Vyhledávání
Diskuzní fórum
témata seřazena podle množství odpovědí
žádost o radu
3.7.2011 | Dropy | Dravci | 2.930 zobrazení | 9 odpovědí
Dobrý den, chtěl bych se zejtat, jakou hloubku nastavit při lovu štik pomocí kačeny, chytám nově a nevím jakou dát hloubku, jestli chytat až u dna nebo ve vyšších vrstvách, protože když chci nehodit daleko kde je vysoká hloubka tak tam s vysokým ponorem nenahodím a musím dát ponor okolo 1m zatímco když jsem na nějakém kanálu kde je odemnou hloubka 3,5 klidně můžu dát ponor až na dno, poraďte mi prosím jak na ně .
Kam na Dyji
21.3.2011 | malix | Domácí revíry | 3.216 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl bych někam vyjet na Dyji, ale nevím kam. Mohli by jste mi aspoň trochu poradit nějaké dobré místo. Děkuji
anýz a kukuřice
17.3.2011 | klammer | Kaprařina | 5.470 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím,kdy mám přidat při vaření kukuřice anýz a jesli je lepší cely,nebo mletý a v jakém množství?Poraďte prosím.
Jaro
13.3.2011 | candatek | Bílá ryba | 2.651 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl bych se zeptat,jestli už tedka na jaře někdo chytáte na řekách a pokud ano tak na jakou návnadu.(žižaly,medovky atd…)
Jak na dip
20.2.2011 | zrybenec | Kaprařina | 57.688 zobrazení | 9 odpovědí
Mohu se zeptat jestli někdo neví o stránce krom mrk ( nejde se mi tam dostat ) kde je zveřejněn dip který je ůčiný a nevíjde moc draho.nebo váš dyp který si varábíte a byl bych moc vděčný kdyby jste mi sem vložili nebo osobní poštou poslali ten článek nebo co to je ale ne odkaz. Předem děkuji za odpovědi
Lov kapra muškařením
5.2.2011 | MB | Muškaření | 12.741 zobrazení | 9 odpovědí
Máte někdo zkušenosti s lovem kapra na mouchu? Říkal jsem si, že bych to chtěl tuhle sezónu zkusit, ale nemám téměř žádné informace o tom, jak lovit na mušku cokoliv jiného než lososovité ryb a tlouště:-D P.s.: Myslím, že tohle téma ocení více lidí, zkuste proto vkládat i fotky svých mušek ať se lépe orientujeme;-)
Výměna mušek s radou
4.2.2011 | Šnek | Muškaření | 2.972 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím,celkem mě zaujalo jedno fórum týkající se výměny mušek,ale zároveň soutěže,Drobet bych to pozměnil-zeptám se narovinu,našla by se nějaká dobrá duše,klidně i více lidí kteří by byli ochotni vyměnit cca.5 mušek se začátečníkem a zárove%n okomentovali co na tom mám špatně a co by bylo lepší dělat z jiných materiálů.Šlo by to i formou výměny,kdyby se našlo více lidí,uvázali by jste cca.5 stejných mušek,např.3 druhů(podle počtu zůčastněných) poslali byjste mi to,já bych s toho udělal takovou sadu,např 3 mušek od každého zůčastněného a poslal zpět+ bych k tomu zamozhřejmě přiložil mouchy moje,jako začátečníka,možná je to takový výkřik do tmy,třeba se nikdo takový nenajde ale přeci jenom by mě to vážně potěšilo :) vznikla by stoho taková sada,kterou by si každý ponechal a možná by na ně měl úspěchy. zatím díky
soukromý revír Sarlák v Písku
31.1.2011 | lukyno123456 | Domácí revíry | 6.830 zobrazení | 9 odpovědí
kdo navštívil tento revír?doporučuji ho.levné a super kaprařina.plus nádherní amuři
Lov kaprů v zimě na Labi
25.1.2011 | martas-.- | Plavaná | 12.246 zobrazení | 9 odpovědí
Jaké máte zkušenosti s lovem kaprů v zimě na Labi nebo i na jiných revírech? a nachytal někdo velký kapry na plavačku na Labi?
Cukroví
21.12.2010 | Robur | Vánoce | 3.009 zobrazení | 9 odpovědí
1/ pokud děláte, tak kolik druhů? 2/ jaké je nejoblíbenější? 3/ máte nějako rodinnou specialitu? 4/ fotky vítány
K zamyšlení....
20.12.2010 | Bulldog.o | Vánoce | 2.792 zobrazení | 9 odpovědí
http://www.novinky.cz/…u-prahy.html názory lidí(nás) na toto netradiční „poukazování“… díky
kapři v praze
21.10.2010 | mcflurry | Domácí revíry | 2.578 zobrazení | 9 odpovědí
prosim vás už je skoro konec října a já nechytnul žádného většího kapra už sem s toho zoufalej prosim vás o radu kam na velký kapry v praze.kamarádi mi pořád řikaj jaký tahaj macky a já nic ikdyž chytám na to samý co oni.a přitom chytám na 0,18 vlasec malý háčky.děkuji předem za odpověď
Věčné téma ORLÍK
15.10.2010 | joska79 | Domácí revíry | 2.762 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím pánové, letos se konečně dostanu na ryby,a to hned nevyspitatelný ORLÍK :-) Mám na víkend slíbený houseboat naproti Trhovkám a chtěl jsem se opitať :-) ,jestli máte někdo s touto lokalitou nějakou zkušenost. Na kapry už to moc nevidím (ale zkusím),spíš bych vyzkoušel candáty,nebo na vláčku štičku: Co vy na to?
kratsi privlacovy prut na kapry a univerzalnejsi vyuziti
5.10.2010 | zdenda.k | Pruty | 15.189 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravim vsechny priznivce petrova cechu. Zajimali by me vase nazory na privlacove proutky pro univerzalnejsi vyuziti. Osobne planuji co nevidet nakup nejakeho takoveho prutu. V celku mi zaujali pruty od Cormoran a to http://www.tropicliberec.cz/…-3-0m-30-70g
http://www.tropicliberec.cz/…-3-0m-40-80g
a nebo nejaky force master od shimana.
tygří ořech
31.8.2010 | kurell | Kaprařina | 9.234 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl bych vědět názor i ostatních rybářů na chytání s touto návnadou!Já sem byl 3 dny na slapech a za cca20 hodin sem nachytal 18 kaprů od 42 do 76cm.Zkoušel jsem ho poprvé a řekl bych že úspěšně.nevím jestli to byla náhoda nebo opravdu na „tygřáky“ kapři berou i na jiných revírech.Příchuť byla mušle
kam na dalešickou přehradu
29.8.2010 | Fryw | Domácí revíry | 3.672 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím. Chtěl bych s kamarádem zachytat na dalešické přehradě. Před x lety jsem jezdil pod stropešínský most. Nedávno jsem se tam byl podívat a hladina byla tak vysoko, že sahala až k ostružinovému porostu. Nebylo v podstatě kde chytat. Chtěl bych se zeptat někoho, kdo na tuto přehradu chodí v dnešní době chytat, kde jsou nějaká lepší přístupová místa. Moc tu přehradu neznám. Děkuji.
Padání vlasce pod cívku
27.8.2010 | Troopik | Navijáky | 2.705 zobrazení | 9 odpovědí
Mám problém s padáním vlasce pod cívku navijáku. Stává se mi hlavně když zabere ryba rychle to rozjede (většinou chytám kapra) a pak přestane jet nebo z nějakýho důvodu už dál netáhne návnadu s vláskem a nato se mi stane, že vlásek většinou ještě kus jede dál udělají se okolo velký volný oka, který následně spadnou pod cívku. Naviják mám Okumu LB 65. Nevíte jak se tomuto problému vyvarovat? Ano včasný zásek pomůže, ale okolnosti většinou chtějí tak, aby se sešli například dva záběry najednou, nebo při přehazování jednoho prutu je na ten druhý záběr …
Díky všem za rady
Nejlepší Boilies - učinnost
12.8.2010 | 17_Rosta | Kaprařina | 9.975 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravim jedu na týden na přehadu a nevím za boha jaké boilie vybrat abych nalákal i větší kapry poradí někdo ? mám doma ostružinu kterou dipuju v ananasu ale zatím se nic nepovedlo pokud někdo poradí budu rád nějaké co natáhne i větší ryby . Jinak konkrétně jedu na nechranice u chomutova:)
prodávající CARPSON
11.6.2010 | Tessi | Obchod | 2.893 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím. máte někdo zkušenosti s prodávajícím který má přezdívku CARPSON? díky za odpověď
strhnutá nástrah z vlasu
5.6.2010 | malej Tonci | Kaprařina | 2.582 zobrazení | 9 odpovědí
Je možný, aby mi ryba sundala z vlasu nástrahu aniž by to zaregistroval hlasic i swinger??? Měl jsem tam 2 kukuřice ještě obalené 3×l těstem asi 3× cca po 1hod jsem to vytáhnul a pokaždý na vlasu nebylo nic.