Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Kam ten svět spěje? necteno

26.4.2005 | sethy | Ryby | 2.314 zobrazení | 10 odpovědí

O víkendu sem si byl jen tak zachytat, když najednou přijala do Z8KAZU vjezdu dvě auta a znich vystoupili místí vrchní členové rybářského svazu.Řekl sem si budiž, jdou sem něco zjišťovat , tak ať sem klidne vjedou. Ale jakej byl můj uzas kdyz si vsichni 4 vytáhly vlaceci pruty a jako by se nechumelilo zacali si vlacet. A to si taky vzpominam jak tu loni v lete vyhodili kamose ze sem dou delat nejaky testy na candaty (na tomto miste jich je fakt pozehnane) jakej byl jehu uzas kdyz jel za hodku zpet a ten chlapek tam porad byl a ne ze by delal testy ale chytal si vesele mili candatky:-)A tak se ptám. Kam speje tento svet kdyz uz ani ti co by meli jit prikladem porusuji doby hajeni… ps. jestli budete psat, tak se nedivte ze neodepisuju ale ted se na net chvilu nedostanu. BTW. celkem lituju ze sem sebou nemel fotak:-)

počet mušek necteno

26.4.2005 | pif | Muškaření | 3.003 zobrazení | 10 odpovědí

kolik používáte mušek na šňůře?1,2 nebo 3?a proč?

Brno a muchy necteno

12.4.2005 | Robur | Muškaření | 2.866 zobrazení | 10 odpovědí

Už dva roky muškařím na mimopstruhových vodách okolo Brna. ale prakticky jsem neviděl pořádného muškaře v akci, nechce se někdo obětovat a trochu mně to ukázat tč 541 223 202 nebo 608 700 442. Pstru­hové papíry nechci kupovat, protože to by mě rodina už nikdy neviděla.

Kamenný nebo internetový obchod? necteno

12.4.2005 | efendi | Ryby | 2.397 zobrazení | 10 odpovědí

Zdravím všechny, jaké máte zkušenosti s internetovým obchodem prutů či navijáků, nebo jiného rybářského zboží? Není zde možnost si cajk vzít do ruky, ale myslím si že je i-obchod o dost levnější. Možná pokud je dost času, je lepší vybrat zboží v kamenném obchodě a pak objednat v i-obchodě, ale asi každý nemá nervy řádit v kamenném obchodě a pak odejít a objednat jinde.

Návazce na feeder - obrázky necteno

22.3.2005 | efendi | Feeder | 5.495 zobrazení | 10 odpovědí

Může mi někdo poradit jako začátečníkovi s feederem, kde najdu přípravu montáže s obrázky.

Tyčkové bojky. necteno

11.3.2005 | weird | Ryby | 3.064 zobrazení | 10 odpovědí

Poradí někdo z čeho a jak se dá vyrobit tyčková bojka?

Vyplňujete pravdivo prehľad o úlovkoch? necteno

15.1.2005 | rybopet | Legislativa | 2.407 zobrazení | 10 odpovědí

Ako seriozne sa k tomu staviate?Má to význam pre jednotlivé RO?Závisí od toho nasledujúce zarybňovanie?

Atraktory(Ochucovadla) na přívlač necteno

12.1.2005 | PV | Přívlač | 3.592 zobrazení | 10 odpovědí

Vážení, používáte nějaká ochucovadla při vláčce s gumama? Já jsem o tom zatím akorát četl, doporučovali např. olej ze sardinek atd. Taky vím, že se někaký prodávají a je to za dost peněz. Jaké máte zkušenosti? díky.

ako na nu necteno

19.12.2004 | ywan | Přívlač | 2.260 zobrazení | 10 odpovědí

Ako chytím šťuku v plytkej vode, je tam malo priestoru, vela žradla – okouni, jalce, beličky, pstruhy. proste staci nech otvori hubu a ma ju plnu

Značky prutů,navijáků necteno

19.12.2004 | Klon | Přívlač | 3.324 zobrazení | 10 odpovědí

Chci se zeptat jaká je podle Vás nejlepší značka prutů nebo navijáků atd. dík.

POMOC S DRAVCI necteno

12.12.2004 | Grollis | Ryby | 2.490 zobrazení | 10 odpovědí

Snažím se lovit candáty,štiky a výsledky skoro nulové můžete mi poradit jak na ně??Mam pár úlovků ale to je tak pár candátů do 43 pak štiku 81 nic víc!!! poraď te mi tedy!!!

Myslíte si,že se ten letošní bordel v zákonech spraví příštím rokem? necteno

5.12.2004 | DEATH | Legislativa | 2.108 zobrazení | 10 odpovědí

Název mluví za své!!!

Prut na sumce necteno

2.12.2004 | Zlinsky_lovec | Pruty | 3.596 zobrazení | 10 odpovědí

Jsem pevně rozhodnut,že si pořídím vláčák na sumce,ale nevím,který.Četl jsem články od HaDa,který tam píše o Balzer Magna. Po tomto prutu jsem se pídil,až jsem objevil pouze Balzer Magna Matrix a domnívám se,že to zrovna on není. Jestli víte o nějakém odkazu na tento prut,tak napište. Ale pište všichni,kteří by mi mohli doporučit kvalitní,uhlíkový s kevlarovou „punčoškou“,se kterým jste spokojeni a který vás nikdy nezklamal a napište i odkaz na něj!Zatím díky,denyg

Lov sumce přívlačí necteno

19.11.2004 | Zlinsky_lovec | Přívlač | 4.216 zobrazení | 10 odpovědí

Ve vláčce nejsem žádný profík,ale ani začátečník a nějaké ty ryby už mám taky chycené. Mám ale jeden problém:nemůžu uvláčet sumce a jsem z toho docela zoufalý. Mohli byste mi pro poradit,kdy ,jak,na co atd. na sumce na řece Moravě poblíž města Zlína?Za každou radu mockrát děkuji,protoe jsem z toho úplně zdrceny!Zatím díky,denyg

Systém na štiky??? necteno

19.10.2004 | Tomash | Dravci | 4.399 zobrazení | 10 odpovědí

Našel jsem revír, ve kterém je až na hladinové woblery(„Popy“) vláčka téměř nemožná (přitom štik je tu dost a dost) . Na dně i ve sloupci je velké množství vázek. Zkoušel jsem lovit s káčou a živou rybkou. Nastražoval jsem plotice, ale hodně se mi to motalo. Máte nějakou dobrou radu nabo spešl montáž, jak přeejít takovémuto zamotání???

Barva woblerů necteno

6.10.2004 | BigMike | Ostatní nádobíčko | 3.986 zobrazení | 10 odpovědí

Máte pocit, že barva woblerů a vlastně všech možných nástrah má nějaký vliv na reakci dravčků? Ale spíš chci slyšet názory na woblery a vaše zkušenosti.

Ultrabite necteno

12.9.2004 | Dědek | Ostatní ryby | 5.622 zobrazení | 10 odpovědí

Tak jsem se nachal zlákat článkem z Kajmana a na doporučení pana Tychlera zakoupil Ultrabite na kapříky. Poprvé do bylo před 14-ti dny a vyrazil na Mušov s feederem. První den jsem chytal s klasickým krmením – 3 kapříci. Druhý den jsem do krmení přidal ultrabite a nástrahu ještě nadipoval: Na zlost okolních rybářů jsem měl záběry tak po 5 minutách. Celkem asi 25 kapřích dorostenců. Včera jsem se stejnou výbavou absolutně vyhořel. Ani ťuk! Zatím si nedovedu udělat představu. Máte s tím někdo zkušenosti, hlavně při vláčce?Rozhodně to vyzkouším, ale nějaké poznatky by se hodily.

Co candáti a plandavky? necteno

7.9.2004 | Holajz2 | Dravci | 5.188 zobrazení | 10 odpovědí

Dlouho už brousím po tomhle foru a jak pročítám, dravci se chytají všude a na všechno. Ale zkoušel někdo chytat candaty na plandavky. Může mi někdo poradit?

gumova rybka necteno

27.8.2004 | fish | Přívlač | 2.834 zobrazení | 10 odpovědí

s jakou jit

Smáčci necteno

22.8.2004 | rybopet | Přívlač | 3.213 zobrazení | 10 odpovědí

Je to pravda!Na Zemplínskej Šírave chytal vedľa mňa chlapík na gumené rybky s plochým rozdvojeným chvostíkom,s českým názvom „smáček“. Na každý hod ťahal ostrieža,ja vedľa neho som cielene skúšal všetky možné nástrahy,jedine na riper som jedného vytiahol. Aké skúsenosti máte s touto nástrahou?