Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Rybolov těch nejmenších? necteno

23.11.2005 | DEATH | Ryby | 2.722 zobrazení | 11 odpovědí

Jak je to s rybolovem nejmenších? Netuším vůbec nic,všechno se změnilo,prý se na tohle i v zákoně pozapomělo? Díky všem za odpověď!

Dělička-voskování spojů necteno

24.9.2005 | Mlady_Rybar | Pruty | 3.817 zobrazení | 11 odpovědí

ahoj všichni,

docela by mně zajímalo, čím se voskují spoje děliček, už mám ty spoje u svého WP nějaké zdrsnělé a zašlé, chtělo by to asi navoskovat, ale nevím čím…

Poradíte prosím?

Slapy-vhodné místo necteno

23.9.2005 | Hrouzek02 | Domácí revíry | 13.589 zobrazení | 11 odpovědí

Prosím poraďte dobré místo na chytání na Slapech, jedná se o dobrý přístup k vodě.

Co se stalo? necteno

4.9.2005 | vasik | Neúspěchy | 4.310 zobrazení | 11 odpovědí

Byl jsem u nás na Labíčku. Ráno od 7 hod do 12 hod. Zakrmeno a průběžně dokrmováno. chytám převážně na těžko. Normální průběch lovu 15 cejnů 15 až 40 cm. docela spokojenost,chodím k vodě odpočívat. Odjel jsem na oběd. návrat v 14hodin. Dokrmeno a ono nic,přikmeno a zase nic,skusil jsem plavanou také nic,vyndal jsem vláčák zase nic. Prostě celé odpoledne až do 19 hod jsem nezavadil o žádnou rybu. Na druhém břehu dva zoufalci to samé. Nástrahy jsem různě měnil. Na tomto úseku jsem takto dopadl poprvé. Na stojákách jsem už byl bezrybka mackrát. Na řece se mi to ještě nestalo. CO SE STALO?

Echolot necteno

25.8.2005 | Hrouzek02 | Legislativa | 3.907 zobrazení | 11 odpovědí

Jak lze používat echolot n a mimopstruhových revírech? Je nějaké omezení?

Kroucení vlasce necteno

21.8.2005 | Chose | Přívlač | 3.524 zobrazení | 11 odpovědí

Jak zabraňujete kroucení vlasce při vláčce?Obratlík mi nepomáhá. díky

Hamerský potok necteno

8.8.2005 | Kazan | Domácí revíry | 2.750 zobrazení | 11 odpovědí

Jedu tam v sobotu na dovolenou, beru si pouze vláčák, můžete poskytnout nějaké info o P i MP vodě? Za každou informaci předem děkuji.

Sumec necteno

1.8.2005 | kkarlos | Kaprařina | 2.951 zobrazení | 11 odpovědí

Prosim poradte jakou sestavu mam pouzit na mensi sumce do jednoho metru a jakou mam pouzit nastrazni rybicku. Je to mensi ricka s jezem a zatokou. max. hloubka je neco kolem 2 metru a dno je kamenite s malymi nanosy bahna misty piscite.

Čím to může být ??? necteno

22.7.2005 | Wolf | Pruty | 2.638 zobrazení | 11 odpovědí

Teď sem se vrátil z rybačky, celkem pohoda až na to, že v poslední tůńce sem poslal Wolbříka do větví několikrákt sem hozkusil vycuknout prutem ale vyděl sem že je seklej pevně du pod strom zkusim to znovu a vidim to beznadějně tak uškubnu silon a prut opřu o strom wolbříka srazím ze stromu větví a  vrátím se k proutku a ono ejhle koncový očko ee ( prostě tam nebylo lak na uchycení uočka není porušenej ba ani napraskle prostě to vypadá jako by se jenom vytáhlo. proutek mám ještě v záruce ale nevim jestli mi to uznaj. Nevim čim se to mohlo stát. Je to UL 1–5 gramu s C akcí. Chyby omluvte sem ještě trochu nasranej. Wolf
Jo a jen tak mimochodem ještě se mi dneska podařilo rozkvedlat naviják super den

Nástraha na KAPRY necteno

20.7.2005 | kkarlos | Kaprařina | 4.145 zobrazení | 11 odpovědí

Zajímalo by mne jaké nástrahy na kapy používate v měsíci ČERVENCI a SRPNU. (chytání na fídr)

CANDÁTI necteno

15.7.2005 | frenki | Dravci | 3.777 zobrazení | 11 odpovědí

Chci se zeptat na co Vám tuto sezonu berou candáti na přívlač, na co nejčastěji chytáte v noci ,na woblery nebo twistry a taky na co uvláčíte štiky nejčastěji popřípadě velikost a druh nástrahy. díky za rady

Rybaření v kalné vodě necteno

27.6.2005 | Vydrus | Domácí revíry | 5.483 zobrazení | 11 odpovědí

Vím, že i ve vodě, která je jako kakao se často skrývá překvapivý úlovek. Jak ale ryby přilákat, aby se na záběr nečekalo hodinu i déle. Máte někdo zkušenosti a osvědčený recept? Díky!

Chov plotice necteno

25.5.2005 | Mlady_Rybar | Legislativa | 5.938 zobrazení | 11 odpovědí

Petrův zdar!

Chtěl bych si chytit malou plotičku do malýho akvárka(15l) s tím, že bych ji za čas zase pustil, šlo by to? Vydržela by pokojovou teplotu(momentálně 25–26°C vody-v druhém 100l akváriu s tropickými rybami bez topítka) Hlavně by mě zajímalo, jak zařídit aklimatizaci na návrat do přírody? Protože když bude v 26°C a pak ji hodím do necelých 20°C tak chcípne. Aklimatizace pro zajetí nebude zas takovej problém, vezmu k vodě vodě kýbl, naberu vodu z revíru, a pak ji nechám postupně ohřát na pokojovou teplotu, a bude třeba tu vodu z revíru smíchat s vodovodní aby si líp zvykla? Chtěl bych taky vědět, jestli jste taky někdy měli(nebo máte) plotici v akváriu, v tom případě bych prosil o postřehy, rady, zkušenosti z chovu této nádherné rybky.

dělička dvoj?nebo troj? dílná necteno

24.5.2005 | gogo | Pruty | 4.469 zobrazení | 11 odpovědí

Možná se opakuji , ale prosím o Váš názor a skušenosti. Chci si koupi děličky místo teleskopu , ale nevím jestli je lepší dvoujdílná nebo trojdílná. Jedná se mi o možnost zlomení nebo omezení pružnosti prutu. Chytám většinou na rybnících. Prosím o radu . Děkuji předem.

Závody - Třeboňský kapr necteno

19.5.2005 | Honza2 | Ryby | 2.493 zobrazení | 11 odpovědí

Nazdar Chytejačky a Chytejáci. Chci jet na závody-Třeboňský kapr a tak by mně zajímalo jestli už jste tam někdo byl nebo jestli se tam nechystáte. Taky by mně zajímalo na co chytat když je zakázáno jakkoli vnadit.

Značka SPRO necteno

13.5.2005 | Zcuter | Dravci | 4.140 zobrazení | 11 odpovědí

mohli by ste mi poradit zda je tato značka dobrá neboť jsem si koupil naviják této značky a nevím co si s ním můžu dovolit. prosím odpovězte…

kontakt na PETRA PELIKÁNA (preparátor) necteno

8.5.2005 | frenki | Ryby | 2.675 zobrazení | 11 odpovědí

Kdo zná kontakt na tohohle známeho preparátora tak atˇmi prosím napíše!!! Díky moc všem!!!

Sumec a rousnice necteno

6.5.2005 | BigMike | Sumcařina | 8.994 zobrazení | 11 odpovědí

Tak se zeptám přímo – nechá se chytat sumec na rousnice s úspěšností srovnatelnou s rybkou? Jsem v létě totiž línej napichovat a dělat systémky na rybku. A že se na vousatý chytám je jasná věc!!!

help - uhori - navazec - nastraha - typ lovu necteno

4.5.2005 | peter | Ostatní ryby | 3.765 zobrazení | 11 odpovědí

uhori?????kdy??­????kde????

Feeder kontra gumy necteno

19.4.2005 | Ebobo | Přívlač | 2.746 zobrazení | 11 odpovědí

Doslechl jsem se a také z logického uvažování usoudil,že by se dalo pro vláčení s gumovými nástrahami použít feeder. Nemám na mysli klasické vláčení,ale vláčení takové,že bych měl gumu max.3m od sebe,v hloubce 2m a více. Při použití feederu by bylo výhodami:1. Super-kontakt s nástrahou. 2. Možnosti zaznamenat i ty nejmenší,nejjem­nější „drbanečky“. 3. Záruka dokonalého vedení díky feeder špičce. 4. Při záběru by ryba cítila minimální odpor. 5. Nezapomenutelné chvíle ze zdolávání každé ryby. Lov by byl cílen hlavně na extra-opatrné candáty,dále pak na okouny a menší štiky. Co vy na to?