Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Prodejce vázacích potřeb VČ necteno

27.3.2007 | Coturnix | Muškaření | 2.881 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj kolegové, chtěl bych se zeptat, jestli neznáte nějakou prodejnu v okolí PCE nebo HK , kde by se daly koupit vázací matroše? Poslední dobou se mi nedaří v PCE sehnat CDC a některé další materiály.

Jak si ze srsti udělat dabbing? necteno

8.3.2007 | Sotík | Muškaření | 3.023 zobrazení | 10 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, jak si z kůže králíka a nebo jiných zvířat udělat dabbing? A také, jak ho obarvit???

prut na FEEDER*** necteno

29.1.2007 | pAlomi | Feeder | 3.123 zobrazení | 10 odpovědí

jaky prut vas zaujal ? me treba Alivio AX Feeder

Možnost??? necteno

27.1.2007 | Vlackar | Muškaření | 2.447 zobrazení | 10 odpovědí

Letos bych chtěl v létě chytat nějaké plotice an mušku, ale i dřív. Mohu do doby hájení chytat na mušku-pouze suché a mokré mušky. A jaký vlasec jako návazec byste mi doporučili? Děkuju za odpovědi.

help necteno

4.1.2007 | kubas | Ryby | 2.158 zobrazení | 10 odpovědí

prosím poraďte mi zapoměl jsem heslo na icq,co mám dělat abych se ho dozvěděl.děkuji za odpovědi

Feeder - monofil nebo šňůra necteno

22.12.2006 | breca | Feeder | 4.208 zobrazení | 10 odpovědí

letos jsem začal chytat na feeder a jsem z toho maximálně nadšen. Používáte při této technice monofil nebo pletenou šňůru? A hlavně proč? Výhody a nevyhody.

Rapala pro fishing necteno

2.12.2006 | troutman2 | Ryby | 3.655 zobrazení | 10 odpovědí

Nemáte někdo tuhle hru?

Mníci necteno

20.11.2006 | Mirus | Ostatní ryby | 3.831 zobrazení | 10 odpovědí

Chci se zeptat jestli se vám daří v těchto měsících chytat mníky a jak ? Dík předem !!!

Plavačkový prut necteno

15.10.2006 | Kubajs | Plavaná | 4.119 zobrazení | 10 odpovědí

Chci se zeptat stačí mi do začátku prut Zebco Cool 5m 7–25g Cena:379 Cena je to hlavní co mě zaujmulo jesi je tendle na něco aspon na rok díky všem.

Morava a Slezko spish necteno

24.9.2006 | jopo | Dravci | 2.549 zobrazení | 10 odpovědí

chlapi muzete mi poradit pokud cete kam nejcasteji chodite na Stiky byl sem na odre pres wiknd a NIC tak kdo poradII? diky hosi sem z Ostravy takze spIsh tady nekde poblish…dikezz…a stikam zdaarr :)

Jak vazat nastrazni rybicky necteno

12.9.2006 | jopo | Dravci | 3.544 zobrazení | 10 odpovědí

Muzete mi poradit popripade poslat obrazek jak vazat rybicku na splavek mam spatnou uspesnost se stikama a potreboval bych ji zlepsit dekuji…

Játrove boili necteno

10.9.2006 | Mysho 22 | Kaprařina | 5.894 zobrazení | 10 odpovědí

Mohli by ste mi niekto poradit dobry recept na jatrove boilis(čerstva pečen),alebo poradit kolko pečene mam dat na 1kg suchcej zmesi aby som uvalal vhod gulky.Aka je vhodnejšia bravčova či telacia?

Návleky na boty necteno

9.9.2006 | mirmen | Ostatní nádobíčko | 3.866 zobrazení | 10 odpovědí

Situaci zná asi každý, kdo se pohybuje na jílovitém nebo blátivém terénu. Vycházka kolem vody, s kotníkovou obuví. Na konci lovu nános bláta až ke kolenům. Řešením by mohlo být použití návleků, viz.ilustrační foto. Máte někdo zkušenost nebo názor na jejich použití?

Vláčák trojdíl a proměnlivá délka necteno

1.9.2006 | Robur | Pruty | 2.383 zobrazení | 10 odpovědí

Tak uvažuji o novém vláčecím prutu, a 1/ řeším jeho skladnost (proto trojdíl)2/ navíc jsem narazil i na to, že stejně jako u feedrů, už se snad dělá něco s měnitelnou délkou (někde se délka nemění, ale aspoň se prohazují špičky, takže pokud mně dáte typy budu rád. Délka tak 270 – 300 cm, prut citlivější 0 – 20g

twister a candát necteno

10.8.2006 | Yuri | Přívlač | 3.012 zobrazení | 10 odpovědí

Mate nejaky osvedceny ¨zpusob vedeni mensich twisteru v parnych vedrech a vecerech?chtel bych lovit kusy okolo 40–60 cm.diky za reakce

Chytaní v Západních Čechách necteno

29.7.2006 | Bobs | Úspěchy | 3.360 zobrazení | 10 odpovědí

Pište jake uspěchy mate Západních Čechách

Ztracená povolenka necteno

18.7.2006 | Tomik | Neúspěchy | 5.258 zobrazení | 10 odpovědí

Co se dělá v případě, pokud ztratím povolenku? jěště hledám ale vypadá to že sem pěkně v pitche…:-(

Vláčení kolem Vyškova necteno

17.7.2006 | JarKoto | Přívlač | 2.282 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím všechny! CVhtěl bych začít s přívlačí, ale jsem trochu omezen vzdáleností revíru od vyškova. Mohl byste mi někdo poradit nějaký revír, kde by se dalo slušně zavláčet?

Dikec

P.S.:Nejlépe, když tam je vlak. zastávka (mám vlak zadarmo).

Přívlač ve Veselí nad Moravou necteno

13.7.2006 | Švejk | Ryby | 3.737 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím, poraďte prosím, kam na dravce s přívlačí ve Veselí nad Moravou. Jedu tam tak za 14 dní a rád bych se nenudil:-))

České koule necteno

12.7.2006 | mekvak | Kaprařina | 2.625 zobrazení | 10 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s tímto výrobkem?