prachy si myslím, může při večerním lovu docela posloužit. Zvlášť když jsem líný taht se s jinými pípaky, které mně proti tomu připadají velké a vůbec k nim mám odpor.
Letošní úhoři
15.3.2006 | KačaX | Ostatní ryby | 3.168 zobrazení | 11 odpovědí
Kdy hodláte (pokud hodláte) jít letos na úhoře? Když je ta prodloužená zima.. Podotázka: Jak na háček (při lovu úhořů) napichujete rousnici? Slyšel sem něco o účinosti „na kalhotky“, ale nevím jak se to dělá.
Privátní revír Mrhal(u Budějic)
12.2.2006 | bubu | Domácí revíry | 4.124 zobrazení | 11 odpovědí
V létě mám naplánovanou dovolenou u rybníku Mrhal, tak by mně zajímaly Vaše názory na kvalitu tohoto revíru. Povolenka na týden 1500. Nejsem rybožravec,ryby pouštím. Díky za reakce.
Spojení šnůry s vlascem
8.2.2006 | Hrouzek003 | Kaprařina | 2.724 zobrazení | 11 odpovědí
Jak spojíte šňůru s vlascem, aby uzel nezadrhával při náhozu za očka. Ikdyž je to zdánlivě jednoduché, nejde mě na mysli, že uzel nezadrhne.
MŮj slavný začátek
30.1.2006 | Poperr | chytej.cz | 2.384 zobrazení | 11 odpovědí
Zajímalo by mě která ryba byla vaše první a jak vám to šlo první rok s přívlačí
Zkušenosti s navijáky SPRO
21.1.2006 | SS | Rybaření na dírkách | 6.629 zobrazení | 11 odpovědí
Ahojte, máte někdo zkušenosti s navijáky SPRO? jde mě převážně
o tyto typy, Intessa 660 – kaprařina W/S 960 – feeder a přívlač.
Ale můžou být i jiné typy, fotky naleznete na www. aquazona. cz
Anketa
16.1.2006 | Poperr | Ryby | 2.743 zobrazení | 11 odpovědí
Kterou rybolovnou technikou chytate? 1:Prut 2:Naivják 3:Nástraha 4:Vlasec,šnůra Které máte nejraději jenom u každého jednu
UL a pickerový prut?
8.1.2006 | sharkcom | Pruty | 4.979 zobrazení | 11 odpovědí
Láká mě představa používat pickerový prut jako prut přívlačový. Líbí se mi možnost výměných špiček. Mít tak možnost měnit špičky podle situace a mít pouze 1 prut. Nechci však zároveň žádny kompromis a pokud bych si kupoval přívlačový prut, zvolil bych nějaký UL 5–15g. Nahradí mí picker tento prut? Dík za názory/zkušenosti
Podoustev v zime
11.12.2005 | kkarlos | Bílá ryba | 3.392 zobrazení | 11 odpovědí
Mate nekdo nejake zkusenosti s lovem podoustvi v zime(to tim myslim od dneska tak do brezna)??? Ja budu lovit na mensi ricce(Uslave). Napadlo mi to tak ze sem dostal typ od znamiho ze prej v zime u nas sou tak to chci zkusit. Tak a ted radte CHYTEJACI