Chytej.cz

Diskuzní fórum

témata seřazena podle množství odpovědí

Založit nové fórum.

vyhledává se jen v názvu a popisu fóra

Jak na sumce na Lužnici necteno

13.4.2010 | Kantik | Sumcařina | 8.960 zobrazení | 9 odpovědí

Pište sem, jaké máte zkušenosti s lovem sumců na Lužnici, nejlépe tak úsek okolo Veselí nad Lužnicí-Tábor.Díky

Staňkovský rybník necteno

29.3.2010 | cejnek | Domácí revíry | 2.660 zobrazení | 9 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s rybařením na Staňkovském rybníce?Sumčařina na Staňkovském rybníce.

Volnoběžná brzda necteno

15.12.2009 | Drahoslav | Navijáky | 5.054 zobrazení | 9 odpovědí

Prosím, může mi někdo vysvětlit jaký je rozdíl mezi volnoběžnou brzdou baitfeeder (naviják OKUMA) a baitrunner (naviják Shimano). Děkuji

NOVÝ KALENDÁŘ 2010 Z EDICE CHYTEJ necteno

7.12.2009 | vagi | Obchod | 2.742 zobrazení | 9 odpovědí

Právě mi dorazil kalendář Rybářka 2010. Objednali jste si tento nový kalendář nebo o tom uvažujete? Pokud ano, jak se vám líbí? Mně nejvíce únor. :-)))

Mivardi Sirio vs. Grauvell Delphos necteno

27.10.2009 | novas32 | Navijáky | 3.180 zobrazení | 9 odpovědí

Pomozte mi prosim s vyběrem navijaku na privlac. Rozhoduji se mezi temito dvema: Mivardi Sirio 2000 Grauvell Delphos ZF 1500

Diky za nazory.

Rybařina na nových mlýnech necteno

24.10.2009 | spike | Domácí revíry | 13.019 zobrazení | 9 odpovědí

Nevíte někdo jak je to s chytáním na nových mlýnech?? jsou tam nějaké speciální povolenky??

Hodnocení článků necteno

23.10.2009 | Robur | chytej.cz | 1.981 zobrazení | 9 odpovědí

Chci se zeptat, podle čeho hodnotíte článek.

současné hodnocení je: vynikající velmi dobrý dobrý nic nepřinášející bezvýznamný

díval jsem se např. na svoje Vychytávky, patří k nečtenějším věcem, a přitom něco má hodnocení jen dobré /navíc si myslím, že bych ocenění „dobré“ dal na jiné díly, ale nechci zde vypadat jako narcis, foukající si bebinko na dušičce spisovatele/. Přimělo mne to k zamyšlení, proč. např. známku Nic nepřinášející může dostat článek cílený na naprostého začátečníka a zkušený rybář pak dle sebe musí článek ohodnotit jako nicnepřinášející blábol. Tak se ptám, zda by třeba byl nějaký návrh na způsob hodnocení, nebo jaká témata byste uvítali. Případně čeho si nejvíce ceníte na článku, např. fotek, obsahu, barvitosti slohu. Samozřejmě chápu, že ideální je vše nej nebo nějaký kompromis. Tak jak to vidíte vy? Berte to všeobecně, ne jako hodnocení článků nějakého Robura.

Dave Beecham necteno

13.8.2009 | Rico | Kaprařina | 1.769 zobrazení | 9 odpovědí

Chtel jsem se zeptat zda mel nekdo tu cest a potkal Dava Beechama osobne, nebo si u nej na Kanarech zachytal :)

Poradte prosím necteno

12.8.2009 | hýba | Bílá ryba | 2.545 zobrazení | 9 odpovědí

dneska sem byl tady u nas na položenou pěkně kukuřička na řece a zachytal sem si pěkně 2 větší kapříky amura karase a tlouště ale přišel záběr vymotalo mi to pul cívky a konec ta ryba zůstala stát at sem se jí snažil vytahovat jak chtěl a pořád nic ukázala mi svuj ocas tak sem poznal že to je velká ryba a pak sem to utrhl ale doopravdy sem s ní ani nehnul a to byla v 80 cm hloubce poradíte co to je

kde je to co bývalo? necteno

28.7.2009 | Mega-Fish | chytej.cz | 2.152 zobrazení | 9 odpovědí

Kde je ten starej dobrej servr chytej :Videa,ČLÁNKY.

Na E-mailu bylo psáno že zde bude nějaká novinka kde je co Dvd bude nějaké nové co nějaké Video bude něco jěste o prázdninách.

šterkovna Benešov lov non-stop necteno

11.7.2009 | macek2 | Kaprařina | 3.814 zobrazení | 9 odpovědí

Na Benešov jezdím pravidelně a největšího kapra mám 15kg zajímalo by mě jak se dařilo vám ostatním kteři jste tuto vodu navštívili už proto že je to jediný svazový revír kde je non-stop a vyvážka,.fotky kaprů vítány.

Plavaná a vítr, vlny... co s tím? necteno

29.6.2009 | hulibrk | Plavaná | 5.327 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím všechny plavačkáře.. Objevil jsem pěkné místa na plavanou, ale ejhle, fouká vítr, jsou vlny jako krávy..co s tím? Plavaní a já = naprostá nula a proto budu vděčen za každou radu, díky

Ostravice vytrávena necteno

11.5.2009 | kamos007 | Domácí revíry | 2.091 zobrazení | 9 odpovědí

Nevíte něco bližšího otom že je ostravice od frýdlantu vychcípaná???Nevíte jaké jsou škody a pod…

Krmení s boilie necteno

1.5.2009 | sumecryba | Kaprařina | 2.832 zobrazení | 9 odpovědí

Vážení kolegové rybáři.Myslíte si že je vhodné na určitých rybářských revírech krmit boiliem z pytlů.Není to překrmování?A vůči ostatním kolegům rybářského cechu správné.

Kam na štiku či pstruha? necteno

14.4.2009 | Pčr | Dravci | 4.009 zobrazení | 9 odpovědí

Zdravím, rád bych se zeptal kam je dobré zajet na štiku, nejlépe okolí Kladna. A nebo kam na pstruha s mimopstruhovou povolenkou?

Vzduchování v rybníčku necteno

12.4.2009 | | Tipy & triky | 4.627 zobrazení | 9 odpovědí | upravit

Dobrý den,koupili jsme vzduchovaci kompresor do zahrad. rybničku a mam na to dotaz.V jake vzdalenosti maji byt rozmistěny vzduchovaci hadice od sebe?Nevadi že budou blizko sebe? Diky

Na P revírech ČRS Úv Ostrava od r.2010 jen s BL necteno

29.3.2009 | bubu | Muškaření | 2.996 zobrazení | 9 odpovědí

Od r.2010 je povolen lov na P revírech ČRS Úv Ostrava povolen lov jen na jednoháčky bez protihrotu. Poslední dobou se ozývají nesouhlasné hlasy,připravuje se i petice,která má toto rozhodnutí zvrátit. Jaký je Váš názor?

výbava pro začátečníka necteno

6.3.2009 | novas32 | Muškaření | 3.386 zobrazení | 9 odpovědí

ahoj, muzete mi prosim poradit, co by mela obsahovat zakladni vybava na muskareni? rad bych s muskarenim zacal, zkusenosti ale zadne nemam a tedy ani nevim, co poridit. jaky prut, navijak, snury, nejake zakladni typy musek atd. dekuju za rady

Poradite s Twin Powerom ? necteno

25.2.2009 | MartinS | Přívlač | 1.951 zobrazení | 9 odpovědí

Neviete nahodou o nejakom SVK alebo CZ webe, kde maju v ponuke alebo na sklade cievku na Shimano Twin Power 2500 FB ?

Vybagrování Plumlovské přehrady? necteno

24.2.2009 | šikula | Ryby | 12.178 zobrazení | 9 odpovědí

V roce 2010 se předpokládá vybagrování Plumlovské přehrady, co vy na to?