Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Lov na Slidery
20.11.2011 | fishman123 | Vaše názory | 11.900 zobrazení | 10 odpovědí
Zdary vláčkaři, poslední dobou se hodně propaguje známý jerk Salmo Slider. Jaké máte s touto nástrahou zkušenosti předčil vaše očekávání,nebo naopak? Foto úlovků na slidery vítáno.
Jaké ryby do rybníka
14.10.2011 | zalesak05 | Domácí revíry | 27.815 zobrazení | 10 odpovědí
Máme rybník se stálým přítokem i odtokem ,vybetonovaný a obložený kamenem v nejhlubším místě asi 3m hluboký o rozloze cca 220 m2. Zatím tam máme pstruhy duhové ,ale po vylovení bychom chtěli nasadit kapry a okouny. Zajímá mě jestli je to možné v nadmořské výšce 620m. Napište případně další druhy ryb , které bychom tam mohli nasadit. Díky za odpovědi. Vím že už tady podobné fórum bylo ,ale o úplně jiném rybníce.
S mirabelkama na Amury
20.8.2011 | henny | Položená | 3.442 zobrazení | 10 odpovědí
Chci vědět co si o této nástraze na amury myslíte. Máte sní zkušenosti a podobně …
Naviják penn captiva 4000
18.7.2011 | jajco | Navijáky | 4.255 zobrazení | 10 odpovědí
Máte zkušenosti s tímhle navijákem?Uvažuji o koupi něčeho levnějšího na střední přívlač.
Par dotazu na rybare z Frydku-Mistku
11.4.2011 | Dade_Marfi | Domácí revíry | 4.676 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravim, jsem tu novy a resim jedno zadani … prosim o pomoc … vsechny potrebne informace by mel obsahovat : Informátor c. 17/2011, ale bohuzel po netu jsem ho nenasel. Mate ho nekdo treba v pdf ? … Jde me konkretne o dotazy :
1, Kolik pstruhu duhových bylo na P revírech MO CRS F-M uloveno v roce 2009? 2, Kolik kapru 2–3 bylo vysazenov v roce 2010 v revíru Olešná 2A? 3, Kolik pstruhu obecných 2–3 bylo vysazenov v roce 2010 v revíru Morávka1? 4, Jaká byla v roce 2010 celková cena zarybnení MP revíru v MO CRS F-M?
predem diky za pomoc :)
sumčááák
5.4.2011 | candatek | Tipy & triky | 3.080 zobrazení | 10 odpovědí
myslíte si že je tohle dobrá volba sumcového prutu???......
eagle cuda 300
8.3.2011 | echo | Ostatní nádobíčko | 5.753 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
Hezký den, chtěl bych poradit při výběru echolotu (nikdy jsme žádný neměl. Chtěl bych jej jen na vody ČR!! A co od něj očekávám? Určitě jak vypadá dno a hloubka, tepl. vody (což asi splňuje každý). Ale zároveň bych chtěl aby mi rozeznal ryby – tedy postačí abych věděl, že zde jsou. Třeba podle pořadí zájmu- kapr, štika, candat. A poradtě jak je to s tím uhlem snímaní atd.. Já se díval na tento http://www.tomi-korda.cz/…erie-zdarma/?…
Poraďte prosím jaký, nerad bych koupil něco za 3 hadry a pak se bouchal do hlavy, že jsem si další 3 nepřidal. Hlavně mi jde o to najít. Máte s tímto typem někdo zkušenost?? Děkuji
echolot Humminbird phirana 180max tri beam
14.2.2011 | bene | Sumcařina | 20.219 zobrazení | 10 odpovědí
Máte někdo zkušenosti o dovozu echolotů Humminbird z USA?Zvažuji objednání přes e-shop. Četl jsem toho už dost,ale stále nemám jasno,jak je to s češtinou v ovládání echolotu a s metrickými jednotkami?Dá se to přenastavit v menu,nebo to echoloty v USA nemají vůbec? Uplatním na našich mělčích vodách echolot s třemi papasky spíše než se dvěma? Prý v mělčích vodách obsáhne větří úhel. Dík
chytání na soukromých revírech v jižních čechách
29.1.2011 | lukyno123456 | Domácí revíry | 5.003 zobrazení | 10 odpovědí
mám tip na super soukromý revír.osádka-kapr 4–17kg.velcí amuři,pár velkých sumců,kaprů velké množstvý
Dyje 10,11 a parmy
24.1.2011 | Elis3 | Přívlač | 3.820 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny. Rád bych se Vás zeptal jestli někdo máte zkušenosti s lovem parmy na Dyji 11. ještě jsem parmy nechytal, ale docela mě jejich lov začíná zajímat. Poradíte s technikou lovu? Jsem vláčkař, proto bych rád zkusil prvně přívlač. položenou(feeder) bych taky rád zkusil. Má cenu se na ně trošku zaměřit, nebo je to spíš náhodný úlovek? koukal jsem na chytej na pěkný video s Ospreyem a M. Rozsypalem. Máte ještě někdo nějaký fígle? Díky za odpovědi.
Konger TOP CARP bezdrátová sada signalizátorů
6.12.2010 | rastos | Ostatní nádobíčko | 4.167 zobrazení | 10 odpovědí
zdravim pánove,schanim informaci o Konger TOP CARP bezdrátová sada signalizátorů .napiste prosim nejaky komentar ke zbozi.chtel bych si ho koupit pod stromek,tak abych nekoupil zajice v pytli… dik
vynechaná sezona rybaření
25.11.2010 | R-a-d-e-k | Domácí revíry | 2.152 zobrazení | 10 odpovědí
Letošní sezonu jsem vynechal… Příprava na další sezonu… Konkretne na revírech Moravy… poradte, resp. doporučte nějaké konkétní rvíry…
Prodám menší kapry
14.9.2010 | o.henry | Obchod | 3.736 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
podařilo se mi na mém rybníce vypěstovat asi 300kg kapra ve velikosti od 25 do 35 cm.prosím nevíte kdo by ho odkoupil sem schopný ho i dovést poraďte prosím…
Rybářské závody
17.8.2010 | jirin8 | Závody | 40.901 zobrazení | 10 odpovědí
Dobrý den,můžu se zeptat nevíte o nějakých rybářských závodech pro děti v ústeckém,jihočeském a středočeském kraji? děkuji
Technika záběru na dravce
6.8.2010 | BOBIK1981 | Položená | 2.943 zobrazení | 10 odpovědí
Jakou techniku záběru používáte při lovu na položenou na dravce?Používáte někdo třeba ještě polystirén?nebo nekdo pouziva treba kaminek.policajta pred prut.Jaka je asi tak podle vas nejlepsi?
Kam na Hartě..??
4.7.2010 | Merkury69 | Domácí revíry | 4.388 zobrazení | 10 odpovědí
Vím že už to tu muselo být probírano mnohokrát,ale i po sálodlouhem hledáni a pročítání jsem nenarazil nikde na informace kde bych společně s přítelkyní mohl jit na Hartu bivakovat a mít zárověň auto v dohledu pro lepší spaní..díval jsem se na fotomapu na seznamu a sly videt cestičky od aut,ale jestli se tam autem opravdu da dostat vubec netusim, pac vim ze v okoli Harty je spoustu zavor a pristup k vode autem je zkomplikovan..jde mi jen oto abych se rano neprobudil a nezjistil ze mam vyrabovane auto..predem mockrat dekuji za jakoukoli odpoved..s pozdravem a přáním dobrého lovného dne Martin
jezero Beněšov 471 191 – Opava 2 C, MO Hlučín, 102 ha
21.6.2010 | Merkury69 | Domácí revíry | 5.103 zobrazení | 10 odpovědí
chystam se na tento revir na delsi rybářskou výpravu a chtel bych poprosit znalce tohoto reviru o nejake zakladni infomace jako kde se kapři zdržuji čemu davaji prednost, jestli boilies nebo žižála..a o jejich zkusenosti z tohoto jezera..predem mockrat dekuji za odpovedi
reviry
23.5.2010 | dragosek-18 | Kaprařina | 3.011 zobrazení | 10 odpovědí
prosim vas je tu nekdo z jižni moravi?ja bydlim vletovicich a rad bych poznal vice neš rybnik u koupaliště a křetinku jelikoš je tam pro mně jako pro pokročileho rybaře špatne chytani a to zduvodu že nevim kde je tam dobre misto ale i proto cestovani za rybama bych těl poznat i jine revirykde se da pěkně zachitat.prosim jen o okoli boskovic sloupu a blanska dik všem za vaše odpovědi.
evidence pro rybáře
18.5.2010 | JiMik72 | Tipy & triky | 2.797 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda existuje nějaký program (nejlépe freesoft), nebo zda máte vytvořenou evidenci v nějakém tabulkovém procesoru, databázovém systému, apod., kde bych si mohl evidovat docházky k vodě – např.místo lovu zadávat pomocí GPS souřadnic, jaké bylo počasí, doba lovu, úlovky (třeba i fotografie), použité nástrahy a návnady atd. …? Díky za tipy!
Doufám, že tudy cesta nevede!?
19.3.2010 | jersey | Vaše názory | 2.133 zobrazení | 10 odpovědí
http://www.novinky.cz/…it-ryby.html
Po pravdě,kdyby měly ryby vypadat takhle,asi bych si začal hledat nového koníčka.Hnus,jak z hororu.