Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Nováčci
24.6.2006 | Bečvan | Ryby | 2.346 zobrazení | 10 odpovědí
Rady a návody pro začínající rybáře
Naviják na přívlač
24.6.2006 | zany | Ryby | 2.267 zobrazení | 10 odpovědí
Zdarec kamoš schání nějakej slušnější naják na vláčku ale ne prej moc drahej tak něco poraďte mužte sem hodit i odkazy na nějaký stránky.....ty navijáky jaký jsem mu doporučoval jsou moc drahý...... cena má bejt cca 1000,– díky
Novomlýnské nádrže aneb jak vyzrát na velé kapry
18.6.2006 | Carpboy | Kaprařina | 4.564 zobrazení | 10 odpovědí
Jestli máte někdo zkušenosti s loven na teto vode tak prispejte do tohoto tématu př návnady, nástrahy,montáže atd..
Nazdar Kapraři
26.4.2006 | Fish man | Kaprařina | 3.041 zobrazení | 10 odpovědí
Scháním někoho na prázdniny kdo by jel semnou na 14 dnů někde k vodě do ČR. Je mi ale jen 16!!
ČLUN
24.4.2006 | Daniel | Ryby | 3.279 zobrazení | 10 odpovědí
Vaše zkušenosti a názory na čluny. Nafukovací/ skládací.
Pro začínající muškaře-vazače
14.4.2006 | Zauwi | Muškaření | 3.008 zobrazení | 10 odpovědí
dávám odkaz na video vázání z tel.pořadu Rady ptáka Loskutáka… je to nic moc,ale třeba to někomu pomůže a kdyb jstě někdo znal něco podobnéh ohoďtě sem taky odkaz prosím.Díky kdyžtak pište názor,popř rady co se dá dělat lépe…jde mi o postup a různé triky(grify):-)
Ultra
23.3.2006 | Petas | Přívlač | 2.018 zobrazení | 10 odpovědí
Nevíte někdo o knize nebo odkazu na netu na ultralehkou přívlač. Koupil jsem si proutek a chci proniknout. Za každou radu díky.
Žížaly-hnojaci
20.3.2006 | svaca | Ryby | 3.558 zobrazení | 10 odpovědí
ne kazdy z nas ma doma kompost nebo hnuj a nema kde narybat jednu z nejuspesnejsich nastrah na feedr a to hnojaka!zajimalo by me jak je shanite vy nebo pokud mate kompost jak docilit toho aby meli nej podminky!
Kde co jak zadarmo
14.3.2006 | kukurice | Položená | 3.770 zobrazení | 10 odpovědí
Kdo co kde dává,posílá zadarmo jako sou vzorky háčku.....atd
MALÉ RYBÁŘSKÉ ZÁVODY
10.3.2006 | tevis | Domácí revíry | 3.361 zobrazení | 10 odpovědí
Vkládejte informace o termínech rybářských závodů . Na netu není všechno.
Soukromý revír Kastelský rybník
12.2.2006 | braska | Domácí revíry | 27.322 zobrazení | 10 odpovědí
Neznáte, nebo nemáte někdo informace o soukromém MP revíru Kastelský rybník u obce Vtiš u Dobřan, Plzeň Jih? Zajímá mě majitel,povolenka, rybí obsádka atd. Předem díky všem.
Tření???
11.2.2006 | ale | Ryby | 3.480 zobrazení | 10 odpovědí
Jsem trochu v uzkých,někdo řiká,že kapři(když se třou berou) já myslim,že nežerou. Co vy nato??
boilie
29.1.2006 | frenki | Kaprařina | 4.305 zobrazení | 10 odpovědí
Prosím mohli by jste mi poradit, když uvařím boilie a nechávám ho vyschnout tak mi popraská mohli by ste mi poradit něco proti tomu praskání? díky
Orlík (Velký Vír)
24.1.2006 | Carlos6 | Domácí revíry | 3.817 zobrazení | 10 odpovědí
Mate nekdo zkusenosti s timto campem?Dali byste mi nejake typy,kde co lovit?Byl jsem tam nekolikrat,ale chytal jsem tam jen jednou a skoro bez uspechu. Popripade typy na nejaky jiny camp s hezkym okolim na chytani,popřípade s moznosti pujceni lodky za dobrou cenu. Dikes
P. S. : Planuji dovolenou
prívlačové nástrahy - práca s plechom
2.1.2006 | pablo | Přívlač | 2.854 zobrazení | 10 odpovědí
V časti „ako vyrobiť“ je zaújmavý článok od M. Rozsypala – Domácí výroba rotačních třpytek. Zaújmalo by ma, či nemáte aj niekto iný skúsenosti s výrobou a spracovaním listov z plechu. Konkrétne ma zaújma vyhotovenie raznice a tiež spôsob vyrazenia raznice do plechu, aby na povrchu nevznikli škrabance. Dopredu ďakujem všetkým za odpovede.
NOVOROČNÍ PŘEDSEVZETÍ
31.12.2005 | Cudla | Ryby | 2.226 zobrazení | 10 odpovědí
Nikdy jsem ho nedodržel,až na malé vyjímky. Ted když mám částečnou možnost dostat se na tyto stránky,chtěl bych se sem vracet i v novém roce. Jiný bych asi nedodržel. Jaký máte vy? PŘEJI VSEM chytejákům hodně zdraví štěstí a vše co by si přáli do Nového roku, tvůrcům hodně inspirace v psaní,debatérům samá kladná témata atd… PS. jdu chvilku relaxovat, v 17h. mi začíná šichta ,dobře se všici bavte!
Zajímavá Literatura
29.12.2005 | Pytel | Ostatní nádobíčko | 2.700 zobrazení | 10 odpovědí
Ahoj poraďte někdo zajímavou knížku o rybách na trávení dlouhých zimních večeru?Já momentálně čtu od Michala Kučery Lov Kaprů na českých vodách zajímavá knížka a hlavně se dobře čte.
Lov na dírky
27.11.2005 | Mlady_Rybar | Rybaření na dírkách | 4.021 zobrazení | 10 odpovědí
Ahoj,
neznáte nějaký soukromý revír, kde by se dalo dobře chytat na dírky v západočeském kraji? Jestli znáte i nějaký někde jinde tak mi ho můžete napsat taky. Chtěl bych si dírky vyzkoušet.
Díky moc
Můžu vnadit bílým červem?
15.11.2005 | Hrouzek02 | Legislativa | 2.569 zobrazení | 10 odpovědí
Můžu vnadit bílým červem? Jak vnadit na candáty?
Prosím o pomoc s výběrem echolotu(sonaru)
11.10.2005 | mart | Sumcařina | 2.844 zobrazení | 10 odpovědí
Prosím všechny s praktickými skušenostmi o pomoc vybrat sonar s GPS. Nastal čas vyměnit můj stařičký sonar Humminbird za nový. Zvažuji zatím mezi Humminbird matrix 67× Combo, nebo Eagle SeaCharter 480DF. Nebo i jiný. Máte s uvedenými praktické skušenosti? Požadavky jsou sonar s vysokým rozlišením a vestavěným GPS. Použití je přehrada s hloubkou do 45m a moře 2×ročně(Norsko), vše na přívlač. Do ceny 30.000, -kč. Předem děkuji za všechny inspirující příspěvky.