Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Jak dlouho vydrží boilie
12.7.2008 | kachnator | Kaprařina | 3.215 zobrazení | 10 odpovědí
Chci se zeptat jak dlouho mi vydrží použitelné boilie když ho uvařím a nechám 2 dny vyschnout?Jedu na týdenní výpravu a nemám ho jak uchovávat mražené.Díky.
Kam na dětský tábor?
15.4.2008 | Jezinka | Domácí revíry | 2.256 zobrazení | 10 odpovědí
Pánové sháníme typy kam letos v létě s dětmi na tábor. Napadlo nás, že nejlépe znáte svoje revíry vy a mohli byste nám dát nějaké dobré rady. Chtěli bychom někam do menšího kempu u rybníka nebo řeky s ubytováním v chatičkách, s fungujícím sociálním zázemím a možností vlastního vaření. Je nás asi 25 rybářů od 5 do 50 let, takže hospůdka v přijatelné vzdálenosti na pěší dosah by byla skvělá. Pokud o takovém místě víte, dejte nám, prosím, vědět. Frk a Jezinka
Swingry s připojením do hlásičů
8.4.2008 | Orka | Ostatní nádobíčko | 3.989 zobrazení | 10 odpovědí
mám dotaz koupil jsem si swingry s připojením do hlásičů ale když je připojím tak nepípaj hlásiče když odpojím tak zase jdou prej to má jít obojí jak hlasit tak i svítí swinger poradí někdo prosím děkuji
Jihlava a okoli jak vám jdou ryby a tak
17.3.2008 | Drake | Domácí revíry | 2.645 zobrazení | 10 odpovědí
Zajímalo by mne jestli i jiní rybári z okolí Jihlavy mají taky takovou sulu na ryby jako já
On-line test k získání rybářského lístku
17.3.2008 | rgb23 | Legislativa | 11.828 zobrazení | 10 odpovědí
ČRS umožňuje on-line test na přezkoušení uchazečů pro získaní kvalifikace pro vydání prvního rybářského lístku: www.rybsvaz.cz
Jaké máte teoretické výsledky po znovuabsolvování?
POmozte vsem
22.1.2008 | Vonas | chytej.cz | 1.899 zobrazení | 10 odpovědí
na strance www.rybareni-kladno.estranky.cz muzete pomoct zacinajicim rybarum nebo se jen pochlubit svym trofejnim ulovkem jsou tam 3 chaty Dekuji
Shimano - Nexave RA 2500 ano či ne?
27.12.2007 | Kroska | Navijáky | 2.896 zobrazení | 10 odpovědí
potřeboval bych poradit,jestli ho koupit, nebo ne…chci ho na plavanou na kapry kolem 50cm. jestli s nim mate nejake zkusenosti, tak mi prosim napiste jestli koupit ten ,anebo nejaky jiny ve stejne cenove kategorii…
Co se šňůrami přes zimu?
10.11.2007 | dzordzo | Muškaření | 3.392 zobrazení | 10 odpovědí
Může někdo poradit nějaký geniální způsob uložení- uskladnění muškařské šňůry.
Litická(Borská) přehrada.
9.11.2007 | ČudlařX | Domácí revíry | 7.028 zobrazení | 10 odpovědí
Chtěl bych se zepatt jestli nemáte aktuální informace o týhle přehradě..(např. jestli se už se upouší woda??) díkky:)
Hron u Levice
18.10.2007 | BigMike | Domácí revíry | 2.467 zobrazení | 10 odpovědí
Mám dotaz na tento revír, možná tam na pár dnů kouknu a nevím co je to za vodu, co se dá chytat a pod. Zárověň jak se dá vyjednat jednodenní povolenka na tento revír, jestli normální cena nebo jako pro cizince, atd. Děkuji.
Akvárium s okouny
19.8.2007 | Rybar211 | Ostatní nádobíčko | 7.892 zobrazení | 10 odpovědí
Už jste někdo zkoušeli udělat akvárium s okouny? Pochlubte se a napište návod (velikost akvária, vzduchování, potrava, podestýlka,…)
Děkuji, mám totiž zájem si také nějaké akvárium udělat.
Shimano Technium FA vs Okuma VS
17.8.2007 | Hybo | Navijáky | 3.547 zobrazení | 10 odpovědí
Chci si koupit naviják na lehkou přívlač a nemůžu se rozhodnout jestli Shimano Technium FA 1000, Okumu VS 20, nebo Okumu Aveon AE 20. Kdo máte s těmito navijáky nějaké zkušenosti tak prosim napište.Děkuju za odpovědi.
Třeboňský kapr-zavody
21.6.2007 | ??? | Závody | 2.527 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
Rady na poslední chvíli ..... Jak a na co chytat pls !!(spěchá)
Sumci!!!
7.6.2007 | ivošš | Sumcařina | 3.705 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny,chci se zeptat jestli nevíte jak to je s fousačama na Novejch Mlýnech?Na kterým tam revíru chytáte a jaké máte zkušenosti?Která z nádrží je pro sumce nejlepší?Dyje 5,7???Proraďte mi plíss :-)
kde berou velci kapři na Moravě
28.5.2007 | toms | Kaprařina | 9.400 zobrazení | 10 odpovědí
no chtělbychse zeptat kde jezdíte na velké kapry hlavně Morava spíš preferuju soukromé revíry já můžu doporučit Skaličku u Hranic na moravě jo a chytám ch a p a ty co sežerou vše co chytí se zrdce nesnáším.
krmení
14.5.2007 | ??? | Kaprařina | 2.540 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
poraďte i někdo jak mám připravit a z čeho směs do krmítka na kapry
Právo a rybařský řád...
22.4.2007 | gambac | Legislativa | 2.469 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím,tak jsem jednou chytal na Chotovinskem potoce 2 v Chynove.Na prijezdove ceste je radne oznaceno co je to za revir,ale potom se do toho rybniku vleva potok.A v domeni ze se tam smi chytat sem tam sel(mimochodem zadne vyznaceni o zakazu tam nejni a ani v papirech)no a chytla me straz ze se tam nesmi chytat a ze je to uz chovna cast,tudiz mi sebrali papiry..!tak se vas vsech ptam jestli to bylo pravem a jaky postich za to muze byt…!vsem predem dik za mej te se..!
s mouchou na Nechranice
20.4.2007 | cercer | Muškaření | 2.644 zobrazení | 10 odpovědí
páni muškaři,poraďte,máte někdo zkušenost s muškařením na přehradě?Bohužel,asi nebudu mít k dispozici loď..za každý tip předem děkuji.
rybaření v okolí Vodňan
14.4.2007 | bubu | Domácí revíry | 3.443 zobrazení | 10 odpovědí
prosím o radu,zdali je v okolí Vodňan možnost rybaření mimo Blanici. Myslím stoják,nejraději privátní revír. Mám možnost sehnat chatu na dovolenou právě ve Vodňanech, tak bych moc ocenil nějaké info. Díky.
Plzeňský Rybář 2007
12.4.2007 | cercer | Výstavy | 3.309 zobrazení | 10 odpovědí
Kdo z vás se tam jede podívat??