Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jak dlouho vydrží boilie necteno

12.7.2008 | kachnator | Kaprařina | 3.215 zobrazení | 10 odpovědí

Chci se zeptat jak dlouho mi vydrží použitelné boilie když ho uvařím a nechám 2 dny vyschnout?Jedu na týdenní výpravu a nemám ho jak uchovávat mražené.Díky.

Kam na dětský tábor? necteno

15.4.2008 | Jezinka | Domácí revíry | 2.256 zobrazení | 10 odpovědí

Pánové sháníme typy kam letos v létě s dětmi na tábor. Napadlo nás, že nejlépe znáte svoje revíry vy a mohli byste nám dát nějaké dobré rady. Chtěli bychom někam do menšího kempu u rybníka nebo řeky s ubytováním v chatičkách, s fungujícím sociálním zázemím a možností vlastního vaření. Je nás asi 25 rybářů od 5 do 50 let, takže hospůdka v přijatelné vzdálenosti na pěší dosah by byla skvělá. Pokud o takovém místě víte, dejte nám, prosím, vědět. Frk a Jezinka

Swingry s připojením do hlásičů necteno

8.4.2008 | Orka | Ostatní nádobíčko | 3.989 zobrazení | 10 odpovědí

mám dotaz koupil jsem si swingry s připojením do hlásičů ale když je připojím tak nepípaj hlásiče když odpojím tak zase jdou prej to má jít obojí jak hlasit tak i svítí swinger poradí někdo prosím děkuji

Jihlava a okoli jak vám jdou ryby a tak necteno

17.3.2008 | Drake | Domácí revíry | 2.645 zobrazení | 10 odpovědí

Zajímalo by mne jestli i jiní rybári z okolí Jihlavy mají taky takovou sulu na ryby jako já

On-line test k získání rybářského lístku necteno

17.3.2008 | rgb23 | Legislativa | 11.828 zobrazení | 10 odpovědí

ČRS umožňuje on-line test na přezkoušení uchazečů pro získaní kvalifikace pro vydání prvního rybářského lístku: www.rybsvaz.cz

Jaké máte teoretické výsledky po znovuabsolvování?

POmozte vsem necteno

22.1.2008 | Vonas | chytej.cz | 1.899 zobrazení | 10 odpovědí

na strance www.rybareni-kladno.estranky.cz muzete pomoct zacinajicim rybarum nebo se jen pochlubit svym trofejnim ulovkem jsou tam 3 chaty Dekuji

Shimano - Nexave RA 2500 ano či ne? necteno

27.12.2007 | Kroska | Navijáky | 2.896 zobrazení | 10 odpovědí

potřeboval bych poradit,jestli ho koupit, nebo ne…chci ho na plavanou na kapry kolem 50cm. jestli s nim mate nejake zkusenosti, tak mi prosim napiste jestli koupit ten ,anebo nejaky jiny ve stejne cenove kategorii…

Co se šňůrami přes zimu? necteno

10.11.2007 | dzordzo | Muškaření | 3.392 zobrazení | 10 odpovědí

Může někdo poradit nějaký geniální způsob uložení- uskladnění muškařské šňůry.

Litická(Borská) přehrada. necteno

9.11.2007 | ČudlařX | Domácí revíry | 7.028 zobrazení | 10 odpovědí

Chtěl bych se zepatt jestli nemáte aktuální informace o týhle přehradě..(např. jestli se už se upouší woda??) díkky:)

Hron u Levice necteno

18.10.2007 | BigMike | Domácí revíry | 2.467 zobrazení | 10 odpovědí

Mám dotaz na tento revír, možná tam na pár dnů kouknu a nevím co je to za vodu, co se dá chytat a pod. Zárověň jak se dá vyjednat jednodenní povolenka na tento revír, jestli normální cena nebo jako pro cizince, atd. Děkuji.

Akvárium s okouny necteno

19.8.2007 | Rybar211 | Ostatní nádobíčko | 7.892 zobrazení | 10 odpovědí

Už jste někdo zkoušeli udělat akvárium s okouny? Pochlubte se a napište návod (velikost akvária, vzduchování, potrava, podestýlka,…)

Děkuji, mám totiž zájem si také nějaké akvárium udělat.

Shimano Technium FA vs Okuma VS necteno

17.8.2007 | Hybo | Navijáky | 3.547 zobrazení | 10 odpovědí

Chci si koupit naviják na lehkou přívlač a nemůžu se rozhodnout jestli Shimano Technium FA 1000, Okumu VS 20, nebo Okumu Aveon AE 20. Kdo máte s těmito navijáky nějaké zkušenosti tak prosim napište.Děkuju za odpovědi.

Třeboňský kapr-zavody necteno

21.6.2007 | ??? | Závody | 2.527 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

Rady na poslední chvíli ..... Jak a na co chytat pls !!(spěchá)

Sumci!!! necteno

7.6.2007 | ivošš | Sumcařina | 3.705 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím všechny,chci se zeptat jestli nevíte jak to je s fousačama na Novejch Mlýnech?Na kterým tam revíru chytáte a jaké máte zkušenosti?Která z nádrží je pro sumce nejlepší?Dyje 5,7???Proraďte mi plíss :-)

kde berou velci kapři na Moravě necteno

28.5.2007 | toms | Kaprařina | 9.400 zobrazení | 10 odpovědí

no chtělbychse zeptat kde jezdíte na velké kapry hlavně Morava spíš preferuju soukromé revíry já můžu doporučit Skaličku u Hranic na moravě jo a chytám ch a p a ty co sežerou vše co chytí se zrdce nesnáším.

krmení necteno

14.5.2007 | ??? | Kaprařina | 2.540 zobrazení | 10 odpovědí | upravit

poraďte i někdo jak mám připravit a z čeho směs do krmítka na kapry

Právo a rybařský řád... necteno

22.4.2007 | gambac | Legislativa | 2.469 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím,tak jsem jednou chytal na Chotovinskem potoce 2 v Chynove.Na prijezdove ceste je radne oznaceno co je to za revir,ale potom se do toho rybniku vleva potok.A v domeni ze se tam smi chytat sem tam sel(mimochodem zadne vyznaceni o zakazu tam nejni a ani v papirech)no a chytla me straz ze se tam nesmi chytat a ze je to uz chovna cast,tudiz mi sebrali papiry..!tak se vas vsech ptam jestli to bylo pravem a jaky postich za to muze byt…!vsem predem dik za mej te se..!

s mouchou na Nechranice necteno

20.4.2007 | cercer | Muškaření | 2.644 zobrazení | 10 odpovědí

páni muškaři,poraď­te,máte někdo zkušenost s muškařením na přehradě?Bohu­žel,asi nebudu mít k dispozici loď..za každý tip předem děkuji.

rybaření v okolí Vodňan necteno

14.4.2007 | bubu | Domácí revíry | 3.443 zobrazení | 10 odpovědí

prosím o radu,zdali je v okolí Vodňan možnost rybaření mimo Blanici. Myslím stoják,nejraději privátní revír. Mám možnost sehnat chatu na dovolenou právě ve Vodňanech, tak bych moc ocenil nějaké info. Díky.

Plzeňský Rybář 2007 necteno

12.4.2007 | cercer | Výstavy | 3.309 zobrazení | 10 odpovědí

Kdo z vás se tam jede podívat??