Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jsem nešika? necteno

28.3.2005 | rybar11 | Plavaná | 3.970 zobrazení | 11 odpovědí

Chytal jsem dva dny na plavačku s vlasem 16. Foukal vítr, takže bylo nutno potopit vlasec. Problém byl v tom, že to nešlo!! Ať jsem dělal, co jsem dělal, prostě nechtěl pod vodu. Myslíte, že je vada ve vlasci??? Stalo se Vám už něco podobného?
I při razantním chování nešel potopit jinak, než hodně razantníma poškubama, takže nakonec stejně skončil jinde, než jsem chtěl chytat, to je těsně u ledu.........

Splávek jako vábnička na sumce! necteno

18.3.2005 | rybar11 | Ostatní nádobíčko | 3.507 zobrazení | 11 odpovědí

Mám dotaz na sumcaře. V jednom z pořadů s Vágnerem jsem viděl, jak chytal na kačenu, která vydávala stejný zvuk jako vábnička. Když ryby zabrala a kačenu zatáhla pod vodu, tak to šplouchlo. Jelikož se u nás nesmí používat vábnička rád bach vyzkošel tohle. Nevíte jestli to funguje, kolik to stojí a jak se to jmenuje?? Máte s tím nějaké zkušenosti?

Co se dá vyčíst z přírody? necteno

10.3.2005 | DEATH | Ryby | 2.591 zobrazení | 11 odpovědí

Zajímalo by mě,o čem víte,jak se dá něco indikovat na základě změny něčeho v přírodě. Mluvim hrozně,já dám příklady… Šel sem na ryby,bylo to k podzimu,stav vody v normálu,sluníčko svítilo skoro bezvětří,vedro nebylo,prostě ideální den… Tak sem si šel zavláčet a furt nic,jen okolo mě prošel děda,upřeně se podíval na vodu a pravil:„Ať hodíš kam chceš,chytíš dneska prd,je červená voda,buď chytrej a jdi domů odpočívat,bude to lepší..“,na to sem si pomyslel:„Si se zbláznil,v tomhle ideálním dnu.....“Tak sem tam byl až do pěti. Lidi nekecám,žádnej záběr i na 100% místech. Holt stáří mělo zase pravdu. A stejný to je,když sedím na ostrově,jakmile jdou mraky od hradiště a ženou se jakoby mezi skalama nad vodou k nám,tak pakujou všichni Písečtí,protože to je tak na hodinku o zábavu postaráno. ale pokud to jde od jinud,jedná se pouze o přeháňku..

Čím a jak vnadíte? necteno

23.1.2005 | hosoj | Ryby | 3.573 zobrazení | 11 odpovědí

Většinu roku chytám přívlač a v létě spíš tak ze zábavy na plavačku. Teď na jaře mi nezbývá nic jiného, než zase vlítnout do plavačky,která mě začala docela lákat. Chtěl jsem se zeptat, čím a jak vnadíte teď, popř. duben květen na větší řece,klidná voda i vracáčky. Vím, že na trhu je směsí dost, ale za rozumnou cenu už jich je míň. Nebo jestli máte někdo nějaký domácí recept. Popř. jak vnadíte pří položené? Možná vám to příjde hloupá otázka, ale nemám s tímhle způsobem lovu moc zkušeností. Díky moc

Multiplikátor - Hvězdicová nebo páková brzda necteno

14.1.2005 | Klon | Navijáky | 3.822 zobrazení | 11 odpovědí

Mám dotaz,jsem začátečník co se sumců týče a chci si koupit na ně multík jen nevím jaký je rozdíl mezi hvězdicovou a pákovou brzdou. Slyšel jsem že páková je lepší,tak jestli by jste my to mohly nějak podrobně vysvětlit. Mám zájem o multík serie GTI ale hold nevím jaký a jestlý je i lepší řadič nebo ne. Dík všem

Co pořát Zedusovi?! necteno

21.12.2004 | DEATH | Ryby | 2.385 zobrazení | 11 odpovědí

Blíží se štědrý den,ale i den Zedusových 27. narozenin (23. prosince),a tak ti přeji všechno nejlepší,hodně štěstí,zdraví,tučné konto a spousty rybářských úspěchů,co jsem ti nepopřál si koupíš z toho tučného konta!!!
A co vy ostatní?

Závody v přívlači necteno

19.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 3.059 zobrazení | 11 odpovědí

Zajímalo by mě,jak je to se závodama v přívlači. Zajímalo by mě,jak se registrovat,abych mohl závodně chytat,jestli je potřeba sponzor,jestli jsou ligové závody nebo na který chci,na ten sepřihlásím a zněj si odnesu body,atd. prostě mi prosim napište vše,co bych mel a potreboval vedet,kdybych chtel začít závodně chytat,zatím díky,denyg

Rybolov v Norsku necteno

7.11.2004 | Gwin | Přívlač | 3.764 zobrazení | 11 odpovědí

Má někdo zkušenosti z rybolovu v Norsku ? Přesněji-jaké jsou asi nejúčinější nástrahy, když budu chtít lovit na přívlač z loďky ve větší hloubce ?

Wolframové návazce necteno

5.10.2004 | Dědek | Ostatní nádobíčko | 3.060 zobrazení | 11 odpovědí

Jaké pouľíváte uzly při vázání obratníku na wolframovou ąňůru, aby zustala nedeformovaná?

sraz chytejáků formou comics necteno

29.9.2004 | morpheus | chytej.cz | 2.571 zobrazení | 11 odpovědí

Takže několik ,kteří jak je vidno jsou na stejné vlně. se u dohodlo ,že uspořádají . Netrvalo dlouho a vše bylo . Místo ,termín aj. V pátek všichni , ale někdo si to později. To však nic nezměnilo na dobré náladě . Tak že se a  a  a  ,taky se hodně a hlavně se chytali rybky. Vyprávěli se hystorky

nad kterými
hystorky kterým se dalo a při tom všem byla i živá i když jen jednočlená, ale to jen

podpdřilo. měli se konat i nějaké soutěže ,ale přišlo se na to ,že jsou vlastně všichni zůčastnění. Po ránu někteří tvrdě a jiní zase k vodě. Naštěstí se nenašel žádnej (prudič) ani (chytrolín) a tak se vše obešlo bez a  a to je jedině dobře. Tak že vše dopadlo na . Všichni se pěkně a valili dom. A teď už zase pěkně u . Ale to zase nemění nic na tom ,že když se to ,tak se těch pár příště sejde znova a ve větším počtu . Dofám že já se toho taky dožiju.

Ps: Jestli jsem něco pomotal tak se omlouvám. Prostě se dneska nudím a ten srázek mi stále leží v hlavě.

[ Upraveno morpheus dne 2004–09–29 v 18:57 ][ Upraveno morpheus dne 2004–09–29 v 18:59 ]

Východ slunce necteno

19.8.2004 | HaD | Ryby | 2.842 zobrazení | 11 odpovědí

Všimli jste si někdy, když vychází slunce, jak to jde rychle. Letos jsem ráno trošku fotil a takhle stihlo sluníčko vylézt, než jsem vyměnil film (cca 0,5 minuty):

Indikátory záběru necteno

19.8.2004 | Uzel | Ostatní nádobíčko | 3.482 zobrazení | 11 odpovědí

Víte někdo něco o indikátorech záběru? Chci koupit indikátor záběru české výroby (kvůli reklamaci). Jaký vybrat? . poraďte

Nová vyhláška necteno

7.5.2004 | Dědek | Ryby | 3.390 zobrazení | 11 odpovědí

Jak je to teda vlastně s vláčkou podle nové vyhlášky?

woblery WFS necteno

23.3.2004 | Prizrak | Přívlač | 3.990 zobrazení | 11 odpovědí

Máte nějaký zkušenosti s vedením woblerů od WFS?

Belly boat necteno

10.3.2004 | rarach | Muškaření | 6.742 zobrazení | 11 odpovědí

Máte ho někdo? Chci vědět všechno!!! Kde ho koupit u nás nebo v zahraničí, jak má vypadat, čeho se vyvarovat atd. Pište, pište pište!!!!

Máte někdo zkušenosti s pruty AFTMA 2? necteno

3.3.2004 | rarach | Muškaření | 5.556 zobrazení | 11 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s pruty AFTMA 2 Já ho letos pořídil, sušina je jasná, ale co nynfa? Vzhledem k tomu, že používám nynfu ve více jak 50% lovu a nechci přijít o požitek ze zdolávání ryby na takovou nádheru. Co vy na to?

Celoročné strímrovanie na MP? necteno

10.4.2017 | Martines | Legislativa | 2.093 zobrazení | 10 odpovědí

Ahojte, chcem sa opýtať, či je dovolené muškárenie so strímrom na MP vodách celoročne? Som z Bratislavy a chcel by som v blízkej dobe navštíviť Dunaj/Moravu s muškárskou výbavou a strímrom(aj nad 5 cm). Je to v súlade so zákonom? Aké máte vy skúsenosti? Ďakuejm za rady!

Rybaření Nový Zéland necteno

12.3.2017 | Michal7 | Rybaření v zahraničí | 3.450 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj všichni, letos se mi podařilo získat pracovní vízum na Nový Zéland, takže budu mít tu možnost se do týhle krásný země podívat, rok tam pracovat a cestovat, a jelikož jsem rybář celým svým srdcem určitě bych tam chtěl strávit u vody co nejvíce času půjde. Proto bych se chtěl zeptat jestli někdo nemá nějaké zkušenosti s lovem na Novém Zélandu. Jde mi hlavně o lov pstruhů na přívlač a mušku a i o lehčí přivlač na pobřeží, jak je to s povolením, na jezera i řeky se dá koupit v rybářských prodejnách popřípadě jestli jsou i revíry kde povolení není potřeba a jak je to u moře, typy na dobrá místa, jestli je lepší si brát vybavení z domu nebo koupit tam, budu rád za úplně každou informaci. Vím že už tu tohle téma jednou bylo ale moc tam toho není a přece jen už je to 6 let a od té doby se toho mohlo plno změnit. Všem předem díky za odpověď.

Sumcak.cz nova lokalita? necteno

8.2.2017 | superweb | Domácí revíry | 3.106 zobrazení | 10 odpovědí

Podle mapky na hlavni strance i fotek na www.sumcak.cz se tento revir prestehoval a nyni tak sdili lokalitu s Dretovickou nadrzi, ktera je podle rybsvaz.cz zaroven stale soucasti reviru 411 179 (http://www.rybsvaz.cz/?…). O pripadnem zruseni reviru se clovek nedozvi ani na strankach prislusne MO Smecno. Navic podle katastru patri rybnik z 1/2 mistni organizaci CRS Smecno – http://nahlizenidokn.cuzk.cz/…zObjekt.aspx?… Takze ocividne to nemohlo byt tak, ze by je nekdo preplatil na najemnem.

Nad tremi nadrzemi reviru 411179 je navic cisticka odpadnich vod, ktera obcas nestiha a pusobi zejmena na hornich dvou rybnicich katastrofy v podobe uhynu ryb, ktere pak ale padaji pres stavidlo a doplouvaji i do dretovickeho rybnika. Takze pro VIP placeny revir nicmoc lokalita a pripada mi divne, ze by tam nekdo investoval do zazemi a poustel trofejni ryby. AL treba pocitaji i s nejakou investici do cisticky..

Prijde mi to zvlastni a pokud je pravda tvrzeni z webu sumcak.cz i trochu smutne. Obcas jsem na tento revir jezdil jen tak s feederem na kapri dorostence, vyhodou bylo ze brali uz casne z jara a i dlouho do podzimu.

bezdrátový echolot necteno

7.1.2016 | krl | Vaše názory | 4.055 zobrazení | 10 odpovědí

Máte někdo zkušenost s tímto echolotem?Nerad bych zbytečně vyhodil peníze,zdá se mi podezřele levný.http://na­kupte.eu/bezdra­tovy-lucky-matrix-fish-finder-sonar-90/ http://nakupte.eu/…er-sonar-90/