Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
? Itálie ?
20.6.2004 | Pepa | Ryby | 3.762 zobrazení | 10 odpovědí
Jedu do Itálie – Toskánsko konkrétně kousek pod Grosseto, co je tam za ryby a jak naně. Poraďte. Díky!!!
Legální podsekávání ryb?
7.6.2004 | HaD | Legislativa | 6.079 zobrazení | 10 odpovědí
V novém rybářském řádu již chybí v zakázaných způsobech lovu podsekávání, z čehož mi logicky vyplývá, že je povoleno. Co Vy na to?
Chytej
24.5.2004 | Dědek | chytej.cz | 2.823 zobrazení | 10 odpovědí
Pánové, kdo vlastně provozuje tento net?
Kotvený splávek
21.5.2004 | Pedros | Plavaná | 4.641 zobrazení | 10 odpovědí
Zdravím všechny, blíží se sezóna dravců, poraďte mi prosím někdo jak správně použít kotvený a podvodní splávek – nástraha živá rybka. Díky Pedros
Srdeční kolaps z množství parem !
15.5.2004 | | Domácí revíry | 3.606 zobrazení | 10 odpovědí | upravit
Byl jsem dnes na Svitavě 1, řece, kterou se teprve učím poznávat a kulil jsem oči. Asi poprvé v životě si budu muset pořídit atlas ryb,což je pro rybáře , který loví od svých pěti let docela hanba. Na mušku jsem tahal všehno možné, jelce,boleny a o červenkách a pstruzích ani nemluvím a už jsem v tom měl docela zmatek. Co mne ale tak zarazilo? Kdybych neměl sluneční brýle, byl bych oslněn zlatavými odlesky šupin parem. Nikdy jsem žádnou nevytáhl, ale to množství co jsem viděl mne přivedlo do úplného tranzu!!! V půlmetrové hloubce se převalovaly jako na pláži a mám odvahu říci,že co metr čtvereční to jedna nad 40 cm. Teď na těchto stránkách studuji jak na ně! Díky za takový web !!!!!!!
Výstava rybaření BVV Brno, březen 2004
2.3.2004 | HaD | Výstavy | 5.306 zobrazení | 10 odpovědí
vše o této výstavě
desinfekce ryb
6.4.2017 | basset | Vaše názory | 3.885 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj zajímá mě Váš názor na používání desinfekce. Dle mého názoru je to vlastně asi nesmysl, neboť taková ryba se deně ve vodě musí píchnout při hledání potravy několikrát. A určitě si to sama nedesinfikuje. Nicméně rybě to určitě neškodí.Jaký je tedy Váš názor?
vyroba bambusoveho prutu
1.3.2017 | filipsostokos | Recepty | 2.475 zobrazení | 9 odpovědí
DObrý večer, chtěl bych si postavit prut z bambusu a nevím jak vyrobit hoblovací formulař. Za jakekoli informace děkuju.
Rybaření Polsko - ne z moře
12.2.2017 | David15 | Rybaření v zahraničí | 11.339 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj, má někdo zkušenosti s lovem, ale z pobřeží, ne na moři z lodě, případně nějaká jezera u pobřeží? Hlavně oblast, atd. Ocením každý postřeh, děkuji.
Rada na prut
7.8.2016 | Danko | Přívlač | 2.141 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Čau hoši, chtěl bych poradit jestli je tento prut. http://eshop.byron.cz/…-2-PT-S2-240 vhodný pro začínajícího vláčkaře, představuji si chytání na malé kopítka 3,5cm malé twistry sem tam menší wobler, a místo chytání je menší říčka. A ještě se zeptat zda bych si na tento prut mohl sem tam navázat splávek a použit to jako prut na plavanou a k tomu se poradit zda je lepší pletenka nebo silon. Děkuji :)
Rada
4.7.2016 | Jajko16 | Kaprařina | 2.741 zobrazení | 9 odpovědí
Dobrý den chtěl bych poradit zda mohu v 16 letech sám přes noc do bivaku.Dííky :)
vůle osy navijáku
31.5.2016 | gige | Navijáky | 3.800 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Zdravím. Předem se moc omlouvám za blbou otázku. Nikde na netu jsem nezjistil pořádné info tak se zkusím zeptat zde. Pro uklidnění se chci zeptat jestli je vůle v ose cívky , tím myslím že jde trošku povytáhnout , normální. Mám dva navijáky jeden levnější ( daiwa laguna a jeden pro mě dražší shimano stradic gtm rc oba tu vůli mají od novoty stejnou tak soudím že to tak má být ale jistý si tím nejsem proto se radši ptám jestli jsem nenarazil na špatné kusy. Předem děkuji a nekamenujte mě za blbou otázku
SPORTEX CATAPULT CARP vs FOX HORIZON - poraďte
20.1.2015 | Woods12 | Pruty | 8.436 zobrazení | 9 odpovědí
Dobrý den přeji kaprařům, potřeboval bych poradit ohledně zkušeností s pruty. Rozhodl jsem se investovat do nových prutů a váhám mezi dvěma variantama! Jedna z nich je SPORTEX CATAPULT CARP ve verzi 12ft 3lbs. a druhou variantou je FOX HORIZON 12ft 3lbs.! Zajímalo by mě jestli s nima nemá někdo zkušenosti a co by jste popřípadě doporučili. Děkuji za odpovědi :D
Kam začátkem února 2015
19.1.2015 | rybok4 | Domácí revíry | 3.644 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Dobrýden, jen se chci zeptat kam by bylo nejlepší jet tetkom začátkem února na rybník na den. Nejdřív jsem myslel třeba Rozkoš nebo Plačický rybník u Hradce ale nejdřív se zeptám vás. Nejlepší by to bylo kdybyste poradili nákej z tech písáku u Hradce. Abych si tam ale alespon trochu zarybařil. Předem děkuji za odpovědi
SPORTEX Carboflex NG 3105
30.9.2014 | NEEO | Pruty | 3.197 zobrazení | 9 odpovědí
Dobrý den, měl bych jeden dotaz, mám možnost koupit tento prut za rozumný peníz na přívlač. Máte někdo s tímto prutem skušenosti,je dobrý?
Multík a prut na sumcovláčku
10.6.2014 | JKemr | Přívlač | 2.812 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj, pohrávám si s myšlenkou, zda nepořídit multík na sumcovláčku. Doteď jsem na sumcovláčku používal smekací naviják, ale nějak mi to na těžké nástrahy (do 100g) nesedí. Proto uvažuji o koupi multíku a chtěl bych znát vaše názory na tohle téma, zda do toho jít nebo ne. Druhá věc, předpokládám, že na klasický prut multík sedět nebude, takže je třeba koupit i nový prut? Za vaše názory, postřehy a případně rady s výběrem náčiní děkuji. Teď mám sestavu Shimano Speedmaster 270XH + Penn Battle 4000. Díky
Nejlehčí naviják na cestování
23.5.2014 | matej73 | Navijáky | 2.790 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Ahoj, chtěl bych se vás, zkušenějších zeptat, co by jste doporučovali jako nejlepší vybavení s poměrem na váhu. Hodláme letos podniknou cestu do Mongolska a rád bych příležitostně obohatil náš jídelníček o nějakou rybu. Nejsem velký rybář, spíš začátečník a rybaření bude vyloženě jako doplňková záležitost. Proto hledám co nejlehčí, ale zároveň co nejfunkční řešení. Napadlo mě pořídit jenom navijáček a a ten připínat k trekingové hůlce, nebo uřízlému proutku. Na internetu jsem našel taky takovýto mini set, ale nevím, jestli to k něčemu bude. http://postovnezdarma.cz/…scem-2-barvy?…
nebo s multiplikátorem
http://www.funget.cz/…ut-d2860.htm
Díky za cenný rady
Praha a místa kde vyrazit
1.3.2014 | Pavlán Marek | Tipy & triky | 3.207 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Dobrý den, potřeboval bych poradit, přestěhoval jsem se z Moravy do Prahy a vůbec netuším kam tady vyrazit na ryby, může mi dát někdo nějaké tipy kam chodí nebo kde je to prostě jen fajn. Děkuji za všechny příspěvky
číhátka před špičku
24.2.2014 | karpius | Položená | 5.152 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj,nevíte někdo kde se dají sehnat lehká předprutová číhátka světelná na LED diody?
Konzervace boilies
16.2.2014 | Lenča | Tipy & triky | 5.481 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím, chci se zeptat a nechat si poradit… :-) vyrábíme vlastní boilies a potřebovali bychom nějaké tipy na konzervaci boilies. My máme ve zvyku po uvaření sušit a pak do mrazíku, ale chtěli bychom něco, abychom ho nemuseli namáčet do nějakých olejů a pod. Představujeme si nějakou sušinu, prášek který přidáme už do směsi… jak to dělají prodejci boilies, že po je pořád takové měkké jakoby bylo čerstvě uvařené… Díky za tipy a pište pište… :-D