Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
Krmení na řece
18.1.2014 | Bombas | Položená | 3.973 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím všechny a chtěl bych se jakožto začátečník chytání na řece zeptat, čím bych měl zakrmit, než budu chodit chytat a zhruba kolik a jakou dobu před začátkem lovu. Předem díky ;)
2.11. 2013 Jestřabice
11.10.2013 | pikemaniac | Přívlač | 2.650 zobrazení | 9 odpovědí
Chystám se poprvé na závod do Jestřabice. Zajímalo by mě, jaké nástrahy jsou na tamnější vodě top a z jakého důvodu.. A jaká je nejčastěji lovená ryba? Dají se tam cíleně chytat štiky a uspět? Předem děkuji za odpovědi..
CO VY NA TO RYBÁŘI?
19.4.2013 | sumecryba | Muškaření | 2.979 zobrazení | 9 odpovědí
že je povoleno za den tři lososovité ryby to prý až na pár vijímek každý zapoměl.Přeji všem poctivým rybářům hodně úspěchů a těm … ať raději zůstanou doma a těm poctivým nedělají ostudu.
navijáky a pruty
2.4.2013 | thomas777 | Kaprařina | 3.486 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím pánové, potřebuji poradit s prutem a navijákem na daleké nahozy tak 120–140m poradí mi někdo?
Ubytování na břehu Orlíku?
14.2.2013 | Biotom | Ubytování | 5.946 zobrazení | 9 odpovědí
Hledám nějakou chalupu k pronájmu na břehu Orlíku. Chtěl bych jet rybařit s půlroční dcerou a přítelkyní, na týden. Nějaké typy? Nebo přímo kontakty? Předem díky
Rakovník a okolí
7.8.2012 | darkland | Domácí revíry | 6.732 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Zdravím , chci se zeptat , ví někdo jaká je momentálně situace na svazových codách kolem Rakovníka ? Po delší době jsme se přistěhoval a potřebuji zjistit jak to ted vypada u vody ? např . turynský rybník , berounka kolem nezabudic atd . Díky
Zkušenosti s navijákem Gunki FV (pezon a mitchel) ?????????
27.4.2012 | fojtas | Navijáky | 16.695 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj, prosím vás, máte někdo zkušenosti s tímto navijákem, doporučil byste ho někdo na přívlač – UL a L? Díky
háčky
18.2.2012 | chj.rybar | Muškaření | 44.390 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím, asi budu za úplnýho Jantara. Trochu se letos víc začínám zajímat o muškaření a narazil jsem hned na první problém – jaký je rozdíl mezi suchým a mokrým háčkem? Původně jsem si myslel, že to bude ve vyhnutí očka, ale tím to asi nebude…
Feeder od Mikada
7.2.2012 | papiksk12 | Pruty | 36.633 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravim všechny..potřeboval bych od někoho poradit jestli má nějaké zkušenosti se značkou „Mikado“ a jestli náhodou někdo nemá „Mikado Sensual Feeder 360“.Díky všem co mi odpoví..:)
JRC bivak Quad Continental Dome
11.1.2012 | Lukáš | Kaprařina | 22.615 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Dobrý den, chci si koupit bivak ale mám obavy, jestli neproteče. A proto vás prosím o radu a zkušenosti s tímto bivačkem. Jestli máte foto budu moc rád. Děkuji Lukáš
novinka od Savage Gear
13.11.2011 | svery | Dravci | 3.353 zobrazení | 9 odpovědí
Ahoj máte někdo zkušenost s těmito nástrahami? http://www.youtube.com/watch?…
Belly boat
12.10.2011 | Liborrr | Ostatní nádobíčko | 33.651 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Ahoj, mohl by se nekdo podelit o zkusenosti s touto pomuckou ? Lakalo by me jeho pouziti pro fotografovani, soucastny fotovor a lodka jsou pomerne neskladne… Dulezita je pro me moznost sklonit se co nejvice k hladine. Prip. prosim i o radu, kde by se Belly boat dal koupit za rozumne penize. Nevadil by mi ani pouzity. Dekuji za ochotu !
Kolik utrhnete nástrah za vycházku
9.10.2011 | pextr | Přívlač | 42.220 zobrazení | 9 odpovědí
Zajímalo by mě když jdete na vláčku, kolik průměrně utrhnete vláčecích nástrah? Díky za odpovědi…
rybník Brodský
28.9.2011 | pablos32 | Vaše názory | 51.736 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím kolegy, máte někdo zkušenosti stímto revírem? Rybník Brodský? http://www.brodak.cz/…rsky-rad.php
Umělé oči
26.9.2011 | Jaroslav Nerušil | Obchod | 53.113 zobrazení | 9 odpovědí
Dobrý den, již nějakou dobu se snažím sehnat umělé oči pro preparování ryb (pro hobby preparátora), ale stále nemohu najít e-shob, nebo někoho kdo by tyto oči prodal. Proto se na Vás obracím zde s prosbou o radu (link na e-shop) nebo kontakt na někoho, kdo by mohl zaslat požadované oči.
prozatím jde o 2ks sumec (průměr 10 mm), 2ks candát (vel 60 cm), 2ks štika (průměr 25 mm)
Prosím o informace nebo nabídku (možno kontaktovat na jaroslavnerusil@seznam.cz)
Jaro nebo podzim???
16.9.2011 | jafo | Kaprařina | 20.644 zobrazení | 9 odpovědí
Jen by mě zajímalo se kterým obdobím máte lepší zkušenost v braní kapra???? Mě osobně připadá lepší podzim.. A co vy???
Wobbler Savage Gear
27.8.2011 | henny | Přívlač | 14.928 zobrazení | 9 odpovědí
Jaké máte zkušenosti v tímto 9,5cm woblerem?? 6loto oranžovo zelené tělo a černé pruhy
význam slov floating x sinking
4.8.2011 | shpell | Přívlač | 2.999 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Dejte mi někdo prosím odpověď. Koupil jsem si woblera od Salma, nějakých 14cm, váha 50g – floating (což chápu jako plovoucí). Na stejném štítku je ale napsáno, že může jít do hloubky 3 – 6 metrů. Kupoval jsem ho v kamenné prodejně s tím, že chci potápivý, ale až doma jsem toto ze štítku zjistil. Teď si chci koupit na netu nějaké další woblery, ale sem z toho zmatený… Jak to tedy je? Díky…
rybolov v Turecku
26.7.2011 | siral | Rybaření v zahraničí | 9.729 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím,
neviete mi niekto poradiť ako je to s chytanim na plážach v turecku, alebo aj na riekach – idam tam na dovču a rad by som to skusil na mori. Môžte poradiť aj ako? na čo? a kde? Všetky rady uvítam.
diky
Pletivo na feederové krmítko
6.7.2011 | JKemr | Feeder | 13.590 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím rybářské kolegy. Prosím o radu. Sháním pletivo na výrobu feederových krmítek s oky 5×5mm. Prosím o radu, kde se dá sehnat. Nikde na internetu jsem nic nenašel, nebo možná hledal pod špatným názvem:-( Předem děkuji za každou radu.